Jump to content

sisferas_sax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sisferas_sax

  1. Με τα 2 δάχτυλα στην οθόνη (άνοιξε κλείσε ) διαμορφώνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς
  2. Αυτό δεν το κατάλαβα... Για κανε το λιανά.. Παίρνω ή λαμβάνω μια κλήση στο ρολόι και δεν μπορούν να με ακούσουν .Εγώ τους ακούω Τι φταίει?
  3. Αυτό είναι :) .. Επιτέλους..... σε ευχαριστώ !!! Όπως και τον φίλο παραπάνω
  4. μπορείτε να μου πείτε γιατι κατά την διάρκεια μιας κλήσης στο τηλέφωνο (xiaomi T10 Pro) έρχεται η κλήση στο ρολόι... απαντάω και ακούω τον καλούντα αλλά δεν μπορεί να με ακούσει αυτός . Γιατι?????
  5. Δεν θέλω αυτό ... Γι αυτό τόνισα με μαύρο την κλήση. Θέλω να μπορώ να μπω στο αρχείο κλήσεων μις συγκεκριμένης κλήσης που έχω κάνει / λάβει και να μπορώ να δω οτι πχ μίλησα σήμερα ,χτες, προχτές .. Ευχαριστώ !!!
  6. Μπορείτε να μου πείτε πως βλέπω το ιστορικό κλήσεων μιας κλήσης που έχω φάει τον κόσμο να το βρω και δεν...
  7. Ευχαριστώ και τους 2 .Δοκιμάζω και βλέπουμε!!! Αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει και σε αυτό..... Το IGO λειτουργεί με ανδροιτ 11? Ανάλυση,, σκιν?
  8. Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.. Στα παραπάνω προγράμματα χαρτών (GPS ) υπάρχουν ειδοποιήσεις καμερων κτλ? Το IGO λειτουργεί με ανδροιτ 11? Ευχαριστώ !!
  9. Δεν ξέρω τι να πω....Σε εμένα ήρθε εχθές !!!
  10. Αρ. Λογισμικού 7.19.401.22 έκδοση Android 5.0.2
  11. μου ήρθε και έμενα το μεσημέρι 200 και κατι Mb .Διορθώσεις συστήματος έλεγε..M7 ελληνικό
  12. η θήκη που δείχνεις απ οτι βλέπω το κρατάει κατακόρυφα.εγώ σου έδωσα άλλη μια λύση που έχω δοκιμάσει εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Όσον αφορά την τιμή, πήγε 28 ευρώ με τα μεταφορικά.
  13. Έχω πάρει αυτήν http://www.amazon.co.uk/GearIt-Samsung-Galaxy-10-5-Case/dp/B00L3SBHK0/ref=sr_1_39?s=computers&ie=UTF8&qid=1409497059&sr=1-39&keywords=IVSO+Slim+Smart+Cover+Case+for+Samsung+Galaxy+Tab+S+10.5+Tablet και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  14. Παιδιά καλησπέρα ...έχω ένα θέμα με την προβολή εικόνας του tablet tabs 10.5 μέσω του hdmi adapter της sumsung σε tv sony 46΄ hdtv και samsung 26΄ 720p. Και στις δυο η προβολή γίνεται με μπάρες δεξιά αριστερά .Μπορεί να γίνει κάτι ώστε η προβολή να είναι σε πλήρη οθόνη?Όπως φαίνεται εδώ . Ιδιαίτερα στην samsung tv (monitor). Ευχαριστώ ...
  15. Ήρθε η τελευταία αναβάθμιση (Ελληνικό)
  16. και εγω το ιδιο τρεις φορες (ελληνικο) Γιατι ρε παιδια δεν μου ερχεται η τελευταια αναβαθμιση?( htc 304)
  17. δες εδω http://sndeep.info/en .αν θυμάμαι καλα το 3α είναι Οκτωβρίου
  18. θα ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα τις επαφες στο τηλεφωνο παιδια.μου το εδωσε ενας φιλος να του κανω backup και εχει ενα θεμα με τις επαφες.φαινονται μονο οι επαφες απο την σιμ.πως μπορω να το γυρισω να φαινονται και του λογαριασμου google?
  19. Εγώ το πήρα στις έξι εργάσιμες.Πάρε τηλεφωνo........
  20. Στο οτι διορθώθηκε με την 4.3 συμφωνώ με τον φίλο από πάνω.Τώρα όσον αφορά αυτό το sn είναι από τις καινούργιες παρτίδες λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα..
  21. Απ ότι βλέπω είναι από τις προβληματικές παρτίδες άλλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχουν το πρόβλημα γιατί απλά δεν το έχουν όλα...
  22. 39 και μετα ,δηλαδη απο σεπτεμβριο και περα
  23. Οκ ευχαριστώ αυτό είχα δει και δεν θυμόμουν λεπτομέρειες !!!
  24. Γιατί κάποιος φίλος είχε γράψει ότι λόγω διακοπής της συνεργασίας με τον Drdre (Ηχεία) οι καινούργιες παρτίδες δεν θα τα έχουν !!!!!
×
×
  • Create New...