Jump to content

maryjay18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maryjay18

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

maryjay18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παντως και WIND εντος εβδομαδας θα παρουσιασει νεα προγραμματα και θα ειναι σε παρα πολυ καλες τιμες...
  2. Μαλιστα,δηλαδη πλεον μονο αμα εχεις γνωστο φοιτητη/τρια,μπορεις να παρεις;
  3. Τωρα επαψε;;;Η' πρεπει να στησω καραουλι στο κεντρο;;
  4. Γινεται να εχεις φοιτητικο χωρις να εισαι φοιτητης;;;Δεν μπορουμε να λαδωσουμε κανεναν πωλητη;;;Χαχαχαχα,ολοι μου οι γνωστες,40 φευγα εχουν φοιτητικο,χωρις να ειναι φοιτητριες,πως το καταφεραν;;
  5. Υπαρχει κανενα παραθυρακι να παρει κανεις φοιτητικο,χωρις να σπουδαζει;;;Γιατι,ακουγα μια φιλη που ελεγε οτι εχει φοιτητικο,χωρις να ειναι φοιτητρια.
  6. Να μπουν 2-3 φακελακια ειναι αδυνατον,εκτος αν ο δικαστικος ειναι ζωον πραγμα πιθανο....Ο "ξυπνιος" δικαστικος τσεκαρει πριν ριξει κανεις στην καλπη,αν ο φακελος ειναι κλεισμενος,εχει σφραγιδα/υπογραφη και μετα το αφηνει να πεσει..Επισης,οι φακελοι δεν πανε στο πρωτοδικειο ουτε αριθμουνται,μονο τα ψηφοδελτια..Λιγοι ειναι οι δικαστικοι που καθονται και μετρουν τους φακελους μην βγουν παραπανω/παρακατω...Αν εχει γινει τετοιο λαθος(συνηθως 1-5 ψηφους το πολυ),για να μην αδικηθει κανενα κομμα,προστιθενται/αφαιρουνται ακυρα/λευκα για να υπαρχει οσο το δυνατο μικροτερη αλλοιωση εκλογικου αποτελεσματος.
  7. Φανταζομαι οτι εχεις κανει και recovery fix μεσω redsnow σωστα??Εγω δεν ξερω κατι παραπανω να πω,ισως θα επρεπει να απευθυνθεις σε καποιο ποιο εξυζητημενο φορουμ καλυτερα!!
  8. Μπορει να μιλαω εκ των υστερων και να μην εχει σημασια,αλλα αφου η συσκευη δεν ηταν jailbreak,για δεν εκανες απλα Update μεσω itunes,να περασεις την ios5,και μετα να κανεις jailbreak μεσω redsnow??Μηπως εχεις ηδη περασει την εκδοση 5,και το tethered redsnow,και το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις just book μεσω redsnow??Γτ πιο πανω λες,οτι ολα γινονται κανονικα και οτι το redsnow σου βγαζει done,αρα η συσκευη ειναι tethered jailbroken....Προσπαθησε να κανεις just boot απο το redsnow,αφου βεβαιωθεις οτι εχεις βαλει την καταλληλη ipsw,εκει που λεει "select ipsw",στην ενοτητα extras του redsnow!!
  9. Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως θελεις να κανεις;;Να περασεις την εκδοση 5.0 ή να κανεις jailbreak την εκδοση 4.3.5;;Η συσκευη σου σε τι κατασταση βρισκεται τωρα;;Λειτουργει κανονικα;;
  10. Μαλιστα!!Προφανως το set up as new και το restore θα μου το βγαλει στην οθονη του iphone,εφοσον εχω κανει το update.Ωστοσο διαβαζοντας πολλους οδηγους στο ιντερνετ για αναβαθμιση απο 4.X.X σε 5,πολλοι προτεινουν να μπει η συσκευη σε dfu mode,και μετα να κανω restore μεσω itunes,αφου εχω κατεβασει ηδη απο καποιο site την αναβαθμιση που θελω να περασω στο κινητο.Αρα γινεται ευκολα να περασω την 5.0.0 και οχι την 5.0.1!!
  11. Ok thanx...αλλα γιατι να μην κανω restore απο backup κατευθειαν;;Ετσι πληροφιακα ρωταω για να μαθω κα τιποτα.
  12. Εχω κολλησει με το 5.0.0,γιατι καπου διαβασα οτι αμα βγει Untethered,θα βγει μονο για την 5.0.0,και οχι για την 5.0.1,γτ ενα exploit που βρηκαν στη 5.0.0,το εκανε patch η apple με την 5.0.1.Τι εννοεις στο τελος να πατησω set up as new??Μολις κανει το Update,θα μου βγαλει σε καποιο σταδιο,διαφορες επιλογες(set up as new ή restore?? Ευχαριστω πολυ,που με βοηθας,γιατι πραγματικα εχω μπλεχτει!!!
  13. Δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τροπος να περασω την 5.0.0 μονο πλεον;;Επισης,οταν το συνδεσω στο itunes,θα πατησω Update κανονικα,παρολο που ειναι jb ή restore??Τελικα,το Backup δεν αποθηκευει και φωτογραφιες??Γιατι στο site της Αpple λεει οτι αποθηκευει και το photo roll,αλλα δεν εχω καταλαβει τι εννοει?
  14. Eυχαριστω πολυ,για την κατατοπιστικοτατη απαντηση σου,Πετρο.Γνωριζεις,αν μεσω Backup,αποθηκευονται και οι φωτος+βιντεο,που εχω βγαλει;;Επισης,απο οτι διαβασα οι περισσοτεροι προτεινουν να γινει αναβαθμιση σε εκδοση 5.0 και οχι σε 5.0.1.Πως γινεται να το κανω αυτο,οταν στο itunes,μου δειχνει μονο την αναβαθμιση σε 5.0.1;;Υστερα απο πολυ διαβασμα βρηκα οτι εχει βγει μια μεθοδος που λεγεται semi-tethered σε περιπτωση που κλεισει η συσκευη,αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπισω τετοιο προβλημα,ακομα και tethered jb να κανω,γιατι το τηλεφωνο δεν εχει κλεισει ποτε οσο καιρο το εχω.Τελος,θα ηθελα να εχω το jb,γιατι εχω καποιες εφαρμογες και παιχνιδια λογω jb που δεν ηθελα να χασω στην εκδοση 5!
  15. Γεια χαρα σε ολους...εχω εδω και ενα μηνα ενα iphone 4,που εχει την εκδοση 4.2.1.To κινητο το αγορασα απο ενα φιλο μου,και απο οτι μου ειπε ειναι jailbroken,δλδ μπορω να περναω διαφορα προγραμματα χωρις itunes κτλ....Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Τι πρεπει να κανω,ωστε να αναβαθμισω στην εκδοση 5,αλλα να μην χασω τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω βγαλει,αλλα και να εχω και τις εφαρμογες και τα παιχνιδια που εχει το κινητο λογω jailbreak??Βοηθηστε με,γιατι ειμαι ασχετη!!!! Ευχαριστω,εκ των προτερων!!!
×
×
  • Create New...