Jump to content

gvard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gvard

  1. Με το BEN αναφέρεις πως ο παραλήπτης θα χρεωθεί με όλα τα έξοδα των τραπεζών, οπότε συστημικά θα μάθει η Revolut πόσα είναι τα έξοδα της Πειραιώς και μαζί με τα δικά της έξοδα (μηδενικά καθώς η Revolut δεν χρεώνει) θα χρεώσει τον παραλήπτη. Με αυτό τον τρόπο η Πειραιώς μπορεί να αναζητήσει παραπάνω έξοδα (καθώς αυτά μεταφέρονται σε δεύτερο χρόνο πίσω στην Πειραιώς από την Revolut). Όπως και να έχει, μεταφορά προς Revolut σε Ευρώ δεν μπορεί να χρεωθεί με τίποτα άλλο εκτός από SHA, οπότε η Πειραιώς θα σου κρατήσει εκείνη το μερίδιο της και εσύ δεν θα χρεωθείς κάτι στην Revolut (η αφαίρεση των OUR/BEN γίνεται όταν επιλέξεις πως θα πληρώσεις σε Ευρώ).
  2. Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA.
  3. Ωραία, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει τη δουλειά του με το NFC.
  4. Αν έχει καθυστερήσει 1-2 ημέρες μην αγχώνεσαι, θα έχει κολλήσει κάπου στα ΕΛΤΑ. Από εκεί και πέρα για ανάληψη από ΑΤΜ φαντάζομαι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κινητό σου (πχ στα ΑΤΜ της Eurobank παίζει το κινητό και το apple watch στο NFC αντί για είσοδο κάρτας). Σίγουρα θα σου έρθει πρώτα η κάρτα πριν έρθει η δεύτερη και θα έχει ήδη ακυρωθεί, κρίμα είναι.
  5. Το μετράει σαν αγορά. Χρεώνω την κάρτα, την πληρώνω όταν βγει ο λογαριασμός και ουδέποτε χρεώθηκα τόκους.
  6. Αν αφήσουν το συμβόλαιο αορίστου, τυχόν έκπτωση που υπήρχε με τη δέσμευση αφαιρείται και επιστρέφει σε τιμή λιανικής (στον λογαριασμό της Vodafone αναφέρει η εκάστοτε έκπτωση έως πότε είναι).
  7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για το 1% μήπως δεν ισχύει πλέον για νέες κάρτες; Δεν βλέπω κάτι στο site τους. Άραγε οι συναλλαγές προς Revolut μετράνε στο 1%;
  8. Ενδιαφέρον το 1% για όλες τις άλλες πληρωμές, ισχύει και για πληρωμές δημοσίου; Υπάρχει κάποιο μηνιαίο ανώτατο όριο που μπορείς να πάρεις σαν επιστροφή; Στο site τους δεν είδα να το αναφέρει πουθενά, μήπιως δεν το έχουν οι νέες κάρτες;
  9. Dolomites, από την wind έχουν δίκιο. Για αποφυγή του πάρε-δώσε, κατά την αίτηση φορητότητας έχεις 2 επιλογές: 1) Να περιμένεις να περάσουν 14 ημέρες και μετά να στείλουν την αίτηση φορητότητας 2) Να παραιτηθείς του δικαιώματος υπαναχώρησης και να στείλουν άμεσα την αίτηση φορητότητας Από εκεί και πέρα, σχετικά με την πίστωση του ποσού, την Δευτέρα πήγα και πλήρωσα τον λογαριασμό της Cosmote (140 ευρώ λόγω ποινή αποχώρησης πριν τη λήξη του συμβολαίου, 1 ημέρα στο δίκτυο τους έκατσα). Το ποσό ήταν το πάγιο 2 μηνών (αφορούσε 2 γραμμές). Έστειλα με e-mail στο business.gr@vodafone.com τον λογαριασμό με την απόδειξη πληρωμής (Υ/Ο του ατόμου που μίλησα) και την επόμενη ημέρα μου είπε πως το αίτημα έγινε δεκτό. Τα χρήματα που έδωσα επιστράφησαν και στα 2 νούμερα σε μορφή παγίου, λάβαμε και οι δύο το παρακάτω μήνυμα με SMS VODAFONE Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 15/03/2022 Πιο επίσημα δεν γίνεται. Το κάνουν αρκεί να το κανονίσεις μαζί τους καθώς και να διαπραγματευτείς τις παροχές σου (ξεκινήσαμε με 20GB internet και φτάσαμε στα 30GB τον μήνα με το ίδιο μειωμένο πάγιο που πρότειναν).
  10. Επιβεβαιώνω και εγώ, δίνει κανονικά bonus πόντους! Πλέον ξέρω πως θα γεμίζω την Revolut 😄
  11. Όντως φόρτισα και εγώ, να δούμε αν θα μπουν πόντοι. Έτσι και μπουν όντως είναι πολύ καλό νέο!
  12. Στην Revolut δεν αποδόθηκαν bonus πόντοι. Φορτίζει η Revolut από Curve; Αν ναι μήπως το κάνω έτσι για να παίρνω τους πόντους 🙂
  13. Σαφώς και μπορείς να πετύχεις παραπάνω, τον εν λόγω κουβά (Vodafone Family Red Plus το λένε και μάλιστα οι νέοι συνδρομητές το παίρνουν στα 51,30 ευρώ) το έδωσαν και σε εμένα στην ίδια τιμή. Με το που έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote με κάλεσαν για να μου δώσουν: Γραμμή 1: 6500 λεπτά ομιλίας, 100 SMS, 20GB Internet με 25 ευρώ Γραμμή 2: 5000 λεπτά ομιλίας, 100 SMS, 10GB Internet με 15 ευρώ Η φορητότητα ολοκληρώθηκε και μου πίστωσαν και 140 ευρώ που έδωσα στην Cosmote για την ποινή αποχώρησης. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να ταλαιπωρηθείς για λίγο με την φορητότητα. αλλά μακροχρόνια σε συμφέρει.
  14. Πριν ανέφερες "γίνεται αμέσως αλλαγή σε όλες τις τράπεζες", αφήνοντας να εννοηθεί πως από τη στιγμή που αντλούνται τα στοιχεία τότε αυτομάτως την ίδια στιγμή σε όλες τις τράπεζες γίνεται η αλλαγή. Ορθώς ο @minast αναφέρει πως πρέπει να γίνει ξεχωριστή εξουσιοδότηση για κάθε τράπεζα, καθώς θα πρέπει να κάνεις την άντληση σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά. Η αλλαγή γινεται χωρίς παρέμβαση υπαλλήλου όπως αναφέρεις, απλά λεκτικά φάνηκε πως εννοούσες αυτό που είπα στην αρχή (και εγώ αυτό κατάλαβα) 🙂
  15. Του προτείνει το Vodafone Giga Unlimited Play. Τα 10mbit είναι εντάξει για HD video πάντως, το αν σου είναι εντάξει εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις στο κινητό σου.
  16. Ρε παιδιά σε ποιο σημείο σας τα βγάζει αυτά; Μήπως δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή για iOS;
  17. Σε ΔΕΗ και Cosmote μπορείς να κάνεις πάγια εντολή πληρωμής μέσω κάρτας, μιλάς μαζί τους για την ενεργοποίηση. Για ΕΥΔΑΠ δεν γνωρίζω.
  18. Η Vodafone δεν είναι καν στη λίστα των παρόχων eSIM για τα iPhone αλλά τα υποστηρίζει, για αυτό ρωτούσα μήπως το είχε δοκιμάσει κάποιος με eSIM στο κινητό του και με apple watch cellular. Α δηλαδή υπάρχουν πάροχοι που επιτρέπουν 2 eSIM με το ίδιο νούμερο; Είχα την εντύπωση πως απλά γίνεται duplicate η eSIM από το iPhone στο watch.
  19. Καλησπέρα, Έχω το iPhone 12 Pro και το Apple Watch Series 6 cellular. Σκεφτόμουν τη δυνατότητα να κυκλοφορώ με το ρολόι χωρίς να έχω το κινητό μαζί και να απαντάω τις κλήσεις μου από αυτό. 1) Έχει δοκιμάσει κανείς την προσθήκη eSIM στο Apple Watch του; 2) Υπάρχει περίπτωση μία eSIM να περαστεί και στο iPhone και -μέσω αυτού ίσως- στο Apple Watch ή πρέπει να έχουν διαφορετικά νούμερα μεταξύ τους;
  20. Έκανα αίτηση φορητότητας προς Cosmote σε 2 νουμεράκια, με πήραν την επόμενη ημέρα και μου έδωσαν 5000 λεπτά προς κινητά, 1500 προς σταθερά, 100 SMS (99% στέλνω μέσω imessage οπότε δεν τα φτάνω με την καμία) για κάθε ένα από τα δύο νούμερα καθώς και 20GB data στο 1ο και 10GB στο 2o, με 40 ευρώ συνολική τελική τιμή. Μου έδωσαν οδηγίες σε ποιο IVR της Cosmote να καλέσω για ακύρωση φορητότητας (καθώς και τον 9ψήφιο) και επειδή υπήρχε θέμα με την ακύρωση (το IVR λέει πως η αίτηση έγινε από κατάστημα και κάλεσα το 13888 να κάνω χειροκίνητα την ακύρωση) μου είπαν πως αν τύχει και γίνει η μεταφορά και με τραβήξουν πίσω με νέα φορητότητα, μόλις πληρώσω τον λογαριασμό της Cosmote με τα 2 πάγια για την πρόωρη διακοπή (~130 ευρώ, Gigamax Family M) και τους στείλω τον λογαριασμό, θα μου πιστώσουν την αξία που πλήρωσα στο Μητρώο μου. EDIT: Ενεργοποιήθηκα στην Cosmote σήμερα το πρωϊ καθώς δεν πρόλαβε να ακυρωθεί η φορητότητα. Από εκεί που έπιανα 80mbit (Άλιμο) στην Vodafone (5G), στην Cosmote πιάνω 440mbit (πάλι 5G). Με κάλεσαν από την Vodafone, ζήτησα λίγο παραπάνω χρόνο να το σκεφτώ (που τον έδωσαν) αλλά δεδομένου του ότι και τα 80 με καλύπτουν παζάρεψα λίγο το internet της 2ης γραμμής και από 5GB το έκαναν 10GB χωρίς αύξηση τιμής. Ξεκινάω φορητότητα για πίσω...
  21. Εκεί εγώ βλέπω Ιστορικό, My eBill, Ανανέωση προς τρίτους και Πληρωμή λογ/σμού τρίτου. Πιθανόν επειδή είναι Family και πάνε πακέτο να μην τα εμφανίζει 😞
  22. Καλησπέρα, Ρε παιδιά πως βλεπετε προσωποποιημένες προσφορές; Εγώ από την εφαρμογή της Vodafone στο εικονίδιοπροσφορών βλέπω μόνο νέα για το 5G δίκτυο 😞 Η δέσμευση μου έχει λήξει.
  23. Στο chat από το vodafone app αναφέρουν πως ισχύει ακόμη και είπαν να κάνω επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Η προσωπική σύμβουλος μου είπε πως ισχύει ακόμη αλλά το iphone δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή.
×
×
  • Create New...