Nikolas14 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Αφου δεν υπάρχει θέμα συσκευής, ειναι θέμα εταιρίας. Κυριολεκτικά τζαμπα το ειχα αγορασει το 8ευρω πακέτο. Μιλησα και μαζι τους και μου είπαν οτι η περιοχή μου εχει κανονικά κάλυψη 4g. Με άλλα λόγια, δε βγάζω άκρη, οπότε δε ξαναγοραζω το πακέτο. Δε θα γραψω με ποιά εταιρία έχω 4g για να μη φανεί διαφήμιση, αλλά έχω. Πάντως κοροιδεία ειναι να εχεις στο δρομο, αλλά οχι στο σπιτι, που σημαίνει ναι μεν καλυψη, αλλά αδύναμη, εν ετη 2018. Και μενα τα ιδια ελεγαν για το SimpleFi,εχει 4G αλλα ειναι αδυναμη B20. Τουλαχιστον εχω H+ που παει σφαιρα.10Mbps και πανω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Και μενα τα ιδια ελεγαν για το SimpleFi,εχει 4G αλλα ειναι αδυναμη B20. Τουλαχιστον εχω H+ που παει σφαιρα.10Mbps και πανω. Εσύ μιά χαρά είσαι, εγώ με Ε ούτε για πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Εσύ μιά χαρά είσαι, εγώ με Ε ούτε για πλάκα! Το ιδιο θεμα εχω με αλλη εταιρεια οπου εχω φοιτητικο και ειδικη προσφορα μονο για μενα. 3G με το ζορι μεσα ενω αν βγω στη γωνια ειτε εξω εχω σημα καμπανα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Μία γρήγορη ερώτηση που δεν θυμάμαι την απάντηση και δεν την βρίσκω στο site Τα mb της Q που παίρνεις από ανανέωση on line (1gb με την πρώτη ανανέωση 10€) ισχύουν κανονικά σε roaming στην ΕΕ?? Επειδή αποτελούν προϊόν bonus (και όχι αγοράς) δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο site. Παρακαλώ αν κάποιος το ξέρει από δοκιμή τι ισχύει ή αν έχει σύνδεσμο/παραπομπή που να το εξηγεί.. :) Ευχαριστώ. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Το ιδιο θεμα εχω με αλλη εταιρεια οπου εχω φοιτητικο και ειδικη προσφορα μονο για μενα. 3G με το ζορι μεσα ενω αν βγω στη γωνια ειτε εξω εχω σημα καμπανα. Ναι, μόνο για σένα και άλλους 50000 πελάτες που πρόλαβαν, μεταξύ των οποίων κι'εγώ, όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Μία γρήγορη ερώτηση που δεν θυμάμαι την απάντηση και δεν την βρίσκω στο site Τα mb της Q που παίρνεις από ανανέωση on line (1gb με την πρώτη ανανέωση 10€) ισχύουν κανονικά σε roaming στην ΕΕ?? Επειδή αποτελούν προϊόν bonus (και όχι αγοράς) δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο site. Παρακαλώ αν κάποιος το ξέρει από δοκιμή τι ισχύει ή αν έχει σύνδεσμο/παραπομπή που να το εξηγεί.. :) Ευχαριστώ. Μίλησα στο φβ μαζί τους για το τι ισχύει... Η απάντηση τους: Γεια σου Α......... Γενικότερα κατά την περιαγωγή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε πακέτο εκτός από αυτά που προέρχονται από ειδικές προσφορές, πχ το φοιτητικό, ή BONUS. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Μία γρήγορη ερώτηση που δεν θυμάμαι την απάντηση και δεν την βρίσκω στο site Τα mb της Q που παίρνεις από ανανέωση on line (1gb με την πρώτη ανανέωση 10€) ισχύουν κανονικά σε roaming στην ΕΕ?? Επειδή αποτελούν προϊόν bonus (και όχι αγοράς) δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο site. Παρακαλώ αν κάποιος το ξέρει από δοκιμή τι ισχύει ή αν έχει σύνδεσμο/παραπομπή που να το εξηγεί.. :) Ευχαριστώ. Σεν ισχύει, το εχουμε πει αρκετες φορες εδω, αλλά αναφερόταν σαφως και στο σάιτ (δε θυμαμαι ακριβως που)/ Επισης (οπως εχω γραψει παραπανω) δεν ίσχυαν στην περιαγωγη κάποια coundown που ειχα αγοράσει το καλοκαίρι, ενω και απο τα πακετα data δουλεύει ενα μέρος των δεδομενων στην περιαγωγή. Οτι αποριες εχεις στην πορεια ρωτα τους στο Φ/Β απαντανε γρηγορα και έγκυρα, βουθάνε πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Η προσφορά 8 γιγα με 8 ευρώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και 2 φορές στο ίδιο νούμερο; δηλαδή με 16 ευρώ να έχεις γιγα το μήνα; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Η προσφορά 8 γιγα με 8 ευρώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και 2 φορές στο ίδιο νούμερο; δηλαδή με 16 ευρώ να έχεις γιγα το μήνα; Δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Η προσφορά 8 γιγα με 8 ευρώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και 2 φορές στο ίδιο νούμερο; δηλαδή με 16 ευρώ να έχεις γιγα το μήνα; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Σου λέει η προσφορά είναι ήδη ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Όχι. Σου λέει η προσφορά είναι ήδη ενεργή.Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Οι νεες χρεωσεις στην Q αρχιζουν απο 1. Οκτωβριου. Το Q economy talk απο το app θα παει απο 4.4 σε ~5.8 και ποτε? Edited September 30, 2018 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Το economy talk ειναι στα 4.6 και δεν αλλάζει (ακόμα). Τα υπόλοιπα αυξάνονται από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπέρα ξέρει καποιος να μου πει πως απενεργοποιω το daily internet στην q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπέρα ξέρει καποιος να μου πει πως απενεργοποιω το daily internet στην q?Δεν απενεργοποιείται. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Δεν απενεργοποιείται. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Απενεργοποιείται το κως σε θυμάμαι, έχω τρεις αριθμους q στο όνομα μου ο ένας για την γυναίκα μου, μόνο στον έναν της γυναίκας μου υπάρχει ακόμη αλλά δε θυμάμαι πως το είχα απενεγοποεισει πριν τέσσερα χρόνια στις αλλες δυο καρτες :( ίσως καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών πάντως ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μπορεί να απενεργοποιηθει εντελως το ιντερνετ καλωντας 1231. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μπορεί να απενεργοποιηθει εντελως το ιντερνετ καλωντας 1231. Όχι, δε μπορείς να καλέσεις 1231 από Q, αλλά μόνο από Wind (συμβόλαιο ή F2G). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Το πακέτο data ΣQ ισχύει στην περιαγωγή; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Το πακέτο data ΣQ ισχύει στην περιαγωγή; Όχι. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-data/data-sq/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Απενεργοποιείται το κως σε θυμάμαι, έχω τρεις αριθμους q στο όνομα μου ο ένας για την γυναίκα μου, μόνο στον έναν της γυναίκας μου υπάρχει ακόμη αλλά δε θυμάμαι πως το είχα απενεγοποεισει πριν τέσσερα χρόνια στις αλλες δυο καρτες :( ίσως καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών πάντως ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις Άλλαξε το APN.;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 αλλαξαν οι τιμες και στην q. Κατα τα αναμενομενα,στην εφαρμογη/σελιδα δινει λιγα παραπανω στις ιδιες τιμες σε σχεση με το 12200. Το πακετο του 1 γιγα εχει παει στα 4,9. Κατα τα αλλα,online τα πακετα (ομιλιας/μηνυματων) δινουν 1400 προς wind/q πλεον στα 4,9. Ομιλια προς ολους 160' και το πακετο μηνυματων με 120 sms και τα 2 στα 5,9€.Τα supreme πηγαν στα 8,5 και νομιζω οτι με το πακετο του 1 γιγα ειναι αυτα που δεν αυξησαν τις παροχες μαζι με την τιμη. Το πακετο της εφαρμογης (150' προς ολους & 150' προς wind/q) παραμένει προς το παρον χωρίς αλλαγές στα 4,6€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Μόλις το πακέτο των 4,6€ αυξηθεί, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Φορητοτητες, ειδικά τώρα που ξαναγιναν δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 αλλαξαν οι τιμες και στην q. Κατα τα αναμενομενα,στην εφαρμογη/σελιδα δινει λιγα παραπανω στις ιδιες τιμες σε σχεση με το 12200. Το πακετο του 1 γιγα εχει παει στα 4,9. Κατα τα αλλα,online τα πακετα (ομιλιας/μηνυματων) δινουν 1400 προς wind/q πλεον στα 4,9. Ομιλια προς ολους 160' και το πακετο μηνυματων με 120 sms και τα 2 στα 5,9€.Τα supreme πηγαν στα 8,5 και νομιζω οτι με το πακετο του 1 γιγα ειναι αυτα που δεν αυξησαν τις παροχες μαζι με την τιμη. Το πακετο της εφαρμογης (150' προς ολους & 150' προς wind/q) παραμένει προς το παρον χωρίς αλλαγές στα 4,6€. Εμένα, που έχω Q International, το πακέτο προς όλους, εξακολουθεί να μου δίνει 150' με 4€, αλλά μόνο μέσω κλήσης στο 12200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 θα την βγάζουμε με τα πακέτα του countdown οφφερσ. To 8,57 για 1500 αλλαξει κι αυτό όπως στην wind? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts