Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει να αλλαξω σε Q απο What's up.Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο ποστ για αυτην την ερωτηση οποτε συγχωρεστε με αν επρεπε να απεμφθηθω καπου αλλου.

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

γεια σας παιδια θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει να αλλαξω σε Q απο What's up.Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο ποστ για αυτην την ερωτηση οποτε συγχωρεστε με αν επρεπε να απεμφθηθω καπου αλλου.

Αυτό εξαρτάται απο τις ανάγκες σου, δηλαδή αν οι περισσοτερες επαφές σου δεν έχουν whats up και έχουν q ή wind ή αν είναι διασπαρτοι σε όλα τα δίκτυα,αν οι κλήσεις που κάνεις είναι μικρής διάρκειας, , αν έχεις καλή κάλυψη στις περιοχές που κυκλοφορείς κτλ. Εγώ π.χ. έχω και q και whats up και το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Και πέρα από αυτό που λέει ο φίλος, αν θέλεις και ίντερνετ ξέχνα την Q. Οι ταχύτητες είναι ανύπαρκτες. Εγώ αύριο λόγω αυτού πάω για φορητοτητα

Και πέρα από αυτό που λέει ο φίλος, αν θέλεις και ίντερνετ ξέχνα την Q. Οι ταχύτητες είναι ανύπαρκτες. Εγώ αύριο λόγω αυτού πάω για φορητοτητα

εγώ πάλι σε θέμα ιντερνετ ειμαι ικανοποιημένος με την Q.

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει ο κάθε ένας απο το internet over 3G και πόσο γρήγορο περιμένει να ειναι σε σχέση με το adsl αλλά

εαν δεν κατεβάζεις ταινίες με torrent και τις θές να κατέβουν απο χθες τότε δεν διαφέρει απο Cote ή Vodafone. Σε θεμα κάλυψης άλλοτε η μια υπερέχει κ άλλοτε η άλλη.

[ f i l i p p o s ]

Δεν μιλάω για κατέβασμα ταινίας, mail να προσπαθεί να άνοιξει και να κάνει μια ώρα (και δεν είναι θέμα συσκευής)

Με το νέο site σταμάτησε να δουλεύει εντελώς η εφαρμογή του Μιχα, My#2. Κρίμα γιατί βόλευε καλύτερα έστω για τσεκάρισμα, αφού οι ανανεώσεις είχαν σταματήσει καιρό πριν...

Ας ελπίσουμε να κάνουν πιο γρήγορη την My Q.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Μια χαρά γρήγορη είναι η myq. Τι θέμα έχεις εσύ?

Δεν έχω θέμα, απλά με βόλευε καλύτερα η άλλη, συν τα πολύ καλύτερα widget που είχε.

Αν τις συγκρίνεις, δεν τη λες και γρήγορη τη My Q. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Συγκριση σίγουρα δε μπορώ να κάνω καθώς είχα να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό την εφαρμογή του μίχα.

Επίσης δε χρησιμοποιώ widgets :p

Αλλά σαν εφαρμογή δε κολλάει καθόλου! Εξαρταται και απ το ίντερνετ βεβαια

Τωρα κι εμενα κατεβαζει 15+ mbps ανετα αλλα την ημερα 0 ! Θα κανω λιγο υπομονη να δω πως θα παει. Τα υπολειπομενα mb τα βλεπεις οπως και πριν απο την εφαρμογη
εμένα σε τρις διαφορετικα σημεία με ένδειξη G έχω αυτές τις μετρήσεις είναι καλά

μπηκα σημερα στο σαιτ να δω το υπολοιπο και εδειχνε τα mb κανονικα.το διορθωσανε το προβλημα.

Επιτελους. Αν και παλι το παλιο ειχε πιο ευχαριστο περιβαλλον.

Εγώ θα σου πρότεινα είτε να γυρίσεις το what's up σε frog είτε να προτιμήσεις q. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να συνδύαζες και τα δύο με κάποια dual sim συσκευή, προσωπικά αυτό έχω επιλέξει. Βέβαια, κρίνεις και ενεργείς σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Κανείς απο σινδο? Στη βιομηχανικη περιοχη έχω ξεχάσει τι θα πει 3g... :(

Η Q είναι σε περιαγωγή στο δίκτυο της wind, δεν υποστηρίζει πουθενά 3G

Κανείς απο σινδο? Στη βιομηχανικη περιοχη έχω ξεχάσει τι θα πει 3g... :(

Δεν ξέρω τι παίζει βιομηχανική, μέσα στην βδομάδα παίζει να περάσω από εκεί για δουλειά και θα δω, αλλά σχετικά κοντά στο ανάχωμα του Γαλλικού (ανάμεσα σινδο - διαβατα) μια χαρά έχω 3g. (f2g)

[ATTACH]46482[/ATTACH]

Η Q είναι σε περιαγωγή στο δίκτυο της wind, δεν υποστηρίζει πουθενά 3G

Τι ειναι αυτα που λες βρε φιλε; :blink: Φυσικα και υπαρχει 3G και στην Q.

Που έχεις βρει

Εάν μιλάς για συγκεκριμένες περιοχές ή εκεί που είσαι εσύ μπορεί να έχεις δίκαιο αλλά εδώ στα Γιάννενα και Πρέβεζα έχω 3g σχεδόν παντού, άρα δεν στέκει αυτό που λες.

Που έχεις βρει

Τωρα αστειευεσαι; Σε ποια πολη ή χωριο δεν εχεις βρε εσυ, πες μου.

Μωρε κι εγώ Βολο ειμαι αλλα δυστυχώς η Wind δεν εχει καλή κάλυψη 3G.

Ήθελα να ήξερα εαν αυτοί που λενε οτι η Q δεν υποστηρίζει 3G έχουν δει ποτέ σύνδεση/ καρτοκινητό Q ? Αμφιβάλλω !

Ό,τι τους καπνίσει λένε

[ f i l i p p o s ]

εγω φιλε μου περιοχη πανταζοπουλο μενω μια χαρα πιανω τι να σου πω πουθενα δεν εχω προβλημα.και γενικα οπου κινουμαι στην πολη.τωρα αν ειναι καποιο τυφλο σημειο που δεν το χω ανακαλυψει τι να σου πω...

• This topic was unpinned, featured and pinned