cu2goup Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Εγώ σε Redmi Note 5A Pirme έχω ακόμη VoLTE απλά είχα βάλει έναν κωδικό (στο dialer) και ήταν ήδη ενεργοποιημένο στη SIM από άλλη συσκευή οπότε του την έφερα και λειτουργούσε κανονικά. Πάντως για το συγκεκριμένο μοντέλο όλοι είχαν θέμα με τη Vodafone.. και από την εξυπηρέτηση μου λέγανε θα θα και πότε δεν υποστηρίχτηκε.. Ε, το πήρα απόφαση και έπαιζα μόνο με Cosmote/Nova.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Κοίτα άμα το είχαν κάνει σαν τη COSMOTE και όχι αυτόματα θα μπορούσες να το ξεγελάσεις. Εγώ σε Redmi Note 5A Pirme έχω ακόμη VoLTE απλά είχα βάλει έναν κωδικό (στο dialer) και ήταν ήδη ενεργοποιημένο στη SIM από άλλη συσκευή οπότε του την έφερα και λειτουργούσε κανονικά. Βέβαια δεν ήταν λύση ακριβώς γιατί με τη Vodafone δε το είχα καταφέρει, με WIND τότε ναι απλά ζήτησα στην εξυπηρέτηση ενεργοποίηση και είπα ότι έχω ένα συμβατό μοντέλο ενώ δεν είχα στη πραγματικότητα. Τις λίστες με τις υποστηριζόμενες ανά εταιρεία συσκευές που τις βρίσκουμε; Με αναζήτηση στις επίσημες ιστοσελίδες; ΥΓ. Redmi Note 5A Prime... κειμήλιο! Μήπως χρησιμοποιείς και walkman για να ακούς μουσική; Edited June 1, 2025 by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 1 hour ago, opmgls said: Τις λίστες με τις υποστηριζόμενες ανά εταιρεία συσκευές που τις βρίσκουμε; Με αναζήτηση στις επίσημες ιστοσελίδες; COSMOTE Vodafone NOVA 1 hour ago, opmgls said: ΥΓ. Redmi Note 5A Prime... κειμήλιο! Μήπως χρησιμοποιείς και walkman για να ακούς μουσική; Για την εποχή του πάντως είναι άψογο δε κολλάει καθόλου. Όχι ότι το χρησιμοποιώ στο κουτί είναι, ακόμη λειτουργεί από τα καλύτερα κινητά που είχα πάρει είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 21 minutes ago, elkons said: COSMOTE Vodafone NOVA Μόνο η cosmote λέει ουσιαστικά ποιες συσκευές υποστηρίζει.. Οι άλλοι γενικά και αόριστα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 23 minutes ago, elkons said: COSMOTE Vodafone NOVA Για την εποχή του πάντως είναι άψογο δε κολλάει καθόλου. Όχι ότι το χρησιμοποιώ στο κουτί είναι, ακόμη λειτουργεί από τα καλύτερα κινητά που είχα πάρει είναι. Ευχαριστώ πολύ για τους συνδέσμους! Μπήκα από περιέργεια να δω τις προδιαγραφές του Redmi Note 5A Prime. Έχει αξιοπρεπή CPU. Αν μπορούσε να πάρει αναβαθμίσεις Android μια χαρά λειτουργικό θα ήταν μέχρι και σήμερα. Άλλα νομίζω ότι η 8 version είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει. Είναι συσκευή για να την πάρει κάποιος και να της βάλει ανοιχτό λογισμικό κλπ. Θα "φυσάει"! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 6 minutes ago, opmgls said: Ευχαριστώ πολύ για τους συνδέσμους! Μπήκα από περιέργεια να δω τις προδιαγραφές του Redmi Note 5A Prime. Έχει αξιοπρεπή CPU. Αν μπορούσε να πάρει αναβαθμίσεις Android μια χαρά λειτουργικό θα ήταν μέχρι και σήμερα. Άλλα νομίζω ότι η 8 version είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει. Είναι συσκευή για να την πάρει κάποιος και να της βάλει ανοιχτό λογισμικό κλπ. Θα "φυσάει"! Ναι είναι καλουτσικο φαντάσου έχει 4G+ και ακόμη σήμερα η Samsung στη σειρά Α στα μοντέλα 4G είναι σκέτο 4G. Το ίδιο ισχύει σήμερα στα μοντέλα Redmi..C 4G.(12C,13C,14C και πάει λέγοντας). MIUI 11 και Android 7 είναι είχα δοκιμάσει Pixel experience αλλά όταν έβαζα την Q και τότε είχαμε τις κλασικές SIM WIND Roaming δε τη διάβαζε για κάποιο λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 τι διαφορά έχει η καρτοκινητή q με το free2go τωρα? ποιος ο λόγος ύπαρξης της q? 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Η Q έχει τα Countdown offers και ξεκλειδώνει ανά διαστήματα Online 8€ ανανέωση. Αυτή μόνο είναι η διαφορά καλύτερα να την ενσωματώσουν βέβαια στο FREE2GO. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 20 minutes ago, odim said: τι διαφορά έχει η καρτοκινητή q με το free2go τωρα? ποιος ο λόγος ύπαρξης της q? Η Q τις μέρες που έχει countdown επιτρέπει την 8€ online ανανέωση. Επιπλέον έχει διαφορετικά μόνιμα πακέτα ομιλίας και ίντερνετ, όπως τα data night και data sk. Το πακέτο super data offer 250gb κοστίζει 11,6€ ενώ στο f2g 13,3€. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Εχει καποια παραπανω πακετα data π.χ. data σκ, και περισσότερα πακετα για εξωτερικό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 27 minutes ago, odim said: τι διαφορά έχει η καρτοκινητή q με το free2go τωρα? ποιος ο λόγος ύπαρξης της q? Πέρα από αυτά που είπαν οι υπόλοιποι, η Q έχει και 0,30€ νταβατζιλίκι στην ανανέωση. Όπως το ακούς. Απλώς σου κρατάνε 0,30€ σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Q έχει και 0,30€ νταβατζιλίκι στην ανανέωση. Το Q FEE λες, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Οχι. Το κιου φι είναι άλλο. Είναι 1,7€ για ανανέωση άνω των 10€ και δίνει κάποια λεπτά προς q και κάποια data αν θυμάμαι καλά. Τα 0.30 είναι τέλος διαχείρισης ανανέωσης και αφαιρούνται από κάθε ανανέωση ανεξαρτήτως ποσού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 5 ώρες πριν, odim said: τι διαφορά έχει η καρτοκινητή q με το free2go τωρα? ποιος ο λόγος ύπαρξης της q? Q VIP 5 ώρες πριν, elkons said: Η Q έχει τα Countdown offers και ξεκλειδώνει ανά διαστήματα Online 8€ ανανέωση. Αυτή μόνο είναι η διαφορά καλύτερα να την ενσωματώσουν βέβαια στο FREE2GO. Και το Q VIP έχει... γιατί να την ενσωματώσουν; Υπάρχουν και φήμες ότι το πακέτο θα συνεχιστεί του χρόνου στα €120. Θεωρώ πως είναι το μέλλον τα ετήσια προπληρωμένα (κάποτε είχε και η Forthnet ADSL/VDSL για 1 χρόνο prepaid). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 To Q Vip πάει και για Ιούλιο λένε σε σχόλιο στα social.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 Παρέλαβα το πακέτο Q VIP χθες με κούριερ μέχρι πότε είναι η διορία φόρτισης με τα 99€; Μπορώ τέλος του μήνα; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 2 minutes ago, rs280ps said: Παρέλαβα το πακέτο Q VIP χθες με κούριερ μέχρι πότε είναι η διορία φόρτισης με τα 99€; Μπορώ τέλος του μήνα; Ο μόνος λόγος να βιαστείς είναι το να σταματήσει η προσφορά. Οπότε κάνε έναν κόπο να τους ρωτήσεις για σίγουρα. Αν και λένε ότι θα πάει και Ιούλιο η ιστορία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 (edited) Κάτι σχετικό - άσχετο: Μιας και η Q είναι της Nova, πιστεύετε θα υπάρξει πρόβλημα αν κάποιος έχει Nova DSL; Ζήτησα διακοπή της DSL, αλλά μου τα μασάνε λίγο... αν καθυστερήσουν επίτηδες, θα τους αφήσω απλήρωτο τον λογαριασμό. Μπορούν μετά να μου κόψουν το Q VIP, ενώ το έχω προπληρώσει; Edited June 7, 2025 by bedazzled 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Όχι αφού το έχεις πληρώσει, επειδή είναι της Nova τι σχέση έχει; δεν είναι συνδιαστικό ώστε να κοπεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Just now, elkons said: Όχι αφού το έχεις πληρώσει, επειδή είναι της Nova τι σχέση έχει; δεν είναι συνδιαστικό ώστε να κοπεί. Το λέω με τη λογική ότι είναι στο ίδιο ΑΦΜ/όνομα... Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι μπορούν να σου κόψουν το κινητό αν δεν πληρώσεις το σταθερό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 41 minutes ago, bedazzled said: Ζήτησα διακοπή της DSL, αλλά μου τα μασάνε λίγο... αν καθυστερήσουν επίτηδες, θα τους αφήσω απλήρωτο τον λογαριασμό. Εγώ όταν έκοψα το σταθερό και ήταν Nova έκανα αίτηση σε κατάστημα. Και έκανε γύρω στο δίμηνο να κοπεί. Κάνε αίτηση και ζήτα την ημερομηνία που θα κοπεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 (edited) Δεν εχει σχεση το καρτοκινητο με το συμβολαιο της σταθερής. Δεν μπορούν να σου κόψουν το κινητό,δεν υπάρχει τετοιος όρος. Στην χειρότερη αν εχεις αλλο συμβόλαιο στην εταιρεία να σου μεταφέρουν την οφειλή εκεί. Θεωρητικό και αυτό, δεν εχω ακούσει να το κάνουν στην πράξη. 50 minutes ago, bedazzled said: Το λέω με τη λογική ότι είναι στο ίδιο ΑΦΜ/όνομα... Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι μπορούν να σου κόψουν το κινητό αν δεν πληρώσεις το σταθερό; Edit Επισης απο τη στιγμή που εκανες αίτηση διακοπής, και αν δεν πληρώσεις τωρα,θα ερθει εκκαθαριστικός μετά τη διακοπή. Edited June 7, 2025 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 39 minutes ago, cu2goup said: Εγώ όταν έκοψα το σταθερό και ήταν Nova έκανα αίτηση σε κατάστημα. Και έκανε γύρω στο δίμηνο να κοπεί. Κάνε αίτηση και ζήτα την ημερομηνία που θα κοπεί. Δίμηνο, ε; Δηλαδή 2 πάγια εξτρά «επειδή έτσι»... Δηλαδή το θέλουν το πιστόλιασμα! Είναι εξαιρετικά γρήγοροι σε νέες συνδέσεις, αλλά αργοί σε διακοπές... από εποχές Forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 44 minutes ago, bedazzled said: Δίμηνο, ε; Δηλαδή 2 πάγια εξτρά «επειδή έτσι»... Δηλαδή το θέλουν το πιστόλιασμα! Είναι εξαιρετικά γρήγοροι σε νέες συνδέσεις, αλλά αργοί σε διακοπές... από εποχές Forthnet. Νομίζω και οι άλλοι έτσι κάνουν όταν πρόκειται για διακοπή σταθερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thinlizzy Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Επειδή είμαι Nova, αν πάω για φορητότητα μέσω Cosmote θα χρεωθώ 3€ την SIM και 13€ για την ενεργοποίηση της γραμμής στην Cosmote; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts