Jump to content

AGNOSTOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.483
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by AGNOSTOS

  1. που είναι αυτό το 100λεπτα με 1 ευρώ γιατί δε βλέπω κάτι στο σκαιπ στα προγράμματα :X
  2. Έχει κρατήσει κανένας τηλέφωνο από εμπορικό συνεργλατη της voda που παίρνουν τηλ για προσφορές μεταφοράς σε αυτούς με 16.90-17,90 κλπ?? Παρακαλώ ας μου το στείλει να δω αν έχουν καμια ενδιαφέρουσα προσφορά για... μεταπήδηση! Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα Μπορώ να πάρω από κανένα συνεργάτη κοσμοτε καμια καλύτερη προσφορά από αυτή του 13888? Δε φαίνεται να κάνουν και τίποτα το ιδιαίτερο από αυτές που εμφανίζονται στο σαιτ τους που είναι σχεδόν διπλάσια τιμή από εναλλακτικούς!! :worry:
  4. http://gr.pcmag.com/smartphones/22480/news/backdoor-stis-suskeues-tes-xiaomi ???
  5. Και εγώ έχω παντού σχεδόν στην Αθήνα 4τζι με γουιντ
  6. άρχισε να την παίζει λίγο η σιαομι με τα 100 τηλέφωνα που έχει βγάλει και τώρα δε μπορεί να συμμαζέψει το software :mad:
  7. Θα ήθελα να φτιάξω μια φθηνή σύνθεση με core i3 6100 ή i5 6400 με χρήση της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών 530 Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω το πλέον αθόρυβο σύστημα και επομένως χρειάζομαι τη συμβουλή σας, εφόσον έχετε πραγματικά δουλέψει τα κομμάτια, για ΤΑ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ CASES KAI PSUs. Μιας και δε σκοπεύω να βάλω τίποτσα τρελό πάνω θα μου ήταν αρκετό και ένα psu στα 300-400watts και κατά προτίμηση κουτί για mATX με συνολικό μπατζετ για τα δυο αυτά στα 100€ (δε θα τα χαλάσουμε για λίγο πάνω κάτω) Τέλος για την μαμά ψύκτρα των παραπάνω επεξεργαστών ξέρουμε αν είναι αθύροβες ή θα χρειαστεί και από αυτή να ψάξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :worry:
  8. Στην Αθήνα σε όλες τις περιοχές σχεδόν ειμαι με 4g και η ποιότητα είναι όπως και με άλλα κινητά χωρίς καμια διακοπή εκεί που έχει έστω και μια μπάρα σήμα :)
  9. 550 δολλάρια για την 4/128?????? Ναι οκ...
  10. Όχι αν πωλείται 350 δολλάρια!!!!! Ελπίζω να είναι απλά η τιμή που θέλουν να γδύσουν τους πρώτους... :X
  11. Όλες οι εταιρείες αγορασαν στη μπάντα των 800 φάσμα. Τωρα ποια θα χρησιμοποιήσει που είναι ένα θέμα. Και εγω πάντως με wind στην Αθήνα έχω παντού σχεδόν 4g με 9/5 mbps περίπου
  12. Και εγώ στη μισή Αθήνα έχω 4g με ταχύτητες 9/5 mbps περιπου όπου έχω μετρήσει με wind παντα. Ευχαριστώ Μαικ Δεν υπήρχε η επιλογή για swipe αλλα ήταν πρόβλημα της έκδοσης που εβαλα απ οτι διαβαζω οποτε με τη νεότερη θα ειμαι οκ Όσο για το δευτερο πρόβλημα έχω μια εφαρμογή που έχεο πολλά κουμπια κοντα στο ακρο της οθόνης και όταν παταω κατι αλλο ταυτοχρονα μεχρι τωρα δεν καταλαβαινω γιατι δεν επιανε καποιες φορες. Προφανως πιανει μονο αμα πατησω καπως πιο μεσα στην οθόνη αλλιως με αυτο το μπαγκ οταν παταω πιο εξω δεν αντιλαμβανεται το αγγιγμα :worry:
×
×
  • Create New...