Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Και με την ενεργοποίηση του πιστωτικού ορίου παίρνεις 5€ σε πόντους με την πρώτη συναλλαγή. Αρα ουσιαστικά για τον πρώτο χρόνο σου κάνει ήδη δώρο τη συνδρομή της χρεωστικής (η πιστωτική δεν έχει συνδρομή τον πρώτο χρόνο)

9 ώρες πριν, paanos said:

Και με την ενεργοποίηση του πιστωτικού ορίου παίρνεις 5€ σε πόντους με την πρώτη συναλλαγή. Αρα ουσιαστικά για τον πρώτο χρόνο σου κάνει ήδη δώρο τη συνδρομή της χρεωστικής (η πιστωτική δεν έχει συνδρομή τον πρώτο χρόνο)

Εντωμεταξύ δεν ήξερα πως ο πρώτος χρόνος είναι δωρεάν. Στη σελίδα δεν γράφει τίποτα για αυτό, έπρεπε να βρω το τιμολογιακό κατάλογο για να το ανακαλύψω 😅. Ενώ για τις άλλες κάρτες, το λέει κανονικά. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

On 8/2/2026 at 11:31 ΠΜ, paanos said:

Οι ανανεώσεις wallets και κινητής τηλεφωνίας δεν ανήκουν στις συναλλαγές που επιτρέπεται να κάνεις

Είναι βλακεία διότι σε giffgaff πέρασε κανονικά και ενεργοποίησα σιμ Ηνωμένου Βασιλείου με αναγκάζουν να πάρω κάρτα 15.5€ από περίπτερο 

Vodafone The only scam company you can trust 

10 minutes ago, Dimitris_15 said:

Είναι βλακεία διότι σε giffgaff πέρασε κανονικά και ενεργοποίησα σιμ Ηνωμένου Βασιλείου με αναγκάζουν να πάρω κάρτα 15.5€ από περίπτερο 

Ή απλώς ζητάς από τους γονείς σου να ολοκληρώσουν την συναλλαγή εκείνοι. 

On 8/2/2026 at 2:12 ΜΜ, paanos said:

Στην λήξη της θα λάβεις Dual με ανενεργό πιστωτικό. Αν θέλεις, ακύρωσε την πριν τον 06/26 και βγάλε απλή χρεωστική, αλλά με διάρκεια 2 χρόνια και χωρίς πόντους όπως είπαμε παραπάνω. 

πώς θα γίνει αυτό;μέσα απο το ebanking έχει επιλογή για έκδοση απλής χρεωστικής;

1 hour ago, Hliasat said:

πώς θα γίνει αυτό;μέσα απο το ebanking έχει επιλογή για έκδοση απλής χρεωστικής;

Ναι, στην απόκτηση νέας κάρτας. Όχι από την εφαρμογή, από το site 

Συμφέρει πλέον η χρήση της Yes πιστωτικής από την Eurobank? Έκανα αίτηση online και μου εγκρίνανε αλλά 30 ευρώ συνδρομή πονάει

Μένω Θεσσαλονίκη και πηγαίνω συχνά στο εμπορικό αλλά δεν κάνω τόσες αγορές από τα καταστήματα ρούχων κτλπ..😛

Edited by testatos

36 minutes ago, testatos said:

Συμφέρει πλέον η χρήση της Yes πιστωτικής από την Eurobank? Έκανα αίτηση online και μου εγκρίνανε αλλά 30 ευρώ συνδρομή πονάει

Μένω Θεσσαλονίκη και πηγαίνω συχνά στο εμπορικό αλλά δεν κάνω τόσες αγορές από τα καταστήματα ρούχων κτλπ..😛

Με το 1% σχεδόν παντού, βγάζεις άνετα την συνδρομή  .Ιδιως το 6 % αν ψωνίζεις από τα συνεργαζόμενα ,δεν το δίνει καμία άλλη κάρτα σε μόνιμη βάση όλο τον χρόνο  .Εξαργυρωση και σε συνεργαζόμενη εκο για βενζίνη πολύ βολική επίσης .

πήγα πρώτη φορά να δοκιμάσω σε ΑΤΜ εθνικής να μπω με το κινητό μέσω google pay αλλά μου έβγαλε μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. κατάθεση δεν γίνεται; 

21 ώρες πριν, oikonomos said:

Με το 1% σχεδόν παντού, βγάζεις άνετα την συνδρομή  .Ιδιως το 6 % αν ψωνίζεις από τα συνεργαζόμενα ,δεν το δίνει καμία άλλη κάρτα σε μόνιμη βάση όλο τον χρόνο  .Εξαργυρωση και σε συνεργαζόμενη εκο για βενζίνη πολύ βολική επίσης .

παρομοιο με την δικη μου energy (1%/3%), θεωρω και εγω οτι δεν ειναι τραγικο το ποσο, βγαινει ανετα με τα cashback

1 ώρα πριν, ilka71 said:

πήγα πρώτη φορά να δοκιμάσω σε ΑΤΜ εθνικής να μπω με το κινητό μέσω google pay αλλά μου έβγαλε μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. κατάθεση δεν γίνεται; 

Όχι. Σε καμία τράπεζα δεν σε αφήνει, εκτός αν ακουμπήσεις τη φυσική κάρτα στον αναγνώστη.

22 ώρες πριν, oikonomos said:

1 ώρα πριν, GaleaNatur said:

παρομοιο με την δικη μου energy (1%/3%), θεωρω και εγω οτι δεν ειναι τραγικο το ποσο, βγαινει ανετα με τα cashback

όταν έχεις όμως 1% στην payzy σε όλες της αγορές και 3% στην AVIN με πειραιώς (cashback πάλι) είναι να το σκέφτομαι λίγο..

On 10/2/2026 at 11:32 ΠΜ, testatos said:

Αν κάποιος θέλει μια κάρτα για όλα, να μην ασχολείται να πληρώνει με διαφορετικές ανάλογα το μαγαζί, τότε αξίζει. Αν δεν, τότε δεν αξιζει. Γιατι ακριβώς εχεις 1% στην payzy χωρίς συνδρομή και με μια δωρεάν πιστωτική της Πειραιώς εχεις καλά cashbacks. Συν οτι η YES δε βγαζει ποτέ promo, γιατι ειναι εκτος των βασικών προγραμμάτων loyalty. Οπότε ενώ με άλλες κάρτες μπορεις να εκμεταλλεύεσαι promos τύπου 20% στο Πλαισιο, 15% στην ΙΚΕΑ κλπ, με τη YES είσαι στο 1% καρφωμένος

6 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Όχι. Σε καμία τράπεζα δεν σε αφήνει, εκτός αν ακουμπήσεις τη φυσική κάρτα στον αναγνώστη.

Και εγώ που το είχα δοκιμάσει στην Alpha παλιότερα δεν με άφηνε, ξέρουμε όμως το γιατί και τη λογική πίσω από αυτό;

6 ώρες πριν, AnDas said:

Και εγώ που το είχα δοκιμάσει στην Alpha παλιότερα δεν με άφηνε, ξέρουμε όμως το γιατί και τη λογική πίσω από αυτό;

Δεν έχω ιδέα. 

6 ώρες πριν, AnDas said:

Λόγω ότι το Google -apple pay Στέλνει στο ΑΤΜ στοιχεία μιας εικονικής κάρτας και όχι της ίδιας της φυσικής.

47 minutes ago, testatos said:

Λόγω ότι το Google -apple pay Στέλνει στο ΑΤΜ στοιχεία μιας εικονικής κάρτας και όχι της ίδιας της φυσικής.

Θεωρητικά υπάρχει τρόπος, στην Κύπρο πχ το έχουν καταφέρει 😛

On 11/2/2026 at 10:05 ΠΜ, zurabi_97 said:

Σε Eurobank έχω κάνει ανάληψη μέσω Apple Pay πάντως

12 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said:

Σε Eurobank έχω κάνει ανάληψη μέσω Apple Pay πάντως

Μιλάμε για κατάθεση. Για ανάληψη ξέρω ότι μπορείς να κάνεις, εξάλλου, το δίνει σαν επιλογή.

Μιας που έχω πιστωτική στην ΕΤΕ από Δεκέμβρη του 2025, με όριο 500€, σε πόσο διάστημα μπορώ να κάνω αίτηση για αύξηση του ορίου; Πχ στα 600€ (στα 700€ παίζει να φάω άκυρο). 

Έχω πρόβλημα με το Google wallet δεν μπορώ να προσθέσω την πιστωτική από Eurobank για ανέπαφες συναλλαγές πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών το βλέπουν το πρόβλημα έχει ανοιχτεί case αλλά εδώ και μια βδομάδα τίποτα 

υπογραφή εκτός ορίων

12 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Μιας που έχω πιστωτική στην ΕΤΕ από Δεκέμβρη του 2025, με όριο 500€, σε πόσο διάστημα μπορώ να κάνω αίτηση για αύξηση του ορίου; Πχ στα 600€ (στα 700€ παίζει να φάω άκυρο). 

Δεν έχει κάποιο χρονικό οριο. Ανάλογα με την πιστοληπτική σου πάει, και το εκκαθαριστικό σου. 

Αν έχεις εκκαθαριστικό κάπου στις 10 χιλιάδες, χρησιμοποίησε την κάρτα για ένα 3μηνο ακόμα χωρίς να αφήνεις καθόλου υπόλοιπο για τοκισμό και κάνε αίτηση για 1000€.

3 ώρες πριν, paanos said:

Δεν έχει κάποιο χρονικό οριο. Ανάλογα με την πιστοληπτική σου πάει, και το εκκαθαριστικό σου. 

Αν έχεις εκκαθαριστικό κάπου στις 10 χιλιάδες, χρησιμοποίησε την κάρτα για ένα 3μηνο ακόμα χωρίς να αφήνεις καθόλου υπόλοιπο για τοκισμό και κάνε αίτηση για 1000€.

Εχει στην εθνική .Πρέπει  να έχουν περάσει 6 μήνες ,από την έκδοση ή την  τυχόν αύξηση .Στις άλλες ισχύει χωρίς χρονικό όπως λέει ο φίλος 

54 minutes ago, oikonomos said:

Πρέπει  να έχουν περάσει 6 μήνες ,από την έκδοση ή την  τυχόν αύξηση

Όχι στην dual 

5 ώρες πριν, paanos said:

Δεν φτάνει τα 10Κ, αλλά είναι κάπου κοντά.