Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 36,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είπαμε : Μύθος είναι οι 15 ημέρες., και δεν το έχω αναφέρει μόνο εγώ, το έχουν αναφέρει και άλλοι .

Με χαρά περιμένω και την δική σου επιβεβαίωση ύστερα από δύο εβδομάδες.

Σε εμενα πηγαινει αυτο; Ή εισαι απο κινητο και δεν εκανες quote καποιο αλλο μηνυμα;

Edited by runner70

Καλησπέρα σας,

πήρα ένα πακέτο q για να το χρησιμοποιήσω σ ένα smartphone που έφερα από Κίνα και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

Πρώτον δίπλα στο σήμα έχει πάντα ενεργοποιημένο ένα R που υποθέτω πως είναι το Roaming.

Δεύτερον και κυριότερο δεν παίρνει τις ρυθμίσεις για το Internet και όταν ενεργοποιώ το Data το κινητό δεν κάνει τίποτα.

Καμία βοήθεια;

Θα βάλεις τις ρυθμίσεις της q

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό),

Θα ενεργοποιήσεις το roaming απο τις ρυθμισεις σου και θα έχεις κανονικά ιντερνετ

Καλησπέρα σας,

πήρα ένα πακέτο q για να το χρησιμοποιήσω σ ένα smartphone που έφερα από Κίνα και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

Πρώτον δίπλα στο σήμα έχει πάντα ενεργοποιημένο ένα R που υποθέτω πως είναι το Roaming.

Δεύτερον και κυριότερο δεν παίρνει τις ρυθμίσεις για το Internet και όταν ενεργοποιώ το Data το κινητό δεν κάνει τίποτα.

Καμία βοήθεια;

Στο 1ο είναι όντως το roaming της Wind όσον αφορά το 2ο:

Βάλε νέο APN:

Internet Settings:

Settings -> More settings -> Mobile Networks -> Access Point Names -> Options New APN

• Name: Q Internet

• APN: myq

• MCC: 202

• MNC: 09

• APN Type:

Δεν ανακαλυψα την Αμερικη. Αντιθετως εσυ μαλλον εισαι απο τους λιγους που δεν το εχουν βρει ακομα. Πρεπει να επιλεξεις μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης των sms τη γλωσσα των ελληνικων στο θεμα κωδικοποιησης. Αν δεν βρισκεις να υπαρχει τετοια ρυθμιση τοτε βαζεις αλλη εφαρμογη που την εχει οπως πχ. το go sms pro ή το Handcent SMS. Μου εχει τυχει σε κινητο, η stock εφαρμογη του sms να μην εχει τη ρυθμιση των ελληνικων.

Εγω την ενεργοποιηση την ειχα κανει μετα απο 1+μηνα απο τοτε που ειχα αγορασει το 20€ απο τα καρφουρ.

αυτο που λες ειναι μονο για κεφαλαια,με κεφαλαια εχω και γω 160 αλλα δεν μ αρεσει να φωναζω οταν στελνω ενα sms

(offtopic) στο ανδροιντ 4 που ειναι οι αναλογες ρυθμισεις? Γιατι σε ενα xperia που εχω δεν βλεπω πουθενά ρυθμισεις για την γλωσσα στην εφαρμογή που έχει.

αυτο που λες ειναι μονο για κεφαλαια,με κεφαλαια εχω και γω 160 αλλα δεν μ αρεσει να φωναζω οταν στελνω ενα sms

Δεν γραφεις απαραιτητα με κεφαλαια, παιρνει κανονικα τα μικρα με 160 χαρακτηρες αλλα φυσικα ο παραληπτης θα τα παρει ολα στα κεφαλαια γιατι ειναι θεμα των παροχων το πως τα στελνουν. Edit: Για το τελευταιο δεν ειμαι τελικα σιγουρος οτι οφειλεται εκει το προβλημα των κεφαλαιων αλλα αυτο ειναι ουτως ή αλλως αλλο καπελο.

(offtopic) στο ανδροιντ 4 που ειναι οι αναλογες ρυθμισεις? Γιατι σε ενα xperia που εχω δεν βλεπω πουθενά ρυθμισεις για την γλωσσα στην εφαρμογή που έχει.

Και σε δικο μου xperia με 4.0 η stock δεν εχει αυτη τη ρυθμιση αλλα βλεπει κανονικα τους 160 χαρακτηρες και ετσι δεν ασχολουμαι. Μετρα σε ενα μηνυμα και δες αν εχεις προβλημα. Πιθανον να μην εχεις.

Edited by runner70

Οι μεγάλες εταιρίες συνήθως έχουν σετάρει τα κινητά (τουλάχιστον όσα έρχονται στην Ελλάδα) ώστε να μην γράφουν σε unicode τα sms. Οι μικρές εταιρίες και οι Κινέζοι, δεν...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

Δεν γραφεις απαραιτητα με κεφαλαια, παιρνει κανονικα τα μικρα με 160 χαρακτηρες αλλα φυσικα ο παραληπτης θα τα παρει ολα στα κεφαλαια γιατι ειναι θεμα των παροχων το πως τα στελνουν. Edit: Για το τελευταιο δεν ειμαι τελικα σιγουρος οτι οφειλεται εκει το προβλημα των κεφαλαιων αλλα αυτο ειναι ουτως ή αλλως αλλο καπελο.

Και σε δικο μου xperia με 4.0 η stock δεν εχει αυτη τη ρυθμιση αλλα βλεπει κανονικα τους 160 χαρακτηρες και ετσι δεν ασχολουμαι. Μετρα σε ενα μηνυμα και δες αν εχεις προβλημα. Πιθανον να μην εχεις.

ε αυτο ειναι το θεμα,ο παραληπτης τα παιρνει κεφαλαια μετα..

Είπαμε : Μύθος είναι οι 15 ημέρες., και δεν το έχω αναφέρει μόνο εγώ, το έχουν αναφέρει και άλλοι .

Με χαρά περιμένω και την δική σου επιβεβαίωση ύστερα από δύο εβδομάδες.

Οκ θα το κανω.:)

Πάντως από τότε που έβαλα Q και με την προσφορά του Πρώτου Θέματος, δεν μου τελειώνει η κάρτα όσο και να προσπαθώ. :p Μιλάω, στέλνω sms, μπαίνω Internet και ακόμα έχω. Δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο που έφυγα από συμβόλαιο Vodafone. :)

Πάντως από τότε που έβαλα Q και με την προσφορά του Πρώτου Θέματος, δεν μου τελειώνει η κάρτα όσο και να προσπαθώ. :p Μιλάω, στέλνω sms, μπαίνω Internet και ακόμα έχω. Δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο που έφυγα από συμβόλαιο Vodafone. :)

Ομοιως... :):cool:

Το ίδιο και εγώ, βέβαια έχω και ένα νουμερακι κοσμοτε για 4g

Πριν μια ώρα στο κατάστημα της Wind στου Γκύζη, ο υπάλληλος είπε πως 5ευρες κάρτες δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί κι αν θέλουμε με 5 ευρώ, ε τότε, να πάμε σε "κανα περίπτερο, μήπως και βρούμε καμμιά!" :wacko:

Τι λες ρε μεγάλε!! Που δουλεύεις από χόμπι!!

Scotty, beam us up.

Πριν μια ώρα στο κατάστημα της Wind στου Γκύζη, ο υπάλληλος είπε πως 5ευρες κάρτες δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί κι αν θέλουμε με 5 ευρώ, ε τότε, να πάμε σε "κανα περίπτερο, μήπως και βρούμε καμμιά!" :wacko:

Τι λες ρε μεγάλε!! Που δουλεύεις από χόμπι!!

Ούτε στα περίπτερα πουλανε 5άρες πλέον, τις έχουν κοψει ολες οι εταιρίες εδώ και λίγες βδομάδες

Ούτε στα περίπτερα πουλανε 5άρες πλέον, τις έχουν κοψει ολες οι εταιρίες εδώ και λίγες βδομάδες

Είχα την εντύπωση πως τις βρίσκουμε στα καταστήματα. Δεν ισχύει αυτό;

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Μα τις έκοψαν, ούτε άυλη ανανέωση κάνουν κάτω από 6€

Μα τις έκοψαν, ούτε άυλη ανανέωση κάνουν κάτω από 6€

Ωραία. Πάει το νούμερο. Δέκα ευρώ το χρόνο τα έδινα για να κρατάω το νουμεράκι, 20 παραπάει.

Υποθέτω πως σαν και μένα θα 'ναι πολλοί. Τι να κάνουμε.. Εμείς, πάντως δε χάνουμε. Το αντίθετο θα 'λεγα.

Scotty, beam us up.

Υπάρχουν ακόμα παλιες 5€ σε πολλά σημεία.

Σε κατάστημα ακόμα υπάρχει η δυνατότητα (προς το παρόν) να ανανεώνεις με 5 ευρώ.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Σε κατάστημα ακόμα υπάρχει η δυνατότητα (προς το παρόν) να ανανεώνεις με 5 ευρώ.

Οχι στη wind στου Γκύζη. Πιο κατηγορηματικοί, δε γίνεται :wacko:

Scotty, beam us up.

Σκεφτομαι τον Οκτωβρη που ληγουν τα (φτηνα) RED1 που εχω να το γυρισω σε Q.

για τον λογο αυτο πηρα μια καρτα Q την οποια τοποθετησα σε ενα παλιο τηλεφωνο και την δοκιμαζω.

Ιντερνετ δεν δοκιμασα ακομα, αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες "λαγκάρει" (αργει να κανει κληση, ή οταν καλω εγω ειναι "νεκρο" για πολυ ωρα πριν αρχισει να καλει)

Τι λετε οι πιο τακτικοι χρηστες;:O

• This topic was unpinned, featured and pinned