kalitexnis_g Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 (edited) 33 minutes ago, powerup said: Το ελαχιστο κοστος ανανεωσης στην Q ειναι 10€ η 12€ ? (οταν εχει coundοwn ειναι 8€ το γνωριζω)) 10€ είναι το μικρότερο ποσό που δείχνει στο app αυτή τη στιγμή χωρίς countdown. Edited December 9, 2023 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εχει πεσει η wind? Δεν μπορουν να με καλεσουν σε κανενα τηλεφωνο της wind, ενω εγω μπορω να καλω κανονικα.Sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Υπάρχει γενικό θέμα στις εισερχόμενες,ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Μια χαρα. Πρεπει να ειναι και αρκετες ωρες. Ισως και απο χθες.Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) Εδώ καί μήνες έχω αυτό το πρόβλημα. Νόμιζα ότι είναι το τηλέφωνο,το άλλαξα, μετά νόμιζα ότι είναι η σιμ ,πήρα άλλη.. τίποτα παιδιά. Ανά μέρες και περιοχές πέφτει το σήμα και διαρκεί. Και το άλλο που παθένα, είναι ότι η κλείσεις προς τα εμένα κόβανε με το πρώτο χτύπημα! Έφυγα από την Q.... Edited December 10, 2023 by Alexandros2666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 19 minutes ago, nininikos said: Μια χαρα. Πρεπει να ειναι και αρκετες ωρες. Ισως και απο χθες. Sent from my MI 8 using Tapatalk Όντως από χθες είχαν αρχίσει να εμφανίζονται προβλήματα και δυσλειτουργίες, ειδικά στο διαδίκτυο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Απεριορηστα data για 7 μέρες στείλτε N4 στο 1285 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 On 10/12/2023 at 8:34 ΜΜ, Alexandros2666 said: Εδώ καί μήνες έχω αυτό το πρόβλημα. Νόμιζα ότι είναι το τηλέφωνο,το άλλαξα, μετά νόμιζα ότι είναι η σιμ ,πήρα άλλη.. τίποτα παιδιά. Ανά μέρες και περιοχές πέφτει το σήμα και διαρκεί. Και το άλλο που παθένα, είναι ότι η κλείσεις προς τα εμένα κόβανε με το πρώτο χτύπημα! Έφυγα από την Q.... Εμένα αυτό το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν άλλαξα πάροχο και μετά (από καιρό) γύρισα. Όλα είχαν λυθεί 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 ώρα πριν, eridion25 said: Απεριορηστα data για 7 μέρες στείλτε N4 στο 1285 Και με N3 στο 1285 σε παλιό f2go με φραγή από το καλοκαίρι, πήγε 18/12/2023 το υπόλοιπο και ξανά κάρτα μέσα Νοέμβρη 2024 αντί για Ιούλη 2024... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Τώρα το κακό είναι ότι πρέπει να έχεις 0,01€ στην κάρτα εκτός βέβαια αν έχεις κάποιο γνωστό η κάτι σε κατάστημα NOVA τότε σου πιστωνουν 0,05€ από ότι έχω ακούσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) Δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα για την ενεργοποίηση. Το ενεργοποίησα σε σιμ με μηδενικό υπόλοιπο που δεν έχω βάλει λεφτά από το 22. Έχουν περάσει τουλάχιστον 11 μήνες. Το υπόλοιπο παρέμεινε 0 αλλά δεν ξέρω αν έχει ίντερνετ. Το έχω σε ένα ρολόι για εισερχόμενες μόνο από εκτροπή για να μην κουβαλάω τη μπαντόφλα.😂Υπαρχει και στην εφαρμογή. Edit Και μάλιστα με 0 (ναι μηδέν) υπόλοιπο, στέλνει μηνύματα, έχει ίντερνετ και μάλιστα καλεί κανονικά και δέχεται εισερχόμενες και ΣΜΣ. Άχρηστα βέβαια για 7 ημέρες, έτσι από περιέργεια. Επίσης έστειλα διπλά σμς στον ίδιο αριθμό και στην ίδια την σιμ. Έχει πλάκα. Edited December 12, 2023 by dimitroula10 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Καλημέρα με δύο ερωτήσεις...Έχω ένα q νούμερο για 2ο. Πλην της εφαρμογής με ποιο μήνυμα μπορώ να δω τα υπόλοιπα μου;Δεν θυμάμαι τι πακέτο έχω ενεργοποιημένο και με το που κάνω ανανέωση μου τρώει χρήμα στο πακέτο αυτό αυτόματα. Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; νομίζω είναι κάτι που έχει σχέση με ομιλία σε άλλα q νούμερα το οποίο όμως δεν το θέλω πλέον το είχε ενεργοποιήσει κάποια στιγμή παλιά.Ευχαριστώ.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 12 ώρες πριν, dimitroula10 said: Δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα για την ενεργοποίηση. Το ενεργοποίησα σε σιμ με μηδενικό υπόλοιπο που δεν έχω βάλει λεφτά από το 22. Έχουν περάσει τουλάχιστον 11 μήνες. Το υπόλοιπο παρέμεινε 0 αλλά δεν ξέρω αν έχει ίντερνετ. Το έχω σε ένα ρολόι για εισερχόμενες μόνο από εκτροπή για να μην κουβαλάω τη μπαντόφλα.😂Υπαρχει και στην εφαρμογή. Edit Και μάλιστα με 0 (ναι μηδέν) υπόλοιπο, στέλνει μηνύματα, έχει ίντερνετ και μάλιστα καλεί κανονικά και δέχεται εισερχόμενες και ΣΜΣ. Άχρηστα βέβαια για 7 ημέρες, έτσι από περιέργεια. Επίσης έστειλα διπλά σμς στον ίδιο αριθμό και στην ίδια την σιμ. Έχει πλάκα. Έχω 2 sim Q (ακόμη!) με τη μια στο 0 από τον ΜΑΡ, την έβαλα σε παλιό κινητό και δεν ένοιγε, αλλά έβγαζε μήνυμα για λανθασμένο pin !!. Την έβαλα σε άλλο κινητό, άνοιξε, έστειλα το μήνυμα και ήρθε η απάντηση με την προσφορά! Θα δοκιμάσω και στην άλλη που έχει υπόλοιπο αλλά δεν έχω αγοράσει πακέτο. Νομίζω ότι είναι καλή προωθητική ενέργεια της Nova. 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, NikosChandolias said: Καλημέρα με δύο ερωτήσεις... Έχω ένα q νούμερο για 2ο. Πλην της εφαρμογής με ποιο μήνυμα μπορώ να δω τα υπόλοιπα μου; Δεν θυμάμαι τι πακέτο έχω ενεργοποιημένο και με το που κάνω ανανέωση μου τρώει χρήμα στο πακέτο αυτό αυτόματα. Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; νομίζω είναι κάτι που έχει σχέση με ομιλία σε άλλα q νούμερα το οποίο όμως δεν το θέλω πλέον το είχε ενεργοποιήσει κάποια στιγμή παλιά. Ευχαριστώ. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Για το πρώτο, καλείς στο 1225. Για το δεύτερο, αν εννοείς αυτό... https://www.google.com/amp/s/www.myq.gr/gr/support/amp/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Πρέπει να καλέσεις και να ζητήσεις απενεργοποίηση. Edited December 12, 2023 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Για το πρώτο, καλείς στο 1225. Για το δεύτερο, αν εννοείς αυτό... https://www.google.com/amp/s/www.myq.gr/gr/support/amp/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Πρέπει να καλέσεις και να ζητήσεις απενεργοποίηση.Αυτό είναι, ναι.Σε ευχαριστώ!Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Και βέβαια σήμερα δεν δουλεύουν οι εφαρμογές. Ούτε της Q, ούτε του f2go. Μόνο επιτυχίες. Απο μέρα σε μέρα Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) On 12/12/2023 at 2:09 ΠΜ, dimitroula10 said: Γι' αυτό την αγαπάμε την κιου, στο ξεκάρφωτο τα δίνει όλα ! Ποια μπλακ φραιντει, τι κι αν τα Χριστούγεννα είναι αργότερα πάρτε να έχετε... ετσι εξηγειται που χτες δεν μπορουσαμε να δουμε τι υπόλοιπο μας είχε μείνει, προσπαθουσαν να στριμωξουν πάνω από το καουν νταουν οφερ αυτήν τη προσφορά Edited December 13, 2023 by La_3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 24 minutes ago, La_3 said: Γι' αυτό την αγαπάμε την κιου, στο ξεκάρφωτο τα δίνει όλα ! Ποια μπλακ φραιντει, τι κι αν τα Χριστούγεννα είναι αργότερα πάρτε να έχετε... ετσι εξηγειται που χτες δεν μπορουσαμε να δουμε τι υπόλοιπο μας είχε μείνει, προσπαθουσαν να στριμωξουν πάνω από το καουν νταουν οφερ αυτήν τη προσφορά Και παίζει και σε 2 νούμερα με μηδενικό υπόλοιπο και μάλιστα έκανε επέκταση λήξης υπολοίπου. Έτσι κι αλλιώς άχρηστα είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Η Νοβα έχει αποδείξει ότι όταν δίνει, δίνει πραγματικά. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 On 11/12/2023 at 8:54 ΜΜ, eridion25 said: Απεριορηστα data για 7 μέρες στείλτε N4 στο 1285 είναι σαν συγγνώμη για τα προβλήματα, μόνο που εμένα μου έδωσαν και απεριόριστη ομιλία προς όλους και 10 χιλιάδες SMS εκτός από απεριόριστο ίντερνετ 21 ώρες πριν, VIPdriver said: Η Νοβα έχει αποδείξει ότι όταν δίνει, δίνει πραγματικά. δίνει αλλά είναι η χειρότερη μακράν και σε εξυπηρέτηση και σε ποιότητα... 2 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 1 ώρα πριν, Mivas said: μόνο που εμένα μου έδωσαν και απεριόριστη ομιλία προς όλους και 10 χιλιάδες SMS εκτός από απεριόριστο ίντερνετ Σε όλους έδωσαν τα ίδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Σε δύο αριθμούς Q που ενεργοποίησα την προσφορά, δεν εμφανίζεται το ίντερνετ. Άλλαξα το APN πόσες φορές αλλά δεν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Το ίντερνετ θέλει τουλάχιστον ένα cent υπόλοιπο για να δουλέψει (0.01) με μηδέν υπόλοιπο τα κόβει. Μπορείς να ζητήσεις στο τσατ να σου βάλουν ένα λεπτό συνήθως το κάνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 1 ώρα πριν, elephant said: Σε δύο αριθμούς Q που ενεργοποίησα την προσφορά, δεν εμφανίζεται το ίντερνετ. Άλλαξα το APN πόσες φορές αλλά δεν Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Αν έχεις παλιά κάρτα πρέπει να ενεργοποιηθεί το ροαμινγκ. 15 minutes ago, spiliot said: Το ίντερνετ θέλει τουλάχιστον ένα cent υπόλοιπο για να δουλέψει (0.01) με μηδέν υπόλοιπο τα κόβει. Μπορείς να ζητήσεις στο τσατ να σου βάλουν ένα λεπτό συνήθως το κάνουν. Δουλεύει κανονικά σε 2 κάρτες που έχω εγώ με μηδενικό υπόλοιπο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 Τα δοκίμασα όλα αλλά δεν... Άλλαξα το ΑΡΝ επίσης και έκανα επανεκκίνηση. Το παράξενο είναι ότι σε αριθμό Q με μηδενικό υπόλοιπο που όμως είχε πρόσφατη ανανέωση χρόνου προ τριμήνου δεν πήρε την προσφορά ποτέ ενώ στα δύο νούμερα που είχα και τα οποία δεν έχουν κάνει ανανέωση σχεδόν από πέρυσι, την πήρε αλλά χωρίς το ίντερνετ. Όλα τα νούμερα με μηδενικό υπόλοιπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts