Jump to content

epaminos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    335
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by epaminos

  1. Γνωρίζουμε αν θα έχουμε υποστήριξη της τεχνολογίας eSim σύντομα;
  2. Καλημέρα παιδιά, Μόλις μου ήρθε ενημέρωση στο iPhone για τα carrier settings της WIND παρόλο που έχω Q! Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο! Πλέον το WIND GR εμφανίζεται ως σκέτο WIND! Κάτι ετοιμάζεται!!! ;-)
  3. Πώς δεν έχει διαφορά! Τα 100' στοιχίζουν 3€. Άρα τα 60' στοιχίζουν 1,8€. Συνεπώς τα 160' θα έπρεπε να στοιχίζουν 4,8€ ενώ έχουν 4,4€!
  4. Όντως... Παρ' όλα αυτά ενδιαφέρουσα προσφορά.
  5. Νέα προσφορά Q: 160 λεπτά προς όλα τα δίκτυα για 30 ημέρες, με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο, μόνο 4,4 ευρώ! Απόκτησέ το στα καταστήματα wind!
  6. Στέλνοντας 10 στο 12410 ενεργοποιείται με χρέωση 10€ το εξής πακέτο: 90Λ ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 600Λ+600SMS ΠPOΣ WIND/Q & 90Λ ΠPOΣ 52 ΔIEΘNEIΣ ΠPOOPIΣMOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ!
  7. Κάτι σαν να βελτιώθηκε παιδιά!!! [ATTACH]46751[/ATTACH]
  8. Παιδιά μόλις διαπίστωσα ότι χάσαμε το χρηματικό bonus (2 έως 6€) από την ανανέωση μέσω Paypal. Τουλάχιστον η προσφορά με τα 1000' προς Q και τα 500ΜΒ πήρε παράταση για όλο το καλοκαίρι!
  9. Ρυθμίσεις - Δεδομένα - Κινητό δίκτυο δεδομένων - Προσωπικό HotSpot - APN και γράφεις myq Έπειτα από Ρυθμίσεις - Δεδομένα ανοίγεις τον διακόπτη του προσωπικού HotSpot και συνδέεσαι μέσω WiFi!
  10. Ναι, έχει αλλάξει! Πρέπει να βάζεις μπροστά από το μήνυμα *0# και κολλητά μετά την δίεση το μήνυμά σου. Πρόσεξε πως λειτουργεί μόνο με gsm χαρακτήρες, οπότε για να γράφεις ελληνικά sms 160 χαρακτήρων χρησιμοποίησε μόνο κεφαλαία Λατινικά γράμματα και από ελληνικά μόνο τα Γ, Δ, Θ, Λ, Ξ, Π, Σ, Φ, Ψ και Ω.
  11. Πρόσεξε κανείς την νέα προσφορά στο 12200; Με 1€ μπορούμε πλέον από 9/1 να μιλάμε 500 πραγματικά λεπτά με όλα τα καρτοκινητά Q!
  12. Από σήμερα είναι διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή της Wind "MyQ" και στο AppStore...
  13. Παίδες βρήκα έναν πιό έμμεσο τροπο να βρίσκω ποιοι έχουν WIND/Q!!! Στη σελίδα http://www.hol.gr/GR/e-support/Tools/Pages/MobileCallCosts.aspx πληκτρολογώντας τον αριθμό του κινητού, για όσους έχουν WIND/Q η χρέωση είναι 0,1834 € / λεπτό ενώ για Vodafone/Cosmote η χρέωση γίνεται 0,1706 € / λεπτό!!!
  14. Σε συμφέρει σε περίπτωση που κάνεις πολύ μικρές κλήσεις! Π.χ. αν κάνεις κλήσεις 20" τότε με το 1€ θα μπορέσεις να κάνεις 400 κλήσεις ενώ με τα 3,90€ σχεδόν 1200.
  15. Tα 400 λεπτά είναι πραγματικά! Ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο...
  16. epaminos

    Q Card Internet

    Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και αρκετούς μήνες... Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές με την εξυπηρέτηση, αρχικά μου συνέστησαν και άλλαξα καρτα sim κι έπειτα συσκευή! Έλεγξαν και τη γραμμή μου, την έκαναν και reset! Το ίδιο πρόβλημα παντού! Ακόμα κι η σιμ μου σε αλλά κινητά το ίδιο! Το 3G πιό χάλια κι από το GPRS! Το παράδοξο ειναι πως νέες κάρτες Q έχουν φοβερές ταχύτητες! Οπότε μάλλον κάτι παίζει με τις παλαιότερες ενεργοποιήσεις! Αν δείτε παλαιότερα posts μου θα δείτε και screenshots! Να αναφέρω πως το πρόβλημα αφορά όλη την επικράτεια κι οχι μόνο την Θεσσαλονίκη στην οποία μένω... ΥΓ: Το μόνο που μου έμεινε να πραγματοποιήσω ειναι να τελειώσω τις μονάδες μου και να κάνω φορητότητα σε άλλο δίκτυο κι έπειτα ξανά πίσω στην Q! Μόνο έτσι θα μηδενιστεί το κοντέρ!
×
×
  • Create New...