Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

1 hour ago, paanos said:

6€ έχει η χρεωστική Dual ανά έτος. Δεν δίνει πια απλή χρεωστική

Εγώ έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ακόμη απλή χρεωστική στην Εθνική, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι: Χρεωστική Κάρτα Mastercard | Εθνική Τράπεζα

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

1 hour ago, geoponer said:

Εγώ έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ακόμη απλή χρεωστική στην Εθνική, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι: Χρεωστική Κάρτα Mastercard | Εθνική Τράπεζα

Δίνεται μόνο για εξυπηρέτηση δανείων. Πλέον όλοι dual, ακόμη και οι παλιές θα γίνονται dual στη λήξη τους.

Η dual εξαρχής έχει μόνο την χρεωστική, αν θέλεις την κάνεις και πιστωτική. 

10 ώρες πριν, karib said:

Οντως, το συζητουσαμε, με το που μπηκε χρημα μεσα, 6 ευρω εφυγαν.

Αρα, με το νεο φρουτο, γιατι τιποτε απο τα νεοτερα δεν ειναι για το καλο μας, εκει που πληρωνες 6 ευρω μονο για οταν εληγε και εστελναν νεο πλαστικο, τωρα καθε ετος 6 ευρω.

Λοιπον. Κοβει η οποια κυβερνηση καποιες χρεωσεις απο καπου (αναληψη χρηματων στο ατμ), και πανε οι ακατανομαστοι και τις φορτωνουν καπου αλλου, που παλι δεν μπορεις να τις αποφυγει.

Τι να πω, με τη γαμοχωρα που ζω.

😞 

Αρα οι υπαρχουσες χρεωστικες της οικογενειας, οταν ερθει η ωρα της ανανεωσης/αντικαταστασης, θα αντικατασταθουν με dual, για να τσεπωνουν ετησιο 6ευρω; 

Λόγω δουλειάς κάνω πολλές επισκέψεις σε τράπεζες. 

Πόσες φορές μου έχουν αναφέρει " Το άνοιγμα του λογαριασμού κοστίζει 35 ευρώ" και του απαντάω οπότε για να φέρω την μισθοδοσία μου σε εσάς θα πληρώσω και από πάνω 35 ευρώ "εεε όχι είναι για την ασφάλεια στης διαδικτυακές συναλλαγές σας!!  Συστηματικά ( ψέμα ) μπαίνουν αυτά δεν μπορώ να τα αλλάξω! Αν θέλετε κάντε το online να μην χρεωθείτε ούτε για την έκδοση του e-banking και να παραγγείλεις και χρεωστική χωρίς χρέωση και να μην σε πουλάνε "υποχρεωτική" την ασφάλεια. 

On 22/8/2025 at 5:57 ΠΜ, latinsoapsfever said:

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να εξαργυρώσω πόντους, κανένας στα συνεργαζόμενα καταστήματα δεν σε ρωτάει αν θέλεις να εξαργυρώσεις (ούτε αν τους πεις γνωρίζουν πως να χειριστούν το pos), ούτε καν στο site της Aegean που προσπάθησα να εξαργυρώσω μόνος, κατάφερα να κάνω εξαργύρωση λόγω εκατοντάδων όρων και προϋποθέσεων, και για αυτό το γύρισα στην Payzy που και πιο πολλά επιστρέφει σε € (1% cashback), και για όλες τις αγορές σου δίνει επιστροφή χωρίς σούξου-μούξου, και απλούστερο και πιο φιλικό interface έχει... Λυπάμαι Εθνική..

Χθες έκανα εξαργύρωση Σκλαβενίτη με go4more. Και έχω κάνει πρόσφατα και σε shell. Ίσως είναι θέμα στους μικρότερους συνεργάτες του προγράμματος. Αλλιώς με ρωτάνε, ή το κανουν skip όταν βλέπουν οτι το ποσό είναι μικρό. 

Η Payzy είναι καλή στα καθημερινά ψώνια, αλλά δεν έχει τα promos των προγραμμάτων των τράπεζων, π.χ. 20% σε Πλαίσιο κλπ. 

On 22/8/2025 at 5:57 ΠΜ, latinsoapsfever said:

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να εξαργυρώσω πόντους, κανένας στα συνεργαζόμενα καταστήματα δεν σε ρωτάει αν θέλεις να εξαργυρώσεις (ούτε αν τους πεις γνωρίζουν πως να χειριστούν το pos), ούτε καν στο site της Aegean που προσπάθησα να εξαργυρώσω μόνος, κατάφερα να κάνω εξαργύρωση λόγω εκατοντάδων όρων και προϋποθέσεων, και για αυτό το γύρισα στην Payzy που και πιο πολλά επιστρέφει σε € (1% cashback), και για όλες τις αγορές σου δίνει επιστροφή χωρίς σούξου-μούξου, και απλούστερο και πιο φιλικό interface έχει... Λυπάμαι Εθνική..

Όπως και ο φίλος παραπάνω, δεν είχα ποτέ πρόβλημα να εξαργυρώσω πόντους Go4More σε συνεργάτες, αν και τη χρησιμοποιώ μόνο σε Shell (2%) και Σκλαβενίτη (1%), αφού αλλού χρησιμοποιώ την payzy.

Σε κάθε περίπτωση, όταν έρθει η ώρα της πληρωμής (π.χ. στο ταμείο του Σκλαβενίτη), τους ενημερώνω ότι θέλω να κάνω εξαργύρωση πόντων, οπότε βλέπουν τους πόντους και προχωράνε. Από μόνοι τους ίσως λόγω βιασύνης (θέλει χρόνο) δεν ασχολούνται με τη διαδικασία.

Tip: Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό επιστροφής Go4More (π.χ. Shell 2% και άλλα πρατήρια το ίδιο), τόσο λιγότερο συμφέρει η εξαργύρωση πόντων εκεί. Εγώ π.χ. μαζεύω από Shell ή από άλλες προσφορές (π.χ. Avin 6% κατά περιόδους) και εξαργυρώνω μόνο στον Σκλαβενίτη.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι

αλλα στην φουκαριαρα την μανα μου εδωσαν dual καρτα οταν αλλαξαν την παλια.

πηρα τηλεφωνο και διαμαρτυρηθηκα γιατι τραβαγαν 0.5 ευρω τον μηνα για την καρτα

μου ειπαν να την ακυρωσω μεσω ebaking και να βγαλω μια απλη

ετσι και εγινε

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, nikiforos_ said:

Σου βγάζει το e-banking επιλογή για απλή?

στο ebaking του κινητου δεν εβγαζε τοτε και δεν βγαζει και τωρα

στο ebanking απο υπολογιστη εβγαζε τοτε, τωρα ομως δεν μπορω να δω καθοτι ειμαι στο γραφειο. Θα το τσεκαρω το βραδυ και θα σας πω

Από όσο γνωρίζω εγώ, η έκδοση απλής κάρτας γίνεται μόνο μέσω καταστήματος και μόνο αν ο πελάτης έχει δάνειο. Αλλιώς όλοι Dual

21 ώρες πριν, HEO said:

στο ebaking του κινητου δεν εβγαζε τοτε και δεν βγαζει και τωρα

στο ebanking απο υπολογιστη εβγαζε τοτε, τωρα ομως δεν μπορω να δω καθοτι ειμαι στο γραφειο. Θα το τσεκαρω το βραδυ και θα σας πω

e-banking είναι όταν μπαίνεις από browser (ακόμη και από τον browser του κινητού)

ενώ όταν μπαίνεις από την εφαρμογή (application) που είναι φτιαγμένη για για φορητές συσκευές, τότε το ορθό είναι m-banking (ή mobile banking ή mobile app)

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

δεν την βγαζει πλεον στον υπολογιστη,

προφανως ειναι αυτο που λεει ο φιλος

μας πανε στα 6 ευρω τον χρονο εξοδα καρτας

Εχω χρεωστικη καρτα/ΑΤΜ, αλλα θα ηθελα να χειριζομαι τα χρηματα απο αλλο τραπεζικο λογαριασμο μου.

Γνωριζει κανεις, αν υπαρχει στις επιλογες του ΑΤΜ, η δυνατοτητα, να ορισω οποιαδηποτε χρηματα μπαινουν εντος του λογαριασμου, να προωθουνται αυτοματα σε αλλο λογαριασμο; Γινεται κατι τετοιο;

Κατι σαν 'αυτοματη παγια εντολη', αλλα για μεταφορα χρηματων σε αλλο λογαριασμο.

Μπορείς μέσω του Internet Banking σου να ορίσεις κάθε τάδε του μήνα να πηγαίνει ένα ποσό χ από τον έναν λογαριασμό στον άλλο. Δεν υπάρχει επιλογή να πηγαίνει όλο το ποσό του λογαριασμού (αν κάθε μήνα είναι διαφορετικό). Αν μου πεις και την τράπεζα σου, μπορώ να σε βοηθήσω με το πώς γίνεται 🙂. Από ΑΤΜ μόνο μεταξύ των λογαριασμών που είναι συνδεδεμένοι στην κάρτα μπορείς, και αυτό χειροκίνητα (όχι κάθε μήνα δηλαδή αυτόματα) 

Edited by paanos

Εχει βγαλει κανεις την Aegean Debit Visa να μου πει οτι οντως ισχυει το παρακατω στο δωρο καλοσορισματος (ποντοι αναβαθμισης & εξαργυρωσης); 
image.thumb.png.2020519c13efff85377a6b7217b0abf2.png
Θελω να την βγαλω μονο και μονο για να αναβαθμιστω στην Aegean.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

1 hour ago, stathis123 said:

Εχει βγαλει κανεις την Aegean Debit Visa να μου πει οτι οντως ισχυει το παρακατω στο δωρο καλοσορισματος (ποντοι αναβαθμισης & εξαργυρωσης); 
image.thumb.png.2020519c13efff85377a6b7217b0abf2.png
Θελω να την βγαλω μονο και μονο για να αναβαθμιστω στην Aegean.

Έχει τσιμπημένη συνδρομή αλλά ναι ισχύει κανονικά δηλώνεις τον αριθμό miles and bonus κατά την αίτηση.

41 minutes ago, testatos said:

Έχει τσιμπημένη συνδρομή αλλά ναι ισχύει κανονικά δηλώνεις τον αριθμό miles and bonus κατά την αίτηση.

μπρος στην αναβαθμιση τι ειναι 20 ευρω 😅
αν και θα περιμενω μπας και βγαλει καμια προσφορα οπως παλιοτερα.
Ευχαριστω.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Θα αργήσει θεωρώ, είχε τον Ιούλιο προσφορά που έδινε 1+1 εισιτήριο και τη συνδρομή με 12€ όλο τον Μάιο και τον Ιούνιο. 

Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο κάθε χρόνο είτε την χρησιμοποιώ ως πιστωτική είτε μόνο ως χρεωστική θα με κρατανε 6 ευρώ.;

https://techmaniacs.gr/6-eyro-chreosi-kathe-chrono-gia-chreostiki-stin-ethniki-gia-oloys/

Σωστά, 6€ για την χρεωστική και αν έχεις ενεργή πιστωτική τότε 6€ και για την πιστωτική (σύνολο 12€ αν έχεις ενεργή πιστωτική δηλαδή).

Και η Alpha Bank χρεώνει τις κάρτες της που συμμετέχουν στο Bonus με ετήσια συνδρομή. Δεν είναι πρώτη η Εθνική που το κάνει αυτό.

11 ώρες πριν, paanos said:

Σωστά, 6€ για την χρεωστική και αν έχεις ενεργή πιστωτική τότε 6€ και για την πιστωτική (σύνολο 12€ αν έχεις ενεργή πιστωτική δηλαδή).

αν εγγραφω στα συνδρομητικα προγραμματα της εθνικης υπαρχει περιπτωση να γλυτωσω αν καταλαβα καλα;

1 ώρα πριν, Hliasat said:

αν εγγραφω στα συνδρομητικα προγραμματα της εθνικης υπαρχει περιπτωση να γλυτωσω αν καταλαβα καλα;

Αν θα κάνεις λογαριασμό προνομίων, δεν γλειτώνεις τα 6€ για την εκάστοτε λειτουργία της κάρτας. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

13 ώρες πριν, Hliasat said:

Αν κάνεις λογαριασμό μισθοδοτικό Value με 2€ τον μήνα, που προϋποθέτει να έχεις και μισθοδοσία, τότε η συνδρομή της πιστωτικής είναι δωρεάν. Της χρεωστικής όχι 

Ξεκινησε η snappi σημερα με 3% ετησιο επιτοκιο εως 1000 ευρω και με δωρεαν τραπεζικες χρεωσεις στα εμβασματα.
απο εκει και περα δεν εχει κατι ιδιαιτερο

My Mobile Phone History:
spacer.png