mafiagalou Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Μόλις πείρα ένα bluetooth headset το aliph jawbone 2 και το έκανα paired με το Diamond αλλά ακούω σχετικά χαμηλά παρόλο που την ένταση από το headset την έχω στο τέρμα. Υπάρχει καμιά ρύθμιση από το τηλέφωνο η κάποιο utility το οποίο να μεγαλώνει την ένταση στο headset? Έχω πάνω την rom SwiftBL Diamond v6.0 based on 1.93.405.1 WWE Radio 1.00.25.05 δεν εχω αουσει κατι,αλλα πολυ χρησιμο. ενδιαφερομαι και εγω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6711 Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Μόλις πείρα ένα bluetooth headset το aliph jawbone 2 και το έκανα paired με το Diamond αλλά ακούω σχετικά χαμηλά παρόλο που την ένταση από το headset την έχω στο τέρμα. Υπάρχει καμιά ρύθμιση από το τηλέφωνο η κάποιο utility το οποίο να μεγαλώνει την ένταση στο headset? Έχω πάνω την rom SwiftBL Diamond v6.0 based on 1.93.405.1 WWE Radio 1.00.25.05 Δες μιπως ο μειντια πλειερ ειναι χαμιλα η ενταση .και απο την ενταση του κινητου στο πλαι ψυλοσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6711 Την δοκίμασες; Τι λέει στην πράξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 χθες το βραδυ πριν πεσω για υπνο ειχα 85% μπαταρια, το πρωι μετα απο 6 ωρες υπνου βρηκα 3%, χωρις καποια εφαρμογη να τρεχει και bluetooth κλειστο.μου ειχε συμβει αλλη μια φορα αλλα δεν ειχα δωσει σημασια, ξερετε κατι; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6711 εμεις που δεν εχουμε παρει κινητο απο τη vodafone μπορουμε να την περασουμε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6711 επιτελους δεν θα πει τιποτε να μιν ανχωνομαστε και για την εγγυηση ευχαριστω πολυ bvb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 το τηλεφωνο δειχνει πολυ πιο γρηγορο. το βασικοτερο ομως ειναι οτι πλεον μπορεις πλεον να του φορεσεις οποια ρομ θελεις γιατι επιτελους εχεις την ρομ της vodafone back up;) Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εμεις που δεν εχουμε παρει κινητο απο τη vodafone μπορουμε να την περασουμε; Ε δεν νομιζω να μπορεις. Αλλωστε εχεις υποστηριξη απο την μαμα HTC. Τι θες να μπλεκεις με τριτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ε δεν νομιζω να μπορεις. Αλλωστε εχεις υποστηριξη απο την μαμα HTC. Τι θες να μπλεκεις με τριτους? για αλλαγη Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 για αλλαγη Μια χαρά δεν είσαι με τους XDA τι θες branded λειτουργικά; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Χθες λογω εορτης, το τηλεφωνο χτυπησε πολλες φορες και εστειλα αρκετα μηνυματα. Η μπαταρια κρατησε μια χαρα (επεσε μολις 1 μπαρα):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piu Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Καλησπέρα...Μόλις αγόρασα το HTC Diamond και ψάχνω για διάφορα hacks/tweaks και αρχίζω σιγά σιγά να μαθαίνω!!Ελπίζω να με βοηθήσετε όταν χρειαστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 http://modmydiamond.info/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piu Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ευχαριστώ athanaso77..Το έχω ήδη ανακαλύψει και το ξεψαχνίζω..με μπερδεύουν πολλά πράγματα ακόμα αλλά σιγά σιγά τα ξεχωρίζω στο κεφάλι μου.. PS: Eίσαι στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 PS: Eίσαι στο xda? Οπουδήποτε έχει να κάνει με αυτές τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piu Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλά θυμόμουν κάπου το nick σου!!!Έχει πολύ υλικό για ψάξιμο εκεί και + με το modmydiamond σκοτώνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ψάχνω για μια θήκη μπράτσου (armband) για το Diamond. Έχετε τίποτα υπ' όψιν; Ταιριάζει καμία από ipod; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Δυστυχώς στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής, προσπάθησα να του κάνω ένα hard reset και ανακάλυψα ότι ούτε αυτό λειτουργεί, οπότε όπως καταλαβαίνεται είμαι για service, μπορείτε να μου πείτε που έχει εκτός από Αγία Παρασκευή γιατί εγώ μένω Παλαιό Φάληρο. Αν το πάω σε κάποιο Πλαίσιο, Γερμανό αυτοί αναλαμβάνουν να το επισκευάσουν; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Δυστυχώς στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής, προσπάθησα να του κάνω ένα hard reset και ανακάλυψα ότι ούτε αυτό λειτουργεί, οπότε όπως καταλαβαίνεται είμαι για service, μπορείτε να μου πείτε που έχει εκτός από Αγία Παρασκευή γιατί εγώ μένω Παλαιό Φάληρο. Αν το πάω σε κάποιο Πλαίσιο, Γερμανό αυτοί αναλαμβάνουν να το επισκευάσουν; Δυστυχώς φιλε μου, στην Αθήνα μονο στην Αγια Παρασκευη έχει service(ACE Hellas),στον επισημο αντιπροσωπο.Δεν συνηστώ Γερμανους και Πλαισια(αν το δεχονται κιολας).Καλυτερα στειλε το με ενα κουριερ.Δωσε 5€ και εξω πορτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδες έχω ενα πρόβλημα με το διαμάντι μου. Ενώ το destinator 7 μου δούλευε μια χαρά έχει 2 μέρες που όταν το ανοίγω μου πετάει ένα μήνυμα λάθους και μου λέει κατι για αποστολή στην microsoft και δεν δουλέυει με τπτ. Το διαμάντι είναι της Vodafone με την μανίσια ROM 1.93. Please HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 απο χθες δεν ακουγεται καθολου ο ηχος κλησης... οταν με παιρνουν δεν ακουγεται τιποτα! κανονικα τα μηνυματα, κανονικα το ηχειο οταν παιζω βιντεο τραγουδια κτλ αλλα οποιο ηχο κλησης και να βαλω δεν ακουγεται εκανα soft reset αλλα παλι τα ιδια... το μονο που πειραξα χτες ηταν κατι αλλαγες που εκανα στο sys.txt του iGO8. υπαρχει περιπτωση να επηρεαστηκε απο αυτο? καποια ρυθμιση που πρεπει να κοιταξω?¨ edit: μετα απο αλλο ενα soft reset επανηλθε... Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Κάποια στιγμή που το άνοιξα το τηλέφωνο δεν εμφάνιζε το touch flo, δεν με άφηνε να κάνω ρυθμίσεις στα αρχεία (ότι έλειπε κάποιο αρχείο κλπ). Το κάνω επανεκίνηση και μένει στην αρχή (στο μαύρο φόντο που γράφει TOUCH DIAMONT) και δεν προχωράει με τίποτα (μένει εκεί μόνιμα, για να το κλείσω πρέπει να βγάλω μπαταρία). Τι κάνουμε; Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσουμε λογισμικό χωρίς να ξεκινάει, ή να το επαναφέρω με κάποιο τρόπο; Πατάω και και το κόκκιο κουμπί του reset αλλά δεν γίνεται τίποτα αφού το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό αλλά χωρίς εγγύηση. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Κάποια στιγμή που το άνοιξα το τηλέφωνο δεν εμφάνιζε το touch flo, δεν με άφηνε να κάνω ρυθμίσεις στα αρχεία (ότι έλειπε κάποιο αρχείο κλπ). Το κάνω επανεκίνηση και μένει στην αρχή (στο μαύρο φόντο που γράφει TOUCH DIAMONT) και δεν προχωράει με τίποτα (μένει εκεί μόνιμα, για να το κλείσω πρέπει να βγάλω μπαταρία). Τι κάνουμε; Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσουμε λογισμικό χωρίς να ξεκινάει, ή να το επαναφέρω με κάποιο τρόπο; Πατάω και και το κόκκιο κουμπί του reset αλλά δεν γίνεται τίποτα αφού το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό αλλά χωρίς εγγύηση. Καμιά βοήθεια; Κανε hard reset. Αν δεν ξερεις πως κοιτα εδω http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Κανε hard reset. Αν δεν ξερεις πως κοιτα εδω http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_hard_reset_soft_reset_en.html Ευχαριστω για τις οδηγίες, κάνω hard reset, το τηλέφωνο κάνει επανεκίνηση, συνεχίζω να κρατάω τα κουμπιά (για 2 λεπτά) αλλά η οθόνη για hard reset τελικά δεν εμφανίζεται . Ευχαριστω για τις οδηγίες, κάνω hard reset, το τηλέφωνο κάνει επανεκίνηση, συνεχίζω να κρατάω τα κουμπιά (για 2 λεπτά) αλλά η οθόνη για hard reset τελικά δεν εμφανίζεται . Αντί για το κεντρικό πατούσα τελικά το αριστερά κάτω. Μόλις τώρα κάνει hard reset. Για να δούμε. Κανε hard reset. Αν δεν ξερεις πως κοιτα εδω http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_hard_reset_soft_reset_en.html Ευχαριστώ για τη βοήθεια, όντως η συσκευή επανείλθε στο Ελληνικό λειτουργικό της ace hellas. Βέβαια πάνε οι επαφές κλπ. Έχω την έκδοση 2.03 της ace. Ξέρει κανείς εάν έχει βγει καινούργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ευχαριστώ για τη βοήθεια, όντως η συσκευή επανείλθε στο Ελληνικό λειτουργικό της ace hellas. Βέβαια πάνε οι επαφές κλπ. Έχω την έκδοση 2.03 της ace. Ξέρει κανείς εάν έχει βγει καινούργια; Ότι στοιχεία είχες συγχρονίσει με το Outlook του υπολογιστή σου, όπως επαφές ραντεβού κλπ θα περαστούν αυτόυσια όταν ξανακάνεις συγχρονισμό. Για αυτές τις περιπτώσεις εγκατέστησε το PPCPimbackup και όρισε του να παίρνει backup από επαφές, ραντεβού, sms κλπ κάθε βδομάδα, εγώ το έχω να παίρνει backup 2 φορές την εβδομάδα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts