cuper Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Μόλις ανανένωσα on-line 10€ με χρεωστική κάρτα και πήρα 1000' προς Q και 1024ΜΒ, με λήξη 2/12/15. To bonus ισχύει δηλαδή, παρόλο που δεν αναφέρεται στο site η επέκταση της προσφοράς το Νοέμβριο. Edited November 2, 2015 by cuper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μόλις ανανένωσα on-line 10€ με χρεωστική κάρτα και πήρα 1000' προς Q και 1024ΜΒ, με λήξη 2/12/15. To bonus ισχύει δηλαδή, παρόλο που δεν αναφέρεται στο site η επέκταση της προσφοράς το Νοέμβριο. Ναι, ισχύει, μου το είπαν και στο live chat το πρωί. Δε μου αρέσει όμως καθόλου, η μη ανακοίνωση επέκτασης της προσφοράς. Πολύ φοβάμαι, ότι σε λίγες ημέρες ίσως την κόψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ναι, ισχύει, μου το είπαν και στο live chat το πρωί. Δε μου αρέσει όμως καθόλου, η μη ανακοίνωση επέκτασης της προσφοράς. Πολύ φοβάμαι, ότι σε λίγες ημέρες ίσως την κόψουν. Πιστεύω πως ειναι τυπικό το θέμα. Απο τη στιγμή που εχει περάσει η προθεσμία και δεν εχει αποφασιστεί επίσημα η ανανέωση/επέκταση δεν θα έκανε καλό στην εικόνα της εταιρίας να εξακολουθεί να διαφημίζει κάτι που εχει λήξει. Γι αυτό κ σ'αυτό το "παράθυρο" , μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν, συνεχίζουν να το προσφέρουν ανεπίσημα χωρίς ανακοινώσεις κ διαφημίσεις. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πιστεύω πως ειναι τυπικό το θέμα. Απο τη στιγμή που εχει περάσει η προθεσμία και δεν εχει αποφασιστεί επίσημα η ανανέωση/επέκταση δεν θα έκανε καλό στην εικόνα της εταιρίας να εξακολουθεί να διαφημίζει κάτι που εχει λήξει. Γι αυτό κ σ'αυτό το "παράθυρο" , μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν, συνεχίζουν να το προσφέρουν ανεπίσημα χωρίς ανακοινώσεις κ διαφημίσεις. Και δε μπορούσαν να αποφασίσουν μία ημέρα πριν λήξει η προσφορά τί θα κάνουν? Πάντα στο και πέντε οι αποφάσεις στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Θέλω να πιστεύω ότι έχει πλέον παγιωθεί αυτή η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Θέλω να πιστεύω ότι έχει πλέον παγιωθεί αυτή η προσφορά Μακάρι, αλλά δυστυχώς δεν το νομίζω. Εξάλλου, πριν από 2-3 εβδομάδες, παρέθεσα link με ανακοίνωση της Vodafone, όπου τροποποιείται από τις 8 Νοεμβρίου, το μπόνους ανανέωσης των πακέτων International και Taza (ανταγωνιστικών της Q και του Frog αντίστοιχα). Σ'αυτά τα πακέτα, δεν θα παρέχονται πλέον δωρεάν δεδομένα, αλλά μόνο 600 λεπτά προς το ίδιο πακέτο για ένα μήνα, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας. Πολύ φοβάμαι, ότι λόγω καρτέλ, το ίδιο θα συμβεί και σ'εμάς πολύ σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θέλω να πιστεύω ότι έχει πλέον παγιωθεί αυτή η προσφορά Μακάρι, αλλά δυστυχώς δεν το νομίζω. Εξάλλου, πριν από 2-3 εβδομάδες, παρέθεσα link με ανακοίνωση της Vodafone, όπου τροποποιείται από τις 8 Νοεμβρίου, το μπόνους ανανέωσης των πακέτων International και Taza (ανταγωνιστικών της Q και του Frog αντίστοιχα). Σ'αυτά τα πακέτα, δεν θα παρέχονται πλέον δωρεάν δεδομένα, αλλά μόνο 600 λεπτά προς το ίδιο πακέτο για ένα μήνα, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας. Πολύ φοβάμαι, ότι λόγω καρτέλ, το ίδιο θα συμβεί και σ'εμάς πολύ σύντομα. Κι εγώ νομίζω ότι άτυπα έχει παγιωθεί. Εξάλλου η πολιτική της Wind στις προσφορές καρτοκινητής διαφοροποιείται από τις άλλες 2 εταιρίες: 1. Να υπενθυμίσω ότι στους κατόχους free 2 go που απολαμβάνουν 300' δωρεάν με ανανέωση 10€ δεν τροποποιήθηκε η προσφορά σε 400' με χρέωση. 2. Στο wind free 2 go εξακολουθεί εδώ και πολύ καιρό να ισχύει η προσφορά 1Gb δώρο με ανανέωση 10€.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Κι εγώ νομίζω ότι άτυπα έχει παγιωθεί. Εξάλλου η πολιτική της Wind στις προσφορές καρτοκινητής διαφοροποιείται από τις άλλες 2 εταιρίες: 1. Να υπενθυμίσω ότι στους κατόχους free 2 go που απολαμβάνουν 300' δωρεάν με ανανέωση 10€ δεν τροποποιήθηκε η προσφορά σε 400' με χρέωση. 2. Στο wind free 2 go εξακολουθεί εδώ και πολύ καιρό να ισχύει η προσφορά 1Gb δώρο με ανανέωση 10€.;) Δεν μπορούν να τα τροποποιήσουν γιατί η προσφορά έλεγε 300λεπτά δωρεάν ή 1GB ιντερνετ με 10ευρώ για πάντα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν μπορούν να τα τροποποιήσουν γιατί η προσφορά έλεγε 300λεπτά δωρεάν ή 1GB ιντερνετ με 10ευρώ για πάντα. Δεν υπαρχει λεξη "παντα" στις τηλεπικοινωνιες. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν υπαρχει λεξη "παντα" στις τηλεπικοινωνιες. Σοφη κουβεντα ειπες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν υπαρχει λεξη "παντα" στις τηλεπικοινωνιες. Στις τηλεπικοινωνιες ισως οχι. Στα νομικα ζει και βασιλευει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Στις τηλεπικοινωνιες ισως οχι. Στα νομικα ζει και βασιλευει ομως. Μπα καλυμμενοι ειναι και εκει. Θα σου πουν οτι σου δινουν 1 μηνα προθεσμια για την καταγγελια της συμβασης. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Θα σου πουν ότι, όταν λέμε πάντα εννοούμε αυτό βρε χαζούλη καταναλωτή που δε καταλαβαίνεις κι όλας... Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι: Είδα ότι υπάρχουν 3 πακέτα για Internet: 5euro --> 500+100 MB 3euro --> 350+250 MB 2euro --> 250+150 MB Φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που κάποιος κάνει Online ανανέωση θα επιλέξει το 3ευρω. Θέλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω γιατί έβγαλαν και αυτό το πακέτο, αφού είχαν το πακέτο με το 5ευρω. Υπάρχει μία απλή διαφορά, ότι με το 5ευρω έχεις 500ΜΒ στα σίγουρα.... Απλή παρατήρηση... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις τον αριθμό 60 στο 12410 και να πάρεις 1 γιγα με 4,40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπάρχει και η δυνατότητα να στείλεις τον αριθμό 60 στο 12410 και να πάρεις 1 γιγα με 4,40 Μόνο αν σου έχει έρθει το σχετικό μήνυμα όμως (εμένα δε μου έχει έρθει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Γνωρίζετε εάν το "κόψιμο" της κάρτας sim για να γίνει MICRO SIM, κοστίζει στην Q (WIND) ή γίνεται δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Φυσιολογικά θα πρέπει αν ζητήσεις αντικατάσταση για να πιάνεις 4G να στη δώσουν δωρεάν την νέα που γίνεται και micro και nano. Αλλά είναι που θα πέσεις. Για το κόψιμο τα ίδια. Αν σου ζητήσουν χρήματα έχε υπόψιν σου πως με λίγα παραπάνω (8€) αγοράζεις το εργαλείο που κόβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Τελικά σε 2 καταστήματα στα Κάτω Πατήσια δεν έχουν το μηχάνημα κοπής sim, ενώ για να μου δώσουν νέα κάρτα που να υποστηρίζει 4G, ζητούν 5€!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αν η παλιά σου κάρτα δεν είναι 4G έτσι κι αλλιώς πρέπει να την αντικαταστήσεις.... το μηχάνημα κοπής θα σου είναι άχρηστο σε αυτή την περίπτωση. Πάρτο απόφαση και δώσε τα 5€ να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Τελικά σε 2 καταστήματα στα Κάτω Πατήσια δεν έχουν το μηχάνημα κοπής sim, ενώ για να μου δώσουν νέα κάρτα που να υποστηρίζει 4G, ζητούν 5€!!!! Αν δεν ειχες παρει σιμ 4G, πήγαινε σε ενα καταστημα και παρε! Θα σου δωσουν απο αυτες που ειναι pre-cut σε micro και mini σιμ, οποτε θα βολευτεις! Και αν σου πουν κανει 5 ευρω πες τους παρτε τηλ την εξυπηρετιση πελατων και ρωτηστε αν για δωρεαν αλλαγη σιμ σε 4G κοστιζει κατι. Στο σάιτ λεει πως ειναι δωρεαν!Οσοι ζηταν 5 ευρω ειναι αθλιοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δυστυχώς, ενώ στην ιστοσελίδα αναφέρει ρητά την δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim λόγω του 4G, εν τούτοις θέλουν 5€, ενώ όταν τους λέω ότι σύμφωνα με αναφορά στην ιστοσελίδα της wind είναι δωρεάν, αλλάζει το "τραγούδι" και παίζει το "δεν έχω διαθέσιμες κάρτες 4G"!!! (πηγή στοιχείων: Κατάστημα Αχαρνών 316, κατάστημα Αγίων Αναργύρων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Εγώ πήγα την Τρίτη 3/11/2015 στο κατάστημα του Κολωνακίου και χωρίς καμία χρέωση μου άλλαξαν την παλιά κάρτα 3G σε 4G αμέσως! Προφανώς 2 περιπτώσεις υπάρχουν: Είτε κάποιοι δε γνωρίζουν ότι η αναβάθμιση σε 4G είναι δωρεάν και το μπερδεύουν με την πολιτική αντικατάστασης SIM, είτε κάποιοι είναι πονηροί και θέλουν να το "μπερδεύουν". Δεν ξέρω αν εξαρτάται από το αν το κατάστημα είναι της ίδιας της WIND ή αν είναι franchaise... Τι άλλο να πω με αυτό το θέμα...! Edited November 9, 2015 by ktselios Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ πήγα την Τρίτη 3/11/2015 στο κατάστημα του Κολωνακίου και χωρίς καμία χρέωση μου άλλαξαν την παλιά κάρτα 3G σε 4G αμέσως! Προφανώς 2 περιπτώσεις υπάρχουν: Είτε κάποιοι δε γνωρίζουν ότι η αναβάθμιση σε 4G είναι δωρεάν και το μπερδεύουν με την πολιτική αντικατάστασης SIM, είτε κάποιοι είναι πονηροί και θέλουν να το "μπερδεύουν". Δεν ξέρω αν εξαρτάται από το αν το κατάστημα είναι της ίδιας της WIND ή αν είναι franchaise... Τι άλλο να πω με αυτό το θέμα...! Τον πρωτο καιρο ειναι πιθανο να επαιζε το πρωτο σεναριο. Τωρα ομως, μετα απο τοσους μηνες δεν γινεται να μην το γνωριζουν. Ο λαος μας το λεει και απο τη μυγα ξυγκι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δυστυχώς, ενώ στην ιστοσελίδα αναφέρει ρητά την δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim λόγω του 4G, εν τούτοις θέλουν 5€, ενώ όταν τους λέω ότι σύμφωνα με αναφορά στην ιστοσελίδα της wind είναι δωρεάν, αλλάζει το "τραγούδι" και παίζει το "δεν έχω διαθέσιμες κάρτες 4G"!!! (πηγή στοιχείων: Κατάστημα Αχαρνών 316, κατάστημα Αγίων Αναργύρων) παρε απο το καταστημα την εξυπηρετηση πελατων και ενημερωσε τους, θα επικοινωνησουν με το καταστημα και θα τελειωσει το θεμα...δεν μπορει να σε δουλευουν καθε λογης απατεωνες....αν σου πουν οτι δεν εχουν, στειλε καποιον να κανειο δηθεν αγορα και ξεμπροστιασε τους.... Μην το αφηνεις ετσι, ειναι απαραδεκτοι και βασιζονται οτι δεν θα δωσουμε συνεχεια. εγω οταν αλλαξα την καρτα μου ειπαν οτι θελουν 5 ευρω, εβγαλα το κινητο και εκανα πως θα καλεσω την εξ. πελατων και τους ειπα να περιμενουν να το διασταυρωσω, αμεσως μια αλλη υπαλληλος πεταχτηκε και ειπε οτι ο συναδελφος της εκανε λαθος και οτι ειναι δωρεαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts