Jump to content

Balentino

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Balentino

  • Ημ. Γέννησης 04/12/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Balentino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παντως αν δεν το κανη δηλαδη τουλαχιστον θα της φυγουν οι μισοι.
  2. Στο θεμα ζευξης ισχυως ειμαι απο το 1987 καλα θα κανης να πιστεψης αυτα που γραφω ειναι η πραγματικοτητα.Και μαλιστα κατασκευαζω σχεδιαζω συναρμολογω συστηματα!ηλεκτρονικα επικηνωνιας.
  3. Συμφωνο με τα παραπανω και προσθετω οι πομποι τις κοσμοτε ειναι πολυ μικρης ισχυως!Ιδιως των 3g .Παραδειγμα(οταν εχεις τρεις γραμες σημα στα ξαφνικα χανετε η ζευξη του κινητου με τον πομποδεκτη του δικτυου τις κοσμοτε και το κινητο ειναι ρυθμισμενο μονο στο 3g(νοκια ν96 )τωρα για τα προβληματα κλησεων υφηστατε στο προβληματικο λογισμικο του δυκτιου κοσμοτε !δεν εχει σχεση με την πληθωρα χρηστων.
  4. Ας ελπισουμε με το κοψιμο του αϊμοντ το μαϊβιου να κοψουν αυτο το γελοιο 40mb και να το αφησουν απεριοριστο!
  5. Ολα εχουν τριξιματα και το δικο μου και αλλα που εχω δοκιμαση το μονο που δεν ειχα τριξιματα ηταν το 6120clasik .Τωρα χρησιμοποιω περισοτερο το n96 αυτο ειναι κουδουνιστρα
  6. Ισως κατι να ξερης αν παντως ειναι 1.5 gb δεν νομιζω να το επιλεξη ο κοσμος αν θα πρεπει να το πληρωση αλλα αν δωση 5gb τοτε θα μαζεψη τα ασημαζεφτα?
  7. Αυτο με που λες δεν υσχειη στη κοσμοτε σταματα η χρεωση στα 0.8 ευρω. Υσχειη μονο για τη γουϊντ.Οσο για την βονταφον το ιντερνετ που εχει ειναι για τα παιδακια με 30 η τα 250mb δεν μπορεις να πλοηγηθεις στο ιντερνετ ουτε 2 ωρες!
  8. Μακαρι να βγαλει η κοσμοτε απεριοριστο ιντερνετ. Γιατι τωρα που κοβη και το αϊμοντ θα τις φυγουν ολοι απο τα καρτοκινητα.Οσο για την γουϊντ εχει ενα προβλημα στο συστημα της (δεν εχει κοφτη στο υπολειπο μοναδων )και γραφει σε ανυποπτο χρονο μειον 50 κατι ευρω.και σηνηθως οι κατοχη τις ψαχνουν την τσεπη τους.Η πιο συμφερουσα λυση μεχρι αυτη τη στιγμη ειναι η Q η ξαδερφη της,χωρις να εχει αυτο το κακο για την τσεπη μας!Ευχομε η Κοσμοτε να απαντηση?
  9. Οταν θα δης δειτε υπολει πο μειον 50 κατι ευρω! Τοτε θα ξαναδιαβαζης το αρθρο μου.Και θα κλαις την τσεπη σου?
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν μην δειτε στο τελος του μηνος στο υπολειπο σας κατι σαν ΜΕΙΟΝ 40 -70 ΕΥΡΩ.Το συνηθειζη αυτο η wind ! Απλως σας το υπενθυμιζω! Διαβαστε να κατατοπειηθητε καλυτερα στο θεμα: Καταγγελιες προς την wind!
  11. Λαθος? Δεν μπορω να μιλησω περισοτερο υπαρχει πορτακι!
  12. Τελος το αϊμοντ. Καιρος να την κανουμε στη Q .Εγω παντως πεταω την κοσμοτε και ειμαι στην Q που τον ειχα σα δευτερο αριθμο.Πλεον οπως και η wind που ειχασε παρα πολλους απο το κοψιμο του wind plus απεριοριστο ετσι και η κοσμοτε θα χαση! ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ! YΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ .Στην περιπτωση μας η Q .
  13. Η απαντηση σε ολα τα ερωτηματα σου με δυο λεξεις για να μην κλαις την τσεπη σου ειναι:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WIND
  14. Ισως να ειναι αυτος ο λογος που επεσε η ταχυτητα.Εχω φταση τα 2 g
  15. Εδω και τρεις μερες εχει μπη κοφτης ταχυτητας στο ιντερνετ q .Εδω στη βορεια Ελλαδα .Πανω απο 8.32 kb δε παη σε καμια περιπτωση ειτε εισαι σε 3g η 3.5g .Ακομα και στις 4 ωρα τα ξημερωματα. Αυτο συνεβη μετα απο διακοπη του δυκτιου πριν τρεις μερες και διηρκησε 4 ωρες. Οταν επανηλθε το δυκτιο δε παη πανω απο 8.32 kb ακριβως. Το εχει διαπιστωση και αλλος;
×
×
  • Create New...