Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

6ψηφιο εννοούμε OTP/Δαχτυλικο κλπ. Στην Εθνική πάνω από 50€ ζητάει. Σε Alpha κανονικά στέλνω 500€, με Face ID. 

Έχει δικαίωμα μια τράπεζα να αρνηθεί αντιλογισμο συνδρομής πιστωτικής εφόσον αυτή ακυρωθεί;

Δηλαδή, χρεώνεται η συνδρομή για το επόμενο 12μηνο, κλείνεις την κάρτα και ζητάς αντιλογισμο συνδρομής. Υπάρχει ενδεχόμενο άρνησης;

6 ώρες πριν, paanos said:

6ψηφιο εννοούμε OTP/Δαχτυλικο κλπ. Στην Εθνική πάνω από 50€ ζητάει. Σε Alpha κανονικά στέλνω 500€, με Face ID. 

σε εμένα ΔΕΝ στέλνει απλη μεταφορά πάνω από 300 έχω και πιν και δακτυλικο και face id! μόνο στην αλφα! face id δεν έχει η άλφα για είσοδο 

Edited by ilka71

3 ώρες πριν, ilka71 said:

δακτυλικο και face id

Το ξεκλείδωμα προσώπου με κάμερα δεν θεωρείται βιομετρικό, καλώς δεν το υποστηρίζει. 

1 minute ago, paanos said:

Το ξεκλείδωμα προσώπου με κάμερα δεν θεωρείται βιομετρικό, καλώς δεν το υποστηρίζει. 

οκ αυτό δεν αναιρεί ότι εμένα δεν στέλνει πάνω από 300! ούτε με πιν ούτε με δακτυλικο 

2 minutes ago, ilka71 said:

οκ αυτό δεν αναιρεί ότι εμένα δεν στέλνει πάνω από 300! ούτε με πιν ούτε με δακτυλικο 

Ρυθμίσεις > push notifications > είναι ενεργό το καμπανάκι στη συσκευή σου; Πρεπει να έχεις συσκευή με λήψη 2FA My Alpha Code για να μπορείς να κάνεις πανω από 300€. 

35 minutes ago, paanos said:

Ρυθμίσεις > push notifications > είναι ενεργό το καμπανάκι στη συσκευή σου; Πρεπει να έχεις συσκευή με λήψη 2FA My Alpha Code για να μπορείς να κάνεις πανω από 300€. 

s24 ultra έχω. δεν καταλαβαίνω τι λες... 

53 minutes ago, ilka71 said:

Τα όρια συναλλαγών μηπωςειναι μεχρι 300€ και πρέπει να τα ανεβάσεις 

6 ώρες πριν, nikos_kallithea said:

Τα όρια συναλλαγών μηπωςειναι μεχρι 300€ και πρέπει να τα ανεβάσεις 

το όριο ΠΛΗΡΩΜΏΝ λέει 300 και είναι κλειδωμένο δεν με αφήνει να το αλλάξω. το όριο μεταφορών λέει 500 αλλά με αφήνει μέχρι 300.δεν το καταλαβαίνω

έτσι είναι σε εμένα

Screenshot_20251114_075556_myAlpha Mobile.jpg

Screenshot_20251114_075509_myAlpha Mobile.jpg

8 ώρες πριν, ilka71 said:

s24 ultra έχω. δεν καταλαβαίνω τι λες... 

σε λάθος σημείο σε έστειλα όντως. Προφίλ της εφαρμογής > συνδεδεμένες συσκευές. Δίπλα από το κινητό σου έχει καμπανάκι; 

Edited by paanos

4 minutes ago, paanos said:

σε λάθος σημείο σε έστειλα όντως. Προφίλ της εφαρμογής > συνδεδεμένες συσκευές. Δίπλα από το κινητό σου έχει καμπανάκι; 

ναι έχει

Screenshot_20251114_083335_myAlpha Mobile.jpg

Σβήσε το κινητό που έχει αναμονή σύνδεσης. Σβήσε και το δικό σου και ξεκίνα τη διαδικασία από την αρχή.

τα προσωπικά σου στοιχεία είναι επικαιροποιημένα όλα; Αν έχεις καιρό, κάνε τα ξανά μια μέσω gov (από την εφαρμογή της τράπεζας, στο μενού λέει στοιχεία) 

το ίδιο είχα πάθει όταν είχα ενεργό το iris σε άλλη τράπεζα (να λαμβάνω),

Στο μενού της Αλφα, ενεργοποίησε το iris και ως πίστωση (αν το έχεις σε άλλη τράπεζα) και θα φτιάξει....μετά το ξαναγυρνάς στην άλλη τράπεζα αν θες και θα παραμείνει το 500άρι

54 minutes ago, Nikos_s3 said:

Στο μενού της Αλφα, ενεργοποίησε το iris και ως πίστωση (αν το έχεις σε άλλη τράπεζα) και θα φτιάξει....μετά το ξαναγυρνάς στην άλλη τράπεζα αν θες και θα παραμείνει το 500άρι

Ναι αλλα εγώ θέλω να στείλω στον εαυτό μου σε άλλη τράπεζα χρήματα. άμα βάλω στην αλφα και πίστωση δεν γίνεται. έχω στην εθνική ενεργό το iris μου για πίστωση. στις άλλες τράπεζες δεν γίνεται αυτή η μλκια 

1 hour ago, Nikos_s3 said:

μπράβο αυτο ήταν! έβαλα πίστωσης στην αλφα προσωρινά, άλλαξα το όριο στα 500 και μετά έβαλα πίστωσης στην εθνική μου όπως το είχα, και τώρα όλα οκ έστειλα στον εαυτό μου 500 αντί για 300! 

αυτο με την ταυτοποιηση παραλαληπτη ειναι μεαγαλη βλακεια και χασιμο χρονου πρεπει κατι να γινει εχω προμηθευτη που τον πληρωνω πολυ συχνα ειναι χασιμο χρονου να γραφω το ΑΦΜ ολη την ωρα πρεπει με καποιο τρο να αποθηκευεται για καποιο διαστημα

υπογραφή εκτός ορίων

On 21/11/2025 at 10:42 ΜΜ, dimitris15 said:

αυτο με την ταυτοποιηση παραλαληπτη ειναι μεαγαλη βλακεια και χασιμο χρονου πρεπει κατι να γινει εχω προμηθευτη που τον πληρωνω πολυ συχνα ειναι χασιμο χρονου να γραφω το ΑΦΜ ολη την ωρα πρεπει με καποιο τρο να αποθηκευεται για καποιο διαστημα

Βάλε στις αποθηκευμένες σου συναλλαγές την συναλλαγή 

20 ώρες πριν, paanos said:

Βάλε στις αποθηκευμένες σου συναλλαγές την συναλλαγή 

Πειραιώς μου ζήτησε και για αποθηκευμένη συναλλαγή. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που την επανεκτέλεσα μετά την αλλαγή των κανόνων. 

27 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said:

Πειραιώς μου ζήτησε και για αποθηκευμένη συναλλαγή. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που την επανεκτέλεσα μετά την αλλαγή των κανόνων. 

Πιθανότατα χρειάζεται να την αποθηκεύσεις ξανά την συναλλαγή, γιατί φαντάζομαι πως οι προηγούμενες δεν έχουνε όλα τα πεδία

• 3 weeks later...

Έκανα μια αγορά από SHOPFLIX και εξόφληση με δόσεις, ενώ έχει χρεωθεί κανονικά η πρώτη δόση έχει δεσμευτεί και ολόκληρο το ποσό στη κάρτα. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Σε προηγούμενες δόσεις ποτέ δεν δεσμεύτηκε όλο το ποσό

Καλησπερα και εγω και ο αδερφος μου δεν νμπορουμε να βαλουμε στο google wallet τις πιστωτικες μας για ανεπαφες συναλλαγες στο τελευταιο βημα μετα την αποδοχη των ορων της τρπεζας βγαζει σφαλμα. την χρεωστικη την περασα κανονικα. εχει τυχει σε καποιον αλλο?

υπογραφή εκτός ορίων

9 minutes ago, ilka71 said:

σε ανήλικο 17 ετών πως περναμε την ταυτότητά του στην εφαρμογή gov.gr ;;αφού δεν έχουν κωδικούς taxisnet 

βγάζει άνετα κωδικούς στα 17

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;