Jump to content

avid

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.669
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About avid

 • Ημ. Γέννησης 02/11/1973

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Verizon Wireless - ΗΠΑ

avid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Γιατί δεν τα βάζεις απευθείας από την συσκευή μέσω των Settings/Mail, επαφές, ημερολόγια, να ξεμπερδεύεις… Όσο για το Internet δεν γίνεται αυτό που ζητάς μόνο μέσω WiFi μπορείς… Τώρα αν είχες Μακ θα σου είχα μία λύση για το wifi αλλά καταλαβαίνω πως δεν έχεις...
 2. avid

  iOS 5

  Γενικά έχει ένα θέμα από iOS σε iOS με τα bluetooth η Apple, κάτι φτιάχνει κάτι χαλάει, έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν να κάνει διάφορα ίσως να φταίει η 5... Τι να πω για τις εντολές άβυσσος…...:worry:
 3. avid

  iOS 5

  Εγώ που απενεργοποιήσα το siri έβαλα και ελληνικά στο φωνητικό έλεγχό και δεν κάνει κανένα λάθος όλα μου τα βγάζει σωστά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ελληνικά...:worry: Το δοκίμασα πάνω από 10 αριθμούς...
 4. avid

  iOS 5

  Δεν μιλάς για το siri έτσι?? Μιλάς για φωνητικές εντολές που είχαμε πριν το siri?? Αν είναι έτσι τότε περίεργο… Για μένα όσο αφορά το ήχο δεν βλέπω να μπορείς να βάλεις αθόρυβο αλλά σκέφτηκα κάτι κουλό… Φτιάξε ένα ήχο ΚΕΝΟ 30" να μην έχει τίποτα και βάλτο στο iPhone και έτσι δεν θα βγάζει άχνα στα συγκεκριμένα τηλέφωνα ….:)
 5. Εγώ μόλις παράγγειλα από την Griffin τα (( Vinyl Insert 3 Pack )) και μόλις είναι στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις!!!!! ;) http://www.griffintechnology.com/sites/all/themes/gti/images/_thirdman/tmr-slide-2a.jpg http://store.griffintechnology.com/iphone/vinyl-insert-3-pack Όσο για τις iSkin όντως είναι τρομερές (Έχω 2) και δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις θήκη στο κινητό!!!
 6. avid

  iPhone 4S

  Κάνει το pumper ... Είναι το μόνο που κάνει και στα 2 μοντέλα καιρό τώρα ... Αφού υπήρχε της Verizon τώρα έβγαλε νέα pumper ?? δεν νομιζω.
 7. avid

  iPhone 4S

  Σε αυτό καμία σε όλα τα άλλα όμως υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα!!! Σας ευχαριστώ!!!!!! Όταν είναι έτοιμο θα ενημερώσω!!;) Σας ευχαριστώ!!!!!
 8. avid

  iPhone 4S

  Σε ευχαριστώ mirrorofsorrow!!!! Η πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές τώρα που φτιάχνω κάποια video για το review του όντως είναι πιο γρήγορο αισθητά σε σχέση με το 4 και στη εφαρμογές Game κτλ αλλά και στο browsing!!!!!! Όσο για το siri είναι καλό δεν είναι τέλειο ίσως και η προφορά μου να μην του κάνει :p αλλά σε γενικές γραμμές είναι ότι καλύτερο έχω δει στο iPhone. Στις εντολές που του έδωσα για ένα eMail κάποιες φορές δεν καταλάβαινε ήθελε 2 3 φορές (Αναμενόμενο). Σε μήνυμα που έστειλα στο whatsapp ότι και να του είπα τα έγραφε χωρίς πρόβλημα… Όσο για τα απλά βρες pizza, πες το καιρό, και σε άλλα που αφορούν search τα πάει τέλεια!!! Στο email μου έκανε μαγκιές μέχρι να του που πιο θέλω, και πιο email.. Δείχνει να μας βολέψει πάρα πολύ ιδιαίτερα την ώρα που οδηγούμε!! Θα το δω και τις επόμενες μέρες να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για το siri, π.χ μέσα σε κόσμο... Από αύριο που θα πάω ΣΚ στο New York city θα το λιώσω στο video και στην φωτογραφία για έχω για αυτά μια άποψη.. Αυτά τα λίγα προς το παρών!!!! AGK Τι να τι κάνεις αφού είναι το ίδιο... :p
 9. Απλά δεν υπάρχει είμαι μία ώρα τώρα και του λέω διάφορα και απαντάει σε όλα!!! Υπάρχουν κάπου όλες οι εντολές????
 10. avid

  iPhone 4S

  Εμένα όπως μου είπαν ότι θα είναι στης 14/10 στα χέρια μου, ήρθε το πρωί και ετοιμάζομαι γιατί έλειπα όλη μέρα να αρχίσω το σκάλισμα!!!! http://farm7.static.flickr.com/6105/6244695101_f9d065c0e1_z.jpg iPhone 4S 64GB EDIT: Το siri απλά δεν ΥπάΡχΕι!!!!!!!!!!!!
 11. avid

  iPhone 4S

  Δείτε εδώ τι γίνετε στην Ιαπωνία!!!!
 12. avid

  iOS 5

  Δεν λύνεται έτσι είναι σχεδιασμένο να γίνεται εδώ και χρόνια, αυτό που βλέπεις είναι η γενική lybrary του iPhone, όσα Album και να φτιάξεις εκεί θα είναι όλες σου οι φωτογραφίες που έχουν μέσα τα Album…..;)
 13. avid

  iPhone 4S

  Να σαι καλά φίλε μου!!!! Σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις !!! Θα γίνει και σχετικό review στο MacLife!!;) 1) Αναγράφει στο avatar από κάτω που μένω…:p 2) Το παράγγειλα από την Verizon με διετές συμβόλαιο.:) 3) Αύριο ...:rotfl:
 14. avid

  iPhone 4S

  Από την εμπειρία μου δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο……… Και μόλις ήρθε ένα eMail!!!!!:) http://farm7.static.flickr.com/6058/6238816343_7eb7197f78.jpg Μια μέρα ακόμα και έτοιμος για Show Time….:p
 15. avid

  iOS 5

  To iOS 5 είναι διαθέσιμο...
×
×
 • Create New...