Jump to content

morfeas2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by morfeas2002

  1. Μετά από ένα μήνα χρήσης μπορώ να πω οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, σε οτι το έχω χρησιμοποιήσει. Το κινητό απλά πετάει !!! :)
  2. Χθες το παράγγειλα και εγώ, από Public, με την online πασχαλινή τιμή στα 179€. :D
  3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει εκαθάριση μνήμης από προγράμματα που έχουν σβηστεί, προσωρινά αρχεία κτλπ. κάτι σαν temporary files δηλαδή; Ή όταν σβήνεις κάτι αδιάζει ο "κάδος" εντελώς; Αυτό που λέει σε κάθε πρόγραμμα διαγραφή μνήμης cache και διαγραφή δεδομένων τι είναι; Βοηθάνε σε τίποτα για ελευθέρωση μνήμης;
  4. Για όσους αναφέρθηκαν στο quickgps, εμένα κάνει update κανονικά. Πέρασα το Skyfire 0.9 και ενώ παίζει κανονικά τα βίντεο απο το youtube, δεν έχω ήχο.Και η ρύθμιση του είναι στο τέρμα.
  5. Έχουμε κανένα link για να τον κατεβάσω; Μπορεί να μπει στην internal storage;
  6. Μπορούμε να περάσουμε τον κανονικό opera μαζί με το mini opera ή πρέπει να βγει ο ένας για να μπει ο άλλος;
  7. 1. Υπάρχει ακόμα κόσμος που κλείνει το τηλέφωνο του; 2. Τι εννοείς μετά απο soft reset χάνονται όλα;:blink:
  8. Μόλις ανακάλυψα ένα πρόβλημα στην τελευταία έκδοση.Πήγα να προσθέσω ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, πατάω το SIP, εμφανίζεται το πληκτρολόγιο αλλά δεν φαίνεται το εικονίδιο του κάτω στη μέση.Έτσι δεν μπορώ να το κατεβάσω, να πατήσω στο κουτάκι να γράψω το όνομα και μετά να το ξαναανεβάσω.Εξαφανίζεται και δεν ξανα εμφανίζεται.
  9. Μετά την αναβάθμιση της rom σε 2.03 ανακάλυψα το εξης πρόβλημα. Και με internet explorer και με mini opera δεν μπορώ να δω βίντεο στο youtube. Μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα:You either have javascript turned off or an old version of adobe flash player. Υπόψη, έχω περασμένο το flash lite 3.1 και πριν την αναβάθμιση και τα δυο δούλευαν κανονικά. Καμιά ιδέα;
  10. Bug της νέας rom αποκλείεται.Οι περισσότεροι διαπιστώσαμε με χαρά οτι με τη νέα rom η μπαταρία κρατάει περισσότερο.Οπότε μάλλον η μπαταρία σου τα έφτυσε. Για καλό και για κακό όμως δεν τσεκάρεις και με άλλο φορτιστή;
  11. E καλά ντε.Δε θύμωσα κιόλας. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a020.gif
  12. Έχει πρόβλημα το accu στην ανανέωση του καιρού.Έχω στο firefox το forecastfox και απο προχθές, αρκετές φορές την ημέρα, όπως τώρα, μου βγάζει τα πάντα 0.
  13. Μήπως δεν είχε προλάβει να συγχρονίσει;Δοκίμασε και αυτό.Άνοιξε μια σελίδα στον opera και μετά κάνε ενημέρωση.
  14. :(:(:( Δε μου αρέσει το πλήκτρο.Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μέχρι τώρα.Γιαυτό πήρα touch, για να μην πατάω πλήκτρα. Δε μου έχει τύχει ποτέ να πατήσω λάθος γιατί δεν το βάζω ποτέ στην τσέπη.
  15. Έκανα και εγώ το update. Μόλις έφτασε στο 100% την πρώτη φορά έγραψε αποτυχία.Τη δεύτερη το πέρασε κανονικά.Πέρασα τα ελληνικά.Έκανα clear storage.Και μετά ξαναπέρασα οτι είχα. Χρωματιστά εικονίδια επάνω, χρωματιστό manila κάτω, μαύρο πληκτρολόγιο, weather database editor για extra πόλεις στον καιρό, second today, spb weather, pocket digital clock, εορτολόγιο, g-alarm και όλα δουλεύουν κανονικότατα. Αισθητή αλλαγή στην απόκριση του TF3D.Πολύ πιο γρήγορο.Και με τα ίδια ακριβώς περασμένα, μικρότερη κατανάλωση στην μνήμη.Πριν ήταν στο 72% και τώρα είναι στο 65%. Μια μόνο απορία.Αυτή η βλακεία όταν έχεις κλήση να σέρνεις τη μπάρα πάνω στην απάντηση για να απαντήσεις, αντι να πατήσεις απάντηση, δεν απενεργοποιείται;
  16. Και εγώ απο Πλαίσιο το πήρα και είναι με την rom της ACE Hellas.:D
  17. Έχει κανείς δοκιμάσει να αλλάξει Theme στο Διαμάντι του σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες;
  18. Μάλλον το θεωρούσα δεδομένο αφου είχα διαβάσει τις 600 σελίδες που αναφέρονται στο Diamond και εκει έχει αναφερθεί άπειρες φορές.
  19. Με Second today φυσικά.Εσύ προσπαθείς να το περάσεις στο TF3D;
  20. Και εγώ το χρησιμοποιώ και λειτουργεί άψογα.Είναι όντως κρίμα να μην υποστηρίζει βιντεοκλήση το πρόγραμμα.
×
×
  • Create New...