paanos Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 6ψηφιο εννοούμε OTP/Δαχτυλικο κλπ. Στην Εθνική πάνω από 50€ ζητάει. Σε Alpha κανονικά στέλνω 500€, με Face ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Έχει δικαίωμα μια τράπεζα να αρνηθεί αντιλογισμο συνδρομής πιστωτικής εφόσον αυτή ακυρωθεί; Δηλαδή, χρεώνεται η συνδρομή για το επόμενο 12μηνο, κλείνεις την κάρτα και ζητάς αντιλογισμο συνδρομής. Υπάρχει ενδεχόμενο άρνησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Ναι. Αφού στους όρους αναφέρει ότι προπληρώνεις τη συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 6 ώρες πριν, paanos said: 6ψηφιο εννοούμε OTP/Δαχτυλικο κλπ. Στην Εθνική πάνω από 50€ ζητάει. Σε Alpha κανονικά στέλνω 500€, με Face ID. σε εμένα ΔΕΝ στέλνει απλη μεταφορά πάνω από 300 έχω και πιν και δακτυλικο και face id! μόνο στην αλφα! face id δεν έχει η άλφα για είσοδο Edited November 13, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 3 ώρες πριν, ilka71 said: δακτυλικο και face id Το ξεκλείδωμα προσώπου με κάμερα δεν θεωρείται βιομετρικό, καλώς δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 1 minute ago, paanos said: Το ξεκλείδωμα προσώπου με κάμερα δεν θεωρείται βιομετρικό, καλώς δεν το υποστηρίζει. οκ αυτό δεν αναιρεί ότι εμένα δεν στέλνει πάνω από 300! ούτε με πιν ούτε με δακτυλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 minutes ago, ilka71 said: οκ αυτό δεν αναιρεί ότι εμένα δεν στέλνει πάνω από 300! ούτε με πιν ούτε με δακτυλικο Ρυθμίσεις > push notifications > είναι ενεργό το καμπανάκι στη συσκευή σου; Πρεπει να έχεις συσκευή με λήψη 2FA My Alpha Code για να μπορείς να κάνεις πανω από 300€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 35 minutes ago, paanos said: Ρυθμίσεις > push notifications > είναι ενεργό το καμπανάκι στη συσκευή σου; Πρεπει να έχεις συσκευή με λήψη 2FA My Alpha Code για να μπορείς να κάνεις πανω από 300€. s24 ultra έχω. δεν καταλαβαίνω τι λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 53 minutes ago, ilka71 said: οκ αυτό δεν αναιρεί ότι εμένα δεν στέλνει πάνω από 300! ούτε με πιν ούτε με δακτυλικο Τα όρια συναλλαγών μηπωςειναι μεχρι 300€ και πρέπει να τα ανεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 6 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Τα όρια συναλλαγών μηπωςειναι μεχρι 300€ και πρέπει να τα ανεβάσεις το όριο ΠΛΗΡΩΜΏΝ λέει 300 και είναι κλειδωμένο δεν με αφήνει να το αλλάξω. το όριο μεταφορών λέει 500 αλλά με αφήνει μέχρι 300.δεν το καταλαβαίνω έτσι είναι σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, ilka71 said: s24 ultra έχω. δεν καταλαβαίνω τι λες... σε λάθος σημείο σε έστειλα όντως. Προφίλ της εφαρμογής > συνδεδεμένες συσκευές. Δίπλα από το κινητό σου έχει καμπανάκι; Edited November 14, 2025 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 4 minutes ago, paanos said: σε λάθος σημείο σε έστειλα όντως. Προφίλ της εφαρμογής > συνδεδεμένες συσκευές. Δίπλα από το κινητό σου έχει καμπανάκι; ναι έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Σβήσε το κινητό που έχει αναμονή σύνδεσης. Σβήσε και το δικό σου και ξεκίνα τη διαδικασία από την αρχή. τα προσωπικά σου στοιχεία είναι επικαιροποιημένα όλα; Αν έχεις καιρό, κάνε τα ξανά μια μέσω gov (από την εφαρμογή της τράπεζας, στο μενού λέει στοιχεία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 το ίδιο είχα πάθει όταν είχα ενεργό το iris σε άλλη τράπεζα (να λαμβάνω), Στο μενού της Αλφα, ενεργοποίησε το iris και ως πίστωση (αν το έχεις σε άλλη τράπεζα) και θα φτιάξει....μετά το ξαναγυρνάς στην άλλη τράπεζα αν θες και θα παραμείνει το 500άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 54 minutes ago, Nikos_s3 said: το ίδιο είχα πάθει όταν είχα ενεργό το iris σε άλλη τράπεζα (να λαμβάνω), Στο μενού της Αλφα, ενεργοποίησε το iris και ως πίστωση (αν το έχεις σε άλλη τράπεζα) και θα φτιάξει....μετά το ξαναγυρνάς στην άλλη τράπεζα αν θες και θα παραμείνει το 500άρι Ναι αλλα εγώ θέλω να στείλω στον εαυτό μου σε άλλη τράπεζα χρήματα. άμα βάλω στην αλφα και πίστωση δεν γίνεται. έχω στην εθνική ενεργό το iris μου για πίστωση. στις άλλες τράπεζες δεν γίνεται αυτή η μλκια 1 hour ago, Nikos_s3 said: το ίδιο είχα πάθει όταν είχα ενεργό το iris σε άλλη τράπεζα (να λαμβάνω), Στο μενού της Αλφα, ενεργοποίησε το iris και ως πίστωση (αν το έχεις σε άλλη τράπεζα) και θα φτιάξει....μετά το ξαναγυρνάς στην άλλη τράπεζα αν θες και θα παραμείνει το 500άρι μπράβο αυτο ήταν! έβαλα πίστωσης στην αλφα προσωρινά, άλλαξα το όριο στα 500 και μετά έβαλα πίστωσης στην εθνική μου όπως το είχα, και τώρα όλα οκ έστειλα στον εαυτό μου 500 αντί για 300! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 αυτο με την ταυτοποιηση παραλαληπτη ειναι μεαγαλη βλακεια και χασιμο χρονου πρεπει κατι να γινει εχω προμηθευτη που τον πληρωνω πολυ συχνα ειναι χασιμο χρονου να γραφω το ΑΦΜ ολη την ωρα πρεπει με καποιο τρο να αποθηκευεται για καποιο διαστημα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 On 21/11/2025 at 10:42 ΜΜ, dimitris15 said: αυτο με την ταυτοποιηση παραλαληπτη ειναι μεαγαλη βλακεια και χασιμο χρονου πρεπει κατι να γινει εχω προμηθευτη που τον πληρωνω πολυ συχνα ειναι χασιμο χρονου να γραφω το ΑΦΜ ολη την ωρα πρεπει με καποιο τρο να αποθηκευεται για καποιο διαστημα Βάλε στις αποθηκευμένες σου συναλλαγές την συναλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 20 ώρες πριν, paanos said: Βάλε στις αποθηκευμένες σου συναλλαγές την συναλλαγή Πειραιώς μου ζήτησε και για αποθηκευμένη συναλλαγή. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που την επανεκτέλεσα μετά την αλλαγή των κανόνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 27 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Πειραιώς μου ζήτησε και για αποθηκευμένη συναλλαγή. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που την επανεκτέλεσα μετά την αλλαγή των κανόνων. Πιθανότατα χρειάζεται να την αποθηκεύσεις ξανά την συναλλαγή, γιατί φαντάζομαι πως οι προηγούμενες δεν έχουνε όλα τα πεδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Έκανα μια αγορά από SHOPFLIX και εξόφληση με δόσεις, ενώ έχει χρεωθεί κανονικά η πρώτη δόση έχει δεσμευτεί και ολόκληρο το ποσό στη κάρτα. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Σε προηγούμενες δόσεις ποτέ δεν δεσμεύτηκε όλο το ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Σε ποια τράπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 10 ώρες πριν, paanos said: Σε ποια τράπεζα; Alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Καλησπερα και εγω και ο αδερφος μου δεν νμπορουμε να βαλουμε στο google wallet τις πιστωτικες μας για ανεπαφες συναλλαγες στο τελευταιο βημα μετα την αποδοχη των ορων της τρπεζας βγαζει σφαλμα. την χρεωστικη την περασα κανονικα. εχει τυχει σε καποιον αλλο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 σε ανήλικο 17 ετών πως περναμε την ταυτότητά του στην εφαρμογή gov.gr ;;αφού δεν έχουν κωδικούς taxisnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 9 minutes ago, ilka71 said: σε ανήλικο 17 ετών πως περναμε την ταυτότητά του στην εφαρμογή gov.gr ;;αφού δεν έχουν κωδικούς taxisnet βγάζει άνετα κωδικούς στα 17 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts