sisferas_sax Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 θα ηθελα να ρωτησω πιο απο τα δυο προγραμματα ειναι καλα Sprite.Backup.v6.5.4.14 ,SpbBackup2.0.2 και πια βερσιον ειναι πιο σταθερη απο αυτα (εχω τις βερσιον που βλεπετε) Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Και τα δύο που αναφέρεις είναι εξίσου αξιόλογα. Προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο το Sprite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το Spb είναι περισσότερο user friendly. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 το διαμαντι εχει δυνατοτητα να παρει 2 καρτες σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 το διαμαντι εχει δυνατοτητα να παρει 2 καρτες σιμ? Οχι, μια καρτα με 2 νουμερα ναι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Exω το DEST8,προσπαθώ να προσθέσω POIS αλλά δεν κάθεται το .csv ούτε το .dat.Καποιος μούπε οτι με DEST8 δεν κάθονται τα POIS.Καμία εμπειρία; 2 SIM μπορείς να βάλεις σε κάθε κινητό με το dummy από EBW.Απλώς κάνεις κάποια τρικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδες, οταν πηρα το διαμαντι, στο cd μεσα ειχε το sprite backup. Αλλα τωρα θελω να το κατεβασω ή να το κανω Update και πρεπει να το πληρωσω; Πως το ειχε μεσα δωρεαν; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εάν βάλεις αυτό που έχει το CD δεν πληρώνεις τίποτα γιατί συνοδεύει τη συσκευή σου. Εάν το κατεβάσεις από αλλού δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν επιτρέπονται οι αγγελίες οπουδήποτε στο φόρουμ εκτός και εάν βρίσκεσαι στο section των αγγελιών. Για να έχεις πρόσβαση εκεί πρέπει να έχεις τουλάχιστον 75 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @alexism Για να δεις το Buy and shell πρέπει να έχεις πάνω από 75 posts. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εχω το diamond εδω και ενα χρονο και μεχρι τωρα ειχα βασιστει μονο στις αυθεντικες ROM απο την HTC... Πλεον θελω να δοκιμασω να πειραματιστω και με cooked ROM. Εχω δει ομως και στο xda οτι υπαρχουν παρα πολλες cooked rom... Ποια ειναι η κορυφαια? Θελω να ειναι στα αγγλικα και να εχει ελληνικο πληκτρολογιο μονο για τα sms (οπως η τελευταια αυθεντικη WWE) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Θα έλεγα καλύτερα να διαβάσεις εντυπώσεις και απόψεις για να καταλήξεις στην καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα. Γιατί όταν μιλάμε για cooked ROM, μπαίνει και σαν βασικός παράγοντας το προσωπικό γούστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Θα έλεγα καλύτερα να διαβάσεις εντυπώσεις και απόψεις για να καταλήξεις στην καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα. Γιατί όταν μιλάμε για cooked ROM, μπαίνει και σαν βασικός παράγοντας το προσωπικό γούστο. Ωπ, μιας που σε βρηκα ρε athanaso (και σε εμπιστευομαι με κλειστα ματια), δωσε 3-4 που ειναι εγγυημενα καλες να ψαξω λιγο και να διαλεξω... Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν έχω τη συσκευή και κατά συνέπεια δεν θέλω να προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά. Συνεπώς προτείνω να κάνεις αυτό που θα έκανα και εγώ... διάβασμα στα σχετικά post των διαφόρων ROM και να είσαι σίγουρος ότι θα αποφανθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω το κινητο ετσι ωστε οταν μου στελνουν ενα αρχειο μεσω bluetooth να αποθηκευεται στην εξωτερικη μνημη κατευθειαν και οχι στην εσωτερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω το κινητο ετσι ωστε οταν μου στελνουν ενα αρχειο μεσω bluetooth να αποθηκευεται στην εξωτερικη μνημη κατευθειαν και οχι στην εσωτερικη OBEXInboxEx 0.948 VGA.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 OBEXInboxEx 0.948 VGA.cab thanks ελπιζω να λειτουργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Πες μας εάν σου δούλεψε. Θα το βρεις στο Settings/Connections (tab) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madtracker Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Πείτε καμιά καλή cooked rom,βρε παιδιά να βάλουμε κ εμείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ και δεν θα δυσκολευτείς να αποφανθείς... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό wifi utility manager...? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Εννοώ κάτι αντίστοιχο με το wifi manager των windows...ώστε να ψάχνει για ασύρματα δίκτυα...configuration...κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Μόλις πείρα ένα bluetooth headset το aliph jawbone 2 και το έκανα paired με το Diamond αλλά ακούω σχετικά χαμηλά παρόλο που την ένταση από το headset την έχω στο τέρμα. Υπάρχει καμιά ρύθμιση από το τηλέφωνο η κάποιο utility το οποίο να μεγαλώνει την ένταση στο headset? Έχω πάνω την rom SwiftBL Diamond v6.0 based on 1.93.405.1 WWE Radio 1.00.25.05 Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εννοώ κάτι αντίστοιχο με το wifi manager των windows...ώστε να ψάχνει για ασύρματα δίκτυα...configuration...κτλ Υπάρχουν διάφορα, πχ. wififofum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts