makap Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 12 minutes ago, ilka71 said: σε ανήλικο 17 ετών πως περναμε την ταυτότητά του στην εφαρμογή gov.gr ;;αφού δεν έχουν κωδικούς taxisnet Και σε μωρά βγαίνει ΑΦΜ με συναίνεση των γονέων. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 3 minutes ago, alfeios said: βγάζει άνετα κωδικούς στα 17 πρέπει να έχει εισόδημα για να βγάλει κωδικούς ; 1 minute ago, makap said: Και σε μωρά βγαίνει ΑΦΜ με συναίνεση των γονέων. αφμ έχει άλλο ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 10 minutes ago, ilka71 said: πρέπει να έχει εισόδημα για να βγάλει κωδικούς ; Οχι 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 (edited) Έχετε κατά νου ότι ανήλικα μόνο το kids wallet app χρησιμοποιούν, με τους κωδικούς taxis των γονέων. Το κανονικό θέλει εμεπ, που μόνο ενήλικες μπορούν να εγγραφούν Edited December 14, 2025 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 On 10/12/2025 at 7:24 ΜΜ, leo06 said: Έκανα μια αγορά από SHOPFLIX και εξόφληση με δόσεις, ενώ έχει χρεωθεί κανονικά η πρώτη δόση έχει δεσμευτεί και ολόκληρο το ποσό στη κάρτα. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Σε προηγούμενες δόσεις ποτέ δεν δεσμεύτηκε όλο το ποσό Σε πόσες δόσεις; Δύο (2) ή παραπάνω; On 11/12/2025 at 9:19 ΠΜ, leo06 said: Alpha Η Εθνική και η Πειραιώς δέσμευαν όλο το ποσό των άτοκων δόσεων και είχαν ένα μόνο όριο, ανεξαρτήτως αν επρόκειτω για συναλλαγή εφάπαξ ή σε δόσεις. Πιο πιθανό μου φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση να έχει γίνει λάθος αίτημα από το e-POS του εμπόρου, να δέσμευσε ποσό σαν συναλλαγή εφάπαξ. Στα πεδία "συνολικό ποσό δόσεων" και "δοσεις επόμενου λογαριασμού" στα γράφει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomos Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 3 minutes ago, GraveDigger said: Σε πόσες δόσεις; Δύο (2) ή παραπάνω; Η Εθνική και η Πειραιώς δέσμευαν όλο το ποσό των άτοκων δόσεων και είχαν ένα μόνο όριο, ανεξαρτήτως αν επρόκειτω για συναλλαγή εφάπαξ ή σε δόσεις. Πιο πιθανό μου φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση να έχει γίνει λάθος αίτημα από το e-POS του εμπόρου, να δέσμευσε ποσό σαν συναλλαγή εφάπαξ. Στα πεδία "συνολικό ποσό δόσεων" και "δοσεις επόμενου λογαριασμού" στα γράφει σωστά; Έχει αλλάξει η διαδικασία .Πχ ακόμα και με κάρτες Eurobank ,πλέον ,αναλόγως τον εκκαθαριστή πληρωμών (πχ viva) δεσμεύεται όλο το ποσό ,και μετά από κάμποσες μέρες, σου επιστρέφεται ,μείον της πρώτης δόσης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 1 minute ago, oikonomos said: Έχει αλλάξει η διαδικασία .Πχ ακόμα και με κάρτες Eurobank ,πλέον ,αναλόγως τον εκκαθαριστή πληρωμών (πχ viva) δεσμεύεται όλο το ποσό ,και μετά από κάμποσες μέρες, σου επιστρέφεται ,μείον της πρώτης δόσης . Άρα δεν έχει αλλάξει η διαδικασία. Είναι πως κάποιοι acquirers δεν κάνουν σωστά το αίτημα έγκρισης και περνάνε κενό το πεδίο δόσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμη κι αν δεν είχες υπόλοιπο για αγορές με δόσεις, η συναλλαγή θα πέρναγε αν ολοκληρώνονταν επιτυχώς ο έλεγχος για συναλλαγή εφάπαξ, που γίνεται ούτως η άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomos Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 1 minute ago, GraveDigger said: Άρα δεν έχει αλλάξει η διαδικασία. Είναι πως κάποιοι acquirers δεν κάνουν σωστά το αίτημα έγκρισης και περνάνε κενό το πεδίο δόσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμη κι αν δεν είχες υπόλοιπο για αγορές με δόσεις, η συναλλαγή θα πέρναγε αν ολοκληρώνονταν επιτυχώς ο έλεγχος για συναλλαγή εφάπαξ, που γίνεται ούτως η άλλως. Ναι οκ ευχαριστούμε για την επεξήγηση ,αλλά το αποτέλεσμα για εμάς τους καταναλωτές ,μας νοιάζει.Η διαδικασία ,για εμάς τους καταναλωτές, έχει αλλάξει.Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η πίστωση μας ,τόσα χρόνια ,άλλαξε προς το χειρότερο .Σωστα αυτά που λες ,αλλά δεν είμαστε σε αυτήν την πλευρά εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, GraveDigger said: Σε πόσες δόσεις; Δύο (2) ή παραπάνω; Η Εθνική και η Πειραιώς δέσμευαν όλο το ποσό των άτοκων δόσεων και είχαν ένα μόνο όριο, ανεξαρτήτως αν επρόκειτω για συναλλαγή εφάπαξ ή σε δόσεις. Πιο πιθανό μου φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση να έχει γίνει λάθος αίτημα από το e-POS του εμπόρου, να δέσμευσε ποσό σαν συναλλαγή εφάπαξ. Στα πεδία "συνολικό ποσό δόσεων" και "δοσεις επόμενου λογαριασμού" στα γράφει σωστά; 12 Public, Skroutz και Κωτσόβολος σε προηγούμενες δόσεις δεν δέσμευσαν όλο το ποσό. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες στη χρέωση της πρώτης δόσης αναφέρει ότι είναι η πρώτη από 12 Edited December 15, 2025 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomos Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Στο ονλάιν τουλάχιστον ,το public χρεώνει όλο το ποσό σε πρόσφατη αγορά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 15 ώρες πριν, oikonomos said: Στο ονλάιν τουλάχιστον ,το public χρεώνει όλο το ποσό σε πρόσφατη αγορά μου 5/4/2025 η τελευταία και δεν το χρέωσε ολόκληρο, μόνο την πρώτη δόση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 (edited) έστειλα χρήματα 40 μια φορά και αμέσως άλλα 120 σε μια εταιρεία σχετικά με το επάγγελμα μου για συνδρομή .στο τελευταίο βήμα σε περιβάλλον της αλφα NEXI είχε και iris.(που όμως μετά μου είπαν από την εταιρεία ότι δεν έχουν φτιάξει να δέχονται!) . προχώρησε η πληρωμή,ήρθαν τα επιβεβαιωτικα email από την εθνική αλλά η εταιρεία δεν έλαβε τα χρήματα μου είπαν.πήρα την εθνική και μου είπαν θα επιστραφούν τα χρήματα.ελπίζω να γίνεται έτσι Edited December 16, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 23 ώρες πριν, leo06 said: 12 Public, Skroutz και Κωτσόβολος σε προηγούμενες δόσεις δεν δέσμευσαν όλο το ποσό. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες στη χρέωση της πρώτης δόσης αναφέρει ότι είναι η πρώτη από 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 5 ώρες πριν, GraveDigger said: Εκεί σωστά τα έχει. Απο 5/12 ακόμη δεσμευμένο φαίνεται το ποσό και φυσικά έχει αφαιρεθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Είχα αντίστοιχο θέμα. Με την πρώτη δόση (2 μέρες πριν την έκδοση λογαριασμού), πιστώθηκε το ποσό και χρεώθηκε μόνο η δόση. Σαν αιτιολογία έχει και την ένδειξη δοση 1/4 πχ, που η αρχική χρέωση δεν είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Καλημέρα! Μιας που στην ΕΤΕ τρέχει προωθητικές ενέργειες με πίστωση πόντων 15-20% της αξίας σε Go4more με πιστωτική, πιστώνονται κανονικά με την αγορά από φυσικά καταστήματα (που συμμετέχουν στο πρόγραμμα); Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Ναι, με φυσική κάρτα στα POS NBG ή Viva 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Έβγαλε η eurobank τον αντίπαλο της revolut; Travellers prepaid 1 5 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) Πες μου ενα λογο να το βγαλεις σε prepaid και οχι στις πιστωτικες σου να διαφοροποιηθεις; Δεν καταλαβαινω μερικες φορες τετοιες αποφασεις, ισως επειδη δεν ειμαι στην αγορα αχχαχαχα Edited December 22, 2025 by stathis123 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 42 minutes ago, stathis123 said: Πες μου ενα λογο να το βγαλεις σε prepaid και οχι στις πιστωτικες σου να διαφοροποιηθεις; Μηδενική προμήθεια έχει και η Black της Εθνικής. Αυτοί όμως τώρα πάνε να ανταγωνιστούν snappi / Revolut, όχι να σκεφτουν ορθολογικά χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ πάγια εντολής πληρωμής οργανισμού από πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας μέσα από το web ibank; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 20 ώρες πριν, geodimis said: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ πάγια εντολής πληρωμής οργανισμού από πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας μέσα από το web ibank; Από πιστωτική δε μπορείς μέσω Internet Banking, μόνο με τηλέφωνο ή από κατάστημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 20 ώρες πριν, geodimis said: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ πάγια εντολής πληρωμής οργανισμού από πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας μέσα από το web ibank; Μόνο η eurobank δίνει τη δυνατότητα αυτή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλημέρα , καλή χρονιά Δεν ειχα κανενα σκοπο να γκρινιαξω την πρωτη μερα του χρονου αλλα με αναγκαζει η Eurobank Ειμαι πελατης της 15 χρονια και εχω εκει τη Μισθοδοσια μου και πιστωτική κάρτα Κανω τακτικα τις επικαιροποιησεις στοιχειων, τα τελευταια χρονια μεσω gov.gr Φυσικα και ειναι επικαιροποιημενα τα στοιχεια μου προσφατα Απο χθες μου εμφανιζει μηνυμα στην εφαρμογη στο κινητο οτι πρεπει να επικαιροποιησω τα οικονομικα μου στοιχεια, ετησιες αποδοχες. Κανω συνδεση στο gov,gr κανω επικαιροποιηση και μου πεταει μηνυνα οτι για να ενημερωσω ,,,,,,, το ΑΦΜ !!! πρεπει να κλεισω ραντεβου και να επισκεφτω καταστημα !!! Ενα ΑΦΜ που το εχει τόσα χρονια !!! Αν ειναι δυνατόν ..... Να χασω ενα μεροκαματο για να επισκεφτω καταστημα να τους δωσω το ΑΦΜ μου !!! Ενα ΑΦΜ που το εχουν 15 χρόνια !!! Ειναι σοβαροί; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Αν και είχα χρόνο μέχρι το Μάρτη για να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου, το έκανα τώρα, πέρασε από τα δικά μου σ' εκείνα της συζύγου, τα ολοκλήρωσε και στο τέλος έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα για το δικό μου ΑΦΜ!!! Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts