Guest lagoudakis Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Να βάλουμε κι εμείς το 8 ή να περιμένουμε εντυπώσεις;ακομα θελει δουλεια το 8,ειναι beta και εχει κοληματα γενικα,βεβαια δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις,πιστευω οτι σε 1-2 εκδοσεις που θα βγουν θα ειναι οκ,ετσι εγινε και με το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πήγαινε και σβήσε από το φάκελο του Destinator το SMSModule.dll και είσαι οκ. Αν δεν το βλέπεις ωάλε να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία. Έτσι δε θα έχεις πρόβλημα όταν σου ξανάρθει MMS. Ναι κάνε και αυτό για να είσαι ήσυχος με το που θα σου έρθει mms. Παρόλα αυτά εγώ επιμένω πως κάποιες εκδόσεις του Destinator 7 παίζουν χωρίς πρόβλημα και με τα mms διότι είχα το Kaiser (παρεπιπτόντως το πουλάω...θα βάλω αγγελία και στο buy and sell...) και είχα πρόβλημα με τα mms. Μετά έβαλα άλλη version του destinator 7 και όλα οκ και στο Kaiser και τώρα με το Diamond. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 η τελευταια του εκδοση ειναι η 2.2.0.45?αυτη χρησιμοποιουσες φιλε μου? Ναι νομίζω αυτή ήταν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Για αυτόματη περιστροφή οθόνης χρησιμοοπιώ το Gsen © SKKV Software. Το πρόγραμμα όμως δεν περιστρέφει την οθόνη αναμονής TF3d. Υπάρχει κάποιοο άλλο το οποίο να περιστρέφει αυτόματα και το TF3d και να υποστηρίζει και crear type σε landscape mode; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 To TF3D δε λειτουργεί σε landscape ό,τι και να κάνεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas2002 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όσο είχα το διαμάντι το skype δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν κάνει είναι βίντεο κλήσεις εκμεταλλευόμενο την μπροστινή κάμερα. Και εγώ το χρησιμοποιώ και λειτουργεί άψογα.Είναι όντως κρίμα να μην υποστηρίζει βιντεοκλήση το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παιδιά, συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά πως θέτουμε το Destinator 7 σε landscape; Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου δώσει ένα link για αναλυτικό τρόπο χρήσης του κινητού σαν gps. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 φιλοι μου παρακληση αν μπορει καποιος να βοηθησει.... εχω εγκαταστημενο στο διαμαντι το inesoft phone 4 adress book v.4.4 ξαφνικα σταματησε να διαβαζει τις επαφες και να εξηγησω....Στον dialer οταν παταω τα νουμερα για να βγαλει μια επαφη δεν διαβαζει καμια επαφη..... Μηπως ξερει κανεις τι παιζεται ? Μηπως το εχει παθει καποιος και ξερει την λυση? Αναμενω πως και πως απαντηση γιατι ειναι και μαμω το προγραμμα και δεν θελω να το χασω..... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μια ερωτηση. Η μεγιστη αναλυση καμερας ειναι στην επιλογη L ή στο CΙF? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 φιλοι μου παρακληση αν μπορει καποιος να βοηθησει.... εχω εγκαταστημενο στο διαμαντι το inesoft phone 4 adress book v.4.4 ξαφνικα σταματησε να διαβαζει τις επαφες και να εξηγησω....Στον dialer οταν παταω τα νουμερα για να βγαλει μια επαφη δεν διαβαζει καμια επαφη..... Μηπως ξερει κανεις τι παιζεται ? Μηπως το εχει παθει καποιος και ξερει την λυση? Αναμενω πως και πως απαντηση γιατι ειναι και μαμω το προγραμμα και δεν θελω να το χασω..... Η εκδοση 4.4 στον Dialer ψαχνει μονο τους αριθμους που εχει η καθε επαφη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν ετσι. Βαλε την 4.2 εκδοση. Δουλευει κανονικα. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 φιλοι μου παρακληση αν μπορει καποιος να βοηθησει.... εχω εγκαταστημενο στο διαμαντι το inesoft phone 4 adress book v.4.4 ξαφνικα σταματησε να διαβαζει τις επαφες και να εξηγησω....Στον dialer οταν παταω τα νουμερα για να βγαλει μια επαφη δεν διαβαζει καμια επαφη..... Μηπως ξερει κανεις τι παιζεται ? Μηπως το εχει παθει καποιος και ξερει την λυση? Αναμενω πως και πως απαντηση γιατι ειναι και μαμω το προγραμμα και δεν θελω να το χασω..... Η εκδοση 4.4 στον Dialer ψαχνει μονο τους αριθμους που εχει η καθε επαφη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν ετσι. Βαλε την 4.2 εκδοση. Δουλευει κανονικα. Καλά ρε παιδιά όταν χρησημοποιείται αυτη την εφαρμογή , όταν σας παίρνουν τηλέφωνο δεν σας εμφανίζεται μια το skin του προγράμματος και μια το default skin;;; Αν έχετε βρει κάποια λύση ακούω!!!!!:D sorry 4 the double post... Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ισως μου το κανει την πρωτη φορα. Μετα απο soft reset δεν το κανει αλλο. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Παιδιά κάντε ενα ποστάρισμα παρακαλώ για την κάμερα γιατί δεν έχω το εγχειρίδιο, η υψηλότερη ανάλυση για βίντεο είναι στην επιλογή CIF ή κάπου αλλού? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 serfistas1 στη cif ειναι η μεγαλυτερη αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Εχω το Ελληνικο diamond της vodafone με ROM:1.93.168.2.ELL 27/08/08 Γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω αναβαθμιση αφου δεν μπορω να μπω στο site της ACE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Τι αναβάθμιση; Τελευταιο firmware Εχεις.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Οκ ευχαριστω, νομιζα οτι απο τον Αυγουστο θα ειχε βγει κατι νεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josa Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ρε παιδιά σε ποιά εφαρμογή καταλήξατε οτι αξίζει περισσότερο για 2ο today γτ έχω πελαγώσει??:wacko: EDIT: και προτείνετε μ και μία για backup (επαφών,μνμ, δεδομένων...)!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ρε παιδιά σε ποιά εφαρμογή καταλήξατε οτι αξίζει περισσότερο για 2ο today γτ έχω πελαγώσει??:wacko: Second Today... τι άλλο! EDIT: και προτείνετε μ και μία για backup (επαφών,μνμ, δεδομένων...)!!!!!!! PIM Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Βαλε αυτο πολυ καλυτερο:) KDPM.zip Πάρα πολύ καλό πρόγραμμα!!! :shock: Είναι όμως λίγο περίπλοκο στις ρυθμίσεις του ! :dizzy: Μήπως υπάρχει κάποιο "manual" που να μας λέει πώς να το ρυθμίσουμε σωστά; :O Και κάτι ακόμη. Το πρόγραμμα δεν μου μετράει τα SMS. Μήπως γνωρίζετε τον λόγο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Πήγαινε και σβήσε από το φάκελο του Destinator το SMSModule.dll και είσαι οκ. Αν δεν το βλέπεις ωάλε να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία. Έτσι δε θα έχεις πρόβλημα όταν σου ξανάρθει MMS. ok, thanks... Σχετικα με το προγραμματάκι με slide για απάντηση ή απόρριψη που κάποιο παιδί έβαλε το λινκ πριν από μερικές σελίδες (όχι το s2u2), το έβαλα αλλά μερικές φορές ενώ πάω τη μπάρα στην "απόρριψη" και δεν κλείνει τη γραμμή και δεν μπορώ να το κλείσω ούτε με τα hard buttons. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? :blink: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 @xenos αν εννοείς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464286, εμένα μου έκανε τέτοια κουλά στο HD λόγω του gyrator2. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ρε παιδια, εχω ενα νοκια 3120 classic και το diamond και τα 2 κοσμοτε, και στο 3120 δειχνει φουλ σημα (μιλαω κτλ κ ειναι φουλ) και στο diamond δείχνει μισό 2/4 μπαρες (με -98dbm).. και οταν παιρνω τηλ αλλαζει σε gsm... Μήπως έχει πρόβλημα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ρε παιδια, εχω ενα νοκια 3120 classic και το diamond και τα 2 κοσμοτε, και στο 3120 δειχνει φουλ σημα (μιλαω κτλ κ ειναι φουλ) και στο diamond δείχνει μισό 2/4 μπαρες (με -98dbm).. και οταν παιρνω τηλ αλλαζει σε gsm... Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) Tin prwti epilogi ekei tin exeis sto "Auto" kai oxi sto "GSM"? Logika ekei ofeiletai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 "Auto" ειναι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειτε ειναι "χαλασμενο" το κινητο και δεν πιανει καλα 3η γενια. Εννοω η ευαισθησια που εχει σαν τηλεφωνο Η το Νοκια ειναι μουφα. Λογικα Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω το diamond του φιλου μου και να του βαλω κοσμοτε και να δω εαν ειναι το σημα το ιδιο με το δικο μου..... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts