thodoris85 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Καλησπέρα, αποστολή από Πειραιώς με επιλογή "BEN - Επιθυμώ να επιβαρυνθεί ο δικαιούχος με τα έξοδα όλων των τραπεζών" προς revolut, θα έχει μηδενική χρέωση και για τα δυο μέρη; Edited November 27, 2022 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA. 1 Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 1 ώρα πριν, gvard said: Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA. Η τράπεζα, μάλλον εννοείς Πειραιώς, γιατί να με χρεώσει; Αναφέρω ότι θα βάλω BEN. Μάλλον η ερώτηση μου ταίριαζε καλύτερα σε άλλο θέμα, στο οποίο θα συνεχίζω εκεί καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Με το BEN αναφέρεις πως ο παραλήπτης θα χρεωθεί με όλα τα έξοδα των τραπεζών, οπότε συστημικά θα μάθει η Revolut πόσα είναι τα έξοδα της Πειραιώς και μαζί με τα δικά της έξοδα (μηδενικά καθώς η Revolut δεν χρεώνει) θα χρεώσει τον παραλήπτη. Με αυτό τον τρόπο η Πειραιώς μπορεί να αναζητήσει παραπάνω έξοδα (καθώς αυτά μεταφέρονται σε δεύτερο χρόνο πίσω στην Πειραιώς από την Revolut). Όπως και να έχει, μεταφορά προς Revolut σε Ευρώ δεν μπορεί να χρεωθεί με τίποτα άλλο εκτός από SHA, οπότε η Πειραιώς θα σου κρατήσει εκείνη το μερίδιο της και εσύ δεν θα χρεωθείς κάτι στην Revolut (η αφαίρεση των OUR/BEN γίνεται όταν επιλέξεις πως θα πληρώσεις σε Ευρώ). Edited November 27, 2022 by gvard 1 Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Μεταφορά χρημάτων μέσω iris από εθνική σε άλφα χρέωση 0.50 €Για ποσά από 52€ ....Όμορφα.... :(Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 58 minutes ago, HEO said: Μεταφορά χρημάτων μέσω iris από εθνική σε άλφα χρέωση 0.50 € Για ποσά από 52€ .... Όμορφα.... :( Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παρτα απο το ενα ατμ και κατέθεσε τα στο αλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 2 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Παρτα απο το ενα ατμ και κατέθεσε τα στο αλλο Στην alpha δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία να τα μεταφέρεις και με την revolut, 5€ είναι το όριο για εισερχόμενο έμβασμα με 3€ χρέωση! Περισσότερο ρεύμα θα κάψεις 🥹 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Καταρχήν να διορθώσω το ποσό από το οποίο χρεώνει είναι 50.01 ευρώ έως 50 ευρώ δεν χρεώνειΗ αδερφή μου πήγε να μου στείλει 52 ευρώ που μου χρωστάγε και βγήκε το φεσι του 0.50 ευρωΟπότε η μία λύση αυτή που λέει ο φίλος μετρητά κατάθεση σε ΑΤΜΗ άλλη μετάφορα 50 ευρώ κάθε μέρα; ....λολ... Γελοιοτητες με λίγα λογια....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 34 minutes ago, HEO said: Καταρχήν να διορθώσω το ποσό από το οποίο χρεώνει είναι 50.01 ευρώ έως 50 ευρώ δεν χρεώνει Η αδερφή μου πήγε να μου στείλει 52 ευρώ που μου χρωστάγε και βγήκε το φεσι του 0.50 ευρω Οπότε η μία λύση αυτή που λέει ο φίλος μετρητά κατάθεση σε ΑΤΜ Η άλλη μετάφορα 50 ευρώ κάθε μέρα; ....λολ... Γελοιοτητες με λίγα λογια.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 50€ κάθε συναλλαγή, όχι κάθε μέρα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Για μισό δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω 3 συναλλαγές την μια μέρα συνολικης αξίας 150 ευρώ;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 (edited) 1 hour ago, HEO said: Για μισό δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω 3 συναλλαγές την μια μέρα συνολικης αξίας 150 ευρώ;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Λέει κάπου ότι δεν μπορείς; Εως 500, έχω την εντύπωση ότι είναι... Μισό να ψάξω και επανέρχομαι. Επανήλθα "Το ημερήσιο όριο συναλλαγών είναι 500€." Απο την σελίδα του Δίας. https://www.dias.com.gr/el/gia-katanalotes/iris-ameses-metafores-hrimaton-se-filous/ Edited November 28, 2022 by andreasomageiras 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Ωραία θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω την παρέαSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Πράγματι δούλεψε Έστειλα 135 ευρώ σπάζοντας το ποσό σε 4 κινήσειςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση.. Αγόρασα το πακέτο "εξοφ-λυση" της τραπ Πειραιώς στις 28/11 με 10€ που δίνει και 5000 yellows τα οποία όμως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό μου.. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό... Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, thansof_7 said: Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση.. Αγόρασα το πακέτο "εξοφ-λυση" της τραπ Πειραιώς στις 28/11 με 10€ που δίνει και 5000 yellows τα οποία όμως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό μου.. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό... Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! Σύμφωνα με τους όρους (παρ. 4) της προωθητικής ενέργειας, τα 5.000 yellows θα αποδοθούν εντός 30 ημέρων από τη λήξη της προσφοράς (28/11/2022). Edited November 30, 2022 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 11 ώρες πριν, thansof_7 said: Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση.. Αγόρασα το πακέτο "εξοφ-λυση" της τραπ Πειραιώς στις 28/11 με 10€ που δίνει και 5000 yellows τα οποία όμως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό μου.. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό... Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! Χθες απο το πρωι -για αλλη μια φορα- ειχε θεμα η Πειραιως και τρεχανε... δεν επαιζε τιποτα. Μεχρι και bannerακι εβαλαν στο site τους. 🤣 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 14 ώρες πριν, thansof_7 said: Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! Έχει αλλάξει η πολιτική της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Πειραιώς, και πλέον μπορείς να μιλήσεις με agent μόνο Δε-Πα και εργάσιμες ώρες. Εγώ για κάτι απλό δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ το απόγευμα που είμαι σπίτι, οπότε δοκίμασα πρωί. Όλα στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και ειδικά χρημάτων.... 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Ένα νέο στοιχείο που ανακάλυψα χθες για τη νέα πιστωτική της ΕΤΕ. Πριν από 1,5 μήνα περίπου μπλοκαρίστηκε η πιστωτική που είχα επι χρόνια και έβγαλα νέα. Παρατήρησα ότι όποτε τη χρησιμοποιούσα ήθελε pin ακόμη και στις περιπτώσεις που το ποσό ήταν μικρότερο των 50€. Ρώτησα την εξυπηρέτηση και μετά από συνεννόηση είπε μια μπούρδα που δεν είχε αποτέλεσμα. Χθες που τη χρησιμοποίησα για 15€ περίπου ζήτησε πάλι pin, τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση και η κοπέλα απάντησε αμέσως ότι ζητάει pin όταν 1) έχει καιρό να χρησιμοποιηθεί και 2) έχει συμπληρωθεί το όριο των 150€. Ρώτησα ποιο είναι αυτό το όριο και με οδήγησε να το βρω στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ, οπότε σήμερα που έφτασε στα 130€ το επανέφερα στο 0, για να μην χρειαστεί pin πάλι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Είναι γνωστό αυτό. Σε όλες τις τράπεζες, υπάρχει ένα άθροισμα αγορών χωρίς pin το οποίο είναι 150€. Όταν συμπληρώσεις το ποσό ή κάνεις συναλλαγή πάνω από 50€ (ή το όριο που έχεις θέσει), η συναλλαγή ολοκληρώνεται με pin και το όριο μηδενίζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Στα πολλά χρόνια που χρησιμοποιώ πιστωτικές δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το όριο. Χθες ρώτησα την εξυπηρέτηση της ΕΤΕ αν αλλάζει το όριο και απάντησε αρνητικά. Μηδενίζει, βέβαια, όταν πληρώσεις με pin Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, makap said: Στα πολλά χρόνια που χρησιμοποιώ πιστωτικές δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το όριο. Χθες ρώτησα την εξυπηρέτηση της ΕΤΕ αν αλλάζει το όριο και απάντησε αρνητικά. Μηδενίζει, βέβαια, όταν πληρώσεις με pin Σε όλες τις Ελληνικές κάρτες υποτίθεται ότι συμβαίνει αυτό. Στις δικές μου το έχω επιβεβαιώσει πολλές φορές. Edited December 1, 2022 by minast typo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 6 minutes ago, minast said: Σε όλες τις Ελληνικές κάρτες υποτίθεται ότι συμβαίνει αυτό. Στις δικές μου το έχω επιβεβαιώσι πολλές φορές. και στην Revolut, και στην Curve το ιδιο 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 6 ώρες πριν, minast said: Σε όλες τις Ελληνικές κάρτες υποτίθεται ότι συμβαίνει αυτό. Στις δικές μου το έχω επιβεβαιώσει πολλές φορές. Με τις κάρτες της Alpha (Mastercard και Diners), που χρησιμοποιώ για τις περισσότερες συναλλαγές μου, δεν είχα ποτέ τέτοιo πρόβλημα. Άλλωστε, και στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει επιλογή για όριο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 40 minutes ago, makap said: Με τις κάρτες της Alpha (Mastercard και Diners), που χρησιμοποιώ για τις περισσότερες συναλλαγές μου, δεν είχα ποτέ τέτοιo πρόβλημα. Άλλωστε, και στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει επιλογή για όριο. Μα δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία (feature) των ανέπαφων συναλλαγών βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας. Εγώ το έχω συναντήσει σε Alpha Mastercard σίγουρα. Παραθέτω και από τη σελίδα της Πειραιώς, απλά επειδή αυτή βγήκε πρώτη στην αναζήτηση: https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/anepafes-sinallages Quote Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η πληκτρολόγηση του PIN στις συναλλαγές άνω των 50€, καθώς και στην 1η συναλλαγή μετά τη συμπλήρωση του σωρευτικού ποσού των 150€, σε συνεχόμενες ανέπαφες συναλλαγές χωρίς ΡΙΝ, βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας PSD2. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Γράφεις τα δικά σου και εγώ την πολυετή εμπειρία μου στην Alpha με 2 κάρτες της (Mastercard και Diners). Σταματώ εδώ γιατί δεν αξίζει η συνέχιση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts