Jump to content

lefmangr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    447
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefmangr

  1. Παιδες βοήθεια. Έκανα flash την κινεζική έκδοση και περίμενα να δω miui8 αλλά βλέπω την 7 και μου βγαζει το update app την 8 αλλά δεν την κατεβάζει. Επίσης γεμισα με διάφορες κινεζικές εφαρμογές. Εγώ θέλω την επίσημη miui 8 με αγγλικα. Τι πρεπει να κάνω;Sent from my MI 5 using Tapatalkhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/dfa1abba9be589cfb55be01902ce0fe3.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
  2. Σε ευχαριστώ. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  3. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160629/687db605989bc0a46a7ce52ee5b8daed.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
  4. Μπορείτε να μου πείτε τι ρομ έχω; Αυθεντική η πειραγμενη;
  5. Παίδες αυριο πεταω για Αγγλία (Κάρντιφ+Λονδίνο). Έχετε να προτείνετε κανα μαγαζάκι για αγορές; Ενδιαφέρομαι για polo μπλουζάκια κυρίως.
  6. Ναι, φίλε μου iPhone έχω. Αν μου το αντικαταστήσουν θα μου δώσουν καινούργιο του κουτιού ή κάποιο άλλο;
  7. Παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Είχα το jesus phone στο αμάξι και έπεσε νερό στα ηχεία. Τώρα ο ήχος δεν ακούγεται δυνατά, σχεδόν καθόλου. Αν το πάω στη vodafone θα μου το αλλάξουν; Το αγόρασα στις 28/08/2009.
  8. Παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Είχα το jesus phone στο αμάξι και έπεσε νερό στα ηχεία. Τώρα ο ήχος δεν ακούγεται δυνατά, σχεδόν καθόλου. Αν το πάω στη vodafone θα μου το αλλάξουν; Το αγόρασα στις 28/08/2009.
  9. Ναι έχετε δίκιο απλά εγώ δεν το είχα καταλάβει γιατί το είχα ήδη εγκατεστημένο το extension και δεν έβλεπα καμιά διαφορά. Τώρα που το έσβησα για να δω όντως μπορείς να περάσεις τα θέματα χωρίς το extension. Αλλά και πάλι χρειάζεται το extension για πιο γρήγορη πρόσβαση στα θέματα. ;)
  10. Μα αυτό γινόνταν και πριν. Δεν άλλαξε τίποτα. Απλά περνούσεσ τον κέρσορα πάνω απο την εικόνα του θέματος και στο έδειχνει χωρίς να το εγκαταστήσεις.
  11. Δεν καταλαβαίνω την διαφήμιση για το personas. Αυτο το plug-in υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό στον firefox.
  12. Παιδιά μήπως έχετε ιδέα πιο είναι; Memo.m4a
  13. Παιδιά μήπως έχετε ιδέα πιο είναι; Memo.m4a έχει αρκετή φασαρία...:-(
  14. Γνωρίζουμε τπτ για εδώ; Αξιόπιστο φαίνεται. http://www.woodhouseclothing.com/
  15. Κύριοι μια ερώτηση έχω. Στο αμερικάνικο site της Apple έχει το 3GS στη τιμή των $199! Γίνετε να το παραγγείλω απο εκεί;
  16. Παιδιά από Nikestore έχει αγοράσει κανένας;Από που τα στέλνουν; Ευρώπη ή Αμερική;
  17. Αν θέλω να τα βάλουν στο moneyoox?
  18. Παιδιά στο yoox όταν πάω να ψωνίσω μου βγάζει αυτό όταν επιλέγω να πληρώσω με αντικαταβολή. Τι είναι? Refunds with this payment method can only be issued through Wire Transfer to a a Bank Account.
  19. Thanks james55! To amazon.co.uk έλεγα. Εντος ΕΕ είναι άρα δεν έχει φόρους. Δεν μπορώ να βρώ απο πιο κατάστημα το παίρνει το amazon.
  20. Παιδιά SOS. Tο amazon τι λέει; Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί. Βλέπω κάτι ρουχαλάκια που μου αρέσουν. Έχει παραγγείλει κανένας;
  21. Και εγώ έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για την συγκεκριμένη μάρκα. Μια ερώτηση ρε παιδιά. Αν το παραγγείλω απο το νετ και δεν μου κάνει (είναι μικρό ή μεγάλο το λουρί) πώς θα το αλλάξω; Το στέλνω πίσω; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο site εντός ΕΕ;
×
×
  • Create New...