Jump to content

konandrio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.393
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by konandrio

  1. Hey google, χρησιμοποιεί κανείς; Ακούει; Εγώ πρέπει να το πω 3-4 φορές και άμα ακούσει . Το εικονίδιο του ξυπνητήρι μου έχει κολλήσει στη task bar εδώ και 2 μήνες χωρίς να έχω ενεργή αφύπνιση, καμία ιδέα ; Το fingerprint είναι normal σε εσάς ή εμένα μου φαίνεται λες και πήρα κινητό 5 ετιας.
  2. Τι άλλη υποστήριξη να δώσουν; cosmote - voda είναι ΟΚ, όποιος θέλει vowifi κάνει από shizuku 3 λεπτά διαδικασία. Έχανα κλήσεις για κάποιο διάστημα με cosmote αλλά έφτιαξε μόνο του.
  3. Βγάλε τη μάσκα από τα μάτια και διάβασε πάλι 🙂
  4. Δεν ζορίζομαι φίλε μου, γελάω με κάποιους που και το iPhone 1 να έπαιρναν κάθε χρόνο χωρίς καμία αναβάθμιση θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι απλά επειδή είναι iPhone. Widgets και βλακείες το android έλεγαν, δίνει μετά από 50 το χρόνια το iOS πάρε πανυγήρια και χαρές,. AOD το android, άθλιο για τους iOS , όλοι με AOD είναι στο iOS. Type C τι να την κάνουμε δεν θέλουμε, μην μας χαλάς τη θύρα, μην μας πας σε ποιο fast δεν μας χρειάζεται, lightning ⚡⚡ τούμπανο για πάντα, δεν χαλάει ποτέ. Απίστευτο πόση χειραγώγηση μπορεί να μας μεταφέρει στο κεφάλι apple, Google , Tesla κτλπ Δε σας γλεντάω άλλο 🙂
  5. Σε καταλαβαίνω, είναι μπελάς να έχεις κοινό καλώδιο για όλες τις συσκευές σου.
  6. Γιατί έχεις καμία 10ρια καλώδια χαλασμένα, γιατί πήγαινες τις συσκευές σου στο service για να σου φτιάξουν τη θύρα, γιατί είναι η ποιο ευαίσθητη θύρα με διαφορά, γιατί για να καταφέρεις να χαλάσεις type c πρέπει να είσαι Ούγγανος, γιατί επιτέλους είδες γρήγορη θύρα στο κινητό σου, γιατί μοντέλο MacBook pro του 2016 οι μόνες θύρες που είχε ήταν 4x typeC και η apple τρολαρει τους ίδιους τους χρήστες της. Θες κι άλλα ;
  7. Apdoite είπες και ότι θα γεμίσει σκουπίδια. Γεμάτο είναι όντως και πανάκριβες εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν καν την ανάλυση από τα max. Λογικό αφού δίνει ψίχουλα στους προγραμματιστές. Ευτυχώς που την τρέχουν οι νομοθεσίες ακόμα με lightning θα έπαιζες, αλλά ξέχασα είναι η αγαπημένη θήρα των iPhone boys .
  8. Ρε συ, άσε την καραμέλα προ 10ετιας, το app store είναι πολύ φτωχό, είναι δυνατόν να σε χαλάει που θα έχεις περισσότερες επιλογές. Κάνε μια αναζήτηση calculator στο app store και μια στο play store, το ακριβότερο του app store είναι χειρότερο από πολλά free στο play store πχ το default της xiaomi, Μάθε σε παρακαλώ να συγκρίνεις πράματα και να είσαι αντικειμενικός, δεν θα είμαι εδώ για πάντα να σε πηγαίνω από το χεράκι. Μη γίνεις CEO της apple σε παρακαλώ !! Ευχαριστώ.
  9. Πρέπει να βγούμε για καφέ, πρέπει να κάνουμε κάτι, σε θέλω στη ζωή μου 🙂 🙂 ♥️♥️
  10. Λένε ότι δεν θα μπορεί να κάνει έλεγχο των εφαρμογών η apple, άκυρο μου φαίνεται να μην μπορεί να προφυλάξει τις συσκευές της και τους χρήστες της, το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι θα εμπλουτιστεί με εφαρμογές λόγω χαμηλών προμηθειών στους προγραμματιστές.
  11. Με την απελευθέρωση του app store στην Ευρώπη πιστεύεται θα υπάρχει όφελος για τον χρήστη;
  12. @tasos19 να μάθεις να γκρινιάζεις, να απαιτείς, να κακοβαθμολογείς εκεί που πρέπει γιατί δίνεις τα ωραία σου λεφτάκια, δεν μπορώ να καταλάβω χρήστες σαν εσένα, οι μέτοχοι ποιο πολλά θα δέχονταν. Το gmail σαν εφαρμογή ίσως είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε push mail, ότι δεν έχει όμως επιλογή αδιάβαστα είναι απαράδεκτο και δεν το καταπίνω, αν έβαζαν όλοι 1 αστεράκι στο store για αυτό το λόγο πιστεύεις δεν θα το είχαν φτιάξει ; Αυτά φιλικά 🙂
  13. Γιατί δεν λές το λόγο να μάθει και κάποιος που δεν ξέρει; Δεν σε ξέρω αλλά με αυτά που γράφεις πρέπει να είσαι πολύ μικρός ( σε γνώσεις εννοώ) για να μου πεις ξέρω αλλά δεν σου λέω. Να ξέρεις ότι και από android όταν πας σε iPhone το ίδιο θα γίνει και επειδή δεν είναι ευέλικτη η προβολή του άλμπουμ θα στα κάνει 10 φορές χειρότερα, δεν νομίζω να το έκανα θέμα εδώ επειδή ξέρω γιατί γίνεται και θα γίνει σε οποιοδήποτε λειτουργικό αν μεταφερθούν αυτά τα αρχεία. Με έκανες να γράψω πάλι. Τα φιλιά μου .
  14. Ακριβώς Σε βολεύει αλλά δεν έχεις και άλλη επιλογή οπότε σε βολεύει θες δεν θες. Πες μου ότι προσπάθησες σε android να κάνεις sort by date τις φωτό και δεν μπόρεσες 🙂 Επίσης βαρέθηκα τα VS θα τα πούμε πάλι όταν πάρω το iPhone 21 pro max. Pixel 8 pro και ας χάνω 10 κλήσεις τη μέρα . 🤪 😞 😞
  15. Περιοχή με άθλιο σήμα cosmote, ενεργοποίηση vowifi με shizuku-APN Pixel 7 pro όλα τέλεια, καθόλου χαμένες κλήσεις, άψογη συνομιλία. Pixel 8 pro συχνά χαμένες κλήσεις, σοβαρά προβλήματα συνομιλίας παρόλο που η κλήση είναι vowifi. Άρα καμία σχέση μεταξύ τους οι συσκευές.
  16. Ίσως μια ρύθμιση που είχα επιλέξει να δημιουργούσε πρόβλημα, είχα ενεργή την προσαρμοστική συνδεσιμότητα, έκλεισα να δω πως θα πάει.
  17. Τάσο δεν είναι κακό να είσαι λίγο αντικειμενικός, προσπαθείς να βγάλεις το iOS την ποιο ευέλικτη συσκευή ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο. Σε android δεν υπάρχει κάτι που να θες να κάνεις και να μην γίνεται, τόσο απλά. Η μόνη σοβαρή αλλαγή που είδα από iPhone 6 σε iPhone 15 είναι είναι οι αυτοματισμοί, γενικά το iOS οι προσθήκες που κάνει και οι κάτοχοι βαράνε παλαμάκια και χαίρονται είναι προσθήκες που στο android ίσως να υπάρχουν από τη μέρα που γεννήθηκε. Μιλάς για οργάνωση σε άλμπουμ και θεωρείς καλό ότι υπάρχουν όλες χύμα σε ένα φάκελο, αυτό δεν είναι οργάνωση είναι χυμάδιο που χάνεις τη μπάλα και μπορείς να το κάνεις σε android σε 5 sec, select all, cut, paste.
  18. Έχω ενεργό volte, 5g, vowifi, νομίζω υπολειτουργεί το vowifi.
  19. Είμαι σε περιοχή με άθλιο σήμα να, χώρος vowifi δεν έχω σχεδόν καθόλου τηλ. Θα το δω , σε ευχαριστώ!
  20. Σωστά, ποιος χρειάζεται τη ποιο σημαντική εφαρμογή σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, τι να τα κάνεις τα αρχεία. Ούτε τη γιαγιά μου την απασχολεί.
  21. Οι φωτογραφίες στο android μπορούν να ταξινομηθούν όπως θες και είναι πολύ δύσκολο να θες κάτι συγκεκριμένο και να μην βρεις λύση. Μου άρεσε πολύ παλιά το ES File Explorer σε android, κάτι είχε γίνει και το play store τους έκοψε, είδα ότι υπάρχει σε app store και τo αγόρασα με κλειστά τα μάτια,, είναι ποιο ευέλικτο σίγουρα, έχει και προβολή album, πάλι όμως είχε πολλούς περιορισμούς. Το iOS είναι κονσέρβα και είναι για συγκεκριμένα πράγματα, αν κάτι σε χαλάει απλά πρέπει να το υποστείς, είναι το κινητό του απλού χρήστη, αν και έχει αρκετά χαζά που και ο απλός χρήστης αν έχει περάσει από android θα ξενερώσει.
  22. Ευτυχώς έρχεται στα καπάκια SMS, οπότε θα το είχες καταλάβει. Όχι cosmote κινητή, μια φορά το έπαθα σήμερα και ήταν από τη γυναίκα μου, χθες προχθές το έπαθα με όλους τους παρόχους.
  23. Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου, με παίρνουν και λέει ότι είναι κατειλημμένο. @SotnemΈχεις ενεργό vowifi από shizuku;
  24. Η κατάσταση με τις κλήσεις κάθε μέρα και χειρότερα, πρέπει reboot η συσκευή, σήμερα μετά από reboot δεν έχω πάρει sms για χαμένη κλήση και ακούγεται άψογα η συνομιλία volte vowifi cosmote, κάποιοι λένε για προβλήματα στην cosmote που δεν νομίζω να ισχύει, η γυναίκα μου με pixel 7 pro όλα άψογα.
×
×
  • Create New...