Jump to content

mixalis_mperkis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About mixalis_mperkis

  • Ημ. Γέννησης 22/12/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mixalis_mperkis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα σας και απο μενα , εχω ενα θεμα με το ρολοι ενω το φωρτιζω μετα απο 2-3 ωρες ξεφωρτηζει και ειδα οτι ζεστενεται κατα τη φωρτισει και μετα που το βγαζω απο τη φωρτησει . Μαλλον ειναι η μπαταρια υπαρχει καποιοσ που την αλλαζει ?
  2. Παιδιά πως βλέπετε αγώνες , με το sportsdevil δεν μπορώ να δω Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Καλημέρα σας παιδιά το παρέλαβα τιν Πέμπτη και απο όσο το δούλεψα ειναι παρά πολύ γρήγορο και χωρίς κωλύματα ,για τα 83€ που έδωσα ειναι παρά πολύ καλο . Σε σχέση με ενα s4 που εχω πιάσει στα χέρια μου μπορώ να πω οτι ειναι στα ίδια επειπεδα , λίγο η κάμερα απο οτι μου είπε η γυναίκα μου δεν ειναι και τόσο καλή ανάλυση .
  4. Για σας παιδιά το αγόρασα χθες και το περιμένω ελπίζω να ειναι καλο αν και θα το πάρει η γυναίκα μου .
  5. Για σας και από μένα μόλις πήρα ένα 3GS 16 και δεν μπορώ να στείλω με μπλουτουθ τίποτα .Τι προγράμμα θέλει ?
  6. Για σας και απο μενα ειμαι και εγω κατοχος του μινι εδω και 4 μερες . Του εκανα αναβαθμηση σε 2,1 σημερα πηγα με τον οδηγο να το κανω root και κανω οτι λεει ο οδηγος παταω τιν εντολη και μου λεει οτι δεν βρισκει τι διαδρομη που του δινω .Μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για συνεχησω.
  7. mixalis_mperkis

    iPhone 4

    Kαλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν παρω καποιο κλονο iphone 4 τι παραπανο απο ενα κανονικο εχει ? ευχαριστω για τισ απαντισης σας.
  8. Με λιγα λογια εχει και GPS και AGPS
  9. Γεια σας και απο μενα θα ηθελα να μου πειτε τι γνωμη σας για το μινι σε σχεση με daimod που εχω και για το GPS τι ειναι το ΑGPS σας ευχαριστω.
  10. Δες μιπως ο μειντια πλειερ ειναι χαμιλα η ενταση .και απο την ενταση του κινητου στο πλαι ψυλοσε.
  11. εκανα οτι μου ελεγε μετα τιν τισ ρομ .κατεβασα και το προτο αρχειο το οποιο το ανοιγησ απο τον υπολογιστη αλλα ειναι σε μορφη αγνοστη για τον υπολογιστη .το ιδιο και το αλλο αρχειο το οποιο το τρεχουμε απο το κινητο. αυτα τα ολιγα . τα φωτα σας μιπωσ και βαλο τα ελληνικα γιατι δεν τα μπορο αγγλικα. ευχαριστω
  12. για σας παιδια μολισ πριν απο λιγο εβαλα τιν καινουργια ρομ κατεβασα και τα ελληνικα αλλα μου τα κατεβασε σε μια μορφη αρχειου τιν οποια δεν τιν ανοιγη ο υπολογιστης μου μηπως μπορει καποιοσ να με βοιθηση? ευχαριστω .
  13. δηλαδη να περιμενο να μπουν τα 1000 λεπτα .αλλα στον αδερφο μου εδω και 15 μερεσ του τα εχουν κοψει . και εμενα ειναι απο τισ 17 του μηνα ειναι κομενα.
  14. για σας παιδια εχω καρτα CU και εχω κανει ενερχοποιηση για τα 1000 λεπτα τον προιγουμενο μηνα αλλα αυτο το μηνα δεν ενεργοποιηθηκε μηπως ξερει καποιοσ να με βοηθηση .ευχαριστω.
×
×
  • Create New...