hercoulis Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 240 p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 42 minutes ago, hercoulis said: 240 p 480 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου (edited) On 20/5/2024 at 8:43 ΜΜ, VIPdriver said: Εγω παντως στο f2g επαθα φραγη πριν το 4μηνο Πάρε antifragmol.. 😉😂 Edited 25 Μαΐου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 1 minute ago, Teiresias_ said: Πάρε antifragmol.. Εντωμεταξύ μέσα σε 3 μερες με έχουν παρει 5 φορες και δεν απαντώ (το έχω σε παλαιοτερη συσκευή). Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 8 minutes ago, VIPdriver said: Εντωμεταξύ μέσα σε 3 μερες με έχουν παρει 5 φορες και δεν απαντώ (το έχω σε παλαιοτερη συσκευή). Τους κάνεις ναζάκια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 1 hour ago, Teiresias_ said: Τους κάνεις ναζάκια; Εψαξα τα 2 νουμερα που με παιρνουν τηλ και ειναι για συμβολαια νοβα. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 34 minutes ago, VIPdriver said: Εψαξα τα 2 νουμερα που με παιρνουν τηλ και ειναι για συμβολαια νοβα. Το περίεργο θα ήταν να είναι για καρτοκινητή.. 😉😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου On 25/5/2024 at 1:02 ΠΜ, hercoulis said: Με 4 Μβρς μπορεις να δεις ένα YouTube ? & είναι 4 ακριβώς ή 3,59; Ξεκάθαρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Η προσφορά για να πάμε στην Q είναι 23GB για 12 μήνες με ενεργοποίηση πακέτου 13€ και άνω.. ωραία ως εδώ. ΟΜΩΣ το πακέτο που φαίνεται να περιγράφεται, είναι αξίας 11,60€. Τι λέτε ότι εννοεί ο ποιητής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 42 minutes ago, Teiresias_ said: Η προσφορά για να πάμε στην Q είναι 23GB για 12 μήνες με ενεργοποίηση πακέτου 13€ και άνω.. ωραία ως εδώ. ΟΜΩΣ το πακέτο που φαίνεται να περιγράφεται, είναι αξίας 11,60€. Τι λέτε ότι εννοεί ο ποιητής;; Μάλλον ο ποιητής εννοεί ότι με ανανέωση κ το πακέτο το θεωρεί το ίδιο, 13 ευρώ συνολικό κόστος με το φπα, όμως η Q έχει χαράτσι 0.30 οπότε σε αυτή την περίπτωση βάζεις 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) 6 minutes ago, Alexandros201285 said: Μάλλον ο ποιητής εννοεί ότι με ανανέωση κ το πακέτο το θεωρεί το ίδιο, 13 ευρώ συνολικό κόστος με το φπα, όμως η Q έχει χαράτσι 0.30 οπότε σε αυτή την περίπτωση βάζεις 14? Ναι τα έχουν κάνει όλα να μην βγαίνουν για 0,10€.. πόση ξεφτίλα ρε φίλε.. Και όλα αυτά για να πας στο νέο free2go.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ αν έχεις και Q fee βγαίνει στρογγυλό στρογγυλό 15€. Οπότε εκεί πήγαινε η δουλειά. Edited 26 Μαΐου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 7 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Μάλλον ο ποιητής εννοεί ότι με ανανέωση κ το πακέτο το θεωρεί το ίδιο, 13 ευρώ συνολικό κόστος με το φπα, όμως η Q έχει χαράτσι 0.30 οπότε σε αυτή την περίπτωση βάζεις 14? νομίζω δεν το βάζει πια αυτό το "χαράτσι" 0,30€. Το υπολόγιζα τελευταία φορά που έβαλα κάρτα και νομίζω δεν το είδα. (Το κύριο νούμερό μου το εκανα frog, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω άμεσα αν ισχύει αυτό που λέω). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) 14 ώρες πριν, keysmith said: νομίζω δεν το βάζει πια αυτό το "χαράτσι" 0,30€. Το υπολόγιζα τελευταία φορά που έβαλα κάρτα και νομίζω δεν το είδα. (Το κύριο νούμερό μου το εκανα frog, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω άμεσα αν ισχύει αυτό που λέω). Πάντως σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο το χαράτσι συνεχίζει να εφαρμόζεται σε ανανεώσεις που φορούν Q και το παλιό F2G. Με λίγα λόγια εξαιρείται μόνο το νέο F2G Edited 27 Μαΐου by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Ένας είναι ο ειδικός για να μας πει αν χρεώνει ή όχι το χαράτσι πλέον η Q... @dimitroula10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Σε ανανέωση Q που έκανα με 8€ στις 20/5/24, χρεώθηκα το 0,30 και έγραψα εδώ το θέμα επειδή μου έδωσε 1000' και απεριόριστα data τα οποία έληγαν, όμως, την επομένη, όπως έληγε το προηγούμενο υπόλοιπο. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 11 minutes ago, makap said: Σε ανανέωση Q που έκανα με 8€ στις 20/5/24, χρεώθηκα το 0,30 και έγραψα εδώ το θέμα επειδή μου έδωσε 1000' και απεριόριστα data τα οποία έληγαν, όμως, την επομένη, όπως έληγε το προηγούμενο υπόλοιπο. Αυτό ήταν bug του συστήματος με τα λεπτά αλλά το 0,30 καλά κρατεί. 1 hour ago, Teiresias_ said: Ένας είναι ο ειδικός για να μας πει αν χρεώνει ή όχι το χαράτσι πλέον η Q... @dimitroula10 Πριν ένα μήνα έβαλα και χρέωσε κανονικά. Τον άλλο μήνα που θα βάλω θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Το θέμα όμως είναι αν κάποιος μπορεί να πάρει την προσφορά που δίνουν με €13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 23 ώρες πριν, keysmith said: νομίζω δεν το βάζει πια αυτό το "χαράτσι" 0,30€. Το υπολόγιζα τελευταία φορά που έβαλα κάρτα και νομίζω δεν το είδα. (Το κύριο νούμερό μου το εκανα frog, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω άμεσα αν ισχύει αυτό που λέω). να αναφέρω ότι προσωπικά είχα καταργήσει το bonus των 1000' λεπτών και mb που συνοδεύονταν και από χρέωση κάποια ευρώ κάθε 6μηνο (?). Τώρα επειδή δεν θυμάμαι πολύ καλά τι να πω.. Αν το έχει ακόμα το 30λεπτο και με όχι πολύ καλά πακέτα κακό του κεφαλιού της. Ευτυχώς ο ανταγωνισμός έχει και άλλες λύσεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Καλησπέρα σας υπάρχει κάποιο ημερήσιο πακέτο με περίπου 1 ευρώ που σου τρώει τη κάρτα αν δεν έχεις πακέτο με mb ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 1 hour ago, Jim30 said: Καλησπέρα σας υπάρχει κάποιο ημερήσιο πακέτο με περίπου 1 ευρώ που σου τρώει τη κάρτα αν δεν έχεις πακέτο με mb ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι. 2€ κοστίζει αν ανοίξεις δεδομένα ενώ δεν έχεις πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 9 minutes ago, dimitroula10 said: Ναι. 2€ κοστίζει αν ανοίξεις δεδομένα ενώ δεν έχεις πακέτο Και πόσα mb δίνει ; Όταν ενεργοποιηθεί απεικονίζει στο app το υπόλοιπο των mb ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) 22 minutes ago, Jim30 said: Και πόσα mb δίνει ; Όταν ενεργοποιηθεί απεικονίζει στο app το υπόλοιπο των mb ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ξανά 1gb δίνει για μέχρι την επόμενη μέρα 23.59.59 και φαίνεται στο app ως υπόλοιπο (ξέρεις πόσα έφαγες). Οπως αναφέρθηκε τρώει μονο του 2€ και ισχύουν τα mb ΚΑΙ για roamming στην Ε.Ε. (γιατί στο εξωτερικό την "έπαθα" και έμαθα). Edited 29 Μαΐου by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Ευχαριστώ Παίζει να υπάρχει κανένα bug και να μη φαίνεται το υπόλοιπο; Έχει τύχει σε κάποιον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Τελικά με τόσα δώρα....τι να τα κάνουμε. Μάλλον απελπισμένοι είναι. 2,7€ απεριόριστα κάθε μήνα για 6 μήνες και τζάμπα 600'+600. Όσο κρατήσει, μετά βλέπουμε. Βγήκε και το καλοκαίρι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 14 ώρες πριν, dimitroula10 said: Τελικά με τόσα δώρα....τι να τα κάνουμε. Μάλλον απελπισμένοι είναι. 2,7€ απεριόριστα κάθε μήνα για 6 μήνες και τζάμπα 600'+600. Όσο κρατήσει, μετά βλέπουμε. Βγήκε και το καλοκαίρι. Υπάρχει μια κάρτα q στην συσκευή της κόρης, αύριο θα χαθεί το χρηματικό υπόλοιπο 11,32€, τα πακέτα που βλέπω στο app και αξίζουν έχουν κόστος 11,60. Αυτό που αναφέρεις είναι προσωπική προσφορά ή υπάρχουν κάποια άλλα πακέτα για εκμετάλλευση του χρηματικού υπολοίπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts