Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Και δεν θα σου προσφέρει καμία επιπλέον πληροφορία το statement σε σχέση με όσα βλέπεις ήδη μέσω e-banking ή mobile app για την πιστωτική σου κάρτα. Ίσως κανένα διαφημιστικό μονάχα που δεν έτυχε να το δεις κάπου αλλού.

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

21 minutes ago, GraveDigger said:

Και δεν θα σου προσφέρει καμία επιπλέον πληροφορία το statement σε σχέση με όσα βλέπεις ήδη μέσω e-banking ή mobile app για την πιστωτική σου κάρτα. Ίσως κανένα διαφημιστικό μονάχα που δεν έτυχε να το δεις κάπου αλλού.

αν θες να κανεις αιτημα σε ασφαλιστικη για καποια αγορα, τοτε πρεπει να κρατας αρχειο γιατι συνηθως οι περισσοτερες τραπεζες τα κρατανε για κανα 6μηνο

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

35 minutes ago, GraveDigger said:

Στην Alpha δείχνει αν η συναλλαγή έγινε με apple pay πχ, είναι χρήσιμο αν ψάχνεις κάποια παγίδα που μπορεί να έπεσες. 

On 27/5/2025 at 9:33 ΠΜ, GraveDigger said:

Από αυτά που λες συμπεραίνω πως δεν είναι ζήτημα επικαιροποίησης στοιχείων και λογικά δεν μπορείς να εκτελέσεις καμία συναλλαγή. Σου ζήτησαν να προσκομίσεις κάποιο έγγραφο σε φυσικό κατάστημα;

λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε απο σήμερα όλα οκ. θα σας πω που υπάρχει ακόμη πρόβλημα.εν ετη 2025.Υπάρχει θέμα με τις ταυτότητες των σωμάτων ασφαλειας,ενω στο ebanking φαινομουν εποικαιροποιημενος,στην πραγματικότητα η ταυτότητα μου ειχε εποικαιροποιηθει το 2024 και οχι το 2025, πηγα λοιπον στο καταστημα εχθες,μου το κανανε,συγκεκριμενα σε ενα ταμπλετ υπογραψα 6 η 7 υπογραφες,δεν θυμαμαι,και μου ειπαν μετα απο 24ωρες θα δουλεψουν ολα αψογα και οχι τωρα,ολα αυτα στις 13 και 30 εχθες το μεσημερι.Σημερα λοιπον το μεσημερι στις 13 και 30 που ειχε συμπληρωθει το 24ωρο δουλεψε κανονικα το iris.παρολα αυτα ομως με προβληματιζει η ταλαιπωρια που ακομη υπαρχει σε καποιες υπηρεσιες. θελει δηλαδη μια φορα το χρονο επικαιροποιηση στοιχειων μεσα απο το gov αλλα οσοι εχουν ταυτοτητες σωματων ασφαλειας,εχουν θέμα και δεν γινετε απο εκεί,θα φαινεσε μεν επικαιροποιημενος,αλλα οχι η ταυτοτητα.Γι αυτο φετος ολοι Στρατος,αεροπορια,λιμενικο κλπ,θα βγαλουν πλεον και πολιτικη ταυτοτητα και  λυνεται το προβλημα.

Edited by Hliasat

2 ώρες πριν, Hliasat said:

Γι αυτο φετος ολοι Στρατος,αεροπορια,λιμενικο κλπ,θα βγαλουν πλεον και πολιτικη ταυτοτητα και  λυνεται το προβλημα.

