mikros_elvetos21 Δημ. Τρίτη στις 02:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:18 μμ (edited) Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Edited Τρίτη στις 02:22 μμ by mikros_elvetos21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 02:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:30 μμ 10 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Νομίζω οτι το 0,30 δεν έχει να κάνει με φόρο, είναι σταθερό χαράτσι με κάθε ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:58 μμ (edited) 39 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Κάτι ακόμα. Έκανα αναέωση 8 ευρώ και μου κράτησε 30 λεπτά, ενώ έχω απαλλαγή φόρου κινητής. Τι παίζει; *προσπαθώ να επικοινωνήσω και μου κλείνουν την συνομιλία Τα 0,30€ δεν είναι φόρος. Είναι νταβατζιλίκι της Q. Σε κάθε ανανέωση κρατάει 0,30€. Edited Τρίτη στις 02:58 μμ by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. Τρίτη στις 03:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:15 μμ Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:27 μμ 2 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 Παμπαλαιο είναι. Τωρα γιατί δεν σου τα αφαίρεσε τότε που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 03:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:39 μμ 23 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ωπαα καινούριο είναι αυτό; Τέλη Απριλίου έβαλα 13 ευρώ σε μηδενικό υπόλοιπο και πήρα το πακέτο 250 Gb και απεριόριστα λεπτά με 8.90 και έμειναν 4.10 Θα ξέχασε ο Μήτσος να σου τα αφαιρέσει ρε φίλε.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.. λίγη κατανόηση δλδ.. 1 hour ago, VIPdriver said: Νομίζω οτι το 0,30 δεν έχει να κάνει με φόρο, είναι σταθερό χαράτσι με κάθε ανανέωση. Θες να μην γράφεις τα ίδια με εμένα με πιο ευγενικό απλώς τρόπο;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. Τρίτη στις 03:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:49 μμ (edited) 11 minutes ago, cu2goup said: Θα ξέχασε ο Μήτσος να σου τα αφαιρέσει ρε φίλε.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.. λίγη κατανόηση δλδ.. Ήταν δεύτερη ανανέωση αυτή που έκανα στον αριθμό, μετά το 15ευρώ στο μαγαζί. Πώς να ξέρω και εγώ; Τώρα το έμαθα Πάντως εάν έχουμε το τηλέφωνο του Μήτσου για να κάνει το ίδιο λάθος με το προηγούμενο, καλοδεχούμενο! Edited Τρίτη στις 03:50 μμ by mikros_elvetos21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:17 μμ 27 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ήταν δεύτερη ανανέωση αυτή που έκανα στον αριθμό, μετά το 15ευρώ στο μαγαζί. Πώς να ξέρω και εγώ; Τώρα το έμαθα Πάντως εάν έχουμε το τηλέφωνο του Μήτσου για να κάνει το ίδιο λάθος με το προηγούμενο, καλοδεχούμενο! Και μην τους το πεις στο τσατ γιατί θα σου τα αφαιρέσουν αναδρομικά.. 😂😂 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 09:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:07 πμ On 30/5/2026 at 9:15 ΜΜ, elkons said: Είχες ήδη SIM ή καινούργια έιναι; Το λεω γιατί είναι Q (Roaming) από τις παλιές χωρίς 5G και VoLTE. Εμένα είχε 5G αλλά όχι volte. Επίσης WiFi calling παίζει σε android? Γιατί σε s23 όχι, σε iPhone ποντάρω ότι θα δουλέψει 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:11 πμ 2 minutes ago, Nikolas14 said: Εμένα είχε 5G αλλά όχι volte. Επίσης WiFi calling παίζει σε android? Γιατί σε s23 όχι, σε iPhone ποντάρω ότι θα δουλέψει Με F2G που έχω ναι κανονοικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. Τετάρτη στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:34 μμ για βεβαίωση κατόχου Q είναι μονόδρομος το κατάστημα ή μήπως γινεται και εξ αποστάσεως; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 01:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:10 μμ 35 minutes ago, filippos said: για βεβαίωση κατόχου Q είναι μονόδρομος το κατάστημα ή μήπως γινεται και εξ αποστάσεως; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Έχει πάρει κανείς τελευταία απο S.Attica να μας πει πόσες μερες έκανε απο τα δικαιολογητικά/πληρωμή? Πέρισυ που είχα παρει ένα, έκανε 3 γεματες εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:55 μμ (edited) 5 ώρες πριν, gilbaba said: Έχει πάρει κανείς τελευταία απο S.Attica να μας πει πόσες μερες έκανε απο τα δικαιολογητικά/πληρωμή? Πέρισυ που είχα παρει ένα, έκανε 3 γεματες εβδομάδες. Έκανα εγώ την περασμένη εβδομάδα Τρίτη πρωί έκανα την αίτηση, παρασκευή ενεργοποιήθηκα απλά αν βάλεις τα χρήματα απόγευμα πας το επόμενο πρωί, οπότε την επόμενη εργάσιμη. Το σήμα κόπηκε αμέσως από τη Vodafone και μέσα σε μία ώρα είχε μπει και το πακέτο (αυτοί δίνουν έως 24 ώρες). Επίσης Θεσσαλονίκη παίζει κατάστημα στα ανατολικά το ίδιο πακέτο με 110€/ετος. 9 ώρες πριν, elkons said: Με F2G που έχω ναι κανονοικά Με F2G είχα και εγώ και με συμβόλαιο. Με Q δεν το δίνει. Edit: Από εκεί που το έδειξες το δίνει και στην Q. Επιτέλους διότι το σήμα στο σπίτι είναι μέτριο. Edited Τετάρτη στις 06:37 μμ by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Τετάρτη στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:03 μμ Έχω βάλει το ετήσιο Q. Μέσα είχε 0,12€. Για κάποιο λόγο μειώθηκε στα 0,05€. Κάθε μέρα μου σπάει τα νεύρα. Στο 1ο τηλεφώνημα (συνήθως) μου πετάει μνμ ότι το υπόλοιπό μου δεν επαρκεί ... Ξανακαλώ αμέσως και δουλεύει κανονικά για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:20 μμ 17 minutes ago, balkos said: Έχω βάλει το ετήσιο Q. Μέσα είχε 0,12€. Για κάποιο λόγο μειώθηκε στα 0,05€. Κάθε μέρα μου σπάει τα νεύρα. Στο 1ο τηλεφώνημα (συνήθως) μου πετάει μνμ ότι το υπόλοιπό μου δεν επαρκεί ... Ξανακαλώ αμέσως και δουλεύει κανονικά για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα; Μίλα στο τσατ και πες τους το.. θα σου βάλουν μερικά λεπτά του € για να μην γίνεται αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. Πέμπτη στις 10:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:39 πμ 17 ώρες πριν, cu2goup said: Μίλα στο τσατ και πες τους το.. θα σου βάλουν μερικά λεπτά του € για να μην γίνεται αυτό. Το προηχογραφημένο μήνυμα είχε σταματήσει μετά από μαζικά παράπονα προς την εταιρεία. Επανήλθε πριν 2-3 μέρες, κατά σύμπτωση μετά από ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Πιθανολογώ πως οφείλεται στο τελευταίο, μάλλον συνέβη κάποιου είδους *reset*. Γιατί και πριν το ποσό ελάχιστο ήταν - τι διαφορά έχουν ¢7; (€0,12-€0,05) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Μου είπε συγγενής που δεν έχει κάνει ανανέωση ακόμα (έχει αρκετούς μήνες) ότι του βγάζει το μήνυμα εδώ και 2-3 μέρες. Με μια μικρή επιφύλαξη μήπως έκανε κάποια χρέωση που του έφαγε το λίγο υπόλοιπο ίσως κάτι άλλαξαν/χάλασαν για όλους... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:15 πμ 30 minutes ago, spiliot said: Μου είπε συγγενής που δεν έχει κάνει ανανέωση ακόμα (έχει αρκετούς μήνες) ότι του βγάζει το μήνυμα εδώ και 2-3 μέρες. Με μια μικρή επιφύλαξη μήπως έκανε κάποια χρέωση που του έφαγε το λίγο υπόλοιπο ίσως κάτι άλλαξαν/χάλασαν για όλους... Αυτό έγινε. Έχει 2-3 μέρες.. αν μιλήσετε στο τσατ, θα σας βάλουν 0,11€ και θα σταματήσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:50 πμ 21 ώρες πριν, Nikolas14 said: Έκανα εγώ την περασμένη εβδομάδα Τρίτη πρωί έκανα την αίτηση, παρασκευή ενεργοποιήθηκα απλά αν βάλεις τα χρήματα απόγευμα πας το επόμενο πρωί, οπότε την επόμενη εργάσιμη. Το σήμα κόπηκε αμέσως από τη Vodafone και μέσα σε μία ώρα είχε μπει και το πακέτο (αυτοί δίνουν έως 24 ώρες). Χα χα σωραίος. Οπότε το δικό μου 3 βδομάδες μπορεί κ ναναι αρνητικό ρεκόρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Για το info και μονο... Σημερα καλεσα στον αριθμο που γινονται οι ανανεωσεις q vip για να ρωτησω ποτε πρεπει να καταθεσω τα χρηματα. Ληγει 30-6 σε εμενα οποτε μπορω να τα βαλω και απο τωρα αλλα οχι αργοτερα απο 25/26-6 γιατι θελουν 2-3 εργασιμες ημερες για την ανανεωση (μεσολαβει και ΣΚ). 5 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 47 minutes ago, r31134 said: Για το info και μονο... Σημερα καλεσα στον αριθμο που γινονται οι ανανεωσεις q vip για να ρωτησω ποτε πρεπει να καταθεσω τα χρηματα. Ληγει 30-6 σε εμενα οποτε μπορω να τα βαλω και απο τωρα αλλα οχι αργοτερα απο 25/26-6 γιατι θελουν 2-3 εργασιμες ημερες για την ανανεωση (μεσολαβει και ΣΚ). Για την ιστορία.. δεν σου έχει βγάλει στο app την ανανέωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Πέμπτη στις 03:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:54 μμ 15 minutes ago, cu2goup said: Για την ιστορία.. δεν σου έχει βγάλει στο app την ανανέωση; Το εβγαλε και εκει λιγο πριν ερθει το email. 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Πέμπτη στις 07:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:16 μμ 8 ώρες πριν, minus21grams said: Το προηχογραφημένο μήνυμα είχε σταματήσει μετά από μαζικά παράπονα προς την εταιρεία. Επανήλθε πριν 2-3 μέρες, κατά σύμπτωση μετά από ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Πιθανολογώ πως οφείλεται στο τελευταίο, μάλλον συνέβη κάποιου είδους *reset*. Γιατί και πριν το ποσό ελάχιστο ήταν - τι διαφορά έχουν ¢7; (€0,12-€0,05) Σωστός. Εδώ και μερικές μέρες το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 08:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:16 πμ Έχει κανένας θέμα με q? Φίλος που έχει μάλιστα το ετήσιο, έχει χάσει το σήμα. Και σε δικό μου που βέβαια εχω καιρο να ανανεωσω, το ιδιο βλέπω. Ο φίλος όταν τον καλούν λέει ότι είναι κλειστό και θα ειδοποιηθεί με μήνυμα. F2g παίζει κανονικά από ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts