Jump to content

toumpanovlaxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toumpanovlaxos

  1. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Good lock; Και αν ναι πως; Με αλλαγή region ή κατέβασμα απο άλλο app store;
  2. Ενεργοποίησα την πρώτη επιλογή "προώθηση σε οποιαδήποτε διαθέσιμη σιμ " και θα το δοκιμάσω. Τώρα υποτίθεται όταν δεν έχω σήμα στη μία θα προωθεί την κλήση στην δεύτερη. Ίδωμεν
  3. Στο νοτε 4 ενώ μιλούσα στη μία σιμ, χτυπούσε κανονικά η δεύτερη και απαντούσα αν ήθελα(4.5 χρόνια το είχα), εδώ η μόνη λύση είναι προώθηση από τη μια στην άλλη. Θα το δοκιμάσω, αλλά και πάλι και στην ίδια σιμ που μιλάω να με καλέσουν δεν έχω ειδοποίηση για την κλήση εκείνη τη στιγμή πάρα μόνο με μήνυμα μετά, (έχω ενεργοποιημενη την αναμονή και στις 2 κάρτες)
  4. Σε παλιό xiaomi redmi note 4 λειτουργούσε άψογα, έβλεπα την κλήση, έβαζα αναμονή την πρώτη κ μιλούσα στη δεύτερη, εδώ δεν υπάρχει επιλογή για sim managment, αναρωτιέμαι μήπως είναι και θέμα παροχου να ενεργοποιήσει κάτι, αν κάποιος το λειτουργεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ coolnetgr!
  5. Ξέρει κάποιος πού λειτουργεί το τηλέφωνο με 2 σιμ, αν ενώ μιλάω στη μία σιμ και δεχτώ κλήση στην άλλη να μου εμφανίζει την επιλογή να απαντήσω; Με ενεργοποιημενη την αναμονή κλήσεων και στις 2 σιμ, όταν κάποιος με καλεί ενώ μιλάω, στην περίπτωση που μιλάω στη σιμ που καλεί του λέει ότι είναι κατειλλημένο, ενώ αν καλέσει στην άλλη σιμ του λέει ότι είναι απενεργοποιημενο. Σε κάθε περίπτωση εγώ ειδοποιούμαι με μήνυμα για την χαμένη κλήση αργότερα. Υπάρχει κάποια επιλογή να το διορθώσω;
  6. Λάρωσε ,κατανοητό ήταν αλλά δεν έδώσες περισσότερες πληροφορίες για την αναβάθμιση παρά μονο διορθώθηκε κ το ποίημα για την xiaomi, Ούτε μεγεθος αρχείου ούτε κανένα feature.
  7. Καλησπέρα, κάτοχος του κινητού περίπου 10 μέρες, ικανοποιημένος, έχω μερικές ερωτήσεις, οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Α) είμαι στο one ui 4.1 δεν αναβάθμισα στην τελευταία του Μαΐου μέχρι να λυθεί το bug με τη ram, υπάρχει βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας με το τελευταίο update; Β) διαβάζω ακριβώς από πάνω ότι βγήκε νέα σήμερα; Διορθώθηκε; Γ) Δουλεύω το κινητό με 2 κάρτες cosmote kai wind, στο πρώτο σλοτ έχω την κοσμοτε και στο δεύτερο τη wind, έχω προεπιλογή να δουλεύω δεδομένα με wind όταν τα ανοίγω. Πως γίνεται με ανοιχτό WiFi, κλειστά δεδομένα και προεπιλεγμενα στη wind να μου έρχεται μήνυμα από την cosmote ότι συνδέθηκα στα δεδομένα;;; Αφού και χειροκίνητα να συνδεθώ θα χρησιμοποιήσω το δίκτυο της wind. Υπάρχει δικαίωμα σε εφαρμογή απλή ή συστήματος να ανοίγει μόνη της τα δεδομένα; και που το βρίσκω; μήπως είναι καμιά εφαρμογή τύπου carrier services; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Ευχαριστώ
  8. Επειδη και μένα μου ήρθε και το σβησα καταλάθος γραψε λιγο τι στέλνουμε και που, Σ ευχαριστω!
  9. Έχω τα πάντα ενεργοποιημένα και στο tesla και στο nova και στο fb, Λαμπάκια και ειδοποιήσεις δουλέυουν κανονικά, αλλά δεν εμφανίζει τον αριθμό των ειδοποιήσεων πάνω στο εικονίδιο στο dock και στη homepage, Δεν έχω icon bagdes σε καμία εφαρμογή ,ενώ τα έχω ενεργοποιημένα σε όλες μια μια)
  10. Γεια σας! Δεν έχω ειδοποιήσεις icon bagdes ούτε στο φεισμπουκ ούτε σε αλλες εφαρμογες,είτε με τον μαμα launcher είτε με nova. ΄Νομίζω έχω ανοίξει όλα τα permissions. Τι μπορεί να φταίει?
  11. vikings gone wild πολύ καλο! Είναι μια βδομάδα τώρα που έχω κολλήσει!
  12. Με το friendcaster μπορείς αλλά δεν ειναι αξιόπιστη εφαρμογή (σε μένα δεν έρχονται ειδοποιήσεις,,εμφανίζει τα μισα νέα κτλ) , Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, ειναι να μπαίνεις απ την εφαρμογή στον έναν λογαριασμό και με τον browser στο άλλο.
  13. Το 3 ειναι ανώτερο πιστεύω
  14. Ναι ρε παιδια δεν θελω να μπαινω απο 3g. θελω να μπαινω wifi απο το κινητο , και να το διαμοιράζω σε pc που ειναι λιγο πιο μακρια και δεν πιάνει απο μόνο του. Με 3g γινεται αλλα με ενδιαφέρει με wifi. Klaount εισαι σιγουρος πως γενικά αυτο γίνεται?
  15. Υπάρχει καμιά εφαρμογή wifi repeater που να παίρνει wifi απο το ρουτερ και να το μοιράζει σε άλλες συσκευές? Έχω βρει το fqrouter2 αλλά δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.Υπάρχει καμια άλλη? Ευχαριστώ!
  16. Ενεργοποίησε το Roaming και ξαναπροσπαθησε
  17. 20-30mb τη ώρα μου τρώει το πολύ το tune in
  18. KAMI απίστευτο παζλοπαίχνιδο, 2048, unblock me, flow, αυτό ειναι το στυλ που μου αρέσουν , αν έχετε να προτείνετε τιποτα παρόμοιο καλοδεχούμενο!!!
  19. Θα βάλεις τις ρυθμίσεις της q Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό), Θα ενεργοποιήσεις το roaming απο τις ρυθμισεις σου και θα έχεις κανονικά ιντερνετ
×
×
  • Create New...