ParafronGR Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 1 ώρα πριν, spiliot said: Ναι, τηλεφωνικά είχαν πει άλλο. Δεν ξέρω τι έλεγαν στις φορητότητες γιατί εγώ πήρα νέο νούμερο, αλλά στης αδερφής μου που της ξεκίνησα τη διαδικασία την Κυριακή (δεν περίμενα να δουλεύουν Κυριακή) μου το είπαν 2 φορές - 1 φορά την Κυριακή πριν ξεκινήσει η διαδικασία και μία χθές που πήρα να δω αν παρέλαβαν τα δικαιολογητικά - ότι θα πρέπει άμεσα μόλις λάβουμε τον φάκελο, να κάνουμε την κατάθεση για να ξεκινήσει η φορητότητα. Ευτυχώς έρχεται από CU οπότε δν θα παίξουν τηλέφωνα κτλ του στυλ να παραμείνει, οπότε η πιθανότητα να γίνει κάτι είναι 1/10000. Δεν μπορώ, όμως, να καταλάβω για ποιο λόγο άλλαξε η διαδικασία - σε μένα, όπως και στην προσφορά του F2G, μου ζήτησαν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο και όλη η διαδικασία έγινε αφού έλαβα τη SIM. Τώρα, δεν ήθελαν κανένα στοιχείο από το τηλέφωνο, μόνο για την προσφορά ενημερώσαν ότι όντως ισχύει και όλα τα δικαιολογητικά έπρεπε να τα στείλουμε ως απάντηση σε email που μας έστειλαν με την προσφορά γραπτά. Εκτός κι αν έτσι ήταν από πάντα η φορητότητα στο Q VIP, αλλά ξαναλέω, όταν το έκανα εγώ ίσχυε μόνο για νέα νούμερα, πρώτη φορά βλέπω φορητότητα στο VIP. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 8 ώρες πριν, ParafronGR said: πρώτη φορά βλέπω φορητότητα στο VIP. Έχει καιρό τώρα που άνοιξε η φορητότητα του Qvip.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Παιδιά σήμερα έλαβα ένα πακέτο μέσω Box Now από την εταιρεία στην Πάτρα (συνεργάτης της Nova για το Q VIP). Είχε ένα αξεσουάρ για κινητό μέσα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Προσφορά/δώρο ή έκαναν λάθος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Νομίζω η εταιρία στην Πάτρα δεν έχει σχέση με το Q VIP αλλά με κάποια παράλληλη, διαφορετική προσφορά του F2G. Επίσης αξεσουάρ δώρο δεν είχε καμία από τις δύο προσφορές απ' όσο θυμάμαι, οπότε ή δική τους πρωτοβουλία ή λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 1 minute ago, spiliot said: Νομίζω η εταιρία στην Πάτρα δεν έχει σχέση με το Q VIP αλλά με κάποια παράλληλη, διαφορετική προσφορά του F2G. Επίσης αξεσουάρ δώρο δεν είχε καμία από τις δύο προσφορές απ' όσο θυμάμαι, οπότε ή δική τους πρωτοβουλία ή λάθος. Μα από αυτή την εταιρεία έλαβα το Q VIP. Πώς βρήκαν τα στοιχεία μου; Είναι ένα power bank αξίας €25. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 5 minutes ago, bedazzled said: Μα από αυτή την εταιρεία έλαβα το Q VIP. Πώς βρήκαν τα στοιχεία μου; Είναι ένα power bank αξίας €25. Αλήθεια;; Μόλις ενεργοποίησα ένα qvip.. Σου ήρθε μαζί με τη σιμ ή σε δεύτερο χρόνο; 9 minutes ago, spiliot said: Νομίζω η εταιρία στην Πάτρα δεν έχει σχέση με το Q VIP αλλά με κάποια παράλληλη, διαφορετική προσφορά του F2G. Επίσης αξεσουάρ δώρο δεν είχε καμία από τις δύο προσφορές απ' όσο θυμάμαι, οπότε ή δική τους πρωτοβουλία ή λάθος. Η εταιρεία στην Πάτρα είναι το "κέντρο καρτοκινητής" που διαφημίζει στα social τις προσφορές του free2go και της Q (vip). WHITE SAILING E.E 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 13 minutes ago, cu2goup said: Αλήθεια;; Μόλις ενεργοποίησα ένα qvip.. Σου ήρθε μαζί με τη σιμ ή σε δεύτερο χρόνο; Η εταιρεία στην Πάτρα είναι το "κέντρο καρτοκινητής" που διαφημίζει στα social τις προσφορές του free2go και της Q (vip). WHITE SAILING E.E Σε δεύτερο χρόνο. Και σκέψου περιμένω δέμα από Ali 2 βδομάδες τώρα, νόμιζα θα ήταν αυτό και απογοητεύτηκα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 41 minutes ago, cu2goup said: Αλήθεια;; Μόλις ενεργοποίησα ένα qvip.. Σου ήρθε μαζί με τη σιμ ή σε δεύτερο χρόνο; Η εταιρεία στην Πάτρα είναι το "κέντρο καρτοκινητής" που διαφημίζει στα social τις προσφορές του free2go και της Q (vip). WHITE SAILING E.E Στη δική μου περίπτωση η πληρωμή του q vip έγινε στην εταιρία Καλαφάτης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Εσείς πληρώσατε στην white sailing EE; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Just now, spiliot said: Στη δική μου περίπτωση η πληρωμή του q vip έγινε στην εταιρία Καλαφάτης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Εσείς πληρώσατε στην white sailing EE; Όχι κι εγώ στον Καλαφάτη τα έδωσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Ε τότε δεν είναι η ίδια εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 3 minutes ago, spiliot said: Ε τότε δεν είναι η ίδια εταιρία. Ο αποστολέας ήταν η White sailing.. και το iban στον Καλαφάτη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 Κι εγώ σε Καλαφάτη. Ρώτησα κιόλας στη Nova αν γίνεται να σπάσω το έμβασμα σε 20άρικα για να μην πληρώνω προμήθεια, αλλά δεν το δέχτηκαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 7 minutes ago, bedazzled said: Κι εγώ σε Καλαφάτη. Ρώτησα κιόλας στη Nova αν γίνεται να σπάσω το έμβασμα σε 20άρικα για να μην πληρώνω προμήθεια, αλλά δεν το δέχτηκαν. Εγώ ρωτούσα αν έχουν iris ή iban στην εθνική αλλά τζίφος.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Εγώ ρωτούσα αν έχουν iris ή iban στην εθνική αλλά τζίφος.. Για το γαμώτο, δεν θέλω να δίνω στις ελληνικές τράπεζες ούτε σεντ! Με Revolut όλα δωρεάν (εισερχόμενα/εξερχόμενα). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 On 28/5/2025 at 11:40 ΜΜ, ParafronGR said: Δεν μπορώ, όμως, να καταλάβω για ποιο λόγο άλλαξε η διαδικασία - σε μένα, όπως και στην προσφορά του F2G, μου ζήτησαν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο και όλη η διαδικασία έγινε αφού έλαβα τη SIM. Τώρα, δεν ήθελαν κανένα στοιχείο από το τηλέφωνο, μόνο για την προσφορά ενημερώσαν ότι όντως ισχύει και όλα τα δικαιολογητικά έπρεπε να τα στείλουμε ως απάντηση σε email που μας έστειλαν με την προσφορά γραπτά. Εκτός κι αν έτσι ήταν από πάντα η φορητότητα στο Q VIP, αλλά ξαναλέω, όταν το έκανα εγώ ίσχυε μόνο για νέα νούμερα, πρώτη φορά βλέπω φορητότητα στο VIP. Και απαντάω μόνος μου στον εαυτό μου καθώς σήμερα πήγε η αδερφή μου από την ACS να παραλάβει τη SIM και την έβαλαν να υπογράψει τα χαρτιά της φορητότητας από τη NOVA και της έδωσαν και ένα χαρτί που δείχνει ότι η αποστολή θα ξαναγυρίσει πίσω στην Πάτρα με τα δικαιολογητικά. Έκανε την κατάθεση γύρω στις 10 το πρωί, έστειλε email με το αποδεικτικό πληρωμής και κατά τις 2 το μεσημέρι την πήραν τηλ από τη NOVA (εννοώντας τον συνεργάτη, όχι επίσημα) να την ενημερώσουν ότι αύριο θα έχει μεταβεί στην Q καθώς είδαν κατευθείαν την μεταφορά των χρημάτων και προχώρησαν την διαδικασία. Στο μεταξύ, από την μεταφορά μέχρι το τηλ, της είχαν έρθει μηνύματα και από τη NOVA και από τη VODAFONE σχετικά με τη φορητότητα, οπότε μπορώ να πω ότι μέσα σε 1,5 ώρα από την μεταφορά των χρημάτων, η διαδικασία είχε ξεκινήσει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθώς γίνεται χαμός με τη συγκεκριμένη προσφορά. Πολύ καλή δουλειά και άμεση. Μόλις ενεργοποιηθεί αύριο, θα επανελθω. 9 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Επειδή τον προηγούμενο μήνα το είχα σε ένα ρουτερακι και δεν έλαβα μήνυμα,κάθε μήνα το ίδιο πράγμα λέει;Σήμερα ανανεώθηκαν οι παροχές ξανά και πήρε παράταση και το υπόλοιπο που είχα βάλει από κάρτα και λήγει 1/7 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 50 minutes ago, George6633 said: Επειδή τον προηγούμενο μήνα το είχα σε ένα ρουτερακι και δεν έλαβα μήνυμα,κάθε μήνα το ίδιο πράγμα λέει;Σήμερα ανανεώθηκαν οι παροχές ξανά και πήρε παράταση και το υπόλοιπο που είχα βάλει από κάρτα και λήγει 1/7 Μιας που το ανέφερες να πούμε για όσους δεν θέλουν να ακούν στην πρώτη κλήση της ημέρας πως το υπόλοιπό τους είναι πολύ χαμηλό, ότι αν βάλουν μία καρτούλα 8€ και δεν θα χαθούν τα χρήματα αλλά και δεν θα ακούν αυτό το μήνυμα κάθε φορά.. 8 ώρες πριν, ParafronGR said: Ειλικρινά δεν το περίμενα καθώς γίνεται χαμός με τη συγκεκριμένη προσφορά. Πολύ καλή δουλειά και άμεση. Μόλις ενεργοποιηθεί αύριο, θα επανελθω. Εσύ από που συμπεραίνεις πως γίνεται χαμός με την προσφορά; Κι εγώ θεωρώ πως πάει καλά και γι' αυτό δεν την σταματάνε κιόλας.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Σε τηλέφωνο πιστοποιημένο σε κοσμοτέ για WiFi calling στην Q δεν δούλευε λόγω ασυμβατότητας. Μπήκε σιμ κοσμοτέ εγκατέστησε WiFi calling και μετά στην Q υπήρχε η επιλογή "cosmote wifi calling" sim1 σιμ2. Και βέβαια σε λειτουργία πτήσης έκανε κλήσεις κανονικά και εισερχόμενες και εξερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) 23 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Σε τηλέφωνο πιστοποιημένο σε κοσμοτέ για WiFi calling στην Q δεν δούλευε λόγω ασυμβατότητας. Μπήκε σιμ κοσμοτέ εγκατέστησε WiFi calling και μετά στην Q υπήρχε η επιλογή "cosmote wifi calling" sim1 σιμ2. Και βέβαια σε λειτουργία πτήσης έκανε κλήσεις κανονικά και εισερχόμενες και εξερχόμενες. Ποια συσκευή; On 29/5/2025 at 5:43 ΜΜ, bedazzled said: Κι εγώ σε Καλαφάτη. Ρώτησα κιόλας στη Nova αν γίνεται να σπάσω το έμβασμα σε 20άρικα για να μην πληρώνω προμήθεια, αλλά δεν το δέχτηκαν. Οκ καλή η προσφορά σε γενικές γραμμές αλλά στην περίπτωση υπαναχώρησης παίζουν πουστιά.. Δεν μπορεί να ζητάς τα λεφτά μπροστά για να ξεκινήσεις τη διαδικασία φορητότητας.. Άμα ο άλλος πάροχος κάνει αντιπροσφορά, πώς θα επιστρέψω αν έχω σκάσει ήδη 99€;; Edited May 31, 2025 by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 34 minutes ago, cu2goup said: Οκ καλή η προσφορά σε γενικές γραμμές αλλά στην περίπτωση υπαναχώρησης παίζουν πουστιά.. Δεν μπορεί να ζητάς τα λεφτά μπροστά για να ξεκινήσεις τη διαδικασία φορητότητας.. Άμα ο άλλος πάροχος κάνει αντιπροσφορά, πώς θα επιστρέψω αν έχω σκάσει ήδη 99€;; Κάπου διάβασα ότι στα επιστρέφουν. Αν δεν δώσεις λεφτά (την SIM στη στέλνουν δωρεάν, ούτε καν κούριερ δεν χρεώνεσαι), τότε γιατί να προχωρήσουν στην φορητότητα; Τι κίνητρο έχουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 1 minute ago, bedazzled said: Κάπου διάβασα ότι στα επιστρέφουν. Αυτό το είχα πει εγώ αλλά είναι σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να πάρουν το νούμερό σου από τον προηγούμενο πάροχο. 1 minute ago, bedazzled said: Αν δεν δώσεις λεφτά (την SIM στη στέλνουν δωρεάν, ούτε καν κούριερ δεν χρεώνεσαι), τότε γιατί να προχωρήσουν στην φορητότητα; Τι κίνητρο έχουν; Ισχύει αλλά και στο free2go δεν δίνεις λεφτά. Πρώτα πας στη Nova και μετά ξεκινάς να βάλεις κάρτα ΑΝ ΘΕΣ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) 48 minutes ago, cu2goup said: 23 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Ποια συσκευή; Samsung A15 & M20 Edited May 31, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) 5 minutes ago, Konsta_ntina said: Samsung A15 & M20 Έτσι εγώ την είχα πατήσει με ένα realme 7 pro.. δεν υποστηρίχτηκε ποτέ τελικά από τη Vodafone με αποτέλεσμα οι κλήσεις να γίνονται μόνο με 2G. Οπότε φροντίζω όταν αγοράζω κινητό να είμαι σίγουρος πως υποστηρίζεται από όλες τις ελληνικές εταιρείες. Edited May 31, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Έτσι εγώ την είχα πατήσει με ένα realme 7 pro.. δεν υποστηρίχτηκε ποτέ τελικά από τη Vodafone με αποτέλεσμα οι κλήσεις να γίνονται μόνο με 2G. Οπότε φροντίζω όταν αγοράζω κινητό να είμαι σίγουρος πως υποστηρίζεται από όλες τις ελληνικές εταιρείες. Καλά δεν είναι πρόβλημα, απλώς το ανέφερα έτσι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, cu2goup said: Έτσι εγώ την είχα πατήσει με ένα realme 7 pro.. δεν υποστηρίχτηκε ποτέ τελικά από τη Vodafone με αποτέλεσμα οι κλήσεις να γίνονται μόνο με 2G. Κοίτα άμα το είχαν κάνει σαν τη COSMOTE και όχι αυτόματα θα μπορούσες να το ξεγελάσεις. Εγώ σε Redmi Note 5A Pirme έχω ακόμη VoLTE απλά είχα βάλει έναν κωδικό (στο dialer) και ήταν ήδη ενεργοποιημένο στη SIM από άλλη συσκευή οπότε του την έφερα και λειτουργούσε κανονικά. Βέβαια δεν ήταν λύση ακριβώς γιατί με τη Vodafone δε το είχα καταφέρει, με WIND τότε ναι απλά ζήτησα στην εξυπηρέτηση ενεργοποίηση και είπα ότι έχω ένα συμβατό μοντέλο ενώ δεν είχα στη πραγματικότητα. Edited June 1, 2025 by elkons Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts