Jump to content

gvard

Members
 • Δημοσιεύσεις

  170
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About gvard

 • Ημ. Γέννησης 31/01/1979

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone 12 Pro

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Άλιμος

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

gvard's Achievements

 1. Με το BEN αναφέρεις πως ο παραλήπτης θα χρεωθεί με όλα τα έξοδα των τραπεζών, οπότε συστημικά θα μάθει η Revolut πόσα είναι τα έξοδα της Πειραιώς και μαζί με τα δικά της έξοδα (μηδενικά καθώς η Revolut δεν χρεώνει) θα χρεώσει τον παραλήπτη. Με αυτό τον τρόπο η Πειραιώς μπορεί να αναζητήσει παραπάνω έξοδα (καθώς αυτά μεταφέρονται σε δεύτερο χρόνο πίσω στην Πειραιώς από την Revolut). Όπως και να έχει, μεταφορά προς Revolut σε Ευρώ δεν μπορεί να χρεωθεί με τίποτα άλλο εκτός από SHA, οπότε η Πειραιώς θα σου κρατήσει εκείνη το μερίδιο της και εσύ δεν θα χρεωθείς κάτι στην Revolut (η αφαίρεση των OUR/BEN γίνεται όταν επιλέξεις πως θα πληρώσεις σε Ευρώ).
 2. Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA.
 3. Ωραία, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει τη δουλειά του με το NFC.
 4. Αν έχει καθυστερήσει 1-2 ημέρες μην αγχώνεσαι, θα έχει κολλήσει κάπου στα ΕΛΤΑ. Από εκεί και πέρα για ανάληψη από ΑΤΜ φαντάζομαι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κινητό σου (πχ στα ΑΤΜ της Eurobank παίζει το κινητό και το apple watch στο NFC αντί για είσοδο κάρτας). Σίγουρα θα σου έρθει πρώτα η κάρτα πριν έρθει η δεύτερη και θα έχει ήδη ακυρωθεί, κρίμα είναι.
 5. Το μετράει σαν αγορά. Χρεώνω την κάρτα, την πληρώνω όταν βγει ο λογαριασμός και ουδέποτε χρεώθηκα τόκους.
 6. Αν αφήσουν το συμβόλαιο αορίστου, τυχόν έκπτωση που υπήρχε με τη δέσμευση αφαιρείται και επιστρέφει σε τιμή λιανικής (στον λογαριασμό της Vodafone αναφέρει η εκάστοτε έκπτωση έως πότε είναι).
 7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για το 1% μήπως δεν ισχύει πλέον για νέες κάρτες; Δεν βλέπω κάτι στο site τους. Άραγε οι συναλλαγές προς Revolut μετράνε στο 1%;
 8. Ενδιαφέρον το 1% για όλες τις άλλες πληρωμές, ισχύει και για πληρωμές δημοσίου; Υπάρχει κάποιο μηνιαίο ανώτατο όριο που μπορείς να πάρεις σαν επιστροφή; Στο site τους δεν είδα να το αναφέρει πουθενά, μήπιως δεν το έχουν οι νέες κάρτες;
 9. Dolomites, από την wind έχουν δίκιο. Για αποφυγή του πάρε-δώσε, κατά την αίτηση φορητότητας έχεις 2 επιλογές: 1) Να περιμένεις να περάσουν 14 ημέρες και μετά να στείλουν την αίτηση φορητότητας 2) Να παραιτηθείς του δικαιώματος υπαναχώρησης και να στείλουν άμεσα την αίτηση φορητότητας Από εκεί και πέρα, σχετικά με την πίστωση του ποσού, την Δευτέρα πήγα και πλήρωσα τον λογαριασμό της Cosmote (140 ευρώ λόγω ποινή αποχώρησης πριν τη λήξη του συμβολαίου, 1 ημέρα στο δίκτυο τους έκατσα). Το ποσό ήταν το πάγιο 2 μηνών (αφορούσε 2 γραμμές). Έστειλα με e-mail στο business.gr@vodafone.com τον λογαριασμό με την απόδειξη πληρωμής (Υ/Ο του ατόμου που μίλησα) και την επόμενη ημέρα μου είπε πως το αίτημα έγινε δεκτό. Τα χρήματα που έδωσα επιστράφησαν και στα 2 νούμερα σε μορφή παγίου, λάβαμε και οι δύο το παρακάτω μήνυμα με SMS VODAFONE Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 15/03/2022 Πιο επίσημα δεν γίνεται. Το κάνουν αρκεί να το κανονίσεις μαζί τους καθώς και να διαπραγματευτείς τις παροχές σου (ξεκινήσαμε με 20GB internet και φτάσαμε στα 30GB τον μήνα με το ίδιο μειωμένο πάγιο που πρότειναν).
 10. Επιβεβαιώνω και εγώ, δίνει κανονικά bonus πόντους! Πλέον ξέρω πως θα γεμίζω την Revolut 😄
 11. Όντως φόρτισα και εγώ, να δούμε αν θα μπουν πόντοι. Έτσι και μπουν όντως είναι πολύ καλό νέο!
 12. Στην Revolut δεν αποδόθηκαν bonus πόντοι. Φορτίζει η Revolut από Curve; Αν ναι μήπως το κάνω έτσι για να παίρνω τους πόντους 🙂
 13. Σαφώς και μπορείς να πετύχεις παραπάνω, τον εν λόγω κουβά (Vodafone Family Red Plus το λένε και μάλιστα οι νέοι συνδρομητές το παίρνουν στα 51,30 ευρώ) το έδωσαν και σε εμένα στην ίδια τιμή. Με το που έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote με κάλεσαν για να μου δώσουν: Γραμμή 1: 6500 λεπτά ομιλίας, 100 SMS, 20GB Internet με 25 ευρώ Γραμμή 2: 5000 λεπτά ομιλίας, 100 SMS, 10GB Internet με 15 ευρώ Η φορητότητα ολοκληρώθηκε και μου πίστωσαν και 140 ευρώ που έδωσα στην Cosmote για την ποινή αποχώρησης. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να ταλαιπωρηθείς για λίγο με την φορητότητα. αλλά μακροχρόνια σε συμφέρει.
 14. Πριν ανέφερες "γίνεται αμέσως αλλαγή σε όλες τις τράπεζες", αφήνοντας να εννοηθεί πως από τη στιγμή που αντλούνται τα στοιχεία τότε αυτομάτως την ίδια στιγμή σε όλες τις τράπεζες γίνεται η αλλαγή. Ορθώς ο @minast αναφέρει πως πρέπει να γίνει ξεχωριστή εξουσιοδότηση για κάθε τράπεζα, καθώς θα πρέπει να κάνεις την άντληση σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά. Η αλλαγή γινεται χωρίς παρέμβαση υπαλλήλου όπως αναφέρεις, απλά λεκτικά φάνηκε πως εννοούσες αυτό που είπα στην αρχή (και εγώ αυτό κατάλαβα) 🙂
×
×
 • Create New...