Μακάρι. Είναι κάτι που χρόνια ακούγεται… 

On 22/5/2025 at 1:46 ΜΜ, mrvaggos said:

Καλησπέρα σας, 

Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα 

Έκανα για να δοκιμάσω την υπηρεσία την αύξηση του ορίου. Μου έβγαλε απόρριψη μέσα σε λίγα λεπτά και σήμερα μπαίνω στην πιστωτική και βλέπω το νέο όριο στην κάρτα που ζήτησα :') 

image.thumb.png.82923320ce58205747f6c2cab2881cda.png

21 minutes ago, testatos said:

Έκανα για να δοκιμάσω την υπηρεσία την αύξηση του ορίου. Μου έβγαλε απόρριψη μέσα σε λίγα λεπτά και σήμερα μπαίνω στην πιστωτική και βλέπω το νέο όριο στην κάρτα που ζήτησα :') 

image.thumb.png.82923320ce58205747f6c2cab2881cda.png

Ήθελα και εγώ να το ρωτήσω αυτό, γρήγορα γίνεται η έγκριση ή η απόρριψη, έτσι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τελικά το statement βγήκε τη δεύτερη εργάσιμη μέρα, μια χαρά δηλαδή.

Από ό,τι κατάλαβα στη Eurobank τα statements είναι προσβάσιμα αποκλειστικά από το e-banking μέσω browser και όχι μέσω εφαρμογής, σωστά;

Παύλος Παυλίδης 

1 ώρα πριν, p_k said:

Τελικά το statement βγήκε τη δεύτερη εργάσιμη μέρα, μια χαρά δηλαδή.

Από ό,τι κατάλαβα στη Eurobank τα statements είναι προσβάσιμα αποκλειστικά από το e-banking μέσω browser και όχι μέσω εφαρμογής, σωστά;

Και μέσω εφαρμογής βλέπεις το τελευταίο. Από την αρχική της εφαρμογής πατάς την κάρτα σου, μετά πατάς το μικρό βελάκι από πάνω που εμφανίζει τις επιλογές και έχει κουμπί τελευταίο statement

Edited by paanos

2 ώρες πριν, paanos said:

Και μέσω εφαρμογής βλέπεις το τελευταίο. Από την αρχική της εφαρμογής πατάς την κάρτα σου, μετά πατάς το μικρό βελάκι από πάνω που εμφανίζει τις επιλογές και έχει κουμπί τελευταίο statement

Εννοώ ότι δεν το εμφανίζει σε pdf, όπως μέσω browser.

Παύλος Παυλίδης 

1 ώρα πριν, p_k said:

Εννοώ ότι δεν το εμφανίζει σε pdf, όπως μέσω browser.

pdf το βγάζει με τον τρόπο που αναφέρω.

1 hour ago, paanos said:

pdf το βγάζει με τον τρόπο που αναφέρω.

Καλημέρα, μήπως σε ios εφαρμογή. Σε android δεν μου δίνει τη δυνατότητα για pdf.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, p_k said:

Καλημέρα, μήπως σε ios εφαρμογή. Σε android δεν μου δίνει τη δυνατότητα για pdf.

Αφού σου εμφανίζει το χαρτί. Πώς στο εμφανίζει; Σε ios δεν ανοίγει κατευθείαν το pdf αλλά το share pane, από εκεί μπορείς να το κάνεις αποθήκευση στα αρχεία ή άνοιγμα με pdf reader ή εκτύπωση, share κλπ. 

Σε android δεν εμφανίζει το χαρτί. Έχω ψάξει ολόκληρο το app.

Pdf δεν εμφανίζει, ούτε για αποθήκευση ούτε για άμεσο άνοιγμα.

Αν έχει κάποιος την εφαρμογή σε android ας το δοκιμάσει, δεν λέω μπορεί να μου διαφεύγει κάτι, αλλά τόσο πολύ;

Στο ebanking όλα είναι εμφανή.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, paanos said:

Αφού σου εμφανίζει το χαρτί. Πώς στο εμφανίζει; Σε ios δεν ανοίγει κατευθείαν το pdf αλλά το share pane, από εκεί μπορείς να το κάνεις αποθήκευση στα αρχεία ή άνοιγμα με pdf reader ή εκτύπωση, share κλπ. 

Και στα android το share panel ανοίγει και διαλέγεις πώς θες να το κάνεις

logo-vwclub-2016.png

26 minutes ago, GraveDigger said:

Και στα android το share panel ανοίγει και διαλέγεις πώς θες να το κάνεις

Φίλε μου, όταν μπορέσεις σου είναι εύκολο να βάλεις ένα screenshot;

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, p_k said:

Σε android δεν εμφανίζει το χαρτί. Έχω ψάξει ολόκληρο το app.

Pdf δεν εμφανίζει, ούτε για αποθήκευση ούτε για άμεσο άνοιγμα.

Αν έχει κάποιος την εφαρμογή σε android ας το δοκιμάσει, δεν λέω μπορεί να μου διαφεύγει κάτι, αλλά τόσο πολύ;

Στο ebanking όλα είναι εμφανή.

Δεν έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά κοίταξες μήπως το αποθηκεύει στο Download;

31 minutes ago, minast said:

Δεν έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά κοίταξες μήπως το αποθηκεύει στο Download;

Δεν έχει τέτοια επιλογή 

Παύλος Παυλίδης 

29 minutes ago, minast said:

Το κατάλαβα, δεν εννοώ με επιλογή, αλλά "αυτόματα" όταν επιλέξεις το statement.

Όταν επιλέγεις το statement να σου εμφανίζει απλώς τις κινήσεις, ενώ εγώ ψάχνω να βρω εάν μπορώ να τις δω σε μορφή pdf.

Όπως μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα μέσω browser.

Δεν είναι και κάτι τόσο ενοχλητικό, αλλά θα μπορούσαν να το είχαν προβλέψει.

Παύλος Παυλίδης 

Αν χρειάζεται να το κάνω από το mobile app, τότε διαλέγω από το Share panel την εφαρμογή του Gmail, το αφήνω να αποθηκευτεί ως πρόχειρο και μετά μπαίνω στα πρόχειρα και κάνω Download το συνημμένο αρχείο.

logo-vwclub-2016.png

13 minutes ago, GraveDigger said:

Αν χρειάζεται να το κάνω από το mobile app, τότε διαλέγω από το Share panel την εφαρμογή του Gmail, το αφήνω να αποθηκευτεί ως πρόχειρο και μετά μπαίνω στα πρόχειρα και κάνω Download το συνημμένο αρχείο.

Πού βρίσκεται το share panel ρε παιδιά και δεν το βρίσκω;

Συγνώμη αν έχω κουράσει με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, αλλά πραγματικά όποιος έχει τον χρόνο και τη διάθεση ας διαφωτίσει ακριβώς τι βήματα πρέπει να κάνουμε με φωτογραφίες εάν μπορεί φυσικά να διαθέσει χρόνο.

Παύλος Παυλίδης 

πότε θα μας αφήνει να επιλέξουμε εάν θέλουμε να χρεωνομαστε για λογαριασμούς ;πχ εθνική ακόμα στο μενού προνόμια δεν έχει επιλογή

20 ώρες πριν, ilka71 said:

πότε θα μας αφήνει να επιλέξουμε εάν θέλουμε να χρεωνομαστε για λογαριασμούς ;πχ εθνική ακόμα στο μενού προνόμια δεν έχει επιλογή

Αν ο λογαριασμός σου είναι μισθοδοτικός reward ή κάτι άλλο εκτός από ΑΠΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΦΠ ή ΑΠΛΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΦΠ, τότε δεν έχεις την επιλογή προνόμια και δεν μπορείς να αλλάξεις online σε προνομίων.

Η αυτόματη αλλαγή (σταδιακά) και η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης προνομίων, δίνεται μόνο στους Απλούς λογαριασμούς. Σε αυτούς, ανεξάρτητα με το αν θα γίνει αυτόματα ή όχι, μέσα από την καρτέλα προνόμια μπορείς ανά πάσα στιγμή να τα ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις.