Jump to content

miky7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.925
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About miky7

  • Ημ. Γέννησης 16/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

miky7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με τον GPS δέκτη της συσκευής; Δεν έχω αλλάξει rom πέρα από τις stock και τις αναβαθμίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές απλά δεν ανταποκρίνεται το GPs είτε χρησιμοποιώ Navigon είτε google maps.
  2. Στην εφαρμογή iTunes και ενώ είσαι στο iTunes store θα πατήσεις κάτω κάτω στην σελίδα που λέει Manage και από κάτω change country.
  3. miky7

    iPhone 4S

    Αν πας στην κορυφή της συζήτησης δεν σου έχει το φόρτωση παλαιότερων μηνυμάτων;
  4. miky7

    iPhone 4S

    Το find my phone σε καμία περίπτωση μην το απενεργοποιήσετε. Δουλεύει και κάνει αυτό που υπόσχεται!
  5. Ειδικά όσον αφορά τον Rob, έπρεπε να το περιμέναμε.
  6. miky7

    iPhone 3G / 3GS

    Είναι όμως η μέρα με την νύχτα τα 2 τηλέφωνα. Σίγουρα δεν το σκέφτεσαι για το 4;
  7. Μίλα καλύτερα πρώτα με τα τηλέφωνα που έχει η iSquare για να δεις τι θα σου πουν. Είναι η επίσημη αντιπροσωπεία και εισαγωγέας της Apple δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν το αναφέρει πουθενά αυτό για τα 187 Ευρώ αλλά αν δεις παλιότερα post στο forum θα δεις και άλλες περιπτώσεις.
  8. Κοπελιά καλημέρα, δυστυχώς σε δουλεύουν κανονικά: 1. Όπως λες είναι απίθανο να λείπουν από μέσα βίδες και εξαρτήματα καθώς αυτά χρειάζονται και ειδικά κατσαβίδια για να τα πειράξεις. Πραγματικά απορώ με το τι ******** σου αραδιάσανε. 2. Και εκτός εγγύησης να είναι η συσκευή σου προσφέρουν άλλη, με κόστος γύρω στα 187Ευρώ αν δεν κάνω λάθος, που είναι refurbished, δλδ μεταχειρισμένη σε λειτουργική κατάσταση σαν καινούρια. Θα σου έλεγα να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ για να τους τρίξεις τα δόντια. Σε κάθε περίπτωση ζήτα την συσκευή πίσω ανεπισκέυαστη φυσικά και θα σου πρότεινα να την πας με την δήλωση του service της Cosmote σε κάποιο κατάστημα της αντιπροσωπίας της Apple, iSquare.
  9. Για τις εφαρμογές η καλύτερη λύση είναι το http://www.appshopper.com , φτιάχνεις λογαριασμό και όσες εφαρμογές θες τις ψάχνεις εκεί και τις βάζεις στη wishlist. Με το που πέσει η τιμή τους σου στέλνει email. Έτσι έχω πάρει πολλές αρκετά πιο οικονομικά.
  10. Δοκίμασε να πατήσεις 2 φορές γρήγορα το home button ώστε να εμφανιστεί το multitasking και σύρε προς τα δεξιά 2 φορές για να σου δείξει την στάθμη της φωνής και ένα άλλο εικονίδιο. Δες αν το πατήσεις αν σου έχει κάποια άλλη επιλογή εκτός από το iPad.
  11. Τότε μπορεί να είναι πρόβλημα της εφαρμογής.
×
×
  • Create New...