Jump to content

Teiresias_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Teiresias_

  1. Αν καλύπτεσαι για το αφορολόγητο και χωρίς τα έξοδα της revolut γιατί να τα δηλώσεις; Ουσιαστικά είναι σαν να τα κάνεις ανάληψη και να πληρώνεις σε ρευστό. Δεν παρανομείς.
  2. Μήπως όμως αφορά νούμερα σε παλαιό καθεστώς; Εγώ έχω ένα φρέσκο τρέχει ο δεύτερος μήνας. Θα σας ενημερώσω τι θα γίνει γιατί δεν έχω σκοπό να βάλω κάρτα.
  3. Δεν αντιλέγω.. απλώς ήθελα να διευκρινίσω ότι τα παιδιά στο τσατ είναι άσχετα. Για ποιο θέμα ρώτησες βασικά;
  4. Άρχισε να ισχύει από το περασμένο Σάββατο είπε ο κύριος εκεί. Για το ενδεχόμενο επανάληψης της προσφοράς δεν μου φάνηκε πολύ αισιόδοξος.
  5. Κατά τη γνώμη μου, η κατάχρηση είναι κακό για όλους και πρέπει ή να κόβεται, ή να χρεώνεται πολύ περισσότερο. Τι θα πει "πηδάω το δίκτυο και πληρώνω όσο οι άλλοι";
  6. Πάντως πληροφορίες λένε ότι θα επανέλθουν τα 200 μετά την καλοκαιρινή προσφορά. Τώρα σε ποια τιμή.. θα δούμε! Μακάρι να είναι εκεί το που αφήσαμε.. Το σωστό θα ήταν να μπορεί κανείς να έχει μόνο 5-10Mbps αλλά με λίγα λεφτά.. Αυτό που πάνε και αυξάνουν τις τιμες και μετά σου βάζουν και τα όρια είναι μεγάλη αλητεία.
  7. Στη φορητότητα μόνο έχει κάρτα. Edit: απ' ότι λένε παρακάτω, έχει σταματήσει γενικώς η ξυσμένη κάρτα.
  8. Να πούμε ότι η προσφορά των unlimited στα καταστήματα frog ΤΕΛΟΣ. πήρα τηλ να ρωτήσω στη Θεσσαλονίκη και έφαγα άκυρο.
  9. Στο επίσημο site το έχει 10,90€ πάντως..
  10. Άμα ήταν έτσι μας στέλνει το link του liquid και μπαινοβγαίνουμε κι εμείς..
  11. Είσαι σίγουρος; Δλδ σκέτο το Disney+ είναι πιο ακριβό απ' ότι μέσα από τη Vodafone;;
  12. Δεν είναι μόνο για το liquid; Γιατί θα έπρεπε να σου το εμφανίζει;
  13. Και κάτι τελευταίο.. τα δωράκια που δίνει κατά καιρούς στα καττοκινητά η Cosmote, τα δίνει και στο neo; Εσύ έχεις neo;
  14. Αυτό που λέει πως ισχύει μέχρι τέλη Μαίου, το ανανεώνει κάθε μήνα ουσιαστικά; Είναι μόνιμη η προσφορά; Επίσης κάνουν rollover τα GB;; Ok κάνουν το διάβασα..
  15. Ναι! Και όταν θα σου δώσει unlimited πακετάκι δωρεάν περιστασιακά, θα του μπιιιπ τη μάνα με 5G.. αμφιβάλλεις;;
  16. Τα 2GB σε απλό πακέτο πωλούνται περίπου 2€. Άρα κακή η εξέλιξη αυτή σε σχέση με το 0,7 που κερδίζεις. Επίσης τα 2GB προηγούνται στην κατανάλωσή αφού διαρκούν μόνο μία βδομάδα άρα σχεδόν σε κανέναν δεν θα περίσσευαν.
  17. Teiresias_

    NOVA 5G

    Εσύ είπαμε πληρώνεσαι για συγκεκριμένη άποψη. Nova Edge SA.
  18. Παιδιά τα 300 λεπτά προς frog από το bring a friend, απαιτούν ανανέωση χρόνου ομιλίας;;
  19. Γιατί το λες; Στη frog ακριβώς αυτό δεν συμβαίνει;
  20. Πάντως το έψησα τώρα που βλέπω την τακτική σου.. Θα παίρνω κάθε 2 μήνες νέα σιμ, και θα πηγαίνω στο κατάστημα να ακυρώνω την προηγούμενη. Στο τέλος θα σας δώσω τα δώρα στα μέλη του forum με εξαργύρωση κρυστάλλων!! 😂😂😂😂
  21. Είχα ρωτήσει και τα βρήκα στο skroutz. Κάνουν γύρω στα 35€ αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα τους. Δεν είναι γνωστή.
  22. Οκ αλλά δεν τη λες γενικά τσιγκούνα τη Vodafone.. Από την άλλη, το να παίρνεις 30+€ ακουστικά και 20€ efood και και και με 13€ δεν είναι υπερβολή;; Θα αρχίσουμε να κάνουμε εμπόριο στο τέλος..
  23. Δεν έχω καταλάβει.. τη Vodafone κατηγορείς για τσιγκουνιά;
×
×
  • Create New...