Jump to content

nuvox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nuvox

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

nuvox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητοι moderators, ειδα με μεγαλη μου λυπη να εχετε διαγραψει ενα μηνυμα σχετικα με την τροποποιηση (!) του μπονους αννανεωσης στο f2g. Επειδη δεν νομιζω οτι παραβιαζε καποιον απο τους ορους χρησης, θα θελατε να πειτε τους λογους αυτης της διαγραφης σε οσους διαβαζουν το φορουμ μηπως και καταλαβουν ποιοι ακριβως εισαστε; Εμενα μου πηρε λιγο καιρο αλλα σας καταλαβα.
  2. Σιγουρα κανεις λαθος,αν κρινω απο το μηνυμα που σε μενα εστειλαν-και το οποιο εχω κρατησει- αναφερει ξεκαθαρα οτι "με μονο 5 ευρω εχεις και 300' ομιλιας και 300 sms προς f2g αλλα και διπλασιο χρονο ομιλιας για 30 ημερες. Αρα και παρανομο ειναι και παραπλανητικη διαφημιση, αλλα και τρισαθλια τακτικη ειναι.
  3. Αλλο παλι αυτο...εισαι σιγουρος οτι πηγε στις 15 ημερες; Μηπως μπερδευτηκαν με την Wind καρτοκινητη; Αν ειναι ετσι οχι μονο δεν πηραν το μαθημα τους αλλα βλεπω πολυ συντομα να ξαναχρεωκοπουν. Εγω θυσιαζω το f2g2 γιατι τους βαρεθηκα πιά...
  4. Δεν ξερω αν ειναι επιλεκτικη προσφορα, αλλα ισχυει μεχρι 31/3...κριμα!
  5. Εμενα μολις μου ηρθε μηνυμα σχετικα με την προσφορα. Το παιδι που το εγραψε ειχε δικιο!
  6. Τις περισσοτερες εφαρμογες τις εχω κατεβασει εκτος market και μεσω opera mini που τις αποθηκευει ετσι κι αλλιως κατευθειαν στην καρτα. Απο εκει τις εγκατηστω οταν χρειαστει, αλλα ειναι περιεργο να θελω να βαλω μια εφαρμογη 1.5mb οταν εχω διαθεσημα 30mb και να μην μπορω.
  7. Εγω θα επανελθω με δυο ερωτησεις γιατι μπορει να το πεταξω απο το παραθυρο...πριν λιγες ημερες εκανα root, επαιξα λιγο και το εκανα παλι unroot... και εκτοτε μου εμφανιζει καθε 5 λεπτα μηνυμα οτι ο εχει μεινει λιγος αποθηκευτικος χωρος στο τηλεφωνο, και δεν με αφηνει να εγκαταστησω καποια εφαρμογη που εχω στην SD. Συμφωνα με τον task killer εχω 50mb διαθεσημα, ενω συμφωνα με την πηγη πληροφοριων 44mb, και συμφωνα με τις ρυθμισεις καρτας 25mb!!! Τι στο καλο να κανω;
  8. Και πιο συγκεκριμενα 0,22/λεπτο οπως λεει το μηνυμα που ηρθε σε εμενα τουλαχιστον!
  9. Παρακαλω οποιον μπορει να βοηθησει Κατεβασα το Universal androot, εκανα root το τηλεφωνο, δημιουργηθηκε ο supeuser και ολα καλα. Την πρωτη φορα που εκανα unroot εκανε uninstall τον superuser, σημερα ομως που εκανα παλι την ιδια διαδικασια (root & unroot) ο superuser παραμενει στα applications χωρις να μπορω να κανω χρηση αφου οποτε το παταω μου βγαινει μηνυμα οτι παρουσιαστηκε σφαλμα και θα γινει αναγκαστικο κλεισιμο. Προσπαθησα αρκετες φορες να το διαγραψω αλλα χωρις επιτυχια. Επισης εκανα αρκετες φορες root & unroot ωστε νσ γινει απεγκατασταση του superuser toolkit αλλα και παλι τιποτα. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το ξεφορτωθω μια για παντα; Επισης οταν ειμαι root μου βγαζει ενα μηνυμα στο status bar οτι εχει μεινει λιγος ελευθερος χωρος στο τηλεφωνο και με παραπεμπει στη διαχειριση εφαρμογων καθε δεκα λεπτα, ενω η διαθεσημη μνημη του τηλεφωνου ειναι 56 MB. Συγνωμη για τις ερωτησεις αρχαριου αλλα οντως ειμαι νεα στο android αλλα πολλα υποσχομενη!
  10. Δυστηχως αυτο ηθελα να δω και εγω αν θα προστεθουν τα προηγουμενα αλλα δεν τα καταφερα μιας και οπως ειπα μου τελειωσαν ξαφνικα..
  11. Σημερα μου τελειωσαν τα 500mb ( 15 ημερες κρατησαν αλλα με πολυ κατεβασμα εφαρμογων κλπ) και ευτηχως μου ηρθε μηνυμα οτι εληξαν και ετσι δεν χρεωθηκα παραα μονο κατι σεντς γιατι εκεινη την ωρα ημουν online... οποτε ουτε σκεψη για απεριοριστο!
  12. Αυτο ειναι καλο νεο...σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
  13. Σε οσους ηρθε το μηνυμα η ενεργοποιησατε τα 500 MB εχεται whatsup η cosmoκαρτα;
  14. Ναι αλλα παρα λόγο να με παρεις στο λαιμό σου με τη φορητοτητα. Καλά τα αστεια σου αλλα...
  15. Και εγώ ψηφισα το νέο interface. Σαφώς καλύτερο και πιο λειτουργικό.
×
×
  • Create New...