Jump to content

Balentino

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Balentino

  1. Παντως αν δεν το κανη δηλαδη τουλαχιστον θα της φυγουν οι μισοι.
  2. Στο θεμα ζευξης ισχυως ειμαι απο το 1987 καλα θα κανης να πιστεψης αυτα που γραφω ειναι η πραγματικοτητα.Και μαλιστα κατασκευαζω σχεδιαζω συναρμολογω συστηματα!ηλεκτρονικα επικηνωνιας.
  3. Συμφωνο με τα παραπανω και προσθετω οι πομποι τις κοσμοτε ειναι πολυ μικρης ισχυως!Ιδιως των 3g .Παραδειγμα(οταν εχεις τρεις γραμες σημα στα ξαφνικα χανετε η ζευξη του κινητου με τον πομποδεκτη του δικτυου τις κοσμοτε και το κινητο ειναι ρυθμισμενο μονο στο 3g(νοκια ν96 )τωρα για τα προβληματα κλησεων υφηστατε στο προβληματικο λογισμικο του δυκτιου κοσμοτε !δεν εχει σχεση με την πληθωρα χρηστων.
  4. Ας ελπισουμε με το κοψιμο του αϊμοντ το μαϊβιου να κοψουν αυτο το γελοιο 40mb και να το αφησουν απεριοριστο!
  5. Ολα εχουν τριξιματα και το δικο μου και αλλα που εχω δοκιμαση το μονο που δεν ειχα τριξιματα ηταν το 6120clasik .Τωρα χρησιμοποιω περισοτερο το n96 αυτο ειναι κουδουνιστρα
  6. Ισως κατι να ξερης αν παντως ειναι 1.5 gb δεν νομιζω να το επιλεξη ο κοσμος αν θα πρεπει να το πληρωση αλλα αν δωση 5gb τοτε θα μαζεψη τα ασημαζεφτα?
  7. Αυτο με που λες δεν υσχειη στη κοσμοτε σταματα η χρεωση στα 0.8 ευρω. Υσχειη μονο για τη γουϊντ.Οσο για την βονταφον το ιντερνετ που εχει ειναι για τα παιδακια με 30 η τα 250mb δεν μπορεις να πλοηγηθεις στο ιντερνετ ουτε 2 ωρες!
  8. Μακαρι να βγαλει η κοσμοτε απεριοριστο ιντερνετ. Γιατι τωρα που κοβη και το αϊμοντ θα τις φυγουν ολοι απο τα καρτοκινητα.Οσο για την γουϊντ εχει ενα προβλημα στο συστημα της (δεν εχει κοφτη στο υπολειπο μοναδων )και γραφει σε ανυποπτο χρονο μειον 50 κατι ευρω.και σηνηθως οι κατοχη τις ψαχνουν την τσεπη τους.Η πιο συμφερουσα λυση μεχρι αυτη τη στιγμη ειναι η Q η ξαδερφη της,χωρις να εχει αυτο το κακο για την τσεπη μας!Ευχομε η Κοσμοτε να απαντηση?
  9. Οταν θα δης δειτε υπολει πο μειον 50 κατι ευρω! Τοτε θα ξαναδιαβαζης το αρθρο μου.Και θα κλαις την τσεπη σου?
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν μην δειτε στο τελος του μηνος στο υπολειπο σας κατι σαν ΜΕΙΟΝ 40 -70 ΕΥΡΩ.Το συνηθειζη αυτο η wind ! Απλως σας το υπενθυμιζω! Διαβαστε να κατατοπειηθητε καλυτερα στο θεμα: Καταγγελιες προς την wind!
  11. Λαθος? Δεν μπορω να μιλησω περισοτερο υπαρχει πορτακι!
  12. Τελος το αϊμοντ. Καιρος να την κανουμε στη Q .Εγω παντως πεταω την κοσμοτε και ειμαι στην Q που τον ειχα σα δευτερο αριθμο.Πλεον οπως και η wind που ειχασε παρα πολλους απο το κοψιμο του wind plus απεριοριστο ετσι και η κοσμοτε θα χαση! ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ! YΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ .Στην περιπτωση μας η Q .
  13. Η απαντηση σε ολα τα ερωτηματα σου με δυο λεξεις για να μην κλαις την τσεπη σου ειναι:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WIND
  14. Ισως να ειναι αυτος ο λογος που επεσε η ταχυτητα.Εχω φταση τα 2 g
  15. Εδω και τρεις μερες εχει μπη κοφτης ταχυτητας στο ιντερνετ q .Εδω στη βορεια Ελλαδα .Πανω απο 8.32 kb δε παη σε καμια περιπτωση ειτε εισαι σε 3g η 3.5g .Ακομα και στις 4 ωρα τα ξημερωματα. Αυτο συνεβη μετα απο διακοπη του δυκτιου πριν τρεις μερες και διηρκησε 4 ωρες. Οταν επανηλθε το δυκτιο δε παη πανω απο 8.32 kb ακριβως. Το εχει διαπιστωση και αλλος;
  16. Γιατι αναρτησες αυτο το ποστ το v30101 δεν ειναι διαθεσιμο στα ελληνικα . Ειναι ακομα μονο προς euro 2.και προς τουρκους
  17. Στρουμφιτα δεν υπαρχη περιπτωση να ξανασχοληθω με αυτην την εταιρια. Και ελπιζω καποτε και αυτοι που ειναι κολημενοι με την wind να τις τα ριξουν στα μουτρα . Θα ειναι αργα αν εχουν δηλωση τα στοιχεια τους.. Και ξαφνικα εχουν μειον 50κατι ευρω! Μετα φυσικα που θα πεταξουν την καρτα τους,και θα θελησουν καποια αλλη θα τους ζητα η απατεωνισα γουϊντ τα ευρω που ειχαν στη προηγουμενη καρτα! Γιαυτο οσο ειναι νωρις πειτε μπαί μπαί
  18. Εδω και αρκετο καιρο ειμαι στη κοσμοτε και εχω βρει την υγεια μου,Μεχρι που εβγαλε την προσφορα η γουϊντ .Ετσι ξεσκονισα την παλια μου καρτα γουϊντ που ειχα σαν παλιος σερφινκπλας?.Ενεργοποιησα την προσφορα των 100mb και ξαφνικα εκει που στο 1245 μου ελεγε οτι εχω υπολοιπο 50 φευγα mb παιρνω το 1269 και ακουω 31 ευρω μειον.Ετσι δικαιωθηκα για αυτα που εγραψα κατα καιρους περι απατεωνες τις wind. Πλεον δεν αξιζη τις wind ουτε να εχεις σκονισμενη καρτα? Το καλυτερο για να μη την παθει καποιος ειναι να μην ειναι στην wind?! Απλως μακρυα απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ WIND.
  19. Εχω το εξης προβλημα με το οπερα 10 .καταρχην το δυκτιο μου ειναι κοσμοτε ιμοντ .με τιποτα δεν κανη δυκτιο το ν96 δε μπαινη καθολου ο οπερα φυσικα οι ρυθμισεις μου στην εντελεια.Ολες οι αλλες εφαρμογες μου δουλευουν.Υποψην με το αλλο νοκια ν82 δουλευη ρολόΐ με δυκτιο ιμοντ. Ειναι καποιος εδω εξπερ να μου το εξηγηση;
  20. Γινεται μονο εαν εχεις συνδεση κανονικο ιντερνετ και οχι wap
  21. εχω αν εισαι κοντα στη Ξανθη μπορω να σου δωσω εχω αλλες 6 Για οσους εχουν imode υπαρχει ενας browser που κατεβαζει εφαρμογες με καταληξη sisx μεχρι 2 mb και λεγεται( bolt ).Μπορειτε να δειτε και youtube.Απο δω http://www.boltbrowser.com
  22. Η ανανεωση γινετε κανονικα . Σημερα εκανα παλι ανανεωση. Πατας στο μενου του imode την επιλογη ενεργοποιησης,και σου βγαζει (το ετημα σας επεξεργαζετε)μετα πατας exit. Και βλεπης στο 1314 αν σου εφυγαν 3.90e αν σου εφυγαν ολα καλα!
  23. Επιθεση τη ειναι αυτα που λες.Εσεις που υποστηριζετε απατεωνες κανετε επιθεση στη νοΐμοσινη αυτων που διαβαζουν στο φορουμ.Γιατι δηλαδη να πληρωση καποιος μια υπηρεσια πανακριβα και αυτη να μη ανταποκρινετε στα λεφτα που τις δινης απο το υστεριμα σου.Ειναι ντροπη να προτινετε κατι αχρηστο στο κοσμο.Αντι να το κατακρινετε μηπως και φτιαξη καποτε το δυκτιο της η wind.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
  24. Wind adsm εδω στη ξανθη ειναι για τα μπαζα.Mε 2g η ταχυτητα ειναι 2,5 kb το δευτερολεπτο. Με 3g η ταχυτητα ειναι 17 με 24 kb το δευτερολεπτο. Μονο αργα τα ξημερωματα,εχει 3g με ταχυτητα 45kb το δευτερολεπτο.Και ολα αυτα με φουλ σημα.Τωρα εαν ολοι εσεις που λετε γραφετε για αυτην την υπηρεσια, σας βολευη .Τοτε καλα κανη η wind και δουλευη ολους σας.
  25. Το τηλεφωνο το εχουν κατακρινη πολοι.Εγω το εχω 9 μηνες και πηγαινη παρα πολυ καλα εαν οχι τελεια.Εχω και το ν82 και σε μια συγκριση μεταξυ τους το ν82 που καποιοι το λενε σουπερ με το ν96 δε μπορει να συγκριθει, παρα μονο στη φωτογραφια το βραδυ.Το ν96 ειναι ποιο γρηγορο στο μενου και φορτωνη τις εφαρμογες ταχυτατα.και σταθεροτατο τωρα με την 30.033.αλλα και με τη προηγουμενη αναβαθμιση.
×
×
  • Create New...