Jump to content

athadef21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    335
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About athadef21

  • Ημ. Γέννησης 09/03/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

athadef21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους! Λίγο παράδοξο βέβαια...:lol:
  2. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Άρα η διαθέσιμη μνήμη (512) αξιοποιείται πλήρως απλά εκ κατασκευής της ROM κάνει reserved ένα ποσοστό αποκλειστικά για το σύστημα.
  3. Παιδιά να ρωτήσω τελικά έχετε καταλάβει τι παίζει με την RAM; Έχουμε 512; και αν ναι τότε γιατί μετά από τόσα updates εμφανίζει μόνο 304 ή 326 ή 341 ή ότι άλλο έχετε πεί μέσα στο forum και ειδικά για froyo. Είναι τόσο δύσκολο εφόσον έτσι και αλλιώς χρειάζεται cusomisation to android από την samsung για να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο firmware να αναγνωρίζει όλη την RAM;
  4. Για δοκίμασε αυτό: Στα access point λογικά πρέπει να έχεις Cosmote Wireless internet και Cosmote MMS με default to Cosmote Wireless Internet. Μπες μέσα στο Cosmote Wireless internet και φρόντισε το APN type κάτω κάτω να λέει internet και όχι internet+MMS. Και κάνε restart μετά.
  5. Σωστά και συγγνώμη εκ μέρους μου.
  6. Παιδιά έχουν αναφερθεί πάρα πολλές λύσεις για καλό task management...ποιά είναι η καλύτερη λύση για κλείσιμο εφαρμογών είτε χειροκίνητο αλλά πιο πολύ αυτόματο; Το advanced task manager; Μήπως αρκεί το μαμίσιο task manager και όλες οι εφαρμογές ανοιχτές; Έχετε δει πραγματική διαφορά στην αυτονομία;
  7. E εντάξει μην τα παραλέμε, όλα τα symbian και τα win mobile είτε PPC είτε smartphones (χωρίς αφή) έχουν!
  8. Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Δούλεψαν τελικά τα mms. Απλά έπρεπε όχι να αφήσω στο default το APN type. Στο Internet έπρεπε να βάλω Internet και όχι Internet+MMS που είναι το default. Να προσθέσω ότι έκανα το update στην JM1 και δουλεύουν όλα πολύ καλύτερα. Συνεχίζω να έχω βέβαια το ίδιο πρόβλημα με τα video. Δεν μου τα παίζει με τίποτα. Τέλος πάντων!
  9. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα MMS και όλες τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν δουλεύει περιέργως όσο και να περιμένο (πάνω απο ώρα!). Άλλο πρόβλημα δεν μου παίζει τα περισσότερα video. Λέει unsupported format. Μάλλον θα περιμένω το froyo και βλέπουμε...
  10. Τι να πω. Φίλοι Kavourako και DirectorCK ούτε εγω καταφέρνω με αυτές τις ρυθμίσεις να στείλω mms. Δεν μποώ ούτε να λάβω. Μου δείχνει το κείμενο και μου βγάζει την ένδειξη download αντί για την photo. Όταν πατάω download απλά γράφει downloading αλλά δεν κάνει τίποτα. Χρησιμοποιώ το handcent αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Όποιοι έχουν κάποια ιδέα...Ευχαριστούμε.
  11. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εκανα αυτά που συστήσατε και τίποτα. Το περίεργο είναι ότι ότι 2-3 αρχεία που έκανα copy μετά το remount μου δουλέψαν, ενώ αυτά που είχα κάνει copy όλα μαζί όταν πήρα την κάρτα πρώτη φορά δεν δουλεύουν! Με πολύ περίεργο το εξής. Το ίδιο αρχείο παίζει όταν τον βάζω στην κάρτα. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω μέσω ES file explorer από το δίκτυο σπίτι μου μου λέει file type not supported! Θα συνεχίσω τις δοκιμές.
  12. Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν το έχω δει να αναφέρεται. Έχω το κινητάκι αγορασμένο από Amazon.de και έχει πανω την JF3. Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις και μικρο-bugs δεν θα ασχοληθώ και θα περιμένω το τέλος του μήνα για το firmware με την 2.2. Απλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δείχνει κανένα μα κανένα αρχείο video. Το εχει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα; Να συμπληρώσω ότι όταν δοκιμάζω με το μαμίσιο player μου γράφει: "Unsupported file type". Όταν δοκιμάζω με το mVideoPlayer ή με τον player του ES Video Player μου γράφει: "Sorry, cannot play this video".
  13. Εμένα έκανε 12 μέρες ακριβώς (amazon.de εννοείται)
  14. Ωραία, με καθησύχασες. Ευχαριστώ πολύ!
  15. Παιδιά μια ερώτηση επειδή έχουν αναφερθεί πολλά για την παραλαβή από Amazon.de. Το έχω παραγγείλει αλλά αν κατάλαβα καλά το στέλνουν μέσω ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Το βρίσκω τραγικό μιας και στην πολυκατοικία μου έχω απλά ένα τραπεζάκι και ο Ταχυδρόμος απλά αφήνει ότι είναι να αφήσει πάνω! Έχω ρωτήσει το Amazon.de αλλά νομίζω το μόνο που μου είπαν είναι DHL και μετά local carrier (να καταλάβω ΕΛΤΑ δηλαδή);
×
×
  • Create New...