Nos 55 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εαν παρω εναν ελληνικο αριθμο (δικτυο κοσμοτε συγκεκριμενα), ο οποιος βρισκεται στην Γερμανια ποια θα ειναι χρεωση που θα εχω; Υπαρχει περιπτωση να συμφερει να ενεργοποιησω πακετο προς Γερμανια που εχει στο μενου επιλογων; ή αυτο ισχυει μονο για Γερμανικα νουμερα; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εαν παρω εναν ελληνικο αριθμο (δικτυο κοσμοτε συγκεκριμενα), ο οποιος βρισκεται στην Γερμανια ποια θα ειναι χρεωση που θα εχω; Υπαρχει περιπτωση να συμφερει να ενεργοποιησω πακετο προς Γερμανια που εχει στο μενου επιλογων; ή αυτο ισχυει μονο για Γερμανικα νουμερα; Δεν θα χρεωθείς τίποτε παραπάνω. Αυτός που θα πάρεις θα χρεωθεί. Αυτός που είναι γερμανία μπορεί να πάρει γερμανικό αριθμό και εσυ να αγοράσεις πακέτο για γερμανία 7€ τα 90 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δηλαδη με συμφερει να ενεργοποιησω καποιο πακετο όπως 3€=60' ομιλιας προς ολους ή οχι; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δηλαδη με συμφερει να ενεργοποιησω καποιο πακετο όπως 3€=60' ομιλιας προς ολους ή οχι; Φυσικά σε συμφέρει , εκτός αν μιλάς λιγώτερο από 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Η q βρίσκεται σε περιαγωγή στο δίκτυο της windΕυχαριστώ για την απάντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Φυσικά σε συμφέρει , εκτός αν μιλάς λιγώτερο από 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα τον μήνα 8 λεπτα θελεις να πεις και αν εχει σταλει μηνυμα διπλασιασμου της καρτας ανανεωσης θα βγαλει 16 με τα 3€ αλλα και παλι φυσικα δεν συμφερει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Ναι 8 λεπτά .... λάθος υπολογισμός Edited May 11, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Στην εφαρμογή ενημέρωσης υπολοίπου για android του Βαγγέλη Μίχα νομίζω θα ήταν καλή η προσθήκη log για κάθε ενημέρωση / ανανέωση που κάνουμε για να ελέγχουμε τυχόν άκυρες χρεώσεις. Δε ξέρω κατά πόσο είναι αυτό δυνατόν βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ποια ακριβώς εφαρμογή εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 My #2 υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 επιβεβαιωνω κι εγω για το διπλασιασμο. Ισχυει για 30 μερες και οχι για αγορα πακετων. Μου ηρθε στις 9/5 και ελεγε για ανανεωση εως 12/5. ας ελπισουμε να ειναι κατι παροδικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 επιβεβαιωνω κι εγω για το διπλασιασμο. Ισχυει για 30 μερες και οχι για αγορα πακετων. Μου ηρθε στις 9/5 και ελεγε για ανανεωση εως 12/5. ας ελπισουμε να ειναι κατι παροδικο... θυμηστε μου λιγο την προτεραιοτητα καταναλωσης:αν εχω πακέτο προς wind/q και δωρεαν π.χ. 5 ευρώ από διπλασιασμό τι γίνεται? Φεύγουν πρώτα τα λεπτά προς wind και οταν καλώ τους άλλους τρώει από τα 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 επιβεβαιωνω κι εγω για το διπλασιασμο. Ισχυει για 30 μερες και οχι για αγορα πακετων. μια απ τα ίδια εδώ. πόσο σίγουροι είμαστε ότι χάνονται τα € μετά τις 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 μια απ τα ίδια εδώ. πόσο σίγουροι είμαστε ότι χάνονται τα € μετά τις 30 μέρες; αφου έτσι λέει το μήνυμα. Και σε κάτι πακέτα f2g που εδιναν εμπαιναν 5 ευρω καθε μηνα και αν δεν τα ξόδευες χάνονταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 και στα πρωτα sms για 2σιασμό έλεγε ότι η ανανέωση πρέπει να είναι 5€ για να ισχύει, αλλά μια χαρά 2πλασίαζα με 10€ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Καλημερα παιδια.Εγω χρησιμοποιω το πακετο 3 ευρω προς ολους με 60 λεπτα.Για να εχω και συνδεση internet τι πρεπει να κανω;Kατι που να συμφερει γιατι δεν θα το χρησιμοποιω συχνα οταν δεν θα ειμαι σε wi fi.Και μια δευτερη ερωτηση: με το πακετο αυτο που εχω τα sms πως και ποσο χρεωνονται; Edited May 17, 2013 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημερα παιδια.Εγω χρησιμοποιω το πακετο 3 ευρω προς ολους με 60 λεπτα.Για να εχω και συνδεση internet τι πρεπει να κανω;Kατι που να συμφερει γιατι δεν θα το χρησιμοποιω συχνα οταν δεν θα ειμαι σε wi fi.Και μια δευτερη ερωτηση: με το πακετο αυτο που εχω τα sms πως και ποσο χρεωνονται; 3 ευρώ τα 60 λεπτά προς όλους. 1 ευρώ τα 400 λεπτά προς wind 1 ευρώ τα 400 sms προς wind ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (SMS) 0,0644€ 3 ευρώ τα 240mb η 5 ευρώ τα 600mb ίντερνετ Γράφεσαι εδώ και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) 3 ευρώ τα 60 λεπτά προς όλους. 1 ευρώ τα 400 λεπτά προς wind 1 ευρώ τα 400 sms προς wind ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (SMS) 0,0644€ 3 ευρώ τα 240mb η 5 ευρώ τα 600mb ίντερνετ Γράφεσαι εδώ και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :) Προφανως εκει με τα 3 ευρω που δινει 120mb σου δινει παντα αλλα 120 δωρο;Αυτα σε χρονικη διαρκεια περιπου ποσο ειναι για ιντερνετ;Σαν συνολο 240mb. Edited May 17, 2013 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Προφανως εκει με τα 3 ευρω που δινει 120mb σου δινει παντα αλλα 120 δωρο;Αυτα σε χρονικη διαρκεια περιπου ποσο ειναι για ιντερνετ;Σαν συνολο 240mb. Κάποτε ήταν 60+60, έπειτα έγινε 120+120 και έτσι είναι εδώ και πολύ καιρό. Η Q δεν συνηθίζει σε συχνές αλλαγές των πακέτων, συν το γεγονός πως όποτε άλλαξε κάτι, πάντα ήταν υπέρ μας. Μιλάω για τα αγορασμένα πακέτα φυσικά. Τα mb δεν μπορείς να τα μετρήσεις σε χρονική διάρκεια. Αν σερφάρεις σε ειδήσεις, άντε και κανένα email (χωρίς συνημμένα), σου φτάνουν άνετα για το μήνα, αλλά αν αρχίσεις να βλέπεις βιντεάκια, e-radio, η να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία (ταινίες-μουσική), μπορείς άνετα να τα φας όλα σε μισή ωρίτσα. Εννοείται ότι δεν κάνεις update των εφαρμογών μέσω 3g και φυσικά ελέγχεις συχνά το υπόλοιπο σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. :) Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myqstatus&hl=el Apple : https://itunes.apple.com/gr/app/my-2-ypoloipa/id593888974?mt=8 Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κάποτε ήταν 60+60, έπειτα έγινε 120+120 και έτσι είναι εδώ και πολύ καιρό. Η Q δεν συνηθίζει σε συχνές αλλαγές των πακέτων, συν το γεγονός πως όποτε άλλαξε κάτι, πάντα ήταν υπέρ μας. Μιλάω για τα αγορασμένα πακέτα φυσικά. Τα mb δεν μπορείς να τα μετρήσεις σε χρονική διάρκεια. Αν σερφάρεις σε ειδήσεις, άντε και κανένα email (χωρίς συνημμένα), σου φτάνουν άνετα για το μήνα, αλλά αν αρχίσεις να βλέπεις βιντεάκια, e-radio, η να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία (ταινίες-μουσική), μπορείς άνετα να τα φας όλα σε μισή ωρίτσα. Εννοείται ότι δεν κάνεις update των εφαρμογών μέσω 3g και φυσικά ελέγχεις συχνά το υπόλοιπο σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. :) Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myqstatus&hl=el Apple : https://itunes.apple.com/gr/app/my-2-ypoloipa/id593888974?mt=8 Για σερφαρισμα απλο το θελω και για κανα email,facebook....πιστευω θα με καλυψει.Θα το δοκιμασω,δε χανω τιποτα.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το πακέτο Talk to All μπορεί να μπει 2 φορές στο καπάκι και να εχει συνολικά 120 λεπτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το πακέτο Talk to All μπορεί να μπει 2 φορές στο καπάκι και να εχει συνολικά 120 λεπτά; Και 4 μαζί μπορείς να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiavely Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το υπόλοιπο ποσο απο τον διπλασιασμο της Q φαινεται πουθενα παιδια?? Μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε ο διπλασιασμος για 30 μερες αλλα δεν βλεπω το επιπλέον ποσο στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το υπόλοιπο ποσο απο τον διπλασιασμο της Q φαινεται πουθενα παιδια?? Μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε ο διπλασιασμος για 30 μερες αλλα δεν βλεπω το επιπλέον ποσο στο site. δεν υπάρχει στο site. Από το 1225 πατώντας 1 σου λέει το επιπλέον υπόλοιπο και ό,τι δωρεαν εχεις από πακέτα και προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiavely Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εχεις δικιο, ευχαριστω :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts