Jump to content

orbitech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About orbitech

  • Ημ. Γέννησης 27/01/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

orbitech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε κατάφερες να βγάλεις άκρη με την ενεργοποίηση του lte στην Ελλαδα
  2. Καλησπερα. Αν θες να εχει LTE στην Ελλαδα δυστυχως θα πρεπει να ψαξεις για οδηγο αλλαγης firmware . Υπαρχει ενας αναλυτικος και με video στο Youtube . Απλα στα βηματα επιλογης αρχειων θα επιλεξεις αυτα που χρειαζεται για Ελλαδα. Ειναι διαδικασια που θα πρεπει να κανεις μονος και αν παει κατι στραβα δεν το καλυπτει η εγγυηση.
  3. Καλημερα, οπως λεει ο τιτλος ψαχνω αν εχει καποιος διαθεσιμο το επισημο f/w με CSC EUR για το SM-R825F για να το χρησιμοποιησω με ελληνικη esim απο cosmote. Αν το εχει καποιος διαθεσιμο , μπορει να κανει ενα αντιγραφο πιθανοτατα απο το δικο του ελληνικο ή εχει καποιο link να το κατεβασω θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω προκαταβολικα
  4. Σχετικα με αυτο το θεμα επειδη θελω και εγω να ενεργοποιησω whats up esim στο SM-R825F μου και εχω γερμανικο f/w τωρα επανω εχει κανεις link για το EUR που λεει το παιδι οτι δουλευει με cosmote; Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
  5. Καλησπερα επειδη εχω αγορασει το Watch Active 2 LTE απο Γερμανια και ειδα αυτο το ποστ σου οτι συμμετειχες και ρωτησες για το θεμα με το f/w για Ελλαδα EUR/COS και με καρτα cosmote. Μηπως βρηκες καποια ακρη με αυτο;

    Σε ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια!

  6. Καλησπερα επειδη εχω αγορασει το Watch Active 2 LTE απο Γερμανια και ειδα αυτο το ποστ σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8006617#post8006617 , θελω να σε ρωτησω που μπορω να βρω το EUR firmware για να το χρησιμοποιησω με καρτα cosmote.

    Σε ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια!

  7. Καλησπερα. Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το νουμερο μου που το εχω σε καρτοκινητη για να δεχεται τις κλησεις και το smartwatch χωρις bluetooth? Μονο συνδεση μεσω multi sim cosmote εχω βρει υπαρχει αλλος τροπος αν δεν θελουμε να εχουμε συνδεση; Σκεφτηκα να παρω ενα δευτερο νουμερο καρτοκινητο και να το κανω esim μονο για το κινητο αλλα θα δεχεται κλησεις και απο την βασικη μου συνδεση μεσω κινητου;
  8. Ευχαριστω ωραια ειναι ναι, αλλα πανακριβη.. :cry:
  9. Μολις παρελαβα απο το Public την S-View Cover σε λευκο για το Note 3.. Ειναι παρα πολυ ωραια και λειτουργει αψογα η μπροστινη οθονη. Επισης στο πλαι προεξεχει λιγο για να προστατευει το bezel του κινητου απο φθορα ή σε ενδεχομενη πτωση. Το υλικο ειναι το ιδιο με αυτο του back cover στο κινητο, δηλαδη textured plastic που δινει την αισθηση του δερματος.. Πολυ καλη αλλα οπως αναμενοταν πανακριβη 65 ευρω!! :X:X p.s Η παντοφλιτσα bonus :p
  10. Καλημερα, καλο μηνα και σε ευχαριστω,συντομα και στα δικα σου χερια. Υπαρχει διαφορα στην χρηση, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να συγκρινω με το Νote II στις αρχες που θα ειχε και νοημα. Μια μπαταρια δεν εχει την ιδια αποδοση τις περισσοτερες φορες μετα απο ενα χρονο οπως ξερουμε, οποτε ειναι λιγο ανιση η συγκριση. Επισης ειχα το 3G πριν ενω τωρα το LTE. Παντως μεσες ακρες ειναι 10-20% παραπανω αν υπολογιζω σωστα. Ειναι καλυτερη σιγουρα παντως (σε σχεση με το Note II μετα απο ενα χρονο που με το ζορι κρατουσε μια μερα ειναι αρκετα καλυτερη). Η τωρινη κραταει 1μιση μερα με αρκετη χρηση. Μου κανει τρομερη εντυπωση παντως πως μεγαλωσε η οθονη μπηκε bleeding edge tech, και μεγαλωσε εστω και λιγο η αυτονομια και επεσε αισθητα το βαρος. Αν το πιασεις στα χερια σου θα καταλαβεις τι εννοω.
  11. Ακριβως και ειναι και LTE και οχι απλο 3G... Παντως εγω με τα Note ξανανεωσα την σχεση μου με τα κινητα.Μεχρι την ελευση του Note ειχα χασει το ενδιαφερον μου, ολα μου φαινονταν ιδια. Ερχομενος απο το Note II δηλωνω ερωτευμενος με το 3. Ειναι ενα ταχυτατο,υπερσυγχρονο και καλοκουρδισμενο Note II με ακομη πιο ενδιαφερουσες λειτουργιες στο πενακι. Η οθονη ειναι απλα ερωτας με τετοιο ppi, μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο του 2, και ας ειναι pentile.. Λες και μπορεις να δεις την διαφορα σε τετοια επιπεδα.. Aκριβο ναι. Πολυ. Αλλα οσο σκεφτομαι το τι μπορεις να κανεις με ενα τετοιο smartphone και τι ελευθερια κινησεων σου δινει, απλα δεν το αλλαζω με τιποτα. υ.γ Να σημειωσω επισης για το τυπικο της υποθεσης οτι το μοντελο για το οποιο μιλαμε και εχει λανσαριστει ειναι το 9005 και οχι το 9000 που ειναι το 3G. Απλα το λεω γιατι το βλεπω στον τιτλο και χτυπαει λιγο ασχημα.
  12. Και καθαριζει εξισου ευκολα με σαπουνακι απλο και ενα πανι, γινεται σαν καινουργια.. Το ξερω γιατι την χρησιμοποιουσα οσο καιρο ειχα το Note II.
  13. Προς το παρων ολα οκ με unlimited plan για tethering ;)
  14. Να κανω και εγω μια ερωτηση ψιλοχαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.. Οταν απο το music player θες να ψαξεις για album art μεσω gracenote χρεωνεσαι τπτ εξτρα σε χρηματα εννοω σαν premium απο το store επειδη το κατεβασες ή απλα χρεωνεται η συνδεση στο νετ οποτε καλυπτεσαι απο το dataplan σου; :confused: Στο itunes αν θυμαμαι καλα δεν σε χρεωνει αλλα δεν το εκανες μεσω κινητου το εκανες μεσω store..Ξερει κανεις με σιγουρια; Βαριεμαι να καθομαι να κανω update ολα μεσω H/Y και να τα ξαναπερνω στο κινητο και βολευει ετσι αν δεν σε χρεωνει ετσι περα απο την συνδεση..
  15. Απορω παντως πως τα καταφερατε να την χαραξετε ρε παιδια.. Δεν ειρωνευομαι απλα δεν θεωρω τον εαυτο μου ανθρωπο που προσεχει τα κινητα του ιδιαιτερα, οποτε θεωρω οτι ειναι τρομερα δυσκολο να χαραξεις την οθονη του δεδομενου και του υλικου απο το οποιο ειναι φτιαγμενο..
×
×
  • Create New...