mikros_elvetos21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Edited 3 ώρες πριν by mikros_elvetos21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 10 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Νομίζω οτι το 0,30 δεν έχει να κάνει με φόρο, είναι σταθερό χαράτσι με κάθε ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 39 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Τα 0,30€ δεν είναι φόρος. Είναι νταβατζιλίκι της Q. Σε κάθε ανανέωση κρατάει 0,30€. Edited 2 ώρες πριν by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 Παμπαλαιο είναι. Τωρα γιατί δεν σου τα αφαίρεσε τότε που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 23 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 Θα ξέχασε ο Μήτσος να σου τα αφαιρέσει ρε φίλε.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.. λίγη κατανόηση δλδ.. 1 hour ago, VIPdriver said: Νομίζω οτι το 0,30 δεν έχει να κάνει με φόρο, είναι σταθερό χαράτσι με κάθε ανανέωση. Θες να μην γράφεις τα ίδια με εμένα με πιο ευγενικό απλώς τρόπο;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 11 minutes ago, cu2goup said: Θα ξέχασε ο Μήτσος να σου τα αφαιρέσει ρε φίλε.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.. λίγη κατανόηση δλδ.. Ήταν δεύτερη ανανέωση αυτή που έκανα στον αριθμό, μετά το 15ευρώ στο μαγαζί. Πώς να ξέρω και εγώ; Τώρα το έμαθα Πάντως εάν έχουμε το τηλέφωνο του Μήτσου για να κάνει το ίδιο λάθος με το προηγούμενο, καλοδεχούμενο! Edited 1 ώρα πριν by mikros_elvetos21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 27 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ήταν δεύτερη ανανέωση αυτή που έκανα στον αριθμό, μετά το 15ευρώ στο μαγαζί. Πώς να ξέρω και εγώ; Τώρα το έμαθα Πάντως εάν έχουμε το τηλέφωνο του Μήτσου για να κάνει το ίδιο λάθος με το προηγούμενο, καλοδεχούμενο! Και μην τους το πεις στο τσατ γιατί θα σου τα αφαιρέσουν αναδρομικά.. 😂😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts