pexths Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι έχει πάρει πόντους Go4More σε πρατήριο Shell με τη χρήση του νέου ασύρματου POS που έχουν στις αντλίες και λένε ότι δέχεται όλες τις κάρτες με τα αντίστοιχα προγράμματα επιβράβευσης (yellows & Go4More), περνάει πόντους Shell και κάνει και εξαργύρωση πόντων Yellows/Go4More? Εγώ πηρα, αλλά πέρασαν πάνω από 5 εργάσιμες. Ήμουν και εγώ δύσπιστος, ειδικά όταν είδα το αριθμητικό πληκτρολόγιο όπου η σειρά των αριθμων ήταν όπως να ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Εγώ πηρα, αλλά πέρασαν πάνω από 5 εργάσιμες. Ήμουν και εγώ δύσπιστος, ειδικά όταν είδα το αριθμητικό πληκτρολόγιο όπου η σειρά των αριθμων ήταν όπως να ναι Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Κι εγώ είμαι λίγο δύσπιστος με αυτό, αλλά είναι να το δοκιμάσω αύριο μετά από καιρό. Θυμάσαι μήπως εέαν είχαν περαστεί απευθείας οι πόντοι ως συνεργαζόμενη επιχείρηση ( 4 / 8 πόντοι ανά ευρώ για πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική) ή αν περάστηκαν πρώτα 1 πόντος ανά ευρώ και μετά έγινε συμπληρωματική εγγραφή για το σύνολο των πόντων; Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο μου είχε τύχει παλιότερα και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε.... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ορίσω πάγια μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό ιδιώτη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή κ όχι, είτε από την τράπεζα είτε την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι έχει πάρει πόντους Go4More σε πρατήριο Shell με τη χρήση του νέου ασύρματου POS που έχουν στις αντλίες και λένε ότι δέχεται όλες τις κάρτες με τα αντίστοιχα προγράμματα επιβράβευσης (yellows & Go4More), περνάει πόντους Shell και κάνει και εξαργύρωση πόντων Yellows/Go4More? Τελικά το δοκίμασα σήμερα σε πρατήριο της Shell με χρεωστική κάρτα της Εθνικής και οι πόντοι Go4More πέρασαν κανονικά απευθείας. Ρώτησα και τον υπάλληλο για να είμαι σίγουρος και μου είπε ότι περνάνε κανονικά από yellows, go4more και γίνεται και εξαργύρωση με το ίδιο POS, ενώ περνάνε και οι πόντοι της Shell. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Παρατηρώ ότι στην εφαρμογή της Eurobank στο wallet μπορείς να βαλεις μόνο τις κάρτες που είναι MasterCard και όχι Visa. Με ποια λογική; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ορίσω πάγια μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό ιδιώτη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή κ όχι, είτε από την τράπεζα είτε την εφαρμογή; Υποψιάζομαι εννοείς την Eurobank. Όταν λες "από την τράπεζα" ελπίζω να μην εννοείς από κατάστημα! Από το mobile app δεν μπορείς, αλλά από το e-banking (δηλαδή να συνδεθείς από browser) μπορείς να επιλέξεις "Επαναλαμβανόμενα" στον Τρόπο Εκτέλεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ορίσω πάγια μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό ιδιώτη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή κ όχι, είτε από την τράπεζα είτε την εφαρμογή; Απαντώντας στον εαυτό μου, έχει η Eurobank την υπηρεσία που έψαχνα κ γίνεται με επίσκεψη σε κατάστημα. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/pagies/programma-pagion-entolon-ksenoiazo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Και γιατί να πας σε κατάστημα και δεν το κάνεις μόνος σου από το e-banking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Απαντώντας στον εαυτό μου, έχει η Eurobank την υπηρεσία που έψαχνα κ γίνεται με επίσκεψη σε κατάστημα. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/pagies/programma-pagion-entolon-ksenoiazo Πήρες απάντηση για ένα ερώτημα που δεν ήταν συγκεκριμένο και παρόλα αυτά νομίζεις ότι δε σου απάντησαν κιόλας. :rolleyes: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Κάλεσα πριν κάνα δυο μέρες να ακυρωθεί η πιστωτική κάρτα εθνικής λόγω απώλειας αλλά στο e-banking φαίνεται κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα, δεν ζήτησα επανέκδοση, υπάρχει περίπτωση να μην ακυρώθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 πάγωσε την .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Το Masterpass δεν υποστηρίζεται πλέον από καμία τράπεζα στην Ελλάδα. Όταν υπήρχε, απλά πατούσες το κουμπί και συνδεόσουν με τα στοιχεία του e banking σου, αντί να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας. Δεν περνούσες κάπου την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 πάγωσε την .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω web Banking? ,Εγώ δεν κατάφερα να την βρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω web Banking? ,Εγώ δεν κατάφερα να την βρωσε χρεωστική σίγουρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 προφανώς θα το ξαναβάλουν κάποια στιγμή πιστεύω.δέν ξέρω γιατί το βγάλαν. :):):):) Δεν είχε ιδιαίτερη χρηση, τα online pos που το υποστήριζαν ήταν ελαχιστα (μόνο αυτά της eurobank και της Πειραιώς) και οι χρήστες δεν ήξεραν τι είναι, οπότε δεν το χρησιμοποιούσαν κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Μόνο σε χρεωστική υπάρχει, τώρα εγώ από ότι βλέπω ακόμη είναι ενεργή και ας έχω δηλώσει απώλεια ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πάγωσε την .... Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΥπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω web Banking? ,Εγώ δεν κατάφερα να την βρωσε χρεωστική σίγουρα Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜόνο σε χρεωστική υπάρχει, τώρα εγώ από ότι βλέπω ακόμη είναι ενεργή και ας έχω δηλώσει απώλειαΜόνο σε χρωστική υπάρχει, τώρα εγώ από ότι βλέπω ακόμη είναι ενεργή και ας έχω δηλώσει απώλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Πήρες απάντηση για ένα ερώτημα που δεν ήταν συγκεκριμένο και παρόλα αυτά νομίζεις ότι δε σου απάντησαν κιόλας. :rolleyes: Επειδή παρέθεσα το post μου δεν πάει να πει ότι παρεξηγήθηκα που δεν απάντησε κάποιος. Για μένα ήταν σαφέστατη η ερώτηση μου. Οπότε άστοχο το σχόλιο σου καθώς δεν ήταν για να βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Και γιατί να πας σε κατάστημα και δεν το κάνεις μόνος σου από το e-banking? Θέλει αρχικά ενεργοποίηση η υπηρεσία η οποία απ' ότι είδα γίνεται μέσω e-banking. Παρακάτω δεν προχώρησα να δω τι ζητάει καθώς δεν την χρειάζομαι άμεσα. Ήθελα απλά να γνωρίζω αν προσφέρουν πάγιες εντολές πέρα από πληρωμές σε ΔΕΚΟ και λοιπές εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Καλημέρα σας. Η υπηρεσία master pass δουλεύει στην Ελλάδα; Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και να βάλω την πιστωτική Visa της eurobank.και δεν δουλεύει. https://masterpass.com/el-gr.html To masterpass της mastercard δεν είναι;Πως θα βάλεις visa? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aναβάθμιση στην εφαρμογή της eurobank ,κάτι λεει για apple wallet.Ή ειναι old news? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Καλημέρα στην ομαδα, Εκανα μια αγορά με πιστωτικη eurobank η συναλλαγή ακυρώθηκε και επέστρεψε το πριόνι και θα γίνει επιστροφή χρημάτων απ την εταιρεία . Αλλά οι δόσεις στο ebanking έχουν φανεί 1/24 τι γίνεται σ αυτή την πετιπτωση;; Σας έχει συμβεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Καλημέρα στην ομαδα, Εκανα μια αγορά με πιστωτικη eurobank η συναλλαγή ακυρώθηκε και επέστρεψε το πριόνι και θα γίνει επιστροφή χρημάτων απ την εταιρεία . Αλλά οι δόσεις στο ebanking έχουν φανεί 1/24 τι γίνεται σ αυτή την πετιπτωση;; Σας έχει συμβεί;; Το έχω ξανακούσει και το έχει πάθει και γνωστός μου. Θα σου χρεωπιστώνει μια δόση το μήνα. Το κακό είναι ότι για 2 χρόνια θα έχεις μειωμένο διαθέσιμο πιστωτικό όριο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Δεν ακυρώνει η τράπεζα την συναλλαγή?? Αφού επιστρέφεται το ποσό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Για άνοιγμα λογαριασμού μόνο από κατάστημα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Για άνοιγμα λογαριασμού μόνο από κατάστημα; Σε μερικές τράπεζες γίνεται και online μέσα από το web banking. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Δεν υπαρχει web banking. Θελουμε καινουργιο. Δεν υπαρχει τιποτα. Λογικα μονο απο καταστημα ε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Σε Εθνική και Alpha, ίσως και Πειραιώς, ανοίγεις πρώτο λογαριασμό στη τράπεζα μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts