mike_4 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Επειδή είδα παραπάνω να γράφουν κάποια παιδιά ότι μετά από ανακοίνωση της q σε htc η υπηρεσία δεν λειτουργεί, απλά λέω όσοι έχετε htc να το δοκιμάσετε, εμένα το kaiseraki μου μπαίνει μια χαρά με τις ρυθμίσεις που έχει στο site της q :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εδω και τρεις μερες εχει μπη κοφτης ταχυτητας στο ιντερνετ q .Εδω στη βορεια Ελλαδα .Πανω απο 8.32 kb δε παη σε καμια περιπτωση ειτε εισαι σε 3g η 3.5g .Ακομα και στις 4 ωρα τα ξημερωματα. Αυτο συνεβη μετα απο διακοπη του δυκτιου πριν τρεις μερες και διηρκησε 4 ωρες. Οταν επανηλθε το δυκτιο δε παη πανω απο 8.32 kb ακριβως. Το εχει διαπιστωση και αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 ούτε .gr ούτε τίποτα. " myq " χωρίς τα εισαγωγικά επιβεβαιώνω και εγώ! απλα χρειαζεται και ενα restart:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εδω και τρεις μερες εχει μπη κοφτης ταχυτητας στο ιντερνετ q .Εδω στη βορεια Ελλαδα .Πανω απο 8.32 kb δε παη σε καμια περιπτωση ειτε εισαι σε 3g η 3.5g .Ακομα και στις 4 ωρα τα ξημερωματα. Αυτο συνεβη μετα απο διακοπη του δυκτιου πριν τρεις μερες και διηρκησε 4 ωρες. Οταν επανηλθε το δυκτιο δε παη πανω απο 8.32 kb ακριβως. Το εχει διαπιστωση και αλλος; Δεν ξερω για Βορεια Ελλαδα τι γινετε παντως εγω (κεντρο Αθηνας) μολις ξεπερασα το 1gb η ταχυτητα μειωθηκε δραματικα. Μηπως εχεις περασει και συ το οριο? Αν ειναι ετσι το εχουν αυτο το δικαωμα αφου υπαρχει 'πολιτικη ορθης χρησης" 1gb. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 επιβεβαιώνω και εγώ! απλα χρειαζεται και ενα restart:) Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα αλλά μάταια! Τι επανεκκινήσεις, τι επαναφορές ρυθμίσεων δικτύου, τι διαγραφή όλων και ξανά πέρασμα! Έχω 3GS 3.1.3 χωρίς jailbreak! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δεν ξερω για Βορεια Ελλαδα τι γινετε παντως εγω (κεντρο Αθηνας) μολις ξεπερασα το 1gb η ταχυτητα μειωθηκε δραματικα. Μηπως εχεις περασει και συ το οριο? Αν ειναι ετσι το εχουν αυτο το δικαωμα αφου υπαρχει 'πολιτικη ορθης χρησης" 1gb. Ισως να ειναι αυτος ο λογος που επεσε η ταχυτητα.Εχω φταση τα 2 g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 πεδια που στελνο μινημα γιανα μου στιλουν ριθμισεις για ιντερνετ που ειναι εως τελος του μηνα εκανα φορματ και :blink: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα αλλά μάταια! Τι επανεκκινήσεις, τι επαναφορές ρυθμίσεων δικτύου, τι διαγραφή όλων και ξανά πέρασμα! Έχω 3GS 3.1.3 χωρίς jailbreak! 3gs 3.1.3 χωρίς jailbreak έχω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 πεδια που στελνο μινημα γιανα μου στιλουν ριθμισεις για ιντερνετ που ειναι εως τελος του μηνα εκανα φορματ και :blink: Πάρε δωρεάν στο 1227 και θα σου τις στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Ενω προηγουμενως δεν μπορουσα να δω βιντεο απο το youtube στο Ν73 μου,τωρα που εβαλα τις ρυθμισεις Q Internet(οχι wap) τωρα μου ανοιγουν κανονικα!Δηλαδη στις ρυθμισεις του real player εβαλα Q internet!Και ειδικα με το 3G παει σφαιρα!!:DΑυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το σερφαρισμα με τις καινουριες ρυθμισεις συμπεριλαμβανεται στο δωρεαν internet που δινει η Q μεχρι 31/3 ή αν ισχυει μονο για το wap.myq.gr! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τι γίνεται με την υπηρεσία easy recharge? Εχω βάλει εδώ και λίγες μέρες q card λόγω της έκπτωσης που σου δίνει αλλά δε λειτουργει ...και το υπόλοιπο του λογαριασμού μου δεν επαρκεί για να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1222 lol! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τι γίνεται με την υπηρεσία easy recharge? Εχω βάλει εδώ και λίγες μέρες q card λόγω της έκπτωσης που σου δίνει αλλά δε λειτουργει ...και το υπόλοιπο του λογαριασμού μου δεν επαρκεί για να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1222 lol! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3067209#post3067209 Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τι γίνεται με την υπηρεσία easy recharge? Εχω βάλει εδώ και λίγες μέρες q card λόγω της έκπτωσης που σου δίνει αλλά δε λειτουργει ...και το υπόλοιπο του λογαριασμού μου δεν επαρκεί για να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1222 lol! κάλεσε το 1227 που είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Σας ευχαριστώ και τους δύο! Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία λένε πως δεν μπορώ να έχω την έκπτωση ούτε όταν αγοράζω κάρτα ανανέωσης. Το θέμα είναι ότι ήρθα στην q card ακριβώς για την προσφορά ανανέωσης με το q easy recharge και το internet. Aνοίγω νέο τόπικ σχετικά με τη διαμαρτυρία ΥΓ. στο 1227 μου είπαν πως η υπηρεσία δε λειτουργεί από το Νοέμβριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ΥΓ. στο 1227 μου είπαν πως η υπηρεσία δε λειτουργεί από το Νοέμβριο!!! Ακριβώς... γι αυτό και εδώ και κανένα τρίμηνο.... bye bye ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 H πρόσφατη προσφορά στο f2go με κάνει να πιστεύω ότι η q θα επεκτείνει την προσφορά της για δωρεάν ίντερνετ, εκτός αν έχει άλλα σχέδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Επανήλθε το Easy Recharge! https://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=274&langID=1 αλλά δεν έχει αυτόματη φόρτιση ανά μήνα... Προστέθηκαν και οι νέες τιμές με ΦΠΑ 21% στο site: 0,102€/1΄ η ομιλία προς Q (από 0,10) και 0,216€ προς όλους (από 0,21) Edited March 17, 2010 by ioanmich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μακάρι να επανέλθει η ηλεκτρονική ανανέωση και στη WIND, μπας και δούμε άσπρη μέρα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Γειά σου ρε nickolas84! Ήρθες και είδαμε μία ασπρη μέρα!! (τουλάχιστον στην Q :p) Η αλήθεια είναι ότι στο site έπαιζε πολύ σαν "παροχή" τόσο καιρό.... Είχα απογοτευτεί και γω με την ηλεκτρονική ανανέωση διότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πρωτοήρθα μετά το καλοκαίρι!! Αλλά... Q Easy Recharge is back baby!!! :cool: Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wideopensea Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Q σου λεβέντη μου !!!!!! Edited March 18, 2010 by wideopensea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδια θελει πιστωτικη για την ανανεωση μεσο του Q Recharge? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδια θελει πιστωτικη για την ανανεωση μεσο του Q Recharge? Ναι.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αυτό είναι. Δεν υπάρχει φθηνότερη κινητή στην Ελλάδα. Τελεία και παύλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Επανήλθε το Easy Recharge! https://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=274&langID=1 αλλά δεν έχει αυτόματη φόρτιση ανά μήνα... Προστέθηκαν και οι νέες τιμές με ΦΠΑ 21% στο site: 0,102€/1΄ η ομιλία προς Q (από 0,10) και 0,216€ προς όλους (από 0,21) σου δίνει +50% ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δεν γνωρίζει κανείς ;;;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts