Teiresias_ Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 19 minutes ago, dimitroula10 said: είναι από αυτές που κρατάνε ένα χρόνο χωρίς υπόλοιπο. Εννοείς ότι δεν μπαίνει φραγή στις εισερχόμενες ή κάτι άλλο; Στις καινούριες δεν ισχύει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Δεν μπαινει φραγή. Το υπόλοιπο χάνεται μετα τους 2 μηνες ομως. Κανονικά η φραγή είναι στο τετράμηνο. Εχουν αναφερθεί περιπτώσεις που γίνεται φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 4 minutes ago, kmpatra said: Δεν μπαινει φραγή. Το υπόλοιπο χάνεται μετα τους 2 μηνες ομως. Κανονικά η φραγή είναι στο τετράμηνο. Εχουν αναφερθεί περιπτώσεις που γίνεται φραγή. Έχω ενός μήνα Q. Στους 4 θα σας ενημερώσω!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 minute ago, Teiresias_ said: Έχω ενός μήνα Q. Στους 4 θα σας ενημερώσω!! Έχει επιβεβαιωθεί χρόνια πριν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 ώρες πριν, Teiresias_ said: Εννοείς ότι δεν μπαίνει φραγή στις εισερχόμενες ή κάτι άλλο; Στις καινούριες δεν ισχύει το ίδιο; Δεν έχω δοκιμάσει καινούργιες αλλά έχω ακούσει ότι μπαίνει φραγή στο 4μηνο. Αυτές οι παλιές σίγουρα κρατάνε χρόνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 minute ago, dimitroula10 said: Δεν έχω δοκιμάσει καινούργιες αλλά έχω ακούσει ότι μπαίνει φραγή στο 4μηνο. Αυτές οι παλιές σίγουρα κρατάνε χρόνο. Είτε μπαίνει φραγή είτε όχι, η προσφορά των 6€ να πέφτει κι όλα καλά!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Έχει ένας φίλος μια κάρτα Q. Σε Redmi 9A απαιτεί ανοιχτή περιαγωγή δεδομένων για να δουλέψουν αλλιώς όχι, εμφανίζει και το R ενώ στο Redmi Note 12 pro 5g,4g+ χωρίς καν περιαγωγή δούλεψε κανονικά βέβαια είχα ρυθμίσει 5G και έλεγε 4g+, γενικά τι παίζει? Τι κάνω? Ποιο είναι το φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 44 minutes ago, elkons said: Έχει ένας φίλος μια κάρτα Q. Σε Redmi 9A απαιτεί ανοιχτή περιαγωγή δεδομένων για να δουλέψουν αλλιώς όχι, εμφανίζει και το R ενώ στο Redmi Note 12 pro 5g,4g+ χωρίς καν περιαγωγή δούλεψε κανονικά βέβαια είχα ρυθμίσει 5G και έλεγε 4g+, γενικά τι παίζει? Τι κάνω? Ποιο είναι το φυσιολογικό? Εδώ γράφει πως για 4g, απαιτείται περιαγωγή. Αυτό γνωρίζω κι εγώ εμπειρικά https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-mporo-na-allaxo-tis-rithmisis-internet-sto-kartokinito-mou Εδώ, δεν γράφει κάτι για 5g https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-energopio-to-5g-sti-siskevi-mou-ke-pies-i-rithmisis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) 8 minutes ago, sou_d said: Εδώ γράφει πως για 4g, απαιτείται περιαγωγή. Αυτό γνωρίζω κι εγώ εμπειρικά https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-mporo-na-allaxo-tis-rithmisis-internet-sto-kartokinito-mou Εδώ, δεν γράφει κάτι για 5g https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-energopio-to-5g-sti-siskevi-mou-ke-pies-i-rithmisis Το θέμα είναι πως είμαι εντός Ελλάδας και κάνει στην άλλη συσκευή περιαγωγή, όσο και για 5G μου είπαν το ενεργοποίησαν αλλά δεν έχω καν εντομεταξυ (δεν με νοιάζει κιόλας), θεωρητικά η συσκευή πιάνει 4g+ ενώ δεν έχει Roaming ανοιχτό θα μιλήσω τσατ υποστήριξη από περιέργεια αν βρω άκρη τελικά Edited 6 Μαΐου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Οι παλιές κάρτες που δουλεύουν με roaming δεν παίζουν με 5g, θα πρέπει να αλλάξει sim με νέα, την οποία αν βρει να το κάνει σε κατάστημα σχεδόν σίγουρα θα του την χρεώσουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, spiliot said: Οι παλιές κάρτες που δουλεύουν με roaming δεν παίζουν με 5g, θα πρέπει να αλλάξει sim με νέα, την οποία αν βρει να το κάνει σε κατάστημα σχεδόν σίγουρα θα του την χρεώσουν. Νομίζω πως δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Σε Samsung βγάζει το R και απαιτεί ανοικτό τον διακόπτη για data σε roaming. Σε Xiaomi δεν βγάζει R και έχει κανονικά data με κλειστό το διακόπτη. Και μιλάμε για την ίδια παλιά κάρτα ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) Μερικά τηλέφωνα δεν δείχνουν το roaming εντός της ίδιας χώρας. Από την στιγμή που έστω και ένα τηλέφωνο το δείχνει σημάνει ότι η κάρτα είναι η παλιά και τουλάχιστον όπως ίσχυε στο παρελθόν χρειάζεται αλλαγή με την νέα για να δουλέψει. Το είχαμε επιβεβαιώσει πολλοί στο παρελθόν πριν την μαζική φυγή. Μην περιμένεις να στο πει κανείς στην υποστήριξη, 9 στους 10 δεν ξέρουν την τύφλα τους και ο δέκατος είναι απλά μέτριος. Για να καταλάβεις στην υποστήριξη μου είχαν πει ότι ο λόγος που κάποια φορά δεν μπορούσαν να με καλέσουν στο εξωτερικό που βρισκόμουν με roaming (νεκρό τηλέφωνο ενώ είχα σήμα) ήταν ότι αυτός που με καλούσε δεν είχε πακέτο για διεθνείς κλήσεις (!!!). Άντε τώρα να βάλει στο μυαλό του το πώς δούλευε η q μέσω roaming και να συγκρατήσει το χάος με τα συστήματα. Edited 7 Μαΐου by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο.. Βάζω ertflix με Q και σέρνεται ενώ στο speedtest πιάνει 50mbps.. Αν το βάλω το ertflix με Cosmote πάει σφαίρα. Υπάρχει περίπτωση να κόβει συγκεκριμένα το ertflix η nova; Έχετε παρατηρήσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μπορεί να έχει θεμα στη διασύνδεση με τον εν λογω σερβερ. Συχνο φαινόμενο σε ολες τις εταιρείες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Ηρθαν προσφορες αλλα οχι των 6€ εχω υπολειπο 1,5€ αυριο ληγει . - Ανανεωνω με 8ευρω για δημηνο χωρις να βαλω προγραμμα ή - αφηνω κι χανω το 1,5€ ή - εχει προγραμμα με 1€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, powerup said: Ηρθαν προσφορες αλλα οχι των 6€ εχω υπολειπο 1,5€ αυριο ληγει . - Ανανεωνω με 8ευρω για δημηνο χωρις να βαλω προγραμμα ή - αφηνω κι χανω το 1,5€ ή - εχει προγραμμα με 1€? Σε μένα ήλθαν σε όλα τα 6ευρα ακόμη και σε αυτό που έχει ήδη απεριόριστα. Διορθώθηκε και η βλακεία που έκανα και έβαλα λεφτά σε ένα χωρίς να αγοράσω πακέτο και κόπηκε το 6ευρο. Επανήλθε, αν και κάτι γίνεται πάλι με τις ημερομηνίες. Πρέπει να κάνεις το κόλπο με την στέρηση ανανέωσης. Άστο να λήξει και από τον επόμενο μήνα πρέπει να έλθει. Εισερχόμενες θα έχεις κανονικά. Όταν έλθει η προσφορά UD στο 12410 και ανανέωση 8€ μόνο και αμέσως αγορά πακέτου. Edited 10 Μαΐου by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 56 minutes ago, dimitroula10 said: αν και κάτι γίνεται πάλι με τις ημερομηνίες. Αυτό ρε παιδί μου.. το πρωί έλεγε για 12/24 τώρα μας λέει για μεθαύριο. Τεσπα θα στρώσει μάλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 ώρα πριν, dimitroula10 said: Σε μένα ήλθαν σε όλα τα 6ευρα ακόμη και σε αυτό που έχει ήδη απεριόριστα. Διορθώθηκε και η βλακεία που έκανα και έβαλα λεφτά σε ένα χωρίς να αγοράσω πακέτο και κόπηκε το 6ευρο. Επανήλθε, αν και κάτι γίνεται πάλι με τις ημερομηνίες. Πρέπει να κάνεις το κόλπο με την στέρηση ανανέωσης. Άστο να λήξει και από τον επόμενο μήνα πρέπει να έλθει. Εισερχόμενες θα έχεις κανονικά. Όταν έλθει η προσφορά UD στο 12410 και ανανέωση 8€ μόνο και αμέσως αγορά πακέτου. Αν δεν ανανεωσω δεν χανω μονο το 1,5 € χανω κι το δικαιωμα να χρησιμοποιω το πακετο 1500' προς ολους + 2gb με 10,40€ ( το προνομιακο της q που ειχα .) (το αντιστοιχο προνομιακο τηςcosmote ειναι 8,5 €) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: Όταν έλθει η προσφορά UD στο 12410 και ανανέωση 8€ μόνο και αμέσως αγορά πακέτου. Επειδή είσαι γατόνι μεγάλο, να σου πω για τη στατιστική σου και μόνο ότι ενεργοποίησα την 6άρα από το app και μου την έδωσε ξανά την προσφορά. Ίσως και να μην παίζει ρόλο. Παρόλα αυτά εγώ ακολουθώ τις συμβουλές σου. Edited 10 Μαΐου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 39 minutes ago, powerup said: Αν δεν ανανεωσω δεν χανω μονο το 1,5 € χανω κι το δικαιωμα να χρησιμοποιω το πακετο 1500' προς ολους + 2gb με 10,40€ ( το προνομιακο της q που ειχα .) (το αντιστοιχο προνομιακο τηςcosmote ειναι 8,5 €) Πως σε πετσόκοψε έτσι αυτή η Q φίλε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τώρα πρέπει να επενδύσεις από την αρχή. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω και ότι και να προτείνω θέλει προσπάθεια. 2 minutes ago, Teiresias_ said: μόνο ότι ενεργοποίησα την 6άρα από το app και μου την έδωσε ξανά την προσφορά. Ναι την δίνει αλλά μόλις την ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή, εξαφανίζεται. Οπότε καλό είναι να την ενεργοποιήσεις με ΣΜΣ στην αρχή και ξανά στην λήξη της προσφοράς ώστε ακόμα και αν (αν λέω) δεν στην δώσουν 1 μήνα να είσαι καλυμμένος. Αυτή είναι η μέθοδος που πιάνει μέχρι τώρα. Και ταυτόχρονα δεν αφήνεις λεφτά μέσα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Η Q έχει 5G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Αν έχεις νέα κάρτα χωρίς roaming ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 10/5/2024 at 1:48 ΜΜ, dimitroula10 said: Επανήλθε, αν και κάτι γίνεται πάλι με τις ημερομηνίες. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Θα τις κρατήσουμε ή θα τις πετάξουμε όλες μαζί;; 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) 46 minutes ago, Teiresias_ said: Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Θα τις κρατήσουμε ή θα τις πετάξουμε όλες μαζί;; 😉 Θα κρατήσει αλλά υποψιάζομαι ότι αυτή η προσφορά θα πηγαίνει σιγά σιγά. Λίγες μέρες και ξανά λίγες μέρες. Καλό αυτό. Αλλιώς άστα να πάνε. 😀 Edited 14 Μαΐου by dimitroula10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) Δίνει η φρογκ πακέτα με προσφορές, και ο κόσμος τους τη λέει για το 6ευρω γιατί νομίζει ότι είναι πακέτο. Ντάξ, βλέπω να γίνεται πακέτο αυτή η προσφορά 😄 Edited 14 Μαΐου by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts