powerup Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 6 ώρες πριν, gpapas640 said: Εν συντομία... Έκαψαν την εβδομάδα και έδωσαν το μήνυμα για αύξηση του κόστους των πακέτων countdown. Εκτός αν πρόκειται για άλλο ένα κόλπο της Wind, όπως τον περασμένο Οκτώβριο-Νοεμβριο που είχε δώσει ένα μόνον countdown data για όλο το μήνα, και λέγαμε ότι τα φθηνά data οδεύουν προς κατάργηση. Δεν ειναι αυτοκτονικοι αυτοι στη Q οσο αφορα τα countdown . Στις 22-23/3 ληγουν ομιλια + data μαζι απο coundown Αρα δεν βαζουν κοντα αυτο το πακετο στο countdown .14/3 ηταν το τελευταιο πακετο oμιλια+data και το επομενο θα ειναι στην καλυτερη στις 28 η στη χειροτερη την 1Απριλια (ψεμα θα ειναι ) Αρα η θα ανανεωνεις κοντα στις 3 βδομαδες πανω κατω με το κινδυνο να σκαση πακετο με 15θημερη προσφορα η μενεις καμια βδομαδα χωρις ομιλια κι mb (κατι που δεν ειναι πρακτικο) Αρα στο δημηνο θα εχεις 2,5 με 3 ανανεωσεις για να εχεις σχεδον παντα πακετο ομιλια +mb με coundown προσφορα . 5 ώρες πριν, Mobileras said: Όσο ο κόσμος δεν φευγει, τόσο θα τον εκμεταλλεύεται. Ετσι ειναι .Αν δεν "τσουξι" δεν αλλαζουν πολιτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) 8 minutes ago, powerup said: Δεν ειναι αυτοκτονικοι αυτοι στη Q οσο αφορα τα countdown . Στις 22-23/3 ληγουν ομιλια + data μαζι απο coundown Αρα δεν βαζουν κοντα αυτο το πακετο στο countdown .14/3 ηταν το τελευταιο πακετο oμιλια+data και το επομενο θα ειναι στην καλυτερη στις 28 η στη χειροτερη την 1Απριλια (ψεμα θα ειναι ) Αρα η θα ανανεωνεις κοντα στις 3 βδομαδες πανω κατω με το κινδυνο να σκαση πακετο με 15θημερη προσφορα η μενεις καμια βδομαδα χωρις ομιλια κι mb (κατι που δεν ειναι πρακτικο) Αρα στο δημηνο θα εχεις 2,5 με 3 ανανεωσεις για να εχεις σχεδον παντα πακετο ομιλια +mb με coundown προσφορα . Αρχικά, βγάζεις συμπεράσματα με βάση τον δικό σου προγραμματισμό και ανάγκες. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να σου πω ότι έχεις backup τις προσωπικές προσφορές, που όμως είναι και πάλι διαφορετικές στον καθένα και όχι το ίδιο χρήσιμες σε όλους. Ή ότι επειδή εγώ έχω κάνει κονέ δε με ενδιαφέρουν τα MB στα countdown. Ξαναλέω ότι πριν 4-5 μήνες όλοι είχαν ξεγράψει τα Countdown με data επειδή τα είχε αραιώσει προσωρινά. Διαψεύστηκαν. Μετά ήρθαν τα 15νθημερα, και εγινε το ίδιο. Επομένως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Edited March 21, 2022 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 8 ώρες πριν, makap said: Περίμενα ομιλία και βγήκαν data για ολόκληρη την εβδομάδα 😂 Και δεν μου πάει να δώσω 8,50€ ... Προσωπικη προσφορά, δεν έχεις ? 9 ώρες πριν, Mobileras said: Πρώτη φορά δίνει ένα καουνταουν από Δευτέρα μέχρι απόγευμα Παρασκευής... Όσοι έχουν ομιλία που λήγει αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να περιμενουν έως την άλλη Δευτέρα! ΥΓ: αλλιώς θα αναγκαστούν να πληρωσουν 8,50€ το λιγότερο για ομιλία! Η αν έχουν προσωπικη προσφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) 25 minutes ago, gpapas640 said: Αρχικά, βγάζεις συμπεράσματα με βάση τον δικό σου προγραμματισμό και ανάγκες. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να σου πω ότι έχεις backup τις προσωπικές προσφορές, που όμως είναι και πάλι διαφορετικές στον καθένα και όχι το ίδιο χρήσιμες σε όλους. Ξαναλέω ότι πριν 4-5 μήνες όλοι είχαν ξεγράψει τα Countdown με data επειδή τα είχε αραιώσει προσωρινά. Μετά ήρθαν τα 15νθημερα, και εγκεν το ίδιο. Επομένως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Εγω μιλησα για ενα πακετο ομιλιας+data κατι που αφορα τους περισσοτερους χρηστες πιστευω εκτος αν εχεις υποψιν στατιστικα απο τα πακετα που αγοραζονται με countdown.Δεν ειπα οτι βγαζουν σταθερα καθε 3 βδομαδες το πακετο .Αλλα σιγουρα δεν το βγαζουν ακριβος καθε μηνα.Οπως δεν βγαζουν σταθερα καθε μηνα κανενα απο τα αλλα πακετα που υπαρχουν για ευνοιτους λογους (διαφορετικα θα αγοραζε καθε μηνα καποιος το πακετο που επιθυμει) .Θελουν να "παιξουν" με τα countdown και την υπομονη μας ,αλλα σιγουρα δεν θελουν να μας χασουν απο πελατες Αν ηθελαν να μας χασουν απο πελατες θα σταματουσαν τα coundown μονιμα.Με τα oundown κρατουν πελατες που ενδιαφερονται για φτηνη αγορα πακετων και το ψαχνουν.Μεριδιο αγορας ψαχνουν μονιμο με πελατες που βολευονται με τα countdown και αν δεν τους κατσι περνουν κανονικο πακετο η την προσωπικη προσφορα η ξεγελιουνται με τα 15θημερα countdown Ο καθενας κανει τις επιλογες του με βαση το συμφερον του κι ειναι κι λογικο Edited March 21, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Εγω πιστευω οτι δεν βγαζουν το καουνταουν διοτι ειναι υποχρεωμενοι να δινουν καποιο φτηνο πακετο, οπως και η Κοσμοτε δινει καποιο φτηνο πακετο μεσω φρογκ. Το θεμα ειναι πως το γλίτωσε η βονταφον... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Εγω πιστευω οτι δεν βγαζουν το καουνταουν διοτι ειναι υποχρεωμενοι να δινουν καποιο φτηνο πακετο, οπως και η Κοσμοτε δινει καποιο φτηνο πακετο μεσω φρογκ. Το θεμα ειναι πως το γλίτωσε η βονταφον... Δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά, στοχεύουν σε συγκεκριμένο πελατολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 27 minutes ago, GREGORYMO said: Προσωπικη προσφορά, δεν έχεις ? Δυστυχώς, όχι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, powerup said: Εγω μιλησα για ενα πακετο ομιλιας+data κατι που αφορα τους περισσοτερους χρηστες πιστευω εκτος αν εχεις υποψιν στατιστικα απο τα πακετα που αγοραζονται με countdown.Δεν ειπα οτι βγαζουν σταθερα καθε 3 βδομαδες το πακετο .Αλλα σιγουρα δεν το βγαζουν ακριβος καθε μηνα.Οπως δεν βγαζουν σταθερα καθε μηνα κανενα απο τα αλλα πακετα που υπαρχουν για ευνοιτους λογους (διαφορετικα θα αγοραζε καθε μηνα καποιος το πακετο που επιθυμει) .Θελουν να "παιξουν" με τα countdown και την υπομονη μας ,αλλα σιγουρα δεν θελουν να μας χασουν απο πελατες Αν ηθελαν να μας χασουν απο πελατες θα σταματουσαν τα coundown μονιμα.Με τα oundown κρατουν πελατες που ενδιαφερονται για φτηνη αγορα πακετων και το ψαχνουν.Μεριδιο αγορας ψαχνουν μονιμο με πελατες που βολευονται με τα countdown και αν δεν τους κατσι περνουν κανονικο πακετο η την προσωπικη προσφορα η ξεγελιουνται με τα 15θημερα countdown Ο καθενας κανει τις επιλογες του με βαση το συμφερον του κι ειναι κι λογικο Χαχαχαχα πρώτα λες ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ (άρα προσωπικη σου εκτίμηση) πώς η πλειοψηφία χρησιμοποιεί συνδυαστικά countdown (ομιλία και data) και μετά ζητάς από εμένα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ από τα είδη των countdown που χρησιμοποιούνται. Λίγο παραλογισμός. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Q προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να διώξει συνδρομητές, κάνοντας αψυχολογητες κινήσεις πού και πού. Σα να παίρνεις ένα ταξί και ο ταξιτζής αρχίζει να σε πηγαίνει γκάζι φρένο, να κάνει μπαντιλικια κλπ για 5 λεπτά και μετά να οδηγεί κανονικά. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια κ.ο.κ.. Ίσα ίσα δηλαδή να σε τρομάξει για να κατέβεις. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική πίσω από αυτό (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια λογική). Edited March 21, 2022 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 10 ώρες πριν, gpapas640 said: Χαχαχαχα πρώτα λες ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ (άρα προσωπικη σου εκτίμηση) πώς η πλειοψηφία χρησιμοποιεί συνδυαστικά countdown (ομιλία και data) και μετά ζητάς από εμένα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ από τα είδη των countdown που χρησιμοποιούνται. Λίγο παραλογισμός. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Q προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να διώξει συνδρο?μητές, κάνοντας αψυχολογητες κινήσεις πού και πού. Σα να παίρνεις ένα ταξί και ο ταξιτζής αρχίζει να σε πηγαίνει γκάζι φρένο, να κάνει μπαντιλικια κλπ για 5 λεπτά και μετά να οδηγεί κανονικά. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια κ.ο.κ.. Ίσα ίσα δηλαδή να σε τρομάξει για να κατέβεις. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική πίσω από αυτό (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια λογική). Οτι πεις Παντος ενημερωτικα αυτο που περιγραφεις ποιο πανω (ταξι ταξιτζης κλπ) ειναι το μιγμα μαρκετινγκ που χρησημοποιει η Q (ποιο σωστα η wind για την Q) γιατι εχει αυτη τη δυνατοτητα ,αφου η Q προσφερει το προιον αυτο(countdown ) . Η δυναμη των πελατων ειναι η αγορα των πακετων Οσο "χορευουμε" εμεις σαν πελατες στο ρυθμο που παιζει η Q ,η Q δεν θα σταματησει το ρυθμο αυτο. Κι απο εμας εξαρτατε .(βεβαια το ολιγοπωλιο που επικρατει στην αγορα τηλεπικοινωνιων ευνοει την Q ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 13 ώρες πριν, gpapas640 said: Η δική μου γνώμη είναι ότι η Q προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να διώξει συνδρομητές, κάνοντας αψυχολογητες κινήσεις πού και πού. Σα να παίρνεις ένα ταξί και ο ταξιτζής αρχίζει να σε πηγαίνει γκάζι φρένο, να κάνει μπαντιλικια κλπ για 5 λεπτά και μετά να οδηγεί κανονικά. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια κ.ο.κ.. Ίσα ίσα δηλαδή να σε τρομάξει για να κατέβεις. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική πίσω από αυτό (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια λογική). Μήπως, να δοκιμάσει τα όρια μας; Ακόμα και αν χάσει κάποιους συνδρομητές με αυτά τα «παιχνίδια» τα κερδίζει πίσω από τις αυξήσεις κόστους/μειώσεις χρόνου που περνάει σιγά-σιγά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Αυτό με το εβδομαδιαίο countdown είναι πρωτόγνωρο διότι ανατρέπει τελείως τους υπολογισμούς μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 2 ώρες πριν, ckoul said: Μήπως, να δοκιμάσει τα όρια μας; Ακόμα και αν χάσει κάποιους συνδρομητές με αυτά τα «παιχνίδια» τα κερδίζει πίσω από τις αυξήσεις κόστους/μειώσεις χρόνου που περνάει σιγά-σιγά. Διόλου απίθανο αυτό που λες, ωστόσο και πάλι δεν υπάρχει λογική να μειώνεις το ποσοστό των συνδρομητών σου στην αγορά. Εκτός αν παίζει κάτι με το καρτέλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Καλή προσφορά με 5 € τα 10gb... η προηγούμενη ήταν με 3€ 150' προς όλους... για την ιστορία & μόνο, βάζοντας 10€ κάρτα μου έδωσε 3000' προς q... 0 δεδομένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, La_3 said: για την ιστορία & μόνο, βάζοντας 10€ κάρτα μου έδωσε 3000' προς q... 0 δεδομένα... Ναι αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Με 12€ σου δίνει επιπλέον 1 γκιγκα για 7 ημέρες Edited March 22, 2022 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Γειά σας παιδιά. Τι έγινε με το countdown; Δεν θα το δώσει την Πέμπτη, που ήταν το αναμενόμενο; Για πότε το πήγε; Μου λήγει ο χρόνος ομιλίας την Πέμπτη 24/03 τα μεσάνυχτα. Επίσης σχετικά με τα sms, τα έχει καταργήσει; Δεν τα βλέπω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Σε ένα δικό μου έληξε από την ΚΥ και δεν έχω βρει ακόμη λύση. Η προσφορά που έχω κοστίζει 8€ και μάλλον εκεί θα καταλήξω αφού νέο θα βγει την επόμενη ΔΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Δευτέρα 28/03 λέτε να δώσει το countdown; Οπότε έχω δύο θέματα: 1) Το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας που μου έδωσε και το κονέ 12gb, λήγει 24/03. Οπότε πρέπει να ανανεώσω με 10 ευρώ μάλλον και 2) Ο χρόνος ομιλίας λήγει και αυτός στις 24/03, οπότε μάλλον θα αγοράσω και εγώ την προσφορά στα 8 ευρώ. Δεν βλέπω κάτι άλλο.🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 34 minutes ago, Green_Dragon said: Δευτέρα 28/03 λέτε να δώσει το countdown; Οπότε έχω δύο θέματα: 1) Το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας που μου έδωσε και το κονέ 12gb, λήγει 24/03. Οπότε πρέπει να ανανεώσω με 10 ευρώ μάλλον και 2) Ο χρόνος ομιλίας λήγει και αυτός στις 24/03, οπότε μάλλον θα αγοράσω και εγώ την προσφορά στα 8 ευρώ. Δεν βλέπω κάτι άλλο.🤔 Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις την προσωπική προσφορά, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κάρτα (εκτός εάν δεν επαρκεί το υπόλοιπο σου), αφού θα επεκταθεί και η ισχύς του χρηματικού σου υπόλοιπου. Πάντως το πιο πιθανό είναι τη Δευτέρα να δώσει κανονικό countdown. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 11 minutes ago, gpapas640 said: Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις την προσωπική προσφορά, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κάρτα (εκτός εάν δεν επαρκεί το υπόλοιπο σου), αφού θα επεκταθεί και η ισχύς του χρηματικού σου υπόλοιπου. Πάντως το πιο πιθανό είναι τη Δευτέρα να δώσει κανονικό countdown. Σωστό αυτό, αλλά το υπόλοιπο είναι ελάχιστο 1.88. Οπότε το πιο πιθανό είναι να ανανεώσω με 10 ευρώ, να πάρω τα 3000' προς Q που είναι οι κοντινοί μου. Και το 3ήμερο που θα είμαι σπίτι θα δουλέψει το σταθερό και το voip😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Μια σύντομη ερώτηση. Ξέρει κανείς τι ισχύ εχει μια βεβαίωση κατόχου αριθμού απο τη wind (από την ημερομηνία έκδοσης) για χρήση στην τράπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 9 minutes ago, thant said: Μια σύντομη ερώτηση. Ξέρει κανείς τι ισχύ εχει μια βεβαίωση κατόχου αριθμού απο τη wind (από την ημερομηνία έκδοσης) για χρήση στην τράπεζα; Ισόβια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 36 minutes ago, GREGORYMO said: Ισόβια Εχω πάει σε τράπεζα παλιότερα, με παλια βεβαίωση αριθμού (πάνω απο χρόνο) και δεν τη δεχτήκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Ενδιαφέρομαι για μία έξτρα κάρτα απλά για να με παίρνουν και να τη συντηρώ με τα ελάχιστα χρήματα. Συμφέρει η Q ή είναι ίδιες οι χρεώσεις με τις υπόλοιπες; Πότε λήγει το υπόλοιπο; Στους 2 μήνες από την ανανέωση όπως στις άλλες; Μπαίνει φραγή στους 3 μήνες; Είναι εξερχομένων ή/και εισερχομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 7 ώρες πριν, Green_Dragon said: Σωστό αυτό, αλλά το υπόλοιπο είναι ελάχιστο 1.88. Οπότε το πιο πιθανό είναι να ανανεώσω με 10 ευρώ, να πάρω τα 3000' προς Q που είναι οι κοντινοί μου. Και το 3ήμερο που θα είμαι σπίτι θα δουλέψει το σταθερό και το voip😄 Σιγουρέψου ότι έχεις απενεργοποιήσει το q fee πρώτα για να μην σου φάει το 1.70. Τα λεπτά προς q τα δίνει και χωρίς το χαράτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 6 ώρες πριν, thant said: Εχω πάει σε τράπεζα παλιότερα, με παλια βεβαίωση αριθμού (πάνω απο χρόνο) και δεν τη δεχτήκανε. Έχεις δίκιο. Πρέπει να είναι πρόσφατη. 1-2 μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts