Jump to content

eleley

Members
  • Δημοσιεύσεις

    378
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eleley

  1. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάπου αλλού αλλά δεν βρήκα κάτι. To S8 είχε επιλογή λήψης “επιλεκτική εστίαση”. Μετά πήγαινες στην επεξεργασία της φωτογραφίας και μπορούσες να επιλέξεις το βάθος του πεδίου: προσκήνιο, υπόβαθρο, ή και τα δύο. Το S22 δεν έχει κάτι τέτοιο ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, δεν το βρίσκω. Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.
  2. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάπου αλλού αλλά δεν βρήκα κάτι. To S8 είχε επιλογή λήψης “επιλεκτική εστίαση”. Μετά πήγαινες στην φωτο και μπορούσες να επιλέξεις το βάθος του πεδίου: προσκήνιο, υπόβαθρο, ή και τα δύο. Το S22 δεν έχει κάτι τέτοιο ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, δεν το βρίσκω. Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα σας. Μετά την προχθεσινή αναβάθμιση, ο Dialer One δεν είναι πλέον η προεπιλεγμένη εφαρμογή για κλήσεις. Τον επιλέγω από τις ρυθμίσεις ως default αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα, Μία ερώτηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις: Θα ήθελα σε οθόνη κλειδώματος και "always on display" να εμφανίζονται μόνο τα εικονίδια ότι υπάρχει sms, messenger, mail κτλ (χωρίς αναδυόμενο παράθυρο με το μήνυμα) αλλά όσον αφορά τις αναπάντητες κλήσεις, να εμφανίζεται το όνομα ή το νούμερο του καλούντος. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω; Ελπίζω να το διετύπωσα σωστά... :) Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ πολύ! Τελικά χρησιμοιποίησα το bxactions. Επέλεξα να ενeργοποιείται το silent mode. Περιέργως, 2/10 φορές δεν δουλεύει.
  6. Έχεις δίκιο στην επισήμανσή σου, Μιχάλη. Καμιά φορά κάνουμε αυτό που θέλουμε να αποφεύγουν οι άλλοι... :)
  7. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς το bixby; Βασικά, το πρόβλημά μου είναι πως πολλές φορές πατάω κατά λάθος το κουμπί του και είναι πολύ εκνευριστικό (για μένα φυσικά). Ευχαριστώ!
  8. Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ! Έκανα ήδη hard reset, οπότε δεν έχει νόημα, φαντάζομαι...
  9. Καλημέρα φίλε μου και σ' ευχαριστώ. Ο λόγος είναι ότι το χρειάζομαι για μία φορά και μόνο. Άλλαξα τηλέφωνο και λειτουργικό, απλά επειδή στο 5s έχει κολλήσει η μνήμη και χρειάζεται hard reset, οπότε θα χαθούν τα πάντα, είπα μήπως μπορούσαν να περαστούν κάπου αλλού τα sms. Εντάξει, δεν καίγομαι κιόλας.
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά δουλεύει μόνο αν το αγοράσεις.
  11. Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.!
  12. Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.!
  13. Ωχ, τόσο σοβαρό είναι;:( Σ' ευχαριστώ!
  14. Παιδιά, ξαφνικά το κινητό δεν μπορεί να δει την κάρτα μνήμης. Ούτε και καμία άλλη βλέπει. Η δε κάρτα, παίζει κανονικά σε άλλα κινητά. Επίσης, τον τελευταίο καιρό, τρώει κάτι "κολληματάκια"... Ήρθε η ώρα για hard reset, λέτε;
  15. Για ποιό λόγο το Fancy widget μού δείχνει μόνο ρολόι και όχι καιρό; Ευχαριστώ.
  16. Το Fancy widget μού δείχνει πλέον μόνο ώρα και όχι καιρό. Μήπως δεν διατίθεται πλέον ο καιρός στην free έκδοση; Δουλεύει κανείς το Endomondo?
  17. Καμιά εφαρμογή για σελιδοδείκτες, λίγο πιο παραμετροποιήσιμη από την default? Ευχαριστώ.
  18. Πώς δουλεύει ρε παιδια το myphone explorer; Το κατέβασα, συνδέω το καλώδιο αλλά μου γράφει "αναμονή σύνδεσης". Τι δεν έχω καταλάβει; :O
×
×
  • Create New...