Jump to content

manolog3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.026
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

5 Followers

About manolog3

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1988

Συσκευή

  • Συσκευή
    Apple Iphone 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πειραιάς

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

manolog3's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Ναι μπορεις, αρκει να πετυχεις την ωρα του προαστιακου. Απο το δαχτυλιδι μεχρι το σταθμο της Νερατζιωτισσας ειναι παντως γυρω στα 800 μετρα, πηγαινεις και ποδαρατος.
  2. Η ΝΟΚΙΑ εχει πεθανει προ πολλου, καποιοι το βλεπουν συναισθηματικα το brand. Και αν ρωτησεις εναν 80αρη τωρα θα σου πει οτι η ΙΖΟΛΑ εκανε τα καλυτερα ψυγεια! Η ΝΟΚΙΑ για χ,ψ λογους δεν καταφερε να μεινει στην αγορα, ουτε να την ακολουθησει.
  3. Τους παιρνεις τηλεφωνο και λες σε ποιο τιμολογιο θες να ενταχθεις.
  4. Μα ειχε καλο σεναριο, ηταν γρηγορο. Σε κραταει απο το πρωτο επεισοδιο.
  5. Το Berlin πραγματι δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο σαν σειρα, ουτε καν σαν spin off. Βεβαια απο την αλλη δεν νομιζω πως ειχε και καποιος τεραστιες προσδοκιες για τη συγκεκριμενη σειρα, La casa de papel δεν θα μπορουσε να γινει ποτε αλλωστε. Προσπαθει να αφηγηθει την ιστορια του Berlin, να δειξει στοιχεια του χαρακτηρα του και πως λειτουργουσε ακροβατωντας μεταξυ του μυαλου και των αισθηματων του μεσα απο μια ληστεια. Μιας και πιασαμε ομως σειρες Pina και Martinez Lobato για οσους θελουν πιστολιδι, ντραγκια, γυναικες, παρανομια και χιουμορ να δουν τη σειρα Sky Rojo. Βοηθαει οτι ειναι και μικρα τα επεισοδια ~30λεπτα οποτε βγαινουν ευκολα οι τρεις σεζον.
  6. Αν κρινω απο ποσες σειρες παιζουν με τα ταξιδια στο χρονο, τα αγαπαει ο κοσμος. Ευτυχως δεν ηταν τοσο μπλεγμενο οσο το Dark, βεβαια σε αυτο βοηθησε οτι ηταν λιγα επεισοδια. 😅
  7. Bodies (2023) Πως και δεν εχετε γραψει για το Bodies που ερχεται απο το "νησι", την ειχα δει πριν κανα μηνα. Ειναι μια καλη μινι σειρα με το ιδιο εγκλημα να το ερευνουν 4 αστυνομικοι ντετεκτιβς απο διαφορες εποχες, παρελθον, παρον και μελλον. Ωραιο σεναριο, εχει ταξιδια στον χωροχρονο, αλλα οχι αυτο το χαοτικο που δεν θα καταλαβεις κατι. Για μινι σειρα μυστηριου ειναι αρκετα καλη.
  8. Killers of the Flower Moon (2023) Μια αρκετα μεγαλη σε διαρκεια ταινια του Σκορτσεζε, οπου στην ουσια εξιστορει τη "δημιουργια" της Αμερικης και πως με δολοφονιες και διαπλοκες, καταπατησαν, εκμεταλλετηκαν και καπηλευτηκαν εδαφη που δεν τους ανηκαν. Στη συγκεκριμενη περιπτωση αφηγειται μια ιστορια μεταξυ Αμερικανων και Ινδιανων. Πολυ ωραια ταινα και τον DiCaprio πρωταγωνιστη για 5η ή 6η φορα αν δεν κανω λαθος, για τον Ντε Νιρο ενω στεκεται καλα θα πω οτι εχουν αρχισει και φαινονται τα χρονια του, σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη του ερμηνεια ουτε καν απο τις καλυτερες για μενα.
  9. Το ειδα και εγω το Poker Face πιστευω πως ειναι μεσα στις τοπ σειρες του 2023, στην ουσια ναι θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι αυτοτελη τα επεισοδια αν και ολα εχουν να κανουν με την ιστορια της Τσαρλι. Μια κωμωδια που βλεπεται πολυ ευκολα και σε κραταει. Μακαρι και η δευτερη σεζον να κρατηθει σε αυτα τα επιπεδα. Περιμενουμε....
  10. Βγηκε προσφατα η δευτερη και τελευταια σεζον. Θα πω πως ηταν καλυτερη απο την πρωτη, μιας και τα επεισοδια μεγαλωσαν σε διαρκεια, εξελιχθηκε η πλοκη καλυτερα, εδωσε απαντησεις, καλες και πολλες ανατροπες ως το τελος που ηρθε και η καθαρση στην ιστορια.
  11. manolog3

    iOS 17

    Αντε να δουμε σε καμια επομενη αναβαθμιση.
  12. manolog3

    iOS 17

    Απο την 17.1 και πανω οσοι την εχουν περασει (μαζι και εγω) ενα πραγμα λενε, τρελο battery drain χωρις να τρεχει τιποτα απο πισω και μιλαμε για τηλεφωνα με ποσοστο υγειας μπαταριας 100 και 99% με iphone 13 και 14αρια.
  13. Who Is Erin Carter? (2023) https://www.imdb.com/title/tt18075020/?ref_=tt_mv_close Μινι σειρα του Netflix, περιπετεια. Μια γυναικα απο την Αγγλια το εχει σκασει με ψευτικη ταυτοτητα και ζει την ζωη της στη Βαρκελωνη ως δασκαλα, μεχρι τη στιγμη που ανθρωποι απο το παρελθον την ανακαλυπτουν και την ψαχνουν. Οχι κατι το ιδιαιτερο, αν ομως θες κατι γρηγορο να δεις, με ξυλο και κανα πιστολιδι, ειναι οκ.
  14. Ωραια να το δω και στο τηλεφωνο της δουλειας πως θα παει, ελπιζω να μην δουμε καμια κακη εκπληξη.
  15. Η Cosmodata εβαλε σε καλη τιμη (37€) το Xiaomi Redmi Watch 3 Active παντως το πηρα για δωρο σε ατομο που τωρα εχει ενα πιο παλιο Mi Band, ως αναβαθμιση/αντικατασταση. Ελπιζω να αξιζει.
×
×
  • Create New...