Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 36,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Άραγε αν γίνει μεταβίβαση ενός qvip... Να ισχύει κανονικά η προσφορά ή θα μηδενιστούν τα πάντα;

Η λογική λέει ότι θα διατηρηθούν. Αλλά μιλάμε για τη Νόβα όπου ισχύουν οι εξισώσεις αβεβαιότητας του Heisenberg 

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Άραγε αν γίνει μεταβίβαση ενός qvip... Να ισχύει κανονικά η προσφορά ή θα μηδενιστούν τα πάντα;

Το πιο safe είναι να τους ρωτήσεις μέσω email ωστε σε περιπτωση που χαθούν να εχεις αποδεικτικά. 

On 15/5/2026 at 5:43 ΜΜ, Steleon said:

Ξεκίνησε και σε εμένα η ανανέωση για το δεύτερο έτος με τα 99 ευρώ. Αρχικά σε 2 από τις 6 συνολικά συνδέσεις που εχω. Μου έστειλαν mail από την white sailing αλλά με πήραν και τηλέφωνο (από τη Nova) για να με ρωτήσουν αν θα ανανεώσω.

Απόλογιστικά, μια χαρά! Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε δεδομένα και ομιλία, δεν θυμάμαι να είχα πουθενά πρόβλημα όπου κι αν βρέθηκα. Λίγο στη Χίο κάποιες στιγμές ζοριστηκε αλλά και η frog που έχω σαν δεύτερη στη συσκευή μου ήταν τα ίδια. 

Δύο συνδέσεις ταξίδεψαν στο εξωτερικό (με το πακέτο combo με 200 λεπτά ομιλίας και 5 GB) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εξοικονόμησα περίπου 250 ευρώ για την πρώτη χρονια κι άλλα τόσα για την δευτερη. Όλα καλά λοιπον, ελπίζω και σε τριτη χρονιά με 99 ευρώ. (Ξέρω, δύσκολο, αλλά εγώ το γράφω να το βλέπουν)

Την δυνατότητα ανανέωσης του ετήσιου πακέτου την έβλεπες κάπου μέσα στο app της Q ή απλά με την συμπλήρωση του χρόνου επικοινώνησαν μαζί σου για να σε ρωτήσουν αν θέλεις να συνεχίσεις;

On 19/5/2026 at 11:54 ΠΜ, cu2goup said:

Ρώτησα και στο qvip και στο cu.

Και τα δύο ετήσια μεταφέρονται.

Τι εννοείς μεταφέρονται, σε άλλο πρόσωπο;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

14 minutes ago, jimmis11 said:

Τι εννοείς μεταφέρονται, σε άλλο πρόσωπο

Ναι.. μεταβίβαση και μάλιστα ολόκληρο το πακέτο με την προσφορά.

3 ώρες πριν, jimmis11 said:

Την δυνατότητα ανανέωσης του ετήσιου πακέτου την έβλεπες κάπου μέσα στο app της Q ή απλά με την συμπλήρωση του χρόνου επικοινώνησαν μαζί σου για να σε ρωτήσουν αν θέλεις να συνεχίσεις;

Μέσα την εφαρμογή δεν αναφέρεται τίποτα.

Μερικές μέρες πριν μου έστειλαν e-mail ότι μπορώ να ανανεώσω με την ίδια τιμή (99€) και με τις ίδιες παροχές για 1 έτος ακόμα. Και είχαν και τα IBAN του συνεργάτη για να κάνω την κατάθεση.

2 μέρες πριν τη λήξη με πήραν και τηλέφωνο από τη Nova και με ρώτησαν εάν θα ανανεώσω. Είχα ήδη κάνει την κατάθεση οπότε δεν είχαμε τπτ άλλο να πούμε και σε 2 μέρες ήρθε SMS που έλεγε ότι ανανεώθηκε το πρόγραμμα για ένα έτος.

Πώς διαγράφουμε τους λογαριασμούς που κάνεις εναλλαγή μέσα στην εφαρμογή myQ app (iOS) ;

Έχουν μαζευτεί αρκετοί στο ίδιο νούμερο κ δεν ξέρω πως να τους αφαιρέσω. 

[ f i l i p p o s ]

3 ώρες πριν, filippos said:

Πώς διαγράφουμε τους λογαριασμούς που κάνεις εναλλαγή μέσα στην εφαρμογή myQ app (iOS) ;

Έχουν μαζευτεί αρκετοί στο ίδιο νούμερο κ δεν ξέρω πως να τους αφαιρέσω. 

Διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής εντελώς και συνδέσου με ένα μόνο.

Σήμερα έβαλα 15 ευρώ και μου έδωσε απεριόριστα προς Νονα Q αλλά όχι GB

Φυσιολογικό;

Edited by CoyoteD
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

7 ώρες πριν, cu2goup said:

Διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής εντελώς και συνδέσου με ένα μόνο.

για iPhone αναφέρομαι , όχι android

[ f i l i p p o s ]

4 ώρες πριν, CoyoteD said:

Σήμερα έβαλα 15 ευρώ και μου έδωσε απεριόριστα προς Νονα Q αλλά όχι GB

Φυσιολογικό;

Το έχουν ξανά πει, αλλά είχε γίνει από κατάστημα. 
Για δες στην εφαρμογή , αλλαγή προγράμματος, μήπως είναι είναι αυτό ενεργοποιημένο 

IMG_1156.png

Ηρθε και σε εμενα μεσα στο app, η προσφορα ανανεωσης του vip στα 99 ευρω. Προλαβαινω λετε πριν ληξει η προσφορα;; 😂😂

2141.png

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Οταν πρωτομπαινουν οι προσφορές εμφανίζονται τετοια ακυρα. Σε λιγες ημερες/ωρες θα δεις τη σωστη ημερομηνία λήξης. Μαλλον για τέλος Ιουνίου πάει.

Just now, kmpatra said:

Οταν πρωτομπαινουν οι προσφορές εμφανίζονται τετοια ακυρα. Σε λιγες ημερες/ωρες θα δεις τη σωστη ημερομηνία λήξης. Μαλλον για τέλος Ιουνίου πάει.

Τελος Ιουνιου ληγει το τωρινο vip μου οποτε ναι,εχεις δικιο!

On 25/5/2026 at 2:53 ΜΜ, r31134 said:

Τελος Ιουνιου ληγει το τωρινο vip μου οποτε ναι,εχεις δικιο!

Διορθωθηκε η ημερομηνια σε 31-8-2026 και παραλληλα ηρθε και email ενημερωτικο της εταιρειας που ειχα κανει αρχικα το vip. Μια χαρα ολα

Επειδή σήμερα ξεκίνησα για Q VIP μέσω της south Attica, ζήτησαν μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr για να κάνουν την φορητότητα για λογαριασμό μου και να επεξεργαστούν τα στοιχεία για αυτό το σκοπό και μόνο. 
Από εκεί και πέρα, επειδή ο πατέρας μου είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ήθελε να πάει σε ετήσιο καρτοκινητό, μπαμ εξυπηρετούσαν σε σχέση με αλλους μεσαζοντες.

τωρα 2 ερωτησεις

1) Ίντερνετ πραγματικά απεριόριστο ή κόφτη στο 1TB;

2) έχω ατομική, με συμφέρει να το περάσω σαν έξοδο ή να μείνω σε συμβόλαιο;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

8 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Επειδή σήμερα ξεκίνησα για Q VIP μέσω της south Attica, ζήτησαν μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr για να κάνουν την φορητότητα για λογαριασμό μου και να επεξεργαστούν τα στοιχεία για αυτό το σκοπό και μόνο. 
Από εκεί και πέρα, επειδή ο πατέρας μου είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ήθελε να πάει σε ετήσιο καρτοκινητό, μπαμ εξυπηρετούσαν σε σχέση με αλλους μεσαζοντες.

τωρα 2 ερωτησεις

1) Το ίντερνετ είναι πραγματικά απεριόριστο δεν υπάρχει κόφτης ούτε μετα τα 300 gb ούτε μετά τα 1 to

Στην δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω πραγματικά θα σου πουν και τα αλλα παιδιά του forum αν ξέρουν 

Vodafone The only scam company you can trust 

8 ώρες πριν, Nikolas14 said:

τωρα 2 ερωτησεις

Ξεκίνησες σήμερα το qvip και έχει απεριόριστα δεδομένα;;;

Δεν είναι στα 300GB το μήνα;;

9 ώρες πριν, Nikolas14 said:

τωρα 2 ερωτησεις

1. Κάποιος είχε αναφέρεις εδώ ότι υπάρχει κόφτη στο 1Tb αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα, ούτε από άλλες μαρτυρίες.

2. Αυτή είναι ερώτηση για τον λογιστή σου που ξέρει πόσα έσοδα/έξοδα έχεις πόσο καθαρο εισόδημα έχεις και αν σε συμφέρει να δηλώνεις περισσότερα έξοδα σύμφωνα με τη φορολογική κλίμακα που είσαι.

ΥΓ. Όλοι εδώ θα θέλαμε να μάθουμε αυτό που σε ρώτησε από πανω ο @cu2goup αν έκανες φορητότητα τώρα πρόσφατα σε Qvip μέσω South Attica και σου δώσανε απεριοριστα δεδομένα για 1 χρόνο και πόσο πλήρωσες για αυτό. Εμείς ξέρουμε οτι τα απεριοριστα έχουν αντικασταθεί με 50Gb/μηνα + 3ΤΒ εφαπαξ δώρο για όλο τον χρόνο.

10 ώρες πριν, cu2goup said:

Ξεκίνησες σήμερα το qvip και έχει απεριόριστα δεδομένα;;;

Δεν είναι στα 300GB το μήνα;;

Για απεριόριστα του είπαν… δεν θυμάμαι κάτι για 300. Ο μπαμπάς το ξεκίνησε, θέλοντας να φύγει από τη Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

7 minutes ago, Nikolas14 said:

Για απεριόριστα του είπαν… δεν θυμάμαι κάτι για 300. Ο μπαμπάς το ξεκίνησε, θέλοντας να φύγει από τη Vodafone.

Έχω την εντύπωση πως κοροϊδεύουν κόσμο λέγοντας απεριόριστα τα πολλά GB με το σκεπτικό ότι δεν θα τα καταναλώσει ποτέ.. θα δείξει..

9 ώρες πριν, opmgls said:

1. Κάποιος είχε αναφέρεις εδώ ότι υπάρχει κόφτη στο 1Tb αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα, ούτε από άλλες μαρτυρίες.

2. Αυτή είναι ερώτηση για τον λογιστή σου που ξέρει πόσα έσοδα/έξοδα έχεις πόσο καθαρο εισόδημα έχεις και αν σε συμφέρει να δηλώνεις περισσότερα έξοδα σύμφωνα με τη φορολογική κλίμακα που είσαι.

ΥΓ. Όλοι εδώ θα θέλαμε να μάθουμε αυτό που σε ρώτησε από πανω ο @cu2goup αν έκανες φορητότητα τώρα πρόσφατα σε Qvip μέσω South Attica και σου δώσανε απεριοριστα δεδομένα για 1 χρόνο και πόσο πλήρωσες για αυτό. Εμείς ξέρουμε οτι τα απεριοριστα έχουν αντικασταθεί με 50Gb/μηνα + 3ΤΒ εφαπαξ δώρο για όλο τον χρόνο.

Αν είπαν σε εμάς πάντως, απεριόριστα το γράφουν και 300Gb αν αναφέρθηκε.

19 minutes ago, cu2goup said:

Έχω την εντύπωση πως κοροϊδεύουν κόσμο λέγοντας απεριόριστα τα πολλά GB με το σκεπτικό ότι δεν θα τα καταναλώσει ποτέ.. θα δείξει..

Εμείς το κάναμε με στόχο τη φορητότητα και μπας και πάρουμε κάτι καλύτερο από τη Vodafone.

9 ώρες πριν, opmgls said:

Ένα συμβόλαιο που έχω και το περνάω δεν έχω θέμα. Μου είπε ένα νούμερο πέρνα το, το προσωπικό μου άντε θα έβαζα και ένα ακόμα που έχω κάρτα αλλά επειδή βάζω ελάχιστα λεφτά δεν το έχω έξοδο.

Edited by Nikolas14