Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

52 minutes ago, Hliasat said:

εχθές μέσα απο το ebanking της eurobank ,εκανα αιτηση για αυξηση οριου της πιστωτικης απο 2700 σε 3000 ,και ακομη λεει το αιτημα σε επεξεργασια. η μισθοδοσια μου βεβαια δενε ειναι εκει περα. κανονικά δέν θα έπρεπε άμεσα να πάρω απάντηση;εχει τυχει σε κανεναν απο εσας να κανει παρομοια αιτηση σε οποιαδηποτε τραπεζα;

Το έχω γράψει και πιο πίσω έκανα αίτημα για αύξηση ορίου μου έβγαλε απόρριψη μέσα σε 5 λεπτά και μετά από λίγες μέρες μπαίνω στην κάρτα και απλά είχε μπει το νέο όριο που ζήτησα. Άβυσσος η ψυχή του e-banking 

5 minutes ago, testatos said:

Το έχω γράψει και πιο πίσω έκανα αίτημα για αύξηση ορίου μου έβγαλε απόρριψη μέσα σε 5 λεπτά και μετά από λίγες μέρες μπαίνω στην κάρτα και απλά είχε μπει το νέο όριο που ζήτησα. Άβυσσος η ψυχή του e-banking 

Εγώ έβγαλα νέα πιστωτική αξιοποιώντας την προσφορά για 30€ επιστροφή που δίνεται ως δώρο και περιμένω ακόμη να μπουν, αν και την έχω από τις 29 Απριλίου.

Οι όροι γράφουν ότι μέχρι 31/7 θα μπει το δώρο αυτό στους συνδρομητές που την απέκτησαν, περιμένω όμως να δω.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πριν από δύο μήνες έκανα αίτηση για virtual πιστωτική κάρτα Eurobank μέσω mobile banking. Η αίτηση απορρίφθηκε , ίσως επειδή έχω ήδη δύο πιστωτικές στην Eurobank. 

Κανένα πρόβλημα σε αυτό 

Από τότε ομως, οποιοδήποτε αίτημα προσπαθώ να κάνω μέσω web banking ή mobile banking μου βγάζει το μήνυμα: Δεν μπορείτε να κάνετε αίτημα γιατί υπάρχει ήδη εκκρεμές αίτημα στο e-banking

Μόνο με τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών λύνεται;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

59 minutes ago, alfeios said:

Πριν από δύο μήνες έκανα αίτηση για virtual πιστωτική κάρτα Eurobank μέσω mobile banking. Η αίτηση απορρίφθηκε , ίσως επειδή έχω ήδη δύο πιστωτικές στην Eurobank. 

Κανένα πρόβλημα σε αυτό 

Από τότε ομως, οποιοδήποτε αίτημα προσπαθώ να κάνω μέσω web banking ή mobile banking μου βγάζει το μήνυμα: Δεν μπορείτε να κάνετε αίτημα γιατί υπάρχει ήδη εκκρεμές αίτημα στο e-banking

Μόνο με τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών λύνεται;

Πρέπει να περάσουν 2 η 3 μήνες για να σε ξανά αφήσει να υποβάλλεις .Δεν είναι όπως στην εθνική πχ που σε αφήνει να κάνεις όσα αιτήματα θες .ΙΣΩΣ από phone banking ή από κατάστημα να μπορεί να γίνει κάτι 

2 minutes ago, oikonomos said:

Πρέπει να περάσουν 2 η 3 μήνες για να σε ξανά αφήσει να υποβάλλεις .Δεν είναι όπως στην εθνική πχ που σε αφήνει να κάνεις όσα αιτήματα θες .ΙΣΩΣ από phone banking ή από κατάστημα να μπορεί να γίνει κάτι 

Δεν θέλω να υποβάλλω αίτηση για πιστωτική. Υπάρχουν αλλά προϊόντα που προσπάθησα και δεν είναι φυσιολογικό να με μπλοκάρουν κι εκει

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

2 ώρες πριν, Hliasat said:

εχθές μέσα απο το ebanking της eurobank ,εκανα αιτηση για αυξηση οριου της πιστωτικης απο 2700 σε 3000 ,και ακομη λεει το αιτημα σε επεξεργασια. η μισθοδοσια μου βεβαια δενε ειναι εκει περα. κανονικά δέν θα έπρεπε άμεσα να πάρω απάντηση;εχει τυχει σε κανεναν απο εσας να κανει παρομοια αιτηση σε οποιαδηποτε τραπεζα;

Ούτε η δική μου μισθοδοσία είναι στην Eurobank. Την έχω χρόνια στην Πειραιώς και έχω μια ξεχασμένη University και την χρησιμοποιώ μόνο εάν θέλω να ψωνίσω κάτι με δόσεις και δεν προσφέρει η επιχείρηση άτοκες δόσεις ή καθόλου δόσεις με όριο μόλις 300€. Όσες φορές ζήτησα έκδοση πιστωτικής έφαγα μπλόκ από αυτήν με καλό Ε1 και προσκομίζοντας πρόσφατες αποδείξεις μισθοδοσίας κατευθείαν ενώ δεν έχω οφειλές πέρα από ένα καταναλωτικό δάνειο 

1 hour ago, alfeios said:

Δεν θέλω να υποβάλλω αίτηση για πιστωτική. Υπάρχουν αλλά προϊόντα που προσπάθησα και δεν είναι φυσιολογικό να με μπλοκάρουν κι εκει

Edited by oikonomos

13 ώρες πριν, Hliasat said:

Δεν μπορείς (ακόμη) να κάνεις αίτημα αύξησης πιστωτικού ορίου μέσω e-banking στις άλλες τρεις τράπεζες. Εφόσον δεν πήρες αυτόματη έγκριση ή απόρριψη θα πρέπει να περιμένεις για τον παραδοσιακό έλεγχο από άνθρωπο. Εγώ στην Alpha Bank παλαιότερα που είχα επικοινωνία μέσω e-mails προχώρησαν σε εξέταση του αιτήματός μου μέσα σε ένα διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών, αν θυμάμαι καλά.

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

Καλημερα, έχω μια virtual prepaid που την έκανα πριν μέρες, και χθες παρέλαβα την dual της εθνικής. Είχα κάνει συναλλαγή με τη prepaid πριν παραλάβω την χρεωστική σε συνεργαζόμενο κατάστημα του προγράμματος Go4More, και αποδόθηκαν πόντοι. Πάω να κάνω συναλλαγή με τη χρεωστική σήμερα (και χθες), αλλά εκεί δεν έδωσε τους πόντους. Πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί αυτό στη χρεωστική; Πρέπει να κάνω απεγγραφη από το πρόγραμμα και εκ νέου εγγραφή; Έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο ζήτημα ;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Μπορεί να θέλει μέχρι και 3 εργάσιμες για να εμφανιστούν πόντοι. Εφόσον έχεις ήδη ενεργό gfm για μια από τις κάρτες, τότε συμμετέχει και η Dual κανονικά. 

15 ώρες πριν, Hliasat said:

Όχι δεν παίρνεις άμεσα απάντηση. Μπαίνεις στη σειρά μέχρι κάποιος υπάλληλος να ελέγξει το αίτημα και τα έγγραφα 

48 minutes ago, zurabi_97 said:

Καλημερα, έχω μια virtual prepaid που την έκανα πριν μέρες, και χθες παρέλαβα την dual της εθνικής. Είχα κάνει συναλλαγή με τη prepaid πριν παραλάβω την χρεωστική σε συνεργαζόμενο κατάστημα του προγράμματος Go4More, και αποδόθηκαν πόντοι. Πάω να κάνω συναλλαγή με τη χρεωστική σήμερα (και χθες), αλλά εκεί δεν έδωσε τους πόντους. Πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί αυτό στη χρεωστική; Πρέπει να κάνω απεγγραφη από το πρόγραμμα και εκ νέου εγγραφή; Έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο ζήτημα ;

Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική της Εθνικής με το Go4More. Οι πόντοι πιστώνονται άμεσα μόνο σε συνεργάτες του προγράμματος και πληρωμές στο δημόσιο, ενώ σε λοιπές συναλλαγές αργούσαν πολύ ή και δεν πιστώνονταν καθόλου.

Πλέον τη χρησιμοποιώ μόνο σε συνεργάτες του Go4More  (Shell, Σκλαβενίτη κλπ.), οπότε δεν έχω θέμα με αυτό.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

1 ώρα πριν, geoponer said:

Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική της Εθνικής με το Go4More. Οι πόντοι πιστώνονται άμεσα μόνο σε συνεργάτες του προγράμματος και πληρωμές στο δημόσιο, ενώ σε λοιπές συναλλαγές αργούσαν πολύ ή και δεν πιστώνονταν καθόλου.

Πλέον τη χρησιμοποιώ μόνο σε συνεργάτες του Go4More  (Shell, Σκλαβενίτη κλπ.), οπότε δεν έχω θέμα με αυτό.

Εγώ πήγα στον Μασούτη και Γαλαξίας, με τη prepaid δίνει πόντους, ενώ η χρεωστική, τζίφος. 

3 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Εγώ πήγα στον Μασούτη και Γαλαξίας, με τη prepaid δίνει πόντους, ενώ η χρεωστική, τζίφος. 

Με prepaid & χρεωστική σε Μασούτη και Γαλαξία παίρνεις 2 πόντους ανά €1 αγορών, δηλαδή 0,5% του ποσού. Με πιστωτική παίρνεις το διπλάσιο (1%).

Ίσως να καθυστερεί περισσότερο η απόδοση πόντων με τη χρήση χρεωστικής σε σχέση με την Prepaid. Παλιότερα τους είχα κυνηγήσει 2-3 φορές για μη απόδοση πόντων Go4More και μου πιστώθηκαν αργοπορημένα. Πλέον απλά δεν πληρώνω με την πιστωτική της Εθνικής εκτός δικτύου Go4More γιατί δε με συμφέρει.

Θα έλεγα να κάνεις μια επικοινωνία με την τράπεζα και να τους εξηγήσεις το πρόβλημα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

Εγώ έκανα αίτημα στη Eurobank για αύξηση ορίου από 3.000€ σε 4.000€, πήγε μετά από κάποιες μέρες σε αναμονή δικαιολογητικών. Δε με έχει καλέσει κανείς όπως προηγούμενες χρονιές οπότε πήρα την πρωτοβουλία και τους έστειλα μόνος μου μέιλ με τον αριθμό αιτήματος και το εκκαθαριστικό και αναμένω...

Στην Alpha πάλι που ήθελα την Aegean Premium εγκρίθηκε με 3.000€ όριο αλλά τους πήρε 10 μέρες στο νερό ενώ όσες έχουν βάλει για έκδοση στο e-banking εγκρίνονται ή απορρίπτονται σε 1-3 λεπτά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

5 ώρες πριν, geoponer said:

Με prepaid & χρεωστική σε Μασούτη και Γαλαξία παίρνεις 2 πόντους ανά €1 αγορών, δηλαδή 0,5% του ποσού. Με πιστωτική παίρνεις το διπλάσιο (1%).

Ίσως να καθυστερεί περισσότερο η απόδοση πόντων με τη χρήση χρεωστικής σε σχέση με την Prepaid. Παλιότερα τους είχα κυνηγήσει 2-3 φορές για μη απόδοση πόντων Go4More και μου πιστώθηκαν αργοπορημένα. Πλέον απλά δεν πληρώνω με την πιστωτική της Εθνικής εκτός δικτύου Go4More γιατί δε με συμφέρει.

Θα έλεγα να κάνεις μια επικοινωνία με την τράπεζα και να τους εξηγήσεις το πρόβλημα.

Πήγα πλήρωσα με την φυσική κάρτα, και έβγαλε το απόκομμα «Καλωσορίσατε». Λες και το Apple Pay δεν μπορούσε να κάνει δουλειά. Ότι να ‘ναι.

Άσχετο με τους πόντους τώρα, αν κάνω αίτηση για πιστωτικό όριο έως 1300€, θα φάω άκυρο; 

Edited by zurabi_97

1 hour ago, zurabi_97 said:

Λες και το Apple Pay δεν μπορούσε να κάνει δουλειά.

Με ψηφιακά πορτοφόλια στις περισσότερες τράπεζες δεν παίζει άμεσα, θέλει μερικές μέρες. 

10 ώρες πριν, paanos said:

Με ψηφιακά πορτοφόλια στις περισσότερες τράπεζες δεν παίζει άμεσα, θέλει μερικές μέρες. 

Εννοείς πως, για να βγαίνει και στο απόκομμα με τα στοιχεία των πόντων ή η απόδοση των πόντων; Γιατί δεν εμφανίζει κάτι το απόκομμα όταν πληρώνω με ψηφιακό πορτοφόλι, ενώ με τη φυσική κάρτα, με έβγαλε ένα «Καλωσορίσατε στο go4more».

Edited by zurabi_97

Ναι ναι. οταν πληρώνεις με πορτοφόλια ψηφιακά, οι πόντοι μπαίνουν μετά και επειδή δεν υπάρχει η επικοινωνία με loyalty δεν βγαίνει και άμεσα το απόκομμα πόντων. Μόνο η Eurobank έχει στα wallet της αυτή τη στιγμή, παλιά είχε και η Alpha αλλά κάτι αλλάζουν τώρα. 

56 minutes ago, paanos said:

Ναι ναι. οταν πληρώνεις με πορτοφόλια ψηφιακά, οι πόντοι μπαίνουν μετά και επειδή δεν υπάρχει η επικοινωνία με loyalty δεν βγαίνει και άμεσα το απόκομμα πόντων. Μόνο η Eurobank έχει στα wallet της αυτή τη στιγμή, παλιά είχε και η Alpha αλλά κάτι αλλάζουν τώρα. 

Βέβαια, κάλεσα την Εθνική για το ζήτημα, με είπαν το ίδιο τώρα, αλλά που εργάζομαι ως ταμίας, έχω προσέξει φάση να βγάζει απόκομμα με τους πόντους, εφόσον έχει πληρωθεί με κάρτα. Τι να πω, μάλλον από τη τόση δουλειά να έχω μπερδευτεί.

Φαση πως 2 φορές, που πέρασα τη φυσική κάρτα, έλεγε «Καλωσορίσατε…». 

Μήπως έκοψες νωρίς το χαρτάκι; Μετά το καλωσορίσατε ακολουθεί ανάλυση ποντων.

1 minute ago, paanos said:

Μήπως έκοψες νωρίς το χαρτάκι; Μετά το καλωσορίσατε ακολουθεί ανάλυση ποντων.

Βασικά μάλλον το αρχικό μήνυμα το διατύπωσα λάθος. Να το πω πως έγινε, από την αρχή. Είχα φτιάξει μια virtual prepaid πριν παραλάβω την dual. Παω στον Μασούτη, και πληρώνω με αυτή, βγάζει το απόκομμα της συναλλαγής και της ανάλυσης πόντων (που αποδόθηκαν άμεσα οι πόντοι). Οκ. Βέβαια, την ίδια μέρα που έκανα τη συναλλαγή με τη προπληρωμένη, παρέλαβα και τη dual. Την ενεργοποιώ, την περνάω στο Apple Pay, και πάω να κάνω μια αγορά στον Γαλαξία, αλλά δεν βγάζει το τμήμα με τους πόντους. Κάνοντας συναλλαγή με την φυσική κάρτα, βγάζει και την ανάλυση πόντων. Εμένα είναι η εξής απορία, πως η virtual prepaid, μπορεί να αποδόσει άμεσα τους πόντους και να βγάζει απόκομμα, ενώ με την χρεωστική, και με τον ίδιο τρόπο, μέσω Apple Pay, να μην. Εφόσον είτε το ένα είτε το άλλο, δουλεύουν με tokenisation.

(Όταν είμαι στο ταμείο και πληρώνουν οι πελάτες με Apple Pay/Google Pay, στους περισσότερους με χρεωστική, τους βγάζει μαζί με το απόκομμα της συναλλαγής, και την ανάλυση των πόντων ποιο κάτω). 

Στο τηλέφωνο δεν με έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση για την απορία που ανέφερα, ούτε κάπου οι όροι του προγράμματος δεν έδωσαν κάποιο φως στα ερωτήματα μου. 

Στην Εθνική έχω διαπιστώσει πως δεν μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων go4more με χρήση Google Pay. Δεν ξέρω αν γίνεται και στα άλλα ψηφιακά πορτοφόλια, αλλά αν θέλω εξαργύρωση πρέπει να έχω μαζί μου τις φυσικές κάρτες αναγκαστικά.

logo-vwclub-2016.png

On 13/6/2025 at 2:40 ΜΜ, zurabi_97 said:

Βασικά μάλλον το αρχικό μήνυμα το διατύπωσα λάθος. Να το πω πως έγινε, από την αρχή. Είχα φτιάξει μια virtual prepaid πριν παραλάβω την dual. Παω στον Μασούτη, και πληρώνω με αυτή, βγάζει το απόκομμα της συναλλαγής και της ανάλυσης πόντων (που αποδόθηκαν άμεσα οι πόντοι). Οκ. Βέβαια, την ίδια μέρα που έκανα τη συναλλαγή με τη προπληρωμένη, παρέλαβα και τη dual. Την ενεργοποιώ, την περνάω στο Apple Pay, και πάω να κάνω μια αγορά στον Γαλαξία, αλλά δεν βγάζει το τμήμα με τους πόντους. Κάνοντας συναλλαγή με την φυσική κάρτα, βγάζει και την ανάλυση πόντων. Εμένα είναι η εξής απορία, πως η virtual prepaid, μπορεί να αποδόσει άμεσα τους πόντους και να βγάζει απόκομμα, ενώ με την χρεωστική, και με τον ίδιο τρόπο, μέσω Apple Pay, να μην. Εφόσον είτε το ένα είτε το άλλο, δουλεύουν με tokenisation.

(Όταν είμαι στο ταμείο και πληρώνουν οι πελάτες με Apple Pay/Google Pay, στους περισσότερους με χρεωστική, τους βγάζει μαζί με το απόκομμα της συναλλαγής, και την ανάλυση των πόντων ποιο κάτω). 

Στο τηλέφωνο δεν με έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση για την απορία που ανέφερα, ούτε κάπου οι όροι του προγράμματος δεν έδωσαν κάποιο φως στα ερωτήματα μου. 

Πόσες φορές κάλεσα την Εθνική, τζίφος. Ή βαριούνται να κάνουν κάτι ή δεν ξέρω τι. Απλά δεν δουλεύει με Apple Pay και Google Pay το go4more με την dual κάρτα. Κρίμα. 

On 16/6/2025 at 4:44 ΜΜ, GraveDigger said:

Στην Εθνική έχω διαπιστώσει πως δεν μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων go4more με χρήση Google Pay. Δεν ξέρω αν γίνεται και στα άλλα ψηφιακά πορτοφόλια, αλλά αν θέλω εξαργύρωση πρέπει να έχω μαζί μου τις φυσικές κάρτες αναγκαστικά.

Έχεις τη dual κάρτα;