runner70 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδεία καλησπέρα. Σήμερα μου στείλανε το εξής μήνυμα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Η Q ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ 5Ε. Θέλω να ρωτήσω αν βάλω 20ε θα διπλασιαστούνε και τα 20 η μόνο τα 5 και επίσης είναι για ένα χρόνο λογικά ε γιατί δεν αναφέρει τπτ για διάρκεια ? Και τα 20. Μεχρι 50€ διπλασιαζονται. Ναι για ενα χρονο. Φσσικα αν ανανεωσεις πριν τη ληξη του χρονου δεν θα χαθουν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 αυτη ειναι η καλυτερη προσφορα της Q. Οποτε ερχεται, βαζω 50αρικο ;) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σωστόοοοος!! Σωστός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλά η q είναι η καλύτερη. Άμα βάλει και τα 300¨ λεπτά δώρο με ανανέωση από 10ε τις διάλυσε τις άλλες εταιρείες :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ... καλπάζει λέμε !!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Περιοχή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Νεάπολη. Άλλα εντάξει η μέτρησή έγινε περίεργη ώρα,ποιος θα σερφαρε. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpat Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Γεια σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθούσε κάποιος να κάνω ρυθμίσεις Internet για το Sony Ericsson Neo V με Android 4.0.4 κινητό μου, έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις από το site της Q αλλά δεν τα κατάφερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μιλάτε για ταχύτητες με τα data έτσι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ... καλπάζει λέμε !!!! Γιατί δε δοκιμάζεις με μια sim από άλλη εταιρεία, να μας δείξεις και από εκείνη screenshot; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου; Επειδή, αν θυμάμαι καλά, έχει ξαναpostάρει για την ταχύτητα. Με κάρτα sim της q, σε 3 διαφορετικές συσκευές, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την ταχύτητα ή το 3g σήμα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) 4άρι στο download δεν είναι καλό; edit ξαναμέτρησα μόλις και ήταν στα 7,12 mbps.(δεν βάζω πάλι screenshot μην γεμίσω ένα θέμα screenshot) Edited April 12, 2013 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 4άρι στο download δεν είναι καλό; edit ξαναμέτρησα μόλις και ήταν στα 7,12 mbps.(δεν βάζω πάλι screenshot μην γεμίσω ένα θέμα screenshot) Ουπς.. :O Συγγνώμη.. Θυμόμουν ότι είχες θέματα.. Μια χαρά, δηλαδή. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Γεια σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθούσε κάποιος να κάνω ρυθμίσεις Internet για το Sony Ericsson Neo V με Android 4.0.4 κινητό μου, έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις από το site της Q αλλά δεν τα κατάφερα.... Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις στο APN την λέξη myq Το Δεύτερο είναι να επιτρέψεις το data Roaming , διότι η Q κάνει roaming στην WIND . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Γεια σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθούσε κάποιος να κάνω ρυθμίσεις Internet για το Sony Ericsson Neo V με Android 4.0.4 κινητό μου, έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις από το site της Q αλλά δεν τα κατάφερα.... Είχα το Neo V και πόνεσα και γω μέχρι να τις περάσω, εκτός από αυτά που αναφέρει ο από πάνω στο Security αντί για κενό επέλεξε PAP or CHAP ή κάπως έτσι... το είχα γράψει και στο topic του Neo V σχετικά με τη Q και το Internet... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πάντως εγω που έχω το Ray μου ήρθαν μονες τους οι ρυθμίσεις χωρίς να κάνω τίποτα! :/ Παρεμπιπτόντως υπάρχει κάποιος τρόπος όταν σε παίρνει κάποιος τηλ και είτε δεν το σηκώνεις είτε πατάς απόρριψη κλήσης να μην έρχεται στο δευτερόλεπτο μήνυμα που να λέει οτι σας κάλεσε αυτός;;Είναι σπαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πάντως εγω που έχω το Ray μου ήρθαν μονες τους οι ρυθμίσεις χωρίς να κάνω τίποτα! :/ Παρεμπιπτόντως υπάρχει κάποιος τρόπος όταν σε παίρνει κάποιος τηλ και είτε δεν το σηκώνεις είτε πατάς απόρριψη κλήσης να μην έρχεται στο δευτερόλεπτο μήνυμα που να λέει οτι σας κάλεσε αυτός;;Είναι σπαστικό... Στις ρυθμίσεις κλήσεων, απενεργοποίησε την προώθηση των αναπάντητων. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Α ναι,εντάξει,άμα είσαι άσχετος,απλά είσαι άσχετος!!Ευχαριστώ πολύ φιλε μόλις το έκανα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Γεια σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να με βοηθούσε κάποιος να κάνω ρυθμίσεις Internet για το Sony Ericsson Neo V με Android 4.0.4 κινητό μου, έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις από το site της Q αλλά δεν τα κατάφερα.... Διεγραψε τα apn που εχεις και στειλε μηνυμα με τη λεξη "Internet" στο 19234. Μετα στειλε και το "MMS" αντιστοιχα στο 19234. Οι ρυθμισεις για το ιντερνετ ειναι οπως το γραφει το site της Q. Και φυσικα να εχεις ενεργοποιημενη την περιαγωγη δεδομενων. http://www.wind.com.gr/gr/q/my-q-upiresies/q-utilities/internet/ Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpat Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδια υπαρχει ενα προβλημα,η κοπελια μου εχει το vodafone smart 2,εβαλε το πακετο των 120mb+120mb αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ.Λογικα θα θελει καποιες ρυθμισεις.Εχει η q καποιον αριθμο να στειλεις μηνυμα για να στις στειλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 2 μηνύματά πιο πάνω δεν μπορούσες να κοιτάξεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Διεγραψε τα apn που εχεις και στειλε μηνυμα με τη λεξη "Internet" στο 19234. Μετα στειλε και το "MMS" αντιστοιχα στο 19234. Οι ρυθμισεις για το ιντερνετ ειναι οπως το γραφει το site της Q. Και φυσικα να εχεις ενεργοποιημενη την περιαγωγη δεδομενων. http://www.wind.com.gr/gr/q/my-q-upiresies/q-utilities/internet/ Φανταζομαι οτι και για το alcatel vodafone smart 2 το ιδιο πρεπει να γινει ε; Δηλαδη τα βηματα ειναι:1)Αποστολη μηνυματος με την λεξη internet στο 19234. 2)Βαζουμε τις ρυθμισεις που λεει η σελιδα της q. 3)Ενεργοποιουμε την περιαγωγη δεδομενων.Ετσι ομως δεν θα χρεωνεται το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Φανταζομαι οτι και για το alcatel vodafone smart 2 το ιδιο πρεπει να γινει ε; Δηλαδη τα βηματα ειναι:1)Αποστολη μηνυματος με την λεξη internet στο 19234. 2)Βαζουμε τις ρυθμισεις που λεει η σελιδα της q. 3)Ενεργοποιουμε την περιαγωγη δεδομενων.Ετσι ομως δεν θα χρεωνεται το κινητο; Το 2 ειναι απλα για να ελεγξεις τις ρυθμισεις με βαση αυτες που σου εστειλε το συστημα οταν εστειλες τη λεξη Internet στο 19234. Λογικα θα ειναι οι ιδιες και δεν θα χρειαζεται να κανεις κατι. Ή κανεις το 1 δηλαδη ή κανεις το 2. Το ανεφερα μονο για ελεγχο. Δεν υπαρχει χρεωση με το να ενεργοποιησεις μονο την περιαγωγη δεδομενων. Η χρεωση θα ξεκινησει μονο οταν ενεργοποιηθουν τα δεδομενα (στις ρυθμισεις "Δεδομενα ενεργα"). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Σήμερα μες έστειλαν μήνυμα για διπλασιασμό, λέω να βάλω κάνα 10αρι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 έχασα μια sim Q. Μάλλον την πέταξα κατα λάθος. είχε μέσα 10€. τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Οκ, πάω σε ένα κατάστημα, αλλά πληρώνω κάποιον ποσό για να μου δώσουν μια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts