Jump to content

katerini

Members
 • Δημοσιεύσεις

  714
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by katerini

 1. Γεια σας!! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε, γιατί έχω πελαγώσει λίγο. Από την μία στιγμή Στην άλλη, καταστράφηκε το κινητό που είχα, Honor 8x, μετά από βουτιά που έφαγε κατά λάθος στο νερό. Πήρα το επόμενο κινητό, Samsung A72, και θέλω απλά μέσω του play store να εγκατασταθούν οι εφαρμογές που είχα από το παλιό, στο καινούργιο. Παλιότερα, Δεν θυμάμαι σε ποια αλλαγή κινητού ήταν, αλλά μόλις έμπαινε καινούργιο κινητό στο λογαριασμό του Google, και στο play store, έκανε αυτόματα εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές στο καινούργιο κινητό. Τώρα Δεν έκανε τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποιο τρόπος? Να έχω ξανά τις εφαρμογές που είχα. Γιατί το ψάξιμο θα με φάει μέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 2. Με ενδιαφέρει το κινητό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, έχει αισθητήρα φώτος; Ακόμη έχει τον αισθητήρα που μόλις πας το κινητό προς το αυτί εν ώρα κλήσης, να σβήνει η οθόνη; Ευχαριστώ!
 3. Τι εννοείς με το baseband? Πως πρέπει να είναι? Εμένα είναι το ίδιο με bootloader και pda version. Η έκδοση είναι η BOA3. Να υποθέσω ότι είμαι εντάξει δηλαδή? Δεν είναι ότι πέφτει η μπαταρία στο standby, αλλά κατά την διάρκεια πού το χρησιμοποιώ. Στο S5 mini στον ίδιο χρόνο πού πέφτει 1% με ανοιχτή οθόνη, στο S5 πέφτει 2%.
 4. Φίλε Sosimple2, δηλαδή εγώ πού έχω την lollipop, να βρω να κατεβάσω την ιδία lollipop ρομ στο κομπιούτερ, να κάνω επαναφορά το s5, να την περάσω στο s5 μέσω kies, Να ξανακάνω επαναφορά και είμαι εντάξει? Ούτε Knox θα ανέβει, ούτε 1Gb ακόμη θα μου φάει? Η μήπως επειδή έχω την lollipop πρέπει να περιμένω την επομένη αναβάθμιση? Edit. Τι λέω, το kies πως θα μου κάνει αναβάθμιση, αφού έχω την τελευταία ρομ περασμένη?
 5. Πάνο πες μας τι έκανες ακριβώς και γύρισες. Το Knox δεν έγραψε τίποτα? Δες λίγο τι ρωτάνε τα παιδιά. Κάτι ακόμη. Πριν κάνεις αναβάθμιση σου λέει ότι η lollipop θα πιάσει περίπου 1 Gb επιπλέον από την μνήμη του κινητού. Όχι την ram. Το πρόσεξες αυτό Μήπως? Τώρα πού γύρισες στην παλιά, το 1Gb σου το έδωσε πίσω? Εμένα βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου με την Lollipop, είναι ότι ρουφάει την μπαταριά μέσα σε μισή μέρα. Έχω και το S5 mini, το οποίο κρατάει τον διπλάσιο,χρόνο. Και τάχα το S5 έχει μεγαλύτερη μπαταρία και κρατάει περισσότερο. Τι να πω. Δεν χρειάστηκε να κάνω επαναφορά τα πάντα, γιατί το κινητό ήταν τελείως καινούργιο. Χωρίς κανένα πρόγραμμα περασμένο. Και μετά έγινε 2 φορές επαναφορά. Αναμονή 6-7 ώρες με 2,5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Τι να το κάνω?
 6. Τελικά σήμερα, ως δια μαγείας, το play store κατέβει κανονικά! Το είχα κλειστό όλο το βράδυ για φόρτιση. Το άνοιξα και άρχισε να κάνει τις αναβαθμίσεις. Για την κάμερα όμως δεν μου είπατε κάτι. Όταν τραβάω βίντεο σε απόλυτη ησυχία, η ακόμα και όταν μιλάω στο βίντεο, μετά κάνω αναπαραγωγή ακούγεται ένας συνεχής δυνατός θόρυβος μέσα, λες και έχει ανέμους. Την ώρα που μιλάω ο θόρυβος μεγαλώνει. να την στείλω πίσω, η όλα έτσι κάνουν? Και πως γυρνάμε πίσω στην 4.4.2? Ο φίλος επάνω είπε ότι είναι εύκολο!
 7. Παιδιά τι γίνετε με αυτήν την lollipop? Το τηλ είναι καινούργιο και έκανε κατευθείαν αναβάθμιση. Στο play store κατεβαίνουν σε απίστευτα αργή ταχύτητα και στα βίντεο που τραβάω άσχετα με ποια ανάλυση, έχει έναν θόρυβο λες και είμαι μέσα σε δέκα ανέμους. Αν τε στο πρώτο πρόβλημα φταίει η έκδοση. Αλλά με τον θόρυβο του βίντεο τι γίνεται? Μήπως έπεσα σε ελαττωματική συσκευή?
 8. Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις. Με τον φορτιστή με τα δυο βύσματα τι γίνεται? Τον έχουν όλα τα s5 πού κυκλοφορούν? Αν όχι, ποια τον έχουν? Πόση διαφορά έχει στην φόρτιση? Σε ώρες σε σύγκριση με τον απλό. Ευχαριστώ!
 9. Για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει και το carbon στο play store, με το οποίο κάνει backup τα πάντα χωρίς root. Είναι πανεύκολο και το έχω δοκιμάσει σε διάφορα κινητά. Αξίζει τα 2-3 ευρώ πού στοιχίζει. Μπορεί να κάνει backup στο pc, σε cloud, στην κάρτα μνήμης. Ακόμη μπορείς να κάνεις backup όλα τα προγράμματα με τα δεδομένα τους, αρχική οθόνη, και γενικώς είναι ότι καλύτερο και χωρίς root. απλώς κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα στο pc, τρέχεις το carbon στο κινητό, συνδέεις το το κινητό με το pc και τρέχεις το carbon στο κινητό. Μετά αποσυνδεεις το κινητό εάν θέλεις και κάνεις τα backup πού θέλεις.
 10. Πως μπορώ να δω από ποια χώρα είναι? Χωρίς να κάνω root όμως, τί δεν το χρειάζομαι. Όσον αφορά την ερώτηση του φίλου πιο πάνω για τις δυο κάρτες, έχει επιλογή μέσα στο μενού, σε περίπτωση που η μία σιμ μιλάει και παίρνει κάποιος στην δεύτερη σιμ, εάν θέλεις να κάνεις εκτροπή από την δεύτερη στην πρώτη. Και οι δυο σιμ παίρνουν και στέλνουν μηνύματα κανονικά, κάνεις κλήσεις από οποία θέλεις. Αλλά να μιλάς και στις δυο ταυτόχρονα δεν γίνεται.
 11. Για την γνήσια μπαταρία ψάξε στο eBay. Έχει με 40 ευρώ πακέτο με τον γνήσιο εξωτερικό φορτιστή σε λευκό χρώμα. Στέλνει και ελλάδα. Οι μπαταρίες που είναι μόνες τους και τις πουλάνε για γνήσιες δεν τις εμπιστεύομαι γιατί την πάτησα μία φορά.
 12. Για το usb otg το δοκίμασε κανένας να μας τι γίνετε τελικά? Υποστηρίζει η όχι?
 13. Στην γερμανία πάντως στο Guenstiger.de και στο Geizhals.de δεν υπάρχει το duo. Από πού τα βρήκαν και έφεραν?
 14. Τελικά δοκίμασε κάποιος εάν έχει usb otg? Γιατί νομίζω ότι τελικά δεν έχει.
 15. katerini

  Sony Xperia Go

  Έχει έρθει αναβάθμιση σε όλους? Γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα. Γερμανικό είναι νομίζω. Πως βλέπω ότι έχω, όταν θα έχω, αναβάθμιση? Θα μου εμφανίσει κάτι ανάλογο στο κινητό λέγοντας να το συνδέσω στο κομπιούτερ για να κάνω αναβάθμιση? Η θα πρέπει κάθε τόσο να το συνδέω με το seus για να δω τι γίνετε. Τώρα μου λέει ότι έχω την νεότερη. 4.0.4
 16. Εντελώς φιλικά και ενημερωτικά, μιλάς από προσωπική πείρα? Μιλάς για την Samsung συγκεκριμένα? Γιατί η δική μου εμπειρία ήταν ότι η smartech άλλαζε δυο φορές πλακέτα σε ένα γερμανικό S2 πριν ένα μήνα περίπου, καικμάλιστα η εγγύηση έληγε σε ένα δυο μήνες περίπου. Την πρώτη φορά πού αλλάξαν την πλακέτα πρέπει να ήταν προβληματική, και τους το ξαναέστειλα δεύτερη φορά, δεν πίστευαν βεβαία ότι πάλι έχει πρόβλημα, και μου έκαναν ξανα πέρασμα της ρομ. Τους το στέλνω ξανα πίσω στο καπάκι για τρίτη φορά και ξαναλλάξαν πλακέτα για δεύτερη φορά και το κινητό δουλεύει τώρα και χαρά. Όλη η διαδικασία με τις 3 αποστολές πρέπει να ήταν 2 με 3 βδομάδες. Δηλαδή ήταν μικρός ο χρόνος για να σταλεί 2 φορές στο εξωτερικό.
 17. Θήκη σιλικόνης από το απλό S2 ταιριάζουν χωρίς πρόβλημα. Είναι ελαστικές και μαλακές. Δοκιμασμένο. Οι σκληρές δεν κάνουν.
 18. Ακόμη έχει λίγο πιο αδύναμο και οικονομικό επεξεργαστή, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό για εμένα, καθώς ήταν και ο κυριότερο λόγος πού το πήρα, το gps έχει υποστηρίζει glonass με αποτέλεσμα να βρίσκει αμέσως σε 5 δευτερόλεπτα στίγμα και μπορείς να ξεκινήσεις την πλοήγηση. Εκτός αυτού είναι και πιο ακριβές με το glonass. Coulis, κανένα samsung δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαραχτήρες στον dialer. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί. Τόσο δύσκολο είναι? Μπορείς να κατεβάσεις άλλους dialer όπως τον exdialer. Εγώ χρησιμοποιώ τον Dialer one γιατί στην προβολή επαφής ανοίγει το μαμά πρόγραμμα και όχι το δικό του όπως ο exdialer.
 19. katerini

  Sony Xperia Go

  Μήπως έχετε καμία ηχογράφηση συνομιλίας? Αυτά κάνουν κάτι τέτοια
 20. Πάντως η μπαταρία του τα πάει πολύ καλά! Έχει κλείσει από το πρωί γύρω στις 12 ώρες, με λίγες κλήσεις, αλλά με 5.30 ώρες ανοιχτή η οθόνη. Το wi-fi ήταν συνέχεια ανοιχτό και η φωτεινότητα στο αυτόματο. Τα πήγε καλύτερα από το S3. Η οθόνη του δεν ήταν απλώς ανοιχτή. Έγιναν περίπου 200 εφαρμογές εγκατάσταση, με τις ρυθμίσεις τους, και αρκετό κατέβασμα data. Αυτά και μονό θέλουν πολύ CPU power. Τώρα έχει πέσει στο 10% και θα ξεκινήσει η τρίτη φόρτιση
 21. Τελικά για root έχει δοκιμάσει κανένας κάτι? Υπάρχει τρόπος?
 22. Σε λίγες μέρες θα έχω και προσωπική άποψη για την μπαταρία. Κάτι άλλο τώρα. Root γίνεται? Έκανε κανένας? Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ρομ, αλλά να κάνω απλά root. Κάτι δοκιμασμένο όμως. Ακόμη καλύτερα εάν δεν χρειάζεται PC
 23. Στις 3 ώρες wifi και στην 1 ώρα 3g, η οθόνη πόση ώρα ήταν ανοιχτή? Η μήπως ήταν αυτά απλώς ανοιχτα? Η οθόνη κάνει την μεγάλη κατανάλωση.
 24. καλά τα λες και μακάρι να είναι έτσι και καλύτερα. Αλλά πες μου κάτι. Τους χρόνους που έγραψες, τους μέτρησες μόνος σου? Η μήπως είναι αυτό πού δίνει ο κατασκευαστής? Γιατί από τα χαρτιά μέχρι την πράξη υπάρχει τεράστια διαφορά. Μπορεί στην πράξη η διαφορά να είναι τόσο μικρή πού να χάνεται.
 25. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ. Το κανονικό το είχα, τώρα είμαι με το S3, και για δεύτερο θα ήθελα ένα λίγο πιο μαζεμένο σε διαστάσεις. Αλλά θέλω οπωσδήποτε να έχει καλό GPS όπως και στο S3. Ο μόνος λόγος πού δεν πάω στο κανονικό είναι το GPS. Το plus βλέπω ότι έχει Glonass και ευελπιστώ να είναι το ίδιο καλό με το S3. Δεν είναι μονό ότι πιάνει πιο γρήγορα, αλλά είναι και πιο ακριβές. Κατά πολύ θα έλεγα. Η μνήμη πού έγινε 4 gb δεν με απασχολεί και πολύ. Τα gps προγράμματα τα έβαλα στην κάρτα μνήμης, και παιχνίδια μεγάλα δεν έχω. Όσο για την ταχύτητα του δεν νομίζω να έχει και τόσο μεγάλη διαφορά. Πιστεύω ότι για κάποιον πού δίνει μεγάλη βαρύτητα στο gps, καλά είναι να πάρει το plus. Εάν δεν δεν έχει σημασία το gps, τότε το κανονικό είναι μονόδρομος. Όσο για την αυτονομία, δεν πιστεύω ότι έχει διαφορά με το κανονικό.
×
×
 • Create New...