Jump to content

cuper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cuper

  1. Μόλις ανανένωσα on-line 10€ με χρεωστική κάρτα και πήρα 1000' προς Q και 1024ΜΒ, με λήξη 2/12/15. To bonus ισχύει δηλαδή, παρόλο που δεν αναφέρεται στο site η επέκταση της προσφοράς το Νοέμβριο.
  2. Ίσως κάτι συμβαίνει με τον browser σου και επικαλύπτεται ο τιμοκατάλογος στα αριστερά. Εμένα σε chrome μια χαρά εμφανίζεται. Επίσης όταν λες σποτάκι εννοείς τις ενότητες "play with frog" και "frog the world" ;
  3. Ακριβώς έτσι. Αλλά δεν μου έδωσαν ούτε πακετάκι what's up, αλλά ένα φάκελο με τη usim και τους κωδικούς pin/puk. Η δουλειά μου έγινε ωστόσο, 2 μηνύματα έστειλα και απέκτησα frog. Όσο για το βιβλιαράκι του frog που δεν πήρα, να ναι καλά το web (frogmobile.gr, myphone.gr) :p
  4. Μου ήρθε μήνυμα "Αν δεν ανανεώσατε το χρόνο ομιλίας ανανεώστε τώρα και μέχρι τις 13/08, γιατί η Q σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας που θα φορτώσετε!"
  5. Ναι σε φάκελο, 3G γράφει πάνω στη sim και στο φάκελο. To A4 χαρτί που είχε μέσα ο φάκελος νομίζω είναι το κλασσικό που σου δίνουν όταν κάνεις συμβόλαιο cosmote. Σε καλωσορίζει στο δίκτυο, δίνει κάποια τηλέφωνα (εξυπηρέτησης πελατών κτλ). Κάτω δεξιά οι κωδικοί pin/puk με αυτοκόλλητο και κάτω αριστερά η κάρτα (που περιέχει τη USIM) κολλημένη.
  6. Τα έχετε γράψει σε παλαιότερα post, αλλά τα συνοψίζω μέσα από τη δικιά μου εμπειρία. 26/7 έκανα αίτηση φορητότητας από Wind (συμβόλαιο) σε Frog, στο κατάστημα Germanos - Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Σήμερα ενεργοποιήθηκα. Αρχικά σε What's Up, με €1 υπόλοιπο. Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπαλλήλου του καταστήματος: Έστειλα "ΑΛΠΑΚ" στο 1298 Μου ήρθε απαντητικό μήνυμα "Για να μεταφερθείς σε Cosmokarta στείλε C sto 1298, σε Frog στείλε F στο 1298 (χρέωση €0,00)" Έστειλα "F" στο 1298 Μου ήρθε απαντητικό μήνυμα "Το πακέτο σου τώρα είναι Frog. Στείλε sms "2" στο 1312 και κέρδισε διπλάσιο χρόνο στη 1η ανανέωση κάθε μήνα με κάρτες Frog €5 και €10" Αγόρασα 10 ευρώ κάρτα από περίπτερο (από μηχανάκι POS όχι την κλασική scratch κάρτα frog) και την ενεργοποίησα. Μου ήρθε απαντητικό μήνυμα: "€17,86 προστέθηκαν στο λογαριασμό σας. Το νέο σας υπόλοιπο είνια €18,86" Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι, κατά τη διάρκεια που προσεκτικά αφαιρούσα το αυτοκόλλητο για να δω τους κωδικούς PIN/PUK, σκίστηκαν (έλεος με την κόλλα) τα μισά ψηφία του PUK1, όπότε και χρεώθηκα €0,123 καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών για να μου το πούμε. Καλώς σας βρήκα :D
  7. (Ασύμμετρου ΡΥθμού Σύνδεση) ADSL χονδρικής, δηλαδή οτιδήποτε άλλο πλην conn-x, δηλαδή γραμμή+πρόσβαση από Otenet/Forthnet/Tellas/Altec/hol/Vivodi/κτλ
  8. Παίζει και σε adsl2+ , δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά ούτως ή άλλως θα σου στείλουνε και καινούριο :happy:
  9. Λογικό αφού είσαι σε περιοχή χωρίς ιδιόκτητο (Τρίπολη) Δες και τα δικά μου πριν 7 μήνες 05/01/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 04/01/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 02/01/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 29/12/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 29/12/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 29/12/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ Όταν συνδέεσε μέσω ΟΤΕ (ΑΡΥΣ) και υπάρχουν πόρτες, η ενεργοποίηση με οποιαδήποτε πάροχο, δεν παίρνει πάνω από 5 εργάσιμες από την αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ.
  10. Εφόσον είσαι με full-llu στην forthnet (ΟΤΕ γιοκ δηλαδή), μάλλον για voip σε κόβω. Ενδεικτικά δες το i-call : Γαλλία σταθερό 0,0179 €/λεπτό , αλλιώς 14,90 €/μήνα για απεριόριστα. Evoice : 0.0203 €/λεπτό για Γαλλία. Φάξ'το παραπάνω πριν επιλέξεις :)
  11. Γίνεται. 3 πράγματα χρειάζονται: 1) Συνδρομή i-call (http://www.i-call.gr/) 2) Συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η οποία όμως να υποστηρίζει Wi-Fi. 3) Ύπαρξη wi-fi δικτύου, ώστε να δρομολογούνται οι κλήσεις από το κινητό (wi-fi οικιακού router, wi-fi από starbucks κτλ) :!:Με άλλα λόγια, ότι ισχύει γενικά για το i-call από adsl στο σπίτι/γραφείο, ισχύει και για i-call από το κινητό όταν βέβαια το κινητό έχει πρόσβαση σε wi-fi δίκτυο. Έστω ότι εγώ έχω πάρει συσκευή κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζει wi-fi. Όταν είμαι στο σπίτι μου, μέσω του wi-fi δικτύου του router μου (δηλαδή μέσω της adsl μου), θα μπορώ να χρησιμοποιώ το i-call. Όταν είμαι εκτός σπιτιού και σε περιοχή που υπάρχει κάλυψη wi-fi, πάλι μπορώ να τηλεφωνώ μέσω i-call. :!:Πιο απλά, η "νέα" αυτή η υπηρεσία, δεν είναι νέα. Ότι έκανε κάποιος για να συνδεθεί με το laptop του σε δίκτυο wi-fi που υπήρχε στο πάρκο της γειτονιάς του, και μέσω μικροφώνου/ακουστικού, πραγματοποιούσε κλήσεις μέσω i-call (voip), κάνει και τώρα. Αλλά αντί για laptop, χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο (palmtop/ smartphone) που υποστηρίζει wi-fi. :!:H "δωρεάν τηλεφωνία από κινητά" της altec, ουδεμία σχέση έχει με τα δίκτυα (κάλυψη) των cosmote/vodafone/wind. Αντίστοιχα υποθέτω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία voip (e-voice, voipbuster κτλ κτλ) :happy:Ζητώ συγνώμη για το κουραστικό post, αφού στην ουσία λέω το ίδιο πράγμα 5 ή 6 φορές. Το διευκρινίζω επειδή αρκετοί γνωστοί μου "ψάρωσαν" και ρωτούσαν κάτι πράγματα του στυλ "Α, ωραία, θα διακόψω το συμβόλαιό μου μέσω cote/voda/wind και θα μιλάω όπου και να βρίσκομαι δωρεάν με το i-call".:wacko::cry::X Φιλικά :)
  12. 512 Kbps. (μακάρι σύντομα να γίνει 1024)
  13. billy14 O wizard της Forthnet δίνει δυο πληροφορίες. 1)(στο πάνω μέρος) την κάλυψη μέσω δικτύου ΟΤΕ-Α.ΡΥ.Σ. όπως ακριβώς την δείχνει και το ote-shop.gr. 2)(στο κάτω μέρος) την κάλυψη από ιδιόκτητο δίκτυο forthnet. Όταν εισάγεις ISDN/PSTN, το κάνεις αποκλειστικά γιατί το ίδιο κάνεις και στο ote-shop.gr, για την διαθεσιμότητα Α.ΡΥ.Σ. Φυσικά και γίνεται να υπάρξει έλλειψη πορτών είτε για PSTN είτε για ISDN. Όταν είπα εννοούσα αυτό ακριβώς. Δηλαδή ότι ασχέτως αν έχει αυτήν τη στιγμή ISDN ή PSTN μέσω ΟΤΕ, μπορεί να μεταβεί στο ιδιόκτητο Forthnet. Εννοείται πως η Forthnet δίνει Full-llu μόνο με PSTN, αλλά αυτό είναι "άχρηστη" πληροφορία για τον wizard. Γιατί; Γιατί αν κάποιος έχει τώρα ISDN και η Forthnet τον καλύπτει, η γραμμή θα μετατραπεί σε PSTN και μετά θα μεταβεί στο ιδιόκτητο. Ο wizard ενδιαφέρεται (όσο αφορά το ιδιόκτητο) μόνο για τον 10ψήφιο κωδικό που είναι (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) ενδεικτικός του αστικού κέντρου ΟΤΕ.
  14. terry39 1)Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη για ιδιόκτητο Forthnet. 2)Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη για ADSL μέσω δικτύου OTE (ΑΡΥΣ) για ISDN. 3)Δεν υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη για ADSL μέσω δικτύου OTE (ΑΡΥΣ) για PSTN. Με άλλα λόγια, η συνάδελφός σου, μπορεί να βάλει ADSL μέσω ΟΤΕ αν έχει γραμμή ISDN. Δεν μπορεί, αν έχει PSTN (μάλλον λόγω έλλειψης πορτών). Σε κάθε περίπτωση (PSTN,ISDN) μπορεί να μεταβεί στο ιδιόκτητο Forthnet.
  15. Δες εδώ http://www.otenet.gr/hd/ incoming mail (POP3): mail.otenet.gr outgoing mail (SMTP): mailgate.otenet.gr
  16. Μάλλον θα είναι ο τελευταίος (εκκαθαριστικός). Πλήρωσέ τον να ξεμπερδεύεις.
×
×
  • Create New